Τι να πει και η πληγωμένη… Ιστορία;

      Αθήνα  7/6/2013

      “Καημένη” ιστορία…

      Ποιός να σου το ‘λεγε ότι θα ‘ρθει η στιγμή, που θα “υποστείς” εσύ η ίδια, την καταπίεση, τους διωγμούς, την κακοποίηση,  τα βασανιστήρια, τους βιασμούς, τα πετσοκόμματα, τα εγκλήματα, τον αφανισμό, και όσα άλλα “έζησες” και “είδες” να τελούνται στο διάβα σου, απ’ την ημέρα της “γέννησής” σου μέχρι σήμερα.

      Αυτά που με αγώνα κράτησες ζωντανά στη μνήμη σου, που με τη βοήθεια των γνήσιων τέκνων σου, αυτών που βίωσαν τα περιγραφόμενα, αποτύπωσες γλαφυρά και ανεξίτηλα σε “περγαμηνές”, που σώζονται και φυλάσσονται με ευλάβεια βαθειά στο μυαλό και τις καρδιές τους και μεταλαμπαδεύονται από γενεά σε γενεά, επί σειράς αιώνων!

      Ποιός να σου το ‘λεγε πως το πλήγμα που θα δεχθείς, θα έλθει από τα χέρια των “νόθων παιδιών” σου, των βέβηλων αυτοαποκαλούμενων “ιστορικών”, των άθλιων βιαστών της μνήμης, του πνεύματος και της ψυχής των γνήσιων παιδιών σου, αυτών που όρθωσαν αγέρωχα όταν χρειάστηκε τα στήθη τους να σε υπερασπιστούν και δεν θα διστάσουν σήμερα, για μία ακόμη φορά να το κάνουν!

      Τα σκύβαλα του ανθρώπινου γένους, τα εντεταλμένα υποχείρια του ιδίου φυράματος των προσκυνητών του πλούτου, οι παρείσακτοι που έμαθαν να ζουν παρασιτικά εις βάρος των μελών της υγιούς κοινωνίας μας, οι άθλιοι παραχαράκτες σου, με “όπλο” την βρώμικη πένα τους και το διεστραμμένο στόκο που φωλιάζει στο αρρωστημένο κρανίο τους, επιχειρούν να πραγματοποιήσουν ιστορική “λοβοτομή” στους πολίτες, εφαρμόζοντας το προδιαγεγραμμένο σχέδιο των αφεντικών τους, που προβλέπει τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους, τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, τη δημιουργία εντός της Ελληνικής επικράτειας, ενός “πολτοποιημένου” αλλοεθνούς “μωσαϊκού”, εντελώς απρόθυμου, αλλά και ανίκανου να υπερασπιστεί την Ελλάδα μας και να διεκδικήσει όσα της ανήκουν δικαιωματικά, αυτά για τα οποία οι πρόγονοί μας, θυσίασαν χωρίς δισταγμό τη ζωή τους!

      Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να διακρίνεις το έγκλημα που τελείται εις βάρος της Ελλάδας μας, την οποία παρεμπίπτοντος, οδήγησαν με τη βοήθεια των “φίλων” και εταίρων μας δολίως σε υπερχρέωση, με επιχορηγήσεις δήθεν της Ε.Ε. για υποτιθέμενη ανάπτυξη, οι οποίες κατασπαταλήθηκαν στοχευμένα για την εξαγορά Εθνικών συνειδήσεων, με υπερτιμολογήσεις τιμολογίων εξοπλιστικών και όχι μόνο κρατικών αγορών, κλπ. τα περισσότερα εκ των οποίων, εκτός από περιττά, ήταν και εντελώς άχρηστα για τη χώρα μας, αλλά πολύ… μα πάρα πολύ χρήσιμα, για τις μίζες που απεκόμισαν πρωτίστως οι “φίλοι” και εταίροι μας και δευτερευόντως τα εγχώρια εύκαμπτα τσιράκια τους!

      Αρκεί επίσης να έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τον αριθμό των “απρόσκλητων”; μεταναστών που εισρέουν κατά εκατοντάδες, ενίοτε και χιλιάδες ανεμπόδιστοι καθημερινά στη χώρα μας, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να προωθηθούν στην κεντρική η τη Βόρεια Ευρώπη, αφού “μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας”! (Δηλαδή, οι εκπρόσωποί μας υπέγραψαν φαρδιά πλατιά τη συνθήκη Δουβλίνο 2 που το απαγορεύει)!  Τυχαίο;;;

      Κατόπιν φρόντισαν να μας δέσουν χειροπόδαρα με το Δ.Ν.Τ., κλπ. (τη λεγόμενη τρόικα), όπου σύμφωνα με τις εντολές τους, προχώρησαν σε άμεση φτωχοποίηση δια των περικοπών, μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, κατάργηση δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, αύξηση των υφιστάμενων και επιβολή νέων φόρων, (χαράτσια), κατάργηση του κοινωνικού κράτους, (μέχρι και τεκμήριο έβαλαν στα παιδιά μας, τη στιγμή που η χώρα μας αντιμετωπίζει εντονότατο δημογραφικό πρόβλημα), συνέπεια των οποίων ήταν, η απότομη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών!

      Η ραγδαία αύξηση της ανεργίας, ιδιαίτερα στις ηλικίες από 18 έως 30 ετών, (δηλαδή σε όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικού γένους, την ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδας μας), οδηγεί τους νέους μας, τα δικά μας παιδιά στην εξορία, στη μετανάστευση, αφού τα τομάρια οι “σωτήρες” μας, διέγραψαν εν μία νυκτί με μία μονοκονδυλιά τα όνειρά τους, αφήνοντας το πεδίο στην χώρα μας ελεύθερο, στην “εμπριμέ ποικιλία” των “απρόσκλητων”;  μεταναστών, αποκαλώντας μας επιπλέον και ρατσιστές, όταν διεκδικούμε στην ίδια την Πατρίδα μας, το δικαίωμα να ζούμε, να σπουδάζουμε, να εργαζόμαστε, να κυκλοφορούμε να διασκεδάζουμε και να κοιμόμαστε ελεύθερα, χωρίς το άγχος της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας και της φοβίας.

      Για να πετύχει απόλυτα το βρώμικο σχέδιο αφελληνισμού της Χώρας μας με όλα τα επακόλουθά του, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του ειδεχθούς εγκλήματος, (καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου), επιστρατεύτηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των “ανθρώπων” του “πνεύματος”, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ αυτών και μερικών από τα “νόθα παιδιά” σου, γνωστών γιαλατζί “ιστορικών”, οι οποίοι αντί να αφυπνίζουν εθνικές συνειδήσεις και εγκεφάλους ως όφειλαν, στο όνομα του δήθεν πολιτισμικού προοδευτισμού, προχώρησαν στην κατά συρροή και κατ’ επανάληψη  παραχάραξή σου, πετσοκόβοντας και συρράβοντας κατά παραγγελία, (έναντι αδιευκρίνιστου ανταλλάγματος), τα αιματοβαμμένα κομμάτια σου, προς όφελος και τέρψιν των ραδιούργων αφεντικών τους, ασελγώντας βάναυσα και προκλητικά επί της ιερής μνήμης των προγόνων μας, των θυμάτων που σφαγιάστηκαν κατά καιρούς από τους βαρβάρους.

      Εσχάτως δε, ένα από τα ανιστόρητα από-βλητα της “ιστορικής” κοινότητας που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με τις εμετικές “ιστορικές” του απόψεις, παρευρισκόμενο σε τηλεοπτικό πάνελ σφύζοντας από αλαζονεία, μας προέτρεψε να ξεχάσουμε την ιστορία μας, λέγοντας με απύθμενο θράσος απευθυνόμενο προς τους Ποντίους και τα Σωματεία τους, αλλά υποθέτω ότι η υπόδειξή του μας αφορά όλους, “να αφήσουμε την ιστορία “ήσυχη”, (προφανώς στην πένα του), ότι δεν απειλείται η μνήμη σε ότι αφορά τα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος, εάν η ιστορία θέτει κάποια ερωτηματικά τα οποία έρχεται και τα μελετάει και τα ξαναμελετάει και προβληματίζεται, και λαμβάνει υπ’ όψιν και τη… μνήμη, (ποια μνήμη άραγε, τη στιγμή που μας καλεί όλους να αφήσουμε ήσυχη την ιστορία;;;  τη δική του;;;  πόσων αιώνων είναι άραγε;;;), δεν μπορεί όμως να απαντάει μονολεκτικά σε ερωτήσεις γιατί είναι ιστορικός, αλλά ζητάει να προσκληθούν σε ένα πάνελ οι ειδικοί επί των συγκεκριμένων θεμάτων να μας εξηγήσουν, μιας και το ίδιο όπως δηλώνει… δεν είναι!!!

      Και εν πάση περιπτώσει, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα οι Πόντιοι, η οι Αρμένιοι, “εάν ορκιστούν όλοι οι ιστορικοί ότι έγινε, αυτό που λένε ότι έγινε”. (ούτε καν χάριν διαλόγου δεν αναφέρει τη λέξη γενοκτονία).

      Τέλος, για τον “συνωστισμό” στη Μικρά Ασία, μας είπε πως ήταν λάθος έκφραση, την οποία διόρθωσε… τελεία και παύλα… δεν θα περάσει ιερά εξέταση”.

      Αυτά που λες… Ιστορία μου!

      Μήπως έχεις να μας πεις κι εσύ κάτι;;;  Μήπως θέλεις κι εσύ να σε αφήσουμε… “ήσυχη”;;;

      Τι να πεις κι εσύ “καημένη” μου… έμεινες άφωνη!

      Τι είπες;   δεν άκουσα;   Θα μιλήσεις όταν έλθει η ώρα σου;

      Ας πω λοιπόν εγώ αυτά που μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όταν έλθει η ώρα να μιλήσεις εσύ, εγώ… μόνο θα σ’ “ακούω”!

      Εεε λοιπόν, ασφαλώς δεν είσαι ειδική σε καμία περίπτωση, αφού από τη θέση της βουλευτού, εκφράζεις την άποψη της “ιστορικού”, για ιστορικά γεγονότα των οποίων, δεν έχεις ειδικότητα όπως η ίδια παραδέχεσαι!!!

      Και φυσικά δεν πρόκειται να περάσεις ιερά εξέταση, αφού δεν σε έχουμε άξια… ούτε καν γι’ αυτό!

      Όμως εάν ήθελες να επικαλείσαι την ιδιότητα της “ιστορικού”, (θεέ μου συγχώρα με), όφειλες να παραμείνεις πιστή στην επιστήμη σου και να αφήσεις Εσύ “Ήσυχη” την πολιτική για άλλους, ίσως… δεν είμαι σίγουρος… πιο ικανούς!

      Βέβαια ως ανιστόρητη, άσχετη και άχρηστη από κάθε άποψη, ίσως αναγκάστηκες να ασχοληθείς λόγω… “άγραφης συμβατικής” σου υποχρέωσης απέναντι στο άθλιο σύστημα που υπηρετείς, για τις περίεργες και ανορθόδοξες προσφορές που σου παρείχε!

      Από την ώρα όμως που αποφάσισαν… να ασχοληθείς με την πολιτική, εκπροσωπώντας κατά κάποιο τρόπο ένα ελάχιστο ποσοστό πολιτών, (μερικές εκατοντάδες ψήφους, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν πρίμ από τον κομματικό μηχανισμό της ΔΗΜ.ΑΡ. στην οποία σε επέβαλαν), έχεις την υποχρέωση να σέβεσαι είτε θέλεις είτε όχι, τις Ιερές Μνήμες των Ελλήνων προγόνων μας!

      Αφού δεν έχεις καταλήξει τελικά τι από όλα είσαι, είμαι αναγκασμένος να σου περιγράψω εγώ, την εικόνα που σχημάτισα για σένα.

      Είσαι μία άθλια σκιτζού, “ανειδίκευτη” κοπτοραπτού της ιστορίας, την οποία πετσοκόβεις και μπαλώνεις κατ’ εντολή και καθ’ υπαγόρευση των ανθελλήνων εγκληματιών αφεντικών σου, προκειμένου να σχηματίσεις ένα έκτρωμα είδωλό της που θα ανταποκρίνεται στις στοιχειώδεις τουλάχιστον απαιτήσεις τους, εξυπηρετώντας στη διάλυση του Ελληνικού Έθνους και την καταστροφή της Ελλάδας μας!

      Για το πληρωμένο συμβόλαιο εκτέλεσης της ιστορίας που έχεις αναλάβει, σου δώρισαν τη θέση της βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου, χάρη στην οποία γεμίζεις σήμερα, αλλά ίσως και αργότερα εάν σε ξαναεπιβάλουν, το “ψυγείο” σου και… όχι μόνο, για να ζεις παρασιτικά ως βδέλλα, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, απομυζώντας τον ιδρώτα και το αίμα τους… εμπαίζοντάς τους!

      Εεε… όχι Ρε… πούσ(!)η μου, δεν σε ανεχόμαστε άλλο!  Ούτε εσένα, ούτε τα στημένα και δόλια “λάθη” σου, που διαλύουν το Ελληνικό Έθνος και καταστρέφουν ολοσχερώς την Πατρίδα μας, προς τέρψιν και όφελος των διεθνών παρανοϊκών τοκογλύφων!!!

      Μάζεψέ τα “κυρά” μου και τράβα στον… αγύριστο, πριν συνειδητοποιήσεις αιφνιδίως ότι κινδυνεύεις να περάσεις άθελά σου και πριν την ώρα σου, στην… Ιστορία που τόσο φρικιαστικά κακοποίησες!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

3 comments

 1. Κώστας Ναξάκης /

  Καλημέρα.
  Από όσα μπόρεσα να διαβάσω για την Μαρία Ρεπούση (την διαολοστέλνουν πάρα πολοί), ξεχώρισα το παρακάτω.

  ………
  Είναι πολύ εύκολο για την κυρία Ρεπούση να «κατασκευάζει» και να διαστρεβλώνει ιστορικά γεγονότα. Αν πάρουμε ως παράδειγμα την καταστροφή της Σμύρνης και επειδή η ίδια δεν έζησε τα γεγονότα για να τα περιγράψει, θα μπορούσε να καταφύγει σε αυτόπτες μάρτυρες και, μάλιστα, στους αγαπημένους της Αμερικανούς διπλωμάτες. Η μαρτυρία του προξένου Χόρτον στο πόνημά του THE BLIGHT OF ASIA, δεν μπορεί να διαψευστεί από «διαμετρήματα» του βεληνεκούς της κυρία Ρεπούση. Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του Αμερικανού προξένου «για τη συστηματική εξολόθρευση των χριστιανικών πληθυσμών από τους μωαμεθανούς» κονιορτοποιούν τις απόψεις της, που αν και ιστορικός είναι ανιστόρητες.

  Η αλήθεια, βέβαια, καταμαρτυρήθηκε και από χιλιάδες πρωτογενείς εξιστορήσεις των ίδιων των θυμάτων, από κινηματογραφικές και φωτογραφικές απεικονίσεις και από χιλιάδες αντικειμενικούς ιστορικούς. Αυτά όλα, όμως, δεν συγκινούν το νεοελληνικό εθνομηδενιστικό κίνημα. Πιστοί στον σκοπό της πνευματικής αποδόμησης προς άλλα τυρβάζουν.

  Η δημοσιογραφική έρευνα για την κυρία Ρεπούση προκαλεί κατάθλιψη για το γεγονός ότι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου συμπεριφέρεται αδιάντροπα έναντι της ελληνικής ιστορίας. Η ζημιά που προκαλεί η εν λόγω κυρία στην Ελλάδα, είναι τεράστια. Ουσιαστικά προσφέρει βέλη στην φαρέτρα της Τουρκίας, η οποία στις ανιστόρητες θεωρίες της κ. Ρεπούση βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο.

  Οι γραφικοί εθνικιστές τύπου Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνο επικίνδυνοι. Καλλιεργούν μίσος για τον συνάνθρωπο, και αυτοί που έχουν μίσος στην καρδιά τους, είναι οτιδήποτε άλλο από άνθρωποι. Την ίδια στιγμή όσοι προκαλούν την ιστορική μνήμη, συντηρούν τον αρρωστημένο εθνικισμό και ρίχνουν νερό στο μύλο της ρατσιστικής ναζιστικής οργάνωσης. Όταν το αντιληφθεί η κυρία Ρεπούση, είμαι βέβαιος πως θα νοιώσει την ανάγκη να απολογηθεί για τα βλακώδη θεωρήματά της.

  Υστερόγραφο: Επειδή, ίσως, μερικοί εντοπίσουν πίκρα και οργή σ’ αυτό το κείμενο, λόγω της στάσης της κυρία Ρεπούση έναντι του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν, είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω πως η υποστήριξή της στο ρατσιστικό κείμενο του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ ήταν πταίσμα μπροστά στις απόψεις της για την ελληνική ιστορία.
  πηγή; http://www.aixmi.gr/index.php/repoushprosvalleiksediantr/

 2. Κώστας Ναξάκης /

  Αγαπητέ Γιάννη.

  Η πρακτική του αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού από τα πραγματικά προβλήματα του, φαίνεται ότι βρίσκει εκφραστή την ¨ιστορικό¨. Αν μάλιστα ¨διαβάσεις¨ την ¨ιστορία¨ της θα διαπιστώσεις ότι μάλλον διαπλεγμένη παρά ιστορικό θα την βρεις. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως ασχολούμενοι μαζί της, προσφέρουμε υπηρεσίες? Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι θα πρέπει να σιωπήσουμε, αλλά να την στείλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη:
  Στον αγύριστο.
  Από εκεί που ήλθε.
  Να ¨πλύνει κανένα πιάτο¨.
  Να μας αφήσει ήσυχους.
  Να πνιγεί.
  Να γ……
  Να………
  Ε αϊ …….χάσου επιτέλους.

 3. Έλλην /

  Καλημέρα.

  Εγώ έχω να πω ένα μεγάαααλοοοοοο αντίο στον Πεζοναύτη που έχασε την ζωή του τόσο άδικα. Το έστειλε στο θάνατο ο Ελληνικός Στρατός που υποτίθεται μας προστατεύει…..

  Έχοντας δει ο ίδιος παιδί 23 χρονών να τραυματίζεται θανάσιμα στα 10 μέτρα από μένα, από “λάθη”- “παραλείψεις” του κατά τα άλλα τυπικού στις χαιρετούρες και στις προσοχές Ελληνικού Στρατού, πηγαίνοντας λοιπόν φαγητό στους γονείς του στο νοσοκομείο σε καθημερινή βάση είδα τον πόνο του ανθρώπου που στέλνει το παιδί του στο Στρατό και του το στέλνουν στο κουτί…

  Κανείς δεν τιμωρήθηκε…κουκουλώθηκε το θέμα.

  Πόσο κρίμα ρε γαμώτο….

  Μία ακόμη πλευρά της σάπιας κοινωνίας που ζούμε. Σίγουρα πρόκειται περί ανθρώπινου λάθους θα δείξει το πόρισμα……………………….

  Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία, και πληγώνεται. Από συμφέροντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *