Όσο ψηλότερα ανεβαίνει (;) η μαϊμού…

     Αθήνα  7/4/2014

    Τελικά χωρίς να έχω την πρόθεση να αμφισβητήσω το κοινώς λεγόμενο, “όλες οι παροιμίες είναι σωστές”, θα “ρισκάρω” να πω ότι τα βδελυρά παράσιτα, οι προδότες της χώρας μας που γεννήθηκαν, αναπτύσσονται και ζουν στον πολιτικό βούρκο που δημιούργησαν για να επιβιώνουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, κατάφεραν να συμπληρώσουν τουλάχιστον μία… αντίστροφα.

     Σύμφωνα λοιπόν με μία λαϊκή παροιμία, “όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της”.

     Εεε λοιπόν, από τώρα και στο εξής, μας διδάσκουν πως επίσης “όσο χαμηλότερα τσαλαβουτούν, (κατεβαίνουν), οι πολιτικοί ξευτίλες με το κεφάλι στον βούρκο, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος τους ”.

     Δεν πρόλαβε να “σκάσει μύτη” που λέει ο λόγος ένα βιντεάκι στην “πιάτσα”, για το οποίο αν μου επιτραπεί να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη, μάλλον για πασχαλινή στράκα στρούκα μου μοιάζει, (τα “πυρηνικά όπλα”, τα βροντερά και καταστροφικά, υποθέτω ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους μετά το Πάσχα, εκεί γύρο στις 15 συν – πλην ημέρες, πριν από τις επερχόμενες εκλογές, εάν φυσικά δεν τα προλάβουν οι ραγδαίες εξελίξεις) και χάσατε όλοι μαζί τη Γη κάτω απ’ τα πόδια σας.

     Κατάφερε ένας άπειρος “πολιτικά”, και συνωμοτικά για τα δικά σας δεδομένα Κασιδιάρης, να σας κάνει να “κουτουλιέστε” μεταξύ σας  όπως τα βουβάλια στο βάλτο, προσπαθώντας όλοι ξαφνιασμένοι να αποτινάξετε τις σοβαρότατες ευθύνες που κατ’ αναλογία βαρύνουν τις πλάτες σας, για την κατάλυση σε όλα τα επίπεδα, των θεσμών και της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μας και την κατάντια και την σαπίλα του πολιτικού και όχι μόνο βίου της Χώρας, που δρομολογήσατε επί σειράς δεκαετιών.

     Και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις άρχισαν τα “όργανα”!

     Δηλαδή τι άρχισαν; Στο… “κούρδισμα” βρίσκονται ακόμα… στο ζέσταμα που λένε!

     Που να πάρει φωτιά η “ορχήστρα”, να δείτε τι… “διπλοπενιές” έχει ν’ ακούσει τ’ αυτάκι μας απ’ τον… “μαέστρο”!!!

     Θα καεί το… “πατάρι” που λέει κι ένα… λαϊκό άσμα!!! (ελεύθερη ερμηνεία).

     Έτσι ακριβώς είναι… “κύριοι” του σάπιου πολιτικού καταστημένου, του βρωμερού “δημοκρατικού σας” τόξου, που λυμαίνεστε επί σειράς δεκαετιών τη Χώρα μας και καταδυναστεύετε τον Ελληνικό Λαό!

     Προσπαθώντας να κρατηθείτε γαντζωμένοι με συνωμοτικές – μαφιόζικες, δικτατορικές μεθόδους στην καρέκλα της εξουσίας, έτσι ώστε με απάτες, δολοπλοκίες και εκβιασμούς να εκμεταλλεύεστε εσαεί τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό, υποτιμήσατε με την αλαζονεία που σας έχει κυριεύσει, τα ορθάνοικτα “πορτοπαράθυρα” που αφήσατε στην κάλπικη “δημοκρατία σας”, προς τέρψιν όλων των επίδοξων “ρυθμιστών” και καταληψιών του υποτιθέμενου “δημοκρατικού” πολιτεύματός μας, μερικοί από τους οποίους άρπαξαν την “ευκαιρία” απ’ τα μαλλιά, “μπούκαραν” αιφνιδίως και τάραξαν τα ήρεμα βαλτώδη νερά του βούρκου σας!

     Δεν χρησιμοποιώ τυχαία τη λέξη “μερικοί”, αφού όσο και αν εσείς προσπαθείτε να “δείχνετε” ότι δεν το αντιλαμβάνεστε, ενδόμυχα τουλάχιστον απεύχεστε, να μην αποφασίσουν και οι “έτεροι” της συνομοταξίας των “ρυθμιστών” και καταληψιών, που περιμένουν στη γωνία την δική τους κατάλληλη ευκαιρία, να μπουκάρουν και να “τσιμπήσουν μεζέ”… η ακόμα χειρότερα, ν’ αρπάξουν όλο το “ψαχνό” της εξουσίας απ’ το λαίμαργο στόμα σας! Ας προσέχατε!

     Προφανώς “ήσυχοι”, νομίσατε ότι δεν κινδυνεύετε από αυτούς που μέχρι σήμερα, λειτουργούσαν ως εντολοδόχοι σας και όργανα των σκοτεινών μηχανισμών που εσείς δημιουργήσατε, χρησιμοποιώντας τους με προβοκατόρικες ενέργειες απροκάλυπτα, σε συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής των πληρωμένων μπράβων, τους οποίους μεταμφιέσατε σε όργανα της τάξεως και τους προσλάβατε στα “σώματα ασφαλείας” για να σας προστατεύουν, για την διασάλευση της κοινωνικής ηρεμίας, τρομοκρατώντας τους Έλληνες πολίτες κάθε φορά που τολμούν να διαμαρτυρηθούν για τα απάνθρωπα μέτρα που τους επιβάλλετε! (Δικά σας μοσχαναθρεμμένα τέκνα γαρ).

     Λάθος σας “κύριοι” και όπως όλα δείχνουν, μάλλον ήλθε η ώρα να το πληρώσετε με τον έναν η τον άλλο τρόπο, που φυσικά κανείς δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να εγγυηθεί ότι θα έχει αίσιο τέλος για σας! (ελεύθερη ερμηνεία).

     Αλλά ας συνοψίσουμε περιληπτικά και ας αποτυπώσουμε όσο γίνεται πιο απλά στο χαρτί, την γενικότερη εικόνα του εξαμβλώματος που σερβίρατε για δημοκρατία και βιώνουμε με το χειρότερο τρόπο οι πολίτες στην καθημερινότητά μας μέχρι σήμερα.

     Αρχικά μετά τη μεταπολίτευση, εκμεταλλευτήκατε τον, (ας ονομάσουμε), ενθουσιασμό του Ελληνικού Λαού για την απαλλαγή του από το στρατιωτικό καθεστώς και την επιθυμία – ανάγκη του να ζήσει την υποτιθέμενη “ελευθερία” της επίσης υποτιθέμενης “δημοκρατίας”, που θα του πρόσφερε ένα υποτιθέμενο “υγιές” πολιτικό σύστημα.

     Όμως ο πραγματικός στόχος του βρώμικου από τότε πολιτικού συστήματος, εγχώριου προερχόμενου από την βδελυρή, άπληστη, ραδιούργα, αδίστακτη και υποταγμένη, (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων), γενιά των “ανένταχτων ηρώων” του πολυτεχνείου, που καπηλεύτηκαν τον άδολο αγώνα των τότε απλών ανωνύμων εφήβων συμπατριωτών μας και πάτησαν επί πτωμάτων για να αναρριχηθούν στα ύπατα αξιώματα της λοιμώδους επικερδούς εξουσίας, αλλά και του εισαγόμενου από τους γιαλατζί “πατριώτες” που είχαν προτιμήσει να δίνουν όπως έλεγαν τους “αγώνες” τους, (εκ του ασφαλούς), από το εξωτερικό, (αφού είχαν προηγουμένως φύγει νύχτα, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου με πλαστά ονόματα, η σαν σκουλήκια εκλιπαρώντας γονυπετείς για την ελευθερία τους και με την ουρά στα σκέλια), για την “ελευθερία της Πατρίδος”, “υποφέροντας” ξαπλωμένοι επί σειράς ετών στους “σκληρούς” καναπέδες τους και αναγκασμένοι να πίνουν το “αηδιαστικό” ουίσκι, η τις “σιχαμερές” σαμπάνιες τους, παρέα με τους “φιλέλληνες” νυν εταίρους και φίλους μας που μας έχουν σήμερα “σφιχταγκαλιάσει”,  καλλιεργώντας το έδαφος και δημιουργώντας συνθήκες για τον “ηρωικό επαναπατρισμό” τους, ήταν να διαμορφώσουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, το καταξιωμένο προφίλ του “ηρωικού δημοκράτη απελευθερωτή”.

     Και ο Λαός σας πίστεψε δυστυχώς χωρίς επιφύλαξη και χωρίς να ανακαλέσει το παρελθόν στη μνήμη του, (μέγα σφάλμα), εμπιστευόμενος σχεδόν τυφλά την διακυβέρνηση της Χώρα μας, σε ένα υποτίθεται “υγιές” και “δημοκρατικό” πολιτικό τόξο δυνάμεων, επιμερίζοντας την δύναμη αλλά και τις ευθύνες κατ’ αναλογία των ψήφων που εκχώρησε σε κάθε μία από αυτές τότε.

     Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσετε τεχνηέντως και καθ’ υπαγόρευση των έξωθεν αφεντικών σας, δύο ισχυρούς κομματικούς πόλους, οι οποίοι εναλλάσσονταν στην εξουσία με τη βοήθεια, η την ανοχή και των υπολοίπων μικροτέρων δυνάμεων, οι οποίες χρησίμευαν ως εκατέρωθεν πολιτικά “δεκανίκια”, (πλουραλισμός δημοκρατικών δυνάμεων γαρ), για να επανέρχονται οι λεπτές ισορροπίες στην προγραμματισμένη θέση τους, όταν αυτές διαταράσσονταν από την δυσαρέσκεια του κατά τ’ άλλα “κυρίαρχου λαού”!

     Προσφέρατε λοιπόν απλόχερα στους “καταπιεσμένους” κατά την άποψή σας πολίτες, ό,τι… εν μέρει αυτοί επιθυμούσαν, χωρίς ποτέ να τους πληροφορήσετε για τα ελλείμματα, από πού δημιουργούνται αυτά, για την μακροπρόθεσμη ζημιά που προξενούσαν στην οικονομία,  χωρίς να τους ενημερώσετε ποτέ για το “πανάκριβο πλασματικό αντίτιμο” που θα κληθούν να πληρώσουν στο μέλλον, μη παραλείποντας ενίοτε φυσικά να παπαγαλίζετε τη γνωστή φράση, “η δημοκρατία είναι ακριβή”, όχι για να τους προστατέψετε, αλλά αφ’ ενός για να εκβιάζετε τους πολίτες με το φόβο μην τη χάσουν και αφ’ ετέρου για να σχηματίζετε το “ακλόνητο  άλλοθι”, (που εσείς νομίζετε ότι θα σας απαλλάξει από τις κατηγορίες), του προαναγγελθέντος οικονομικού, Εθνικού και όχι μόνο εγκλήματός σας,  απλά και μόνο για να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κομματικές πλατφόρμες – βάσεις, πάνω στις οποίες θα μπορούσατε να στηρίξετε αυτό το κακουργηματικό έγκλημα, που με δύο μόνο λέξεις ονομάζεται Εσχάτη Προδοσία, η οποία δεν παραγράφεται και σε περίοδο Εθνικού κινδύνου, (όπως τελικά οι συνθήκες διαμορφώθηκαν), τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών. (ελεύθερη ερμηνεία)!

     Με λίγα λόγια, εξαπατούσατε κατ’ επανάληψη τον Ελληνικό Λαό, υποσχόμενοι αόριστα ένα καλύτερο μέλλον, προσφέροντας του ένα κίβδηλο εισιτήριο δωρεάν εισόδου στον “επίγειο παράδεισο”, το οποίο όμως τον οδηγούσε προμελετημένα, προδιαγεγραμμένα και απροειδοποίητα, σε μία βίαιη και πανάκριβη έξοδο από αυτόν!

     Σε όλο αυτό το διάστημα, μία από τις ευθύνες που ήσασταν επιφορτισμένοι να φέρετε εις πέρας όλοι μαζί, ήταν να διατηρούνται κατά προσέγγιση οι επιβαλλόμενες κοινοβουλευτικές ποσοστώσεις, (με ελάχιστες έως μηδενικές πολλές φορές αποκλίσεις), για να διατηρούνται αντίστοιχα και τα αναλογούντα μερίδια σε όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονταν, σε ότι αφορούσε προμήθειες, χρηματοδοτήσεις, επιχορηγήσεις, δανειοδοτήσεις, προσλήψεις, δημόσια έργα, ρεμούλες, κλπ. κλπ.

     Τώρα λοιπόν που οι προκαθορισμένες ποσοστώσεις ξέφυγαν από τον έλεγχό σας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί εκ βάθρων όλο το πολιτικό σκηνικό, και αφού κινδυνεύετε χάνοντας την εξουσία να πληρώσετε ακριβά τα ειδεχθή εγκλήματά σας, τρέμοντας εκλιπαρείτε τους πολίτες να σας σώσουν, επικαλούμενοι ότι σώζοντας εσάς, σώζουν τάχα μου τη “δημοκρατία”!

     Και τώρα στο δια ταύτα!

     Για όσο διάστημα όλοι εσείς κυβερνάτε προσφέροντας στον Ελληνικό Λαό, όση “δημοκρατία” δεν έζησε από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, όταν οι πολίτες διαδηλώνοντας διαμαρτύρονται για τα απάνθρωπα μέτρα και τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης, όλως τυχαίως, βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος!

     Δηλαδή, από τη μία πλευρά σκάνε στα πόδια τους η μολότοφ αυτών που εσείς σήμερα αποκαλείτε εγκληματίες αλλά λειτουργούσαν και λειτουργούν κατ’ εντολή σας και από την άλλη σκάνε στα πόδια τους τα χημικά των δυνάμεων “προστασίας” τους, των επισήμων, των νομίμων εγκληματιών που επίσης λαμβάνουν εντολές από εσάς!

     Από τη μία πλευρά του κεφαλιού τους δέχονται τα μάρμαρα και τις πέτρες των κουκουλοφόρων που εσείς εκθρέψατε και από την άλλη τα δολοφονικά γκλόπς των νομίμων κουκουλοφόρων, (αφού ναι μεν είναι ντυμένοι με στολές αστυνομικών, αλλά δεν φέρουν κανένα απολύτως διακριτικό επάνω τους που να πιστοποιεί ότι ανήκουν στα σώματα ασφαλείας), αυτών των αδίστακτων δολοφόνων που εσείς έχετε προσλάβει για να προστατεύουν τα άχρηστα τομάρια σας και για να ασκούν τη “νόμιμη βία”, σύμφωνα με την νέα ορολογία που έχετε εισάγει στο λεξιλόγιό σας και την ακούμε να επαναλαμβάνεται τακτικά ως επιχείρημα στις διάφορες αντιπαραθέσεις σας σε δημόσιες συζητήσεις.

     Από τη μία πλευρά οι πολίτες κατασφαγιάζονται οικονομικά με τις περικοπές των μισθών, των συντάξεων των επιδομάτων, και γενικά όλων των εισοδημάτων τους ενώ ταυτόχρονα δέχονται καταιγισμό φορολογικών επιδρομών, αφαιρώντας τους το αφορολόγητο και μη αναγνωρίζοντάς τους όλες τις αποδείξεις αγορών τους, με αποτέλεσμα να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας, άνεργοι, άστεγοι, πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι, χωρίς αξιοπρέπεια εξ’ αιτίας σας, παρακολουθώντας τους δικαστές να βρίσκουν συνταγματικά όλα αυτά τα οδυνηρά μέτρα εις βάρος τους…

…για το καλό της… Παρτίδας…

…και από την άλλη βλέπουν ότι εσείς, όχι μόνο δεν περικόπτετε τις απολαβές σας, όχι μόνο απολαμβάνετε ενός υψηλότατου αφορολογήτου, όχι μόνο έχετε διατηρήσει τα προκλητικότατα προνόμιά σας, αλλά προσπαθείτε δια της πλαγίας οδού να αυξήσετε της αποδοχές σας μέσω επιτροπών η άλλων μεθόδων…

…προσφάτως δε, ανακαλύψατε οικονομικό πλεόνασμα, (λες και έχετε πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες και σας περίσσεψαν χρήματα), το οποίο προέρχεται και ας μην παραδέχεστε, από το αίμα των σφαγιασμένων οικονομικά πολιτών, από το οποίο μοιράζετε ικανοποιητικό μερίδιο στους ενστόλους, (και δηλώνω ότι δεν το αναφέρω σαν μομφή εναντίον τους, αφού τους σέβομαι και τους τιμώ), προκειμένου να διασφαλίσετε τα νότα σας, όπως παμπόνηρα σκέφτεστε, βάζοντας ως εισοδηματικό όριο τα 1500,00 euro μηνιαίως, τα οποία φυσικά και δεν βρίσκω αρκετά, αλλά υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες που δεν έχουν ετήσιο εισόδημα 1500,00 euro και άλλες που δεν έχουν καθόλου και έχουν περισσότερη ανάγκη…

…και για κερασάκι στην τούρτα, οι δικαστικοί που όχι μόνο βρίσκουν κάθετα αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών τους, όχι μόνο βγάζουν αποφάσεις για αναδρομική καταβολή των περικοπών που τους έχουν γίνει, αλλά επικαλούνται την προστασία της αξιοπρέπειάς τους…

…την οποία παρεμπιπτόντως έχουν “ληστέψει” οι ίδιοι από τους απλούς πολίτες που τους κατάντησαν αναξιοπρεπείς… με τις αποφάσεις τους…

…επίσης για το καλό της… Παρτίδας!!!
     Έτσι λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια…

…ο Λαός εξαπατήθηκε, λοιδορήθηκε, εξαθλιώθηκε, ταπεινώθηκε, εδάρει ανηλεώς και βίωσε από εσάς, την απόλυτη τρομοκρατία στο πετσί του.

     Πρώτη φορά σας βλέπει αδύναμους, ξεβράκωτους, τρομοκρατημένους υπό το βάρος των ραγδαίων αποκαλύψεων για όσα σημεία και τέρατα έχετε διαπράξει…

…μια φορά του έκατσε του δύσμοιρου ν’ αντικρύσει τον τρόμο στο δικό σας μάτι…

…κι εσείς γκρινιάζετε μίζερα και του ζητάτε να σας σώσει απομονώνοντας αυτούς που εσείς χρησιμοποιούσατε τόσα χρόνια εναντίον του;;;

…τα παιδιά σας;;;

…αυτούς που σας ξεβράκωσαν;;;

…αφήστε τον να το χαρεί ο… δόλιος!

     Αφού δεν είχατε το θάρρος και την τόλμη να του αποκαλύψετε την αλήθεια με θεσμικό και νόμιμο τρόπο… αφήστε τον να τη μάθει έστω εξωθεσμικά και κατά την… άποψή σας παράνομα…

…αφήστε τον επιτέλους για πρώτη, έστω και μία φορά να το ζήσει… να το αισθανθεί… να το χαρεί βρε αδελφέ…

…μην του το χαλάτε στο καλύτερο…

…αφού είναι περισσότερο από εμφανές… και δεν διστάζει να το δείχνει ότι…

…το απολαμβάνει!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

6 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη, πραγματικός χείμαρρος και κατά κάποιον τρόπο θα έλεγα κατάθεση ψυχής η σημερινή ” σύνοψη” στο άρθρο σου.
  Σειρά από γεγονότα, στην πάροδο των χρόνων της νεότατης ιστορίας μας, γεγονότα που από όποια πλευρά και να “βλέπεις” την ιστορία δεν χάνουν το “απτό”, συνέβησαν και συμβαίνουν.
  Σειρά από γεγονότα που χρήζουν αρκετών σχολίων και ως εκ τούτου, το μάλλον θα γράψω και άλλα εκτός από αυτό.
  Αρχή στα σχόλιά μου έχει μία ερώτηση από σημερινό “επεισόδιο”.
  Ο μπαλτάκος ( είπαμε, τα κύριος για τα χαμερπή σκουλήκια έχουν απαξιωθεί πλέον ), κατέθεσε σήμερα στην “θεούσα” ότι εκτελούσε κυβερνητικές εντολές;;;;;;
  Την ημέρα που παραιτήθηκε, απέστειλε εγγράφως την παραίτησή του αιτιολογώντας πως: ότι έκανε, το έκανε αυτοβούλως και προξένησε ζημιά στην κυβέρνηση;;;;;
  Η ερώτηση λοιπόν είναι: πότε και σε ποιά από τις δύο απαντήσεις λέει την αλήθεια; και γιατί αυτές οι δύο διαφορετικές απαντήσεις δεν προξένησαν περιέργεια στην “θεούσα”;
  Τραγικοί-τυχάρπαστοι εντολοεκτελεστές προχωρούν στο επόμενο βήμα της απροκάλυπτης και βίαιης εξόντωσης μας.
  Αυτό το επόμενο βήμα είναι η ωμή βία του χιτλερικού φασισμού, με τις ευλογίες και την ανοχή και τις υποδείξεις της “ευγενούς” και “δημοκρατικής” ευρωπαϊκής “οικογένειας” των πρακτόρων του αμερικανικού ισραηλιτικού συμβουλίου, εξασκώντας μάλιστα και απροκάλυπτα τον εκβιασμό, εάν και προσπαθήσεις να υπερασπιστείς την δημοκρατία και τα δικαιώματά σου σαν άνθρωπος, να σε χαρακτηρίζουν χρυσαυγίτη και χιτλερικό!!!
  – Ουαί και αλίμονο να πιστέψετε, αληταράδες, ότι όποιο δή τέχνασμά σας θα μας κρατάει εσαεί καθηλωμένους, οι χοντρές σταγόνες ιδρώτα από τον φόβο σας είναι πλέον ορατές.
  Η κορωνίς, στην χώρα μας, του χιτλερικού φασισμού ( ο χέρ τούρκογλου, ο κατά κόσμον χέρ βενιζέλος), έδωσε δύο συνεντεύξεις στις οποίες επιβεβαίωσε τις χιτλερικού φασισμού εντολές που εξυπηρετούν ως κυβέρνηση.
  Απόδειξη σε αυτό που λέω, είναι ότι ακόμα και τα πληρωμένα τσιράκια τους ( ξέρετε, τα γιουσουφάκια των γιουσουφιών, οι αλήτες-ρουφιάνοι-οι δημοσιογράφοι), έδωσαν στην δημοσιότητα τις συνεντεύξεις-δηλώσεις χωρίς να αποτολμήσουν κάποιον σχολιασμό στα όσα ξέβρασε ο βόθρος που έχει για στόμα.
  Σε πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου οι, κατ ευφημισμόν δημοκρατία μας σε συνεργασία με την “δίκαιη-αδέκαστη” δικαιοσύνη μας, για όσα αισχρά αποκαλύπτονται απαντά με χιτλερικού φασισμού απαγορεύσεις, λογοκρισία, φυλακίσεις και όταν χρειαστεί με την ωμή βία των ένστολων μπράβων των καμπαρέ ( δεύτεροι όμως, τους πρόλαβε ο τούρκος΄ομό-“τιμός” τους ).
  – Όσο για το “μικροεπεισόδιο” στην βουλή, από τον υιό μπαλτάκο, υπάρχει λογική εξήγηση για την “αδράνεια”!
  Δεν ήταν, εκείνη την ημέρα, ο αντώνης ( ο δελατώλας) στην βουλή και δεν είχανε το τηλέφωνο της ελένης!

 2. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Καλημέρα… που λέει ο λόγος τώρα πια…

  …γιατί για να είναι καλή μια ημέρα στην Ελλάδα μας όπως την κατάντησαν, πρέπει να αρχίσει άμεσα, γενικό ξερίζωμα από την όποια εξουσία, όλων των ξεπουλημένων που βάλθηκαν εκτός από τις αλυσίδες της σκλαβιάς που μας πέρασαν, να μας φιμώσουν για να μην ακούν ούτε τις απεγνωσμένες κραυγές απελπισίας που βγάζουμε για να βρούμε το δίκιο μας.

  Και επειδή τους πονάει πολύ να βγαίνουν τα’ άπλυτα τους στη φόρα…

  …και επειδή προσπαθούν να μας φιμώσουν εντελώς αντιδημοκρατικά και παράνομα δια “νόμου”… για να μην εκβιάζονται όπως λένε αυτοί, οι κυβερνόντες…

  …εγώ λέω οι εγκληματίες – προδότες του Έθνους μας… … (ας πρόσεχαν να μην τα έκαναν για να μην βγαίνουν)…

  …και επειδή όπως προείπα ενεργοποίησαν δια “νόμου” οι ίδιοι τον αισχρό απροκάλυπτο εκβιασμό τους απέναντί μας, απειλώντας μας με φυλάκιση εάν τολμήσουμε να τους ξεσκεπάσουμε…

  …εγώ προσωπικά τους δηλώνω, ότι εάν πέσει στα χέρια μου οποιοδήποτε υλικό που αποδεικνύει παρεμβάσεις, απάτες, διαπλοκές, ρεμούλες, παραβάσεις καθήκοντος, προδοσίες, κλπ. κλπ. θα το φέρω στη δημοσιότητα όχι μόνο από την σελίδα μας, αλλά ταυτόχρονα και από άλλες σελίδες και μέσα που έχω ελεύθερη πρόσβαση, (και είναι αρκετά) και ας πάνε να…

  …κουρεύονται!

  Όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι – συμπλεγματικοί και εντελώς ανίκανοι που λυμαίνονται τις εξουσίες όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από όσα περιγράφω στο άρθρο, άλλοι ενεργητικά, άλλοι συναινετικά, άλλοι σαν να μην έβλεπαν, (“τυφλοί” γαρ… με πιάνιειειειειεις;;;) και άλλοι νίπτοντας τας χείρας των ως Πόντιοι Πιλάτοι, πειραματίζονταν με τις ζωές ενός ολόκληρου Λαού, ενεργοποιώντας κατ’ εξακολούθηση, όπως με καμάρι διατυμπάνιζαν και τον κοινωνικό αυτοματισμό!

  Ήλθε λοιπόν η ώρα νομίζω, να δούν ότι δεν πήγαν τσάμπα οι κόποι τους αφού αποστηθήσαμε όσα μας δίδαξαν…

  …και να πειραματιστούμε εμείς, ο Λαός, μιας και έχουμε ικανή “προϋπηρεσία” στα κάθε λογής πειράματα που έγιναν στην “καμπούρα” μας…

  …πάνω στα τομάρια τους, με κάθε είδους αυτοματισμό…

  …”κυνοβουλευτικό” αυτοματισμό ας πούμε και… όποιον άλλον από τους επίορκους “εξυπνάκηδες” πάρει…

  …η “μπάλα”… (ελεύθερη ερμηνεία)

  …να δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!!

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Βιάζοντας την καθημερινότητά μας και εμμένοντας στην εξάσκηση φασιστικής βίας χιτλερικής μορφής, τα δοσίλογα γιουσούφια που παριστάνουν τους κυβερνήτες μας, καθώς και η συνομοταξία της αλητείας και της ρουφιανιάς τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι, επιμένουν στην ανερυθρίαστη και ωμή βία των χαρακτηρισμών και διαλαλούν την χιτλερικού τύπου φασιστική πραμάτεια τους, θεωρώντας όλους εμάς ότι ζούμε σε γυάλα και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
  – Έ, λοιπόν αφού “θέλετε” διάλογο, κοπιάστε.
  Ας αρχίσουμε “εξ απαλών ονύχων” τον διάλογο.
  ” Σύντροφε!!!;;;” κουτσούμπα, ακόμα περιμένω να αποκαταστήσετε την “λαϊκή” δομή του κόμματος που διασάλευσαν η “συντρόφισσα!!!;;;” αλέκα και η βολε(μένη)υτης κανέλη, όταν αναφώνησαν τηλεοπτικά το ” μπερούς φερμπότεν “!
  Επίσης και προς αποκατάσταση, πολύ θα ήθελα μίαν εξήγηση για την ημέρα που διάλεξε η κανέλη να θυμηθεί την ( μάλλον μητρική της ) τουρκική γλώσσα και να αναφωνήσει το “δημοκρατικό” και “αριστερών” προσδοκιών τσογλάν-μπόυ, για τον πολιτικό της αντίπαλο και μάλιστα στο κανάλι και στην εκπομπή του “αριστερού” αγωνιστή πρετεντέρη!!!!!!!!!!!!!
  ( Παρεπιπτώντως, θυμήθηκα και αυτό που φώναζαμε κατά χωροδίες εμείς οι,κατά τον πάγκαλο και τον “σύντροφο” μεντρέκα, “μαλάκες,φασίστες” στο σύνταγμα……. “Η ανατροπή δεν είναι εκπομπή, ψόφα πρετεντέρη να κάνουμε γιορτή”)
  -Βρέ ούστ από δώ ρε τρωγλοδύτες.
  “Σύντροφε” αλέξη, για σένα και τους “αριστερούς” στον ευρύτερο χώρο της “μετριοπαθούς αριστεράς” των “προοδευτικών καταβολών” η ερώτηση φαινομενικά είναι πιό “εύκολη”.
  Μα καλά, όλοι σας, πλήρη αμνησία έχετε πάθει;
  Ξεχάσατε στην στιγμή τον σκοταδισμό του Ελλαδικού μεσαίωνα;
  Δεν έχετε μνήμες από την 25ετία του 1949-1974;
  Πάλι θα έχουμε τα “μιάσματα”, τους “εχθρούς του έθνους”, τους “εχθρούς της πατρίδος”, τους αποδιοπομπαίους, τους εξορισμένους, τους φυλακισμένους και εν τέλει για ακόμα μία φορά να χωρίσουν την Ελλάδα μας σε δύο στρατόπεδα;;;;;;;;;;
  Μήπως και πρόκειται για “πογκρόμ” αντεκδίκησης;
  Μήπως δεν “αντιλαμβάνεστε;!” ότι μετά από αυτούς έχετε σειρά εσείς;….εμείς;;…όλοι που δεν πάνε με τα “νερά” της “δημοκρατίας” τους;;;;;;;;;
  – Το πομπώδες, ” διαφωνώ κάθετα με ότι λές, αλλά θα υπερασπίσω έως θανάτου το δικαίωμά σου να το λές”, που εξαφανίστηκε;…το “έφαγε η μαρμάγκα”;;;;;;;;;
  ( Παραλείπω εξ επιτηδίας από τον διάλογο, το προϊόν κένωσις των εντέρων της αριστεράς [το επονομαζόμενο και ΔΗΜ.ΑΡ.], καθώς και την συνομοταξία-συνονθύλευμα κλεφτών-μαστροπών-δολοφόνων και αποβρασμάτων του κοινού ποινικού δικαίου [το επονομαζόμενο και ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ποτάμι,ελιά είτε ότι άλλο τους “κατέβει” να το μεταλλάξουν-βαφτίσουν].
  Καλό θα είναι να μην καταντήσουμε, στο όνομα τάχα μου διαλόγων, εντελώς φαιδροί! )
  Τώρα “έρχομαι” και στον χώρο της “μετριοπαθούς” και κατά τα λεγόμενά τους “καλής” και “έντιμης” δεξιάς.
  Μα καλά! …35 χρόνια δράσης της χρυσής αυγής ως παρακράτος ( ας μην ξεχνάμε και την “θρυλική” ΕΠΠΕΝ ), δεν “πήρατε” είδηση τις σχέσεις ( πόσα και ποιά άτομα από αυτόν τον χώρο ανελίχθησαν σε νευραλγικές θέσεις ), της “καλής” δεξιάς με αυτόν τον “χώρο”;
  Δεν πήρατε είδηση;… ή όσο δεν σας ενοχλούσαν, δεν έβλαπτε η ύπαρξή τους την παρτίδα..ούπς συγνώμη την πατρίδα εννοούσα!
  Εσείς, η “καλή”-η καραμανλική δεξιά, δεν αντιληφθήκατε την δράση των νεολαίων σας στο μεσουράνημα του 80;;;;
  – Έδρασαν, με “κόσμιο” τρόπο και μεθόδους επιφανή σημερινά σας στελέχη όπως: ο σημερινό σας αρχηγός ο γιαβόλ αντώνεν, ο σημερινός πρόεδρος της βουλής μειμαράκης, ο φοροαποφεύγων βουλγαράκης και άλλοι φέρ-ελπίδαν νεανίες!!!!!!!!
  Εσείς, η “καλή”-η καραμανλική δεξιά, απορείτε;;;;…δεν αντιλαμβάνεστε το παρακράτος;;;…τότε ο ιδρυτή σας, την δεκαετία του 60, τι ακριβώς επιτελούσε;;;;;;;;
  -Έχω δύο λόγους να τον χαρακτηρίσω προδότη και πως υπέθαλπτε και καλλιεργούσε το παρακράτος (παλιά σας τέχνη κόσκινο, που λέει και ο λαός μας), εσείς-εκτός από το να με βρίσετε-τι λόγους έχετε να μου αντιτάξετε σε διάλογο;
  Σειρά τώρα της “τυφλής” και “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης!!!;;;;
  Κατ αρχάς θέλω να τονίσω πως η συλλογικότητα στο έγκλημα είναι μιά πρακτική που εφάρμοσαν με επιτυχία απολυταρχικά καθεστώτα τύπου χίτλερ, στάλιν και λοιπών, καθώς και ότι την πρακτική εφαρμογή εκτέλεσαν με χαρά τους εγκληματίες των ες-ες, γκεστάπο κλπ.
  Επί μία 35ετία, συνέβαιναν “σποραδικά” έκτροπα και αιματηρά επεισόδια που κατάλυαν την έννοια δικαίου και έννομου κράτους ( τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεστε και οι ανακριτές και οι εισαγγελείς, αλλά και η φυσική ηγεσία σας το υπουργείο δικαιοσύνης)……!
  Πολύ ωραία!… καλά, τόσα χρόνια, πόσους από αυτούς έχετε οδηγήσει στην τιμωρία τους;;;;… γιατί “θυμηθήκατε” να αδράξετε το “δίκαιο” όταν άρχισαν να ενοχλούν τα ποσοστά της νέας δημοπρασίας;;;;;… γιατί ανασκουμποθήκατε όταν από σύμπτωση ο γιαβόλ αντώνεν έδινε τις υποσχέσεις του στο ισραηλιτικό συμβούλιο της αμερικής;;;;…γιατί από σύμπτωση πάλι φορέσατε την δικαστική τήβεννο όταν τηλεφώνησε ο αθανασίου;;;;… γιατί δεν έχετε διατάξει την σύλληψη μπαλτάκου προκειμένου περαιτέρω διερεύνησης;;;;…. γιατί ακόμα η αλίπαστος παρφαί ντ αμούρ πρόεδρος της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, δεν έχει ανακοινώσει την θέση του θεσμικού τους φορέα;;;;
  -Γενικά, ρέ τσόλια τί ακριβώς είναι οι “δημοκρατίες” σας, κάποια επιλογή από μνήμες,μεθόδους και τρόπο δράσης;;;
  Η Δημοκρατία είναι μία και μοναδική.
  Ο φασισμός έχει πληθυντικό στις μεθόδους του.

 4. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα….Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

  Πολλά τα θέματα Γιάννη.

  Επειδή όμως δεν το … έχω παρακολουθήσει. Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Σε περίπτωση που 5 (πέντε) φίλοι συζητήσουν κάποιο θέμα που αφορά πολιτικό ή πολιτική κινδυνεύουν με αυτόφορο;

  Α ξέχασα το νούμερο δεν είναι τυχαίο!!!!

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Κωστή μου καλημέρα.

   Εάν κατάλαβα καλά από το μήνυμά σου, η ερώτηση για τη συζήτηση ενός θέματος μεταξύ 5 (πέντε) φίλων, μάλλον παραπέμπει στην εποχή όπου οι 5 (πέντε) φίλοι εθεωρείτο ότι συνιστούσαν εγκληματική οργάνωση;;;

   …εάν πράγματι σωστά κατάλαβα, τότε πρέπει να γνωρίζεις πως έχεις μείνει πολύ πίσω, (παλαιολιθική εποχή), να επανέλθεις τον…

   …“Μαύρο Σεπτέμβρη”… να ξαναδώσεις, γιατί οι καιροί αλλάζουν και ο κόσμος πηγαίνει “μπροστά”… (στον γκρεμό)…

   …συνεπώς δεν θα ήταν ορθό να υστερήσουμε σ’ αυτόν τον τομέα…

   …Ευρω πέη γαρ!

   Σήμερα λοιπόν με τις νέες “προηγμένες Ευρωπαϊκές” αντιλήψεις…

   …στην περίπτωση όχι που θα συζητήσουν μεταξύ τους οι πέντε φίλοι, αλλά που θα τύχει να συμπέσει και μόνο, ταυτόχρονα η σκέψη δύο φίλων στο ίδιο θέμα…

   …τότε είναι απολύτως αρκετό για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!!!

   Αυτό επιτάσσουν οι σύγχρονες αντιλήψεις, μιας καθ’ όλα “Ευρωπαϊκής και πολιτισμένης Αθανα…σίας”… Χώρας!

   Όχι παίζουμε… είπαμε και το ξαναλέμε… Ευρω πέη…

   (συγχώρησέ μου τις όποιες ανορθογραφίες μου λόγω… αναλφαβητισμού)

   Όταν άκουγα στο παρελθόν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται σπειροειδώς εξελισσόμενη με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ίσως μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω κιόλας…

   …να σε ρωτήσω κάτι παρεμπιπτόντως…

   …σου θυμίζουν τίποτα από το παρελθόν οι απολήξεις των δύο ετών (3 – 4) της δεκαετίας;;;

   …μήπως σου φέρνει στο μυαλό “παλιές θύμισες” κάποιο από τα ονόματα που κυκλοφορούν στην “πιάτσα”…

   …έστω και με πολύ μικρή παραλλαγή, (τόσο μικρή, που σε κολάζει βρε παιδάκι μου και σκέπτεσαι μήπως έγινε για ευνόητους λόγους)…

   …το οποίο προσομοιάζει με κάποιο που έπαιξε στο παρελθόν καθοριστικό, (συνωμοτικό και εγκληματικό) ρόλο, στις παρακρατικές πολιτικές εξελίξεις και στην ροή της ιστορίας της Χώρας μας;;;

   Ααααχ, σε παρακαλώ… απάντησέ μου αν ξέρεις…

 5. Κώστας Ναξάκης /

  Αχ βρε Γιάννη!

  Να κάτι τέτοιες ερωτήσεις μου κάνεις και δίνω δικαιώματα. Τότε ήταν παιδί ε και λίγο ζωηρό, είχε μπλέξει. Είδες τώρα που κατάλαβε, πως υπηρετεί τη δημοκρατία και καταδικάζει τις εξωθεσμικές ενέργειες.

  Ε λοιπόν αυτός και αν έγινε Ευρω ΠΕΟΣ, στη μεγάλη δημοπρατική παράταξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *