Υπογραφή Σαμαρά για νέα μέτρα!

     Αθήνα  12/6/2014

     Αναδημοσίευση από :

     http://www.avgi.gr

Τα πειστήρια για τους υποκριτικούς και κάλπικους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί μη λήψης νέων μέτρων και τέλους των Μνημονίων, ισχυρισμούς που επανέλαβαν και χθες οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, φέρνει στη δημοσιότητα η “Αυγή”.

     Στην έκθεση του ΔΝΤ υπάρχει συνημμένη επιστολή των κ. Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλου προς την τρόικα από τις 14 Μαΐου, δηλαδή πριν από τις εκλογές, διά της οποίας παρέχονται εγγυήσεις στους δανειστές ότι -αν χρειαστεί- θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα στο πλαίσιο των επικαιροποιήσεων του Μνημονίου!

 

 • Επιστολή πρωθυπουργού, Στουρνάρα, Προβόπουλου στην τρόικα

Το ερώτημα “αν χρειαστεί” απαντάται από το ΔΝΤ, το οποίο προβλέπει δημοσιονομικό κενό 7,7 δισ. και χρηματοδοτικό κενό 12,6 δισ. έως το 2017 και εκτιμά ότι είναι σχεδόν απίθανο να αποφευχθούν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων!

* Αναπόφευκτη για το ΔΝΤ η νέα περικοπή μισθών και συντάξεων για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό 7,7 δισ. μέχρι το 2017

* Νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο στον ορίζοντα για χρηματοδοτικό κενό 12,6 δισ.

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

2 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Γιάννη φίλε μου, σε συνέχεια της αναδημοσίευσης θέλω να προσθέσω και μία επισήμανση.
  Η εκπρόσωπος για τον τύπο της γκεστάπο, ουπς συγνώμη της κυβέρνησης ήθελα να γράψω ( η βούλτεψη, η και προσωπική φίλη του “εθνάρχη” καραμανλή που είχε κάψει τα στοιχεία των συνεργατών των ναζί στην Ελλάδα!), αυτή λοιπόν κοινοποίησε μία διάψευση που “κατά λάθος!!!!!!!” είχε διαφορετικές ημερομηνίες για την επιστολή υποταγής.
  Όλως “περιέργως” και “τυχαία”!!!!!!! όλοι το σχολίασαν ως λάθος “τυπογραφικό”!!!! μα καλά, κανένας δεν σκέφθηκε την ύπαρξη δύο επιστολών υποτέλειας και υποταγής από τον γιαβόλ-αντώνεν στους αφέντες του;…..κανένας;;;;;

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Απόφαση, λέει, “σόκ” του Άρειου Πάγου για τις καθαρίστριες!!!!
  Αλήθεια! ποιόν “σοκάρισε” αυτή η απόφαση;
  Ποιός δεν γνωρίζει πόσα και ποιά έχει “δικαιώσει”, η “δικαιοσύνη” στην χώρα μας, τα τέσσερα τελευταία χρόνια;
  ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ….ΑΞΙΟΙ-ΑΞΙΟΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *