Mωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!

  Αθήνα  13/9/2014

  “Ας σταματήσει επιτέλους ο ΕΟΠΥΥ να καλύπτει τις εξετάσεις ΠΡΟΣΤΑΤΗ και άλλες τέτοιες ανωμαλίες”

 Τάδε έφη Αναστάσιος Νεράτζης, η απλώς…
…Στόκος!!!

  Φυσικά δεν αξίζει ν’ ασχοληθώ και να γράψω σχετικό άρθρο περί… φελλών και… ανωμάλων…

…απλά σας τον παραδίδω όπως ακριβώς ο ίδιος αποκαλύπτεται…

…για να καμαρώσουν οι ψηφοφόροι του το… “βλαστάρι” που έστειλαν στη Βουλή να τους εκπροσωπήσει και να τους… “Προστατέψει”… και να κρίνουν από μόνοι τους κατά πόσο θεωρείται απαραίτητη η όχι…

…η επείγουσα εξέταση του … “Προστάτη”… τους!!!

…και τα σχόλια… εντελώς δικά σας!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

5 comments

 1. Βελζεβούλης /

  Λυσσάξανε όλοι τους μαζί σου… Τασσω μου…

  …λυσσάξανε π’ ανάθεμά τους… λυσσάξανε οι… ομαλοίοιοιοι…

  (μπιφφφφ)!

  Εγώ όμως συμφωνώωωωω…

  Συμφωνώ απόλυτα… Τασσωωωω!!!

  Για να το λες εσύ, σίγουρα κάτι… παρακάτω ξέρεις…

  «Φυσικά» και οι εξετάσεις… προστάτη, είναι εκτός από περιττές…

  και εντελώς ανώμαλες… Τασσωωωω…

  …για τις «εγχειρισμένες»… ξέρεις εσύυυυ!!!

  Ας τους να βουρλίζονται αυτοί…

  …τι ξέρουν όλοι αυτοί οι… ομαλοίοιοιοι, (ξανά μπιφφφφ), από…

  Καζαμπλάνκα???

  Εσύ Τασσω μην τους ακούς… κράτα γερά τη «λαγουδέρα» να μην

  χάσεις τη ρότα…

  …και όπισθεν ολοταχώς!!!

  …με πιάνιειειειειειεις???

  Και που ξέρεις βρε… «άτιμο»???

  Αύριο και Πρόεδρος…

  …έχεις πλούσια τα… «προσόντα» και τα κελαϊδάς… «Άτιμοοοοο»

  Με τις… «ευλογίες» μου!

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη και φίλε Βελζεβούλη είσαστε…… Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤ-ΟΙ… βρέ αδελφέ, μήν δείτε άνδρα με ψιλοτάκουνη γόβα και βαμμένο νύχι…. αμέσως οι χαρακτηρισμοί “βροχή”!
  ———-
  Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, σωστά θέτεις Γιάννη το κατάπτυστο τέτοιων δηλώσεων (για να δούνε όσα ζώα τους ψηφίζουν, τί κατιμά στέλνουν στο κυνοβούλιο για εκπροσώπους τους).
  Ανεξαρτήτως από τις “ιδιαιτερότητες” του βολευτή (ειλικρινά, δεν θα με απασχολούσε καν, τι χρώμα μανό χρησιμοποιεί), κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι: όταν μιλάει για ΕΟΠΥΥ, μιλάει για τα δικά μας τα χρήματα που αυτός και η υπόλοιπη συμμορία αλλοεθνών και αλλογενών δωσίλογων νενέκων, έχουν διασπαθίσει σε βάθος χρόνου και είναι υποχρεωμένοι να μας τα επιστρέψουν και όχι να παρασταίνουν και τους διαχειριστές-ειδήμονες.
  – Άντε από δώ με το κάθε τσόφλι και την αγωνία του να δείξει στα αφεντικά του ότι “υπάρχει”…. ούστ!

 3. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα με καθυστέρηση.

  Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Συγχωρέστε μου την άγνοιά μου, αλλά μόλις ανακάλυψα … ότι είμαι ανώμαλος. Βοηθήστε με γιατί θα αποτρελαθώ. Έκανα καρκίνο προστάτη και ο χειρουργός γιατρός του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα, με ενημέρωσε ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η συχνή παρακολούθηση του προστάτη, γιατί υπάρχει κίνδυνος μετάστασης. Παρά το γεγονός ότι απέχω από την ηλικία του δράκουλα σχεδόν έναν αιώνα, για να αρθούν παρεξηγήσεις, οι συνταγογράφοι του ταμείου, δεν εκδίδουν παραπεμπτικό εξέτασης. Συνειρμικά έρχεται λοιπόν στο μυαλό μου η ίδια απορία μικρού παιδιού, το οποίο ρωτάει τον μπαμπά του. Μπαμπά τι είναι π..στης; (συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το χρωστάω και στη δίκη μου συμπαρασταθείτε). Θα σου πω παιδί μου λέει ο μπαμπάς. Ως νεαρός ήμουν αρκετά ζωηρός. Στα 17 μου, μς συνέλαβαν μαζί με τον κολητό μου για τεντιμπουσμό. Μας έβαλαν φυλακή μια εβδομάδα. Ρε φίλε μου λέει ο κολητός. Για να περνάει η ώρα παίζουμε το αντρόγυνο. Συμφώνησα να κάνω τη γυναίκα τις τρεις πρώτες ημέρες και τον άντρα από την τέταρτη καιμετά. Εκτέλεσα καθημερινώς και ανελιπώς τα καθήκοντά μου, αλλά την τέταρτη μέρα ο κολητός μου αρνήθηκε να πάρει την θέση της γυναίκας. Ε ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Π..ΣΤΗΣ. Ρε ουστ αποδώ που θα με πεις ανώμαλο.

  • ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

   Φίλε Κώστα καλημέρα.

   Το λοιπόν είχα σκεφτεί να μην σχολιάσω τίποτα για τους ρεμπεσκέδες που δράνε σαν νταβάδες εναντίον μας, αλλά η ιστορία σου μου θύμισε το μπαμπά μου, που πλέρωνε ΑΝΕΛΙΠΩΣ το ταμείο εμπόρων και όταν έκανε καρκίνο μου είπανε στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. Πάρτονε και φύγετε να πεθάνει ήσυχος στο σπίτι του. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ για τον πόνο δεν του δωσαν σαν αντάλαγμα πληρωμών 40 χρόνων και αυτό είναι π…τια

 4. Κώστας Ναξάκης /

  Απορούσα πως είναι δυνατόν ένας Χριστιανός που είναι μάλιστα Γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ορθοδοξίας, (μη μου πείτε ότι ο τίτλος δεν γεννά σκέψεις ) να μάχεται κατά των ομοφυλόφιλων, των μελλονύμφων, των παντρεμένων, των γερόντων, των ασθενών και κάθε μορφής ζωή που περιβάλλεται με αγάπη από την Ορθοδοξία (δεν θέλω γέλια). Ανακάλυψα έτσι ότι πριν από 4 χρόνια ακριβώς (7.9.2010), ο δυστυχής είχε ατύχημα και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΑΤ για να φροντίσουν το πόδι του. Κανένας όμως δεν σκέφτηκε να τον διακομίσει για μια μαγνητική εγκεφάλου, αφού το όργανο είναι δευτερεύον για την πολιτική που χρειάζεται περισσότερο τους επί τόπου.

Trackbacks/Pingbacks

 1. max - . thanks for information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *