Όξω Π…ροκρ-ούστη απ’ την “παράγκα” του… Μαξίμου!

Ο Π...ροκρ-ούστης     Αθήνα 29/12/2014

    Δυόμισι χρόνια πέρασαν από τότε που παραμονές εκλογών, διερρήγνυες τα ιμάτιά σου υπερασπιζόμενος την αντιμνημονιακή πορεία που θα ακολουθούσες εάν σε εμπιστευόταν ο Ελληνικός Λαός, υποσχόμενος ότι θα έθετες τους Ευρωπαίους “Εταίρους” μας προ των ευθυνών τους για την ατέρμονη λανθασμένη πολιτική της δολοφονικής ακραίας λιτότητας που εφήρμοσαν στην πατρίδα μας, η οποία οδήγησε την οικονομία της χώρας μας σε μία σπειροειδώς εξελισσόμενη ύφεση χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική και όχι μόνο εξαθλίωση του Λαού που σε στήριξε, ως μόνη τότε, (όπως εσύ τουλάχιστον ισχυριζόσουν), ελπίδα διαφυγής από την κρίση και επιστροφής στην ανάπτυξη.

     Αρχικά βροντοφώναζες ψευδώς, πως δεν υποκύπτεις στους παράλογους εκβιασμούς του Βερολίνου και δεν παραχωρείς εν λευκώ υπογραφές υποταγής.

     Υποσχέθηκες ψευδώς προκειμένου να εκλεγείς, σκληρή επαναδιαπραγμάτευση όλων των δανειακών συμβάσεων, με σταδιακή αλλά σύντομη αποδέσμευση από τα μνημόνια.

     Υποσχέθηκες ψευδώς ότι θα πραγματοποιήσεις εξεταστική που θα διερευνήσει τα αίτια και θα αποδώσει ευθύνες σε όσους οδήγησαν τη Χώρα μας με την καταστροφική πολιτική τους, στις “σιαγόνες” της “μέγγενης” του μνημονίου.

     Δήλωνες ψευδέστατα ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσεις ποτέ με τους πρωταιτίους της καταστροφής της Ελλάδας μας, (και κατονόμασες ευθέως το ΠΑΣΟΚ), γιατί όπως χαρακτηριστικά έλεγες…

.

…”την συγκυβέρνηση την ήθελαν όσοι ήθελαν να πέσουν στα μαλακά για να μην ψάξεις τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο, νομίζοντας ότι όσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι στα πράγματα, έστω και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο…

…και όλες εκείνες οι δυνάμεις, μέσα κι έξω απ’ την Ελλάδα που ήθελαν μία κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη από αυτούς”… κλπ. κλπ.

.

.

.

   Τι έκανες τα τρία τελευταία χρόνια εκ των οποίων τα δυόμισι συγκυβερνάς με τους υπευθύνους της καταστροφής της Ελλάδας μας, κατά δήλωσή σου;;;

.

   Αρχικά, εξαπατώντας τον Ελληνικό Λαό, έσπευσες με “αξιοθαύμαστη” δουλοπρέπεια, έρποντας και γλύφοντας ως γυμνοσάλιαγκας, να υποβάλεις τα σέβη σου και την εν λευκώ αφοσίωσή σου στην λατρεμένη σου καγκελάριο, δηλώνοντας με όση υποτέλεια σου ήταν δυνατόν να επιστρατεύσεις την υποταγή σου…

…υπογράφοντας με το αίμα των Ελλήνων πολιτών σε επιστολή που σου απαίτησε, την αιώνια πίστη σου στις Χιτλερικές δολοφονικές “πολιτικές” πρακτικές της, που έθεσε σε εφαρμογή εις βάρος της Ελλάδας μας και του Λαού μας…

…για να σου επιτρέψει η αρχιφασίστρια γκιόσα, να διεκδικήσεις την “καρέκλα” της επόμενης δωσίλογης “Πρωθυπουργικής” μαριονέτας στην Ελλάδα, που θα εκτελούσε κατά γράμμα τις εντολές της, με ότι αυτό συνεπάγεται.

.

     Τι συνεπάγεται;;;

.

    Την επομένη κιόλας των εκλογών, αγκάλιασες θερμά κατ’ εντολήν της, τον ένα εκ των εσωτερικών αρχιτεκτόνων της πανωλεθρίας της Χώρας και του Έθνους μας, αυτόν που εσύ κατονόμασες ως συνεργό του δοσίλογου αρχικαταστροφέα Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και σχημάτισες την συγκυβέρνηση “Εθνικής ευθύνης” όπως σου υπαγόρευσε να την ονομάσεις…

…ενώ πιο εύστοχη ονομασία θα ήταν… “συγκυβέρνηση εθνικής προδοσίας (ισοπέδωσης, καταστροφής)”, μη παραλείποντας μετ’ ολίγον κατά την επίσκεψή σου στο Βερολίνο, να δηλώσεις ως ο τελευταίος κιοτής ανερυθρίαστα…

.

ουδείς αναμάρτητος”!!!

.

     Αμέσως μετά, άρχισες να εφαρμόζεις κατά γράμμα, όλα όσα σου επέβαλαν οι “παραγιοί”, (τα τσιράκια), της φασίστριας του Βερολίνου, επιστρατεύοντας άλλοτε απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία προκειμένου να ψηφιστούν τα επαχθή μέτρα στη Βουλή και άλλοτε…

…μετερχόμενος Δικτατορικές μεθόδους που θα ζήλευαν τα σκληρότερα απολυταρχικά καθεστώτα, περνώντας τα δια της βίας και δια της πλαγίας, ύπουλης, “οδού”, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μερικές εκ των οποίων δεν κυρώθηκαν ποτέ από το κοινοβούλιο, αλλά… τα μέτρα υλοποιήθηκαν!

     Είκοσι δύο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου εξέδωσες στο διάστημα της μέχρι τώρα θητείας σου ως “Πρωθυπουργική” μαριονέτα, καταργώντας έτσι έμμεσα το κοινοβούλιο, το οποίο άλλωστε έχεις απαξιώσει, αφού δεν πατάς το πόδι σου ούτε στην ώρα του Πρωθυπουργού, για να ενημερώνεις όπως οφείλεις τους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού σχετικά με την πορεία της χώρας!

     Φυσικά στην όλη “προσπάθειά σου”, βρήκες για σύμμαχο – συνεργό στο έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας, μια άλλη ξοφλημένη, εύκαμπτη δουλοπρεπή μαριονέτα, έτοιμη να υπογράψει την καταδίκη της Ελλάδας μας, χωρίς ενδοιασμούς και αιδώ…

.

…την “τηλεχειριζόμενη υπογραφομηχανή”… της οποίας το όνομα, απαξιώ και ν’ αναφέρω!

.

     Νομίζω πως θα είναι περιττό να αναφέρω, ότι με όλες τις παραπάνω ενέργειές σου, έχεις καταστρατηγήσει όλο το Σύνταγμα, (και εδώ με την ανοχή τους και την ένοχη σιωπή τους, σου παρείχαν επίσης την απαραίτητη “διευκόλυνση” οι φίλοι σου οι “αδέκαστοι”), του οποίου την αναθεώρηση θυμήθηκες και επικαλείσαι προκειμένου να εκβιάσεις για μία ακόμη φορά, υφαρπάζοντας την θετική υπέρ του προέδρου της, (ας πούμε), “Δημοκρατίας” ψήφο, για να καταφέρεις να κρατηθείς όσο γίνεται περισσότερο, γαντζωμένος στην εξουσία που αναρριχήθηκες με ψεύδη, τρομοκρατία, εκβιασμούς και προ παντός απάτη!

.

     Συνοψίζοντας λοιπόν :

.

     Aυτό που κατάφερες τα δυόμισι (τελευταία) χρόνια της Πρωθυπουργίας σου ήταν, κατόπιν εντολής των “κηδεμόνων” σου, να ξαπλώσεις επί της Προκρούστιας κλίνης σου τον Ελληνικό Λαό και ως άλλος Προκρούστης, άλλοτε να τον “πετσοκόβεις”, (περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, κοινωνικών παροχών, παιδείας, υγείας, κλπ. κπλ.) και άλλοτε να τον “τραβάς” και να τον “τσιτώνεις”, (επιβολή νέων φόρων, αυξήσεις συντελεστών έμμεσων η άμεσων φόρων, ειδικά τέλη, και ότι άλλο σκαρφιζόταν το διεστραμμένο κεφάλι των εντολέων σου), βιάζοντάς τον πολλαπλώς και κατ’ εξακολούθηση, για να τον ταιριάξεις στα μέτρα που έχουν προδιαγράψει γι’ αυτόν οι αιμοσταγείς δυνάστες του…

…ερήμην, η με την ένοχη ανοχή, η ακόμα και με την συνέργεια της άλλης βρώμικης εξουσίας…

…της θεόστραβης θέμιδος!

.

     Εεε… λοιπόν όχι!

.

    Ήλθε η ώρα του Λαού να αντιδράσει και να φωνάξει δυνατά… φτάνει πιά…

.

…Όξω Π…ροκρ-ούστη απ’ την “παράγκα” του… Μαξίμου!!!

.

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

One comment

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη, αν και με λίγα λόγια, κάνεις μια αρκετά “μεστή” περίληψη του ψέματος κατά συρροήν που χρησιμοποίησαν (προκειμένου να αναρριχηθούν σε ύπατα αξιώματα), της βίας που αδίστακτα εφάρμοσαν (προκειμένου να επιβάλλουν τις εντολές-μέτρα των αφεντικών τους), καθώς και την με αμοιβές πληρωμένη εφιαλτική αδιαφορία της “δικαιοσύνης” προκειμένου να σταματήσει ο “κατήφορος” της δουλοπρεπούς υποτέλειας στους ξένους αφέντες των κυβερνώντων μας.
  Ασφαλώς και ο “χρόνος” των λόγων έχει τελειώσει, σειρά έχουν τα έργα.
  Αυτό είναι κάτι που, λίγο έως πολύ, όλοι μας το έχουμε καταλάβει και θεωρώ ότι και τα περιθώρια για ενεργό δράση είναι πλέον τα “σωστά”.
  Αυτά που γράφεις στην “σύνοψη” σου, καθώς και αυτό που θεωρώ εγώ και προκειμένου να τα “στόχο-ποιήσω” θα δώσω κάποια παραδείγματα.
  Ξεκινώ τα παραδείγματά μου με, το κατ εμένα σοβαρότερο, την αδίστακτα και με αμοιβές πληρωμένη νοσηρή και βρωμερή “αδέκαστη” “δικαιοσύνη” τους.
  Νομικός δεν είμαι (και μπορεί ίσως κάποιος για αυτό να προβάλλει ενστάσεις για τα γραφόμενά μου), πλήν όμως το αίσθημα δικαίου και το πνεύμα του νόμου είναι μαζί μου.
  Από “μόνο” του, το ηχητικό που παραθέτεις ( όπως και “σωρός” οπτικών αποδεικτικών στοιχείων, σε όσα υπόσχονταν προεκλογικά οι πολιτικοί αυτοί αλήτες), είναι νομικό ερέθισμα για σύσταση συνταγματικού δικαστηρίου.
  -Σιγά τα ωά και προσοχή στα καλσόν και το λαμέ το νύχι!
  Πρόσεξε κανείς κάποια ενέργεια από τους θεσμικούς προστάτες της συνοχής της κοινωνίας;
  Ο Άρειος (άπραγος) Πάγος άφαντος και με μοναδική ασχολία τους “συνταγματικά” κατοχυρωμένους μισθούς τους και πώς να τους “αυγατίσουν” στις πλάτες ενός, στην κυριολεξία, ματωμένου λαού!
  Το Συμβούλιο της (καλοβολεμένης, καλοπληρωμένης και εγκάθετης) Επικρατείας κυριολεκτικά ζεί σε έναν “κόσμο” δικό τους, όπου μοναδικό τους μέλημα είναι η “νομιμοποίηση” κάθε αισχρής και αντισυνταγματικής παραβίασης των εντολοδόχων τους!
  Ας υποθέσουμε όμως πως η παραπάνω απαίτηση είναι ρομαντική διάθεση δική μου.
  Το “χθεσινό” όμως, με την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος επέδειξε περίσσια σπουδή ώστε σε 24 ώρες “διελεύκανε” την υπόθεση της αγοραπωλησίας για πρόεδρο και την έθεσε στο αρχείο!!!!!!!!!
  -ΡΕ ποιός σου έδωσε το δικαίωμα;
  (Μην και θέλεις να σου υποδείξω τις παραβάσεις σου που στοιχειοθετούν την κατάχρηση εξουσίας;
  1ον) μόνος σου στοιχειοθέτησες παράβαση 3 ( ΤΡΙΩΝ ) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΩΝ ατόμων για χρήση παράνομου υλικού.
  α) του βουλευτή, β) του εμπλεκόμενου, γ) του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
  -Για κάποιον τουλάχιστον από αυτούς, έπρεπε να είχες ασκήσει ποινική δίωξη.
  2ον) γιατί, ως είχες ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, δεν ζήτησες άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών, προκειμένου να συγκεντρώσεις τα απαιτούμενα στοιχεία μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης;)
  Λοιπόν “δικαιοσύνη” είσαι παραβάτης και καλό θα ήταν, οι επόμενοι που θα αναλάβουν εξουσία στην χώρα μας, να αναλάβουν να καθαρίσουν σιγά-σιγά και την “κόπρο του Αυγεία”.
  Εδώ είναι που με “ζώνουν τα φίδια”, στα όσα “ισχυρίζονται” και οι πολιτικοί ταγοί του μέλλοντος!
  Γιατί κανένας από όσους έχουν έννομο συμφέρον (αξιωματική αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του κόμματος και ο εμπλεκόμενος βουλευτής, τα θεσμικά όργανα δικαστών και εισαγγελέων), γιατί κανένας δεν έκανε μήνυση στον εν λόγω εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, “συνοδεία” ενέργειας με δόλο και κατ εντολή; ΓΙΑΤΙ;
  Ας προσέξουν καλά και ας προσέξουμε και εμείς, τα ψέματα τελειώνουν, η κοινωνία έχει “απελπισμένα” ανάγκη για συνοχή, την έχετε διαρρήξει έως εκεί που δεν “παίρνει” άλλο.
  Οι ασπόνδυλοι δωσίλογοι να πάψουν τις απειλές και να μην ελπίζουν στην σίγουρη βοήθεια των εντεταλμένων “τσιρακιών” τους.
  Οι έχοντες λαϊκή εντολή να αποτελούν θεσμικά πρόσωπα, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
  ΔΕΝ πάει άλλο.