Το Αέναο Ψεύδος..

     Αθήνα  9/12/2013

     Αναδημοσίευση : από

     http://mandatoforos.blogspot.gr

     Το στοίχημα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε;
Πότε και ποιά τάξη εργαζομένων θα τραβήξει το σκοινί μέχρι να σπάσει και να γκρεμίσει όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα των μνημονιακών κυβερνήσεων.

     Σήμερα που προαναγγέλλονται πάλι αυξήσεις στα διόδια κατά 60%(μήπως χάσουν οι εθνικοί εργολάβοι), που θεσπίζονται κι άλλες ποινές, επί παλαιών ποινών, μόνον ποινές..
..που 20 δικογραφίες κατά πολιτικών( Παπακωνσταντίνου, ΓΑΠ, κλπ), που έχει διαβιβάσει ο Άρειος Πάγος στην παρούσα Βουλή, μουχλιάζουν στα συρτάρια του προέδρου του Κοινοβουλίου..

     Κι ενώ ο ίδιος ο Πάπας, το προπύργιο αυτό του συντηρητισμού και της παγκοσμιοποίησης, καταγγέλλει την ”τυραννία της θεοποιημένης αγοράς”, και κηρύττει  ”Οχι σε μια οικονομία του αποκλεισμού και της ανισότητας των εισοδημάτων”, ”Οχι στη θεοποίηση του χρήματος”, ”Οχι στο χρήμα που κυβερνά αντί να υπηρετεί” και ”΄Οχι στην κοινωνική ανισότητα που προκαλεί βία”..

     Εδώ, η τρόικα απαιτεί πλήρη απελευθέρωση πλειστηριασμών για να επιστρέψει!..
     ..για να επιστρέψει σε έναν ”διάλογο” στημένο, ψεύτικο, παραπλανητικό, με τ’ ανδρείκελα της Εθνικής προδοσίας, για να διαπραγματευτεί την τελική καταρράκωση ενός λαού, και την κλοπή του Εθνικού του πλούτου!

Παρ’ όλο που εκθέσεις και εκτιμήσεις ειδικών όπως η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας. αναφέρουν  πως:
”Το ΔΝΤ προετοιμάζει την έξοδό του από την τρόικα , καθώς δεν συμμερίζεται τις διάφορες success stories..
..Οι λόγοι της επικείμενης αποχώρησής του, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έχουν ως αφετηρία τις τύψεις του, επειδή εκτίμησε τόσο τραγικά εσφαλμένα την έκταση της ύφεσης που θα προκαλούσε το πρόγραμμά του στην Ελλάδα..
..Είναι λογικό να υποτεθεί ότι μετά τη σαφή ομολογία αυτού του λάθους του, στις αρχές του τρέχοντος έτους, το ΔΝΤ ανέμενε κάποιες φυσιολογικές αντιδράσεις, από την ΕΕ, αλλά και από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ..”

     Οι ”έλληνες” όμως αρμόδιοι, εδώ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΨΕΥΔΟΣ του ”μονόδρομου” των μνημονίων, της μονομερούς λιτότητας και της καννιβαλικής τους πολιτικής..
..ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ !

     Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να παραδεχτούν ένα λάθος που θα ήταν συγχρόνως η υπογραφή της πολιτικής τους, και όχι μόνο, καταδίκης;

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, υστερικά προσκολλημένοι στο αέναο ψεύδος τους, υστερικά προσκολλημένοι στην εξουσία τους!

     ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, να καταστρέφουν μιά χώρα, παρά να παραδεχτούν ο,τιδήποτε, παρά να χάσουν ο,τιδήποτε..

     Πρόκειται για πολιτικούς εγκληματίες, αλλά και εγκληματίες του ποινικού δικαίου!
Οι εργαζόμενοι, ο λαός συνολικά, έχει χρέος αντίδρασης, αντίστασης και γενικού ξεσηκωμού..

2 comments

 1. Βασίλειος Αέναος /

  Αγαπητέ φίλε, δεν “πείθωμε” πως το ΔΝΤ αυτό τέρας των Παγκόσμιων Οικονιμκών Εγγληματιών, που εχει προκαλέσει δεκάδες φτωχωποιήσεις Κρατών-Εθνών, μετάνειωσε για το κακό που προξένησε στους Ελληνες και στην Ελλάδα ! απο την μη σωστή διάγνωση του προβλήματος και μετέπειτα στην θεραπεία..
  Σηγνώμη δεν μπορώνα το καταπιώ..κάτι αλο “παίζει” που δεν μπορώ να το αντιληφθώ ακόμα..αλλά..Κυριακή κοντή Γιορτή..
  Οσο για τα υπόλοιπα εχεις απόλυτο δίκιο, εγκρίνω και επαυξάνω που λένε σε σχέση και με αυτό:
  “”Πρόκειται για πολιτικούς εγκληματίες, αλλά και εγκληματίες του ποινικού δικαίου!
  Οι εργαζόμενοι, ο λαός συνολικά, έχει χρέος αντίδρασης, αντίστασης και γενικού ξεσηκωμού..””

  Με αγωνία περιμένω την ελευθερία της Χώρας και του Λαού μας απο αυτά τα παράσιτα, και θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα μια δίκαιης δίκης όλων αυτών που τόα χρόνια εξαθλιώνουν τον λαό – χωρίς ωστόσο να εχουμε και οι ίδιοι και πολλά ελαφρυντικά για αυτήν την εξαθλίωση – τα ήθελε ο Κώλος μας που λεει μια παροιμία..Θέλω να δω να παίρνει ξανά μπροστά η μηχανή της Δημοκρατίας, και να στείλει όλους αυτούς (Πολιτικούς, Δικαστές, Δικηγόρους, Συνδικαλιστές, Κομματόσκυλα, Δημοσιογράφους, Εργολάβους, Εκδότες, Καναλάρχηδες, Εφοπλιστάδες, Μεγαλιοβιομήχανους, και όλο τον υπόλοιπο συρφετό που στήριξε τις πολιτικές αυτής της στοχοθετημένης εξαθλίωσης της Χώρας και του Λαού να τιμωρούνται όπως τους αξίζει. Επιτέλους να δω να αποδείδεται δικαιοσύνη σε τούτη την χώρα..αυτό..και μετά ας πεθάνω..κι ας με πάρει..ο Βελζεβούλης.

  • Βελζεβούλης /

   Παααρόοοοοοον!
   Βασίλειε με κάλεσες???
   Είμαι εδώ έτοιμος να διαπραγματευτούμε… υπό έναν όρο όμως!
   Πρέπει να δηλώσεις εκ των προτέρων και δημόσια, παρουσία των επισκεπτών της σελίδας, ότι αποτάσσεις διαπαντός την «τρόϊκα»… όχι την επίγεια… (ξέρεις εσύ… Πατήρ… κλπ. κλπ.), για να έχεις την ευχέρεια να διαπραγματευτείς μαζί μου και ελπίζω να μη έχεις ιδιαίτερα υπερβολικές απαιτήσεις εν μέσω περιόδου κρίσεως.
   Οφείλω να σου πω όμως, ότι ο όρος που μέχρι στιγμής έθεσες για να σε «πάρω κοντά μου», υπερβαίνει και τις καλύτερες των προθέσεών μου να σε…
   … «ευχαριστήσω»???
   Δηλαδή το θεωρείς εσύ εφικτό, να περιμένω εγώ πότε… «θα αποδοθεί δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα»… για να σε πάρω???
   Εμμμμ… αν είναι έτσι, τότε όταν με το «κακό» αποδοθεί πραγματικά δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα, δεν έχω αντίρρηση να… με πάρεις εσύ… που λέει και ο λόγος ρε φίλε…
   Άσε τις πονηράδες κατά μέρος… για μένα, (λόγω ιδιότητας) και κοίταξε να επανέλθεις πιο διαλλακτικός…
   Σημείωση…
   …δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *