Στο σημείο του Αίσχους

--111-~11     Αθήνα 21/12/2014

    Θα έλεγα πως ξεχείλισε το ποτήρι εάν αυτό δεν επρόκειτο περί πλεονασμού.

   Οι θλιβερές και σκληρές ημέρες που ζούμε, έγιναν και αποπνικτικές εξ αιτίας της βρόμας που αναδίδουν οι πράξεις και τα έργα πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων.

  Το δίδυμο (σαμαράς-βενιζέλος), της αποτυχίας και της υποτέλειας και οι συν αυτοίς βοηθοί και συνεργάτες ( μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, δικαστές, καναλάρχες, δημοσιογράφοι και λοιποί), αντιλαμβανόμενοι πως η περίοδος του “ξένοιαστου” και “ανέμελου” βιασμού, της Ελλάδας μας, για αυτούς τουλάχιστον τελειώνει, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το “τελευταίο χαρτί” που διαθέτει η τράπουλα τους.

.

   -Η τρομοκρατία-τρομολαγνεία σε όλο της το “μεγαλείο”!

.

   Η αισχρή προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό, ξεκίνησε δειλά-δειλά, με την κατάφωρα αισχρή και αντισυνταγματική παρέμβαση παπούλια στο πολιτικό γίγνεσθαι (όταν καθ’ υπόδειξιν σταύρου θεοδωράκη παρενέβη στο θέμα εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας).

   Συνεχίστηκε με “παρεμβάσεις” ατόμων που έχουν κάνει τέχνη τους την πολιτειακή αλητεία (πάγκαλος, γεωργιάδης, βούλτεψη και άλλοι).

   “Μεσουράνησε” με κουβέντες καφενείου, βγαλμένες από πρωθυπουργικά χείλη μάλιστα!

    Εδέχθη την αρωγή και χορηγία, με ανήθικο και νομικά απαράδεκτο τρόπο από τους, στουρνάρα και χαρδούβελη!

   “Υψώνεται” με το ηχητικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όπου ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού, εξασκώντας κατάχρηση εξουσίας, να δίνει εντολές σε ανώτερο δικαστικό για τον τρόπο που θα εξασκήσει τα καθήκοντά του!

   “Ανεβαίνει” σε μεγαλύτερο ύψος με την κυνική, θρασύτατη και νομικά κολάσιμη “παρέμβαση” κωνσταντίνου μητσοτάκη (όλοι τον γνωρίζουμε και αυτόν και τον εφιαλτικό ρόλο του στην πολιτική σκηνή την περίοδο του 1965)!

   “Κορυφώνεται” δε, με το υλικό της βιντεοσκόπησης που παρουσίασε δημόσια ο Παύλος Χαικάλης.

.

   -Και ένας Θεός γνωρίζει εάν έχουμε δει την “κορυφή” στο αίσχος τους, είτε μας περιμένουν έτι ακόμα πιο “θεαματικές” υστερίες από “θεσμικούς” και πολιτειακούς παράγοντες!

.

   Μέσα λοιπόν σε αυτό όλο το αισχρό και ποινικά κολάσιμο “κλίμα” (ο εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει διερεύνηση για πράξεις όπως: διασπορά ψευδών ειδήσεων με στόχο την οικονομική κατάρρευση της χώρας, κατάχρηση εξουσίας από τον πρωθυπουργό και υπουργούς, καθώς και άλλα κακουργηματικού τύπου αδικήματα), μέσα λοιπόν σε αυτό το “κλίμα”, η δικαστική εξουσία “λάμπει” δια της αδρανούς παρουσίας της!

   Τα “αυτιά” της δικαιοσύνης είναι “βουλωμένα” με τον καλύτερο τύπο κεριού και τα “μάτια” της τα καλύπτουν χονδρά γυαλιά μυωπίας, που καθόλου όμως δεν “βοηθούν” τον ισχυρό στραβισμό που έχει ως νόσημα.

   Αδίστακτα, οι νοσηροί αυτοί “λειτουργοί” της δικαιοσύνης πλέον, σιωπούν και κωφεύουν και δεν βλέπουν απολύτως τίποτε από το αίσχος και τον διασυρμό των θεσμών, της πολιτείας και της πολιτικής!

   “Φαινομενικά” παραμένουν παγερά αδιάφοροι μα επί της ουσίας έχουν αισχρή συμμετοχή ( με την απραξία τους), διότι εκτελούν τις εντολές αυτών που τοποθέτησαν όμορα πρόσωπα σε θεσμικές θέσεις!

   Κατά “καιρούς” δε, ψελλίζουν μισόλογα (όπως οι καταγγελίες των δικαστικών και εισαγγελικών ενώσεων, καθώς και της προέδρου της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων), μα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν το άλλοθι τους (βλέπεις, τα γραπτά μένουν)!

.

   “Φορτώνουν” τις ευθύνες απονομής δικαιοσύνης στις “πλάτες” του λαού, χωρίς όμως να έχουν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να “αναλάβει” ο λαός να αποδώσει δικαιοσύνη!

.

   Όλοι τους μαζί, αισχροί και κατάπτυστοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, ζήλεψαν τις “τιμές” της κυβέρνησης δόβα, είτε ακόμα “καλλίτερα” επιθύμησαν την “δόξα” της κυβέρνησης κανελλόπουλου και διασύρουν κάθε τι θεσμικό, οποιανδήποτε έννοια δικαίου, ακόμα και οποιανδήποτε νομιμότητα ενός ομαλού κοινωνικού γίγνεσθαι!

.

   -Μήπως ήλθε η ώρα για το καινούριο;

   Επιτέλους ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ο κατήφορος και νέες δυνάμεις να αναλάβουν δράση για ένα καλλίτερο αύριο.

.

   Είναι πραγματική ανάγκη όσες δυνάμεις υποστηρίζουν το κοινωνικό δίκαιο και την κοινωνική ομαλότητα, να βάλλουν ένα “φρένο” στον κατήφορο της ανωμαλίας που μας οδηγούν οι υποτελείς ξένων συμφερόντων και του διεθνούς λωποδυτικού συρφετού των άθλιων κερδοσκόπων.

    Πρέπει επιτέλους να δικαιωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες ενός λαού, του Ελληνικού λαού.

   Αυτό είναι εφικτό και συμβαίνει μόνο και μόνο με την πραγματοποίηση των υποσχέσεων που δίνονται προεκλογικά, που για αυτές σε επιλέγει ο λαός………..

.

   Ειδέ άλλως;

   ……”Κύριος οίδε”………………

.

Ανδρέας  Αέναος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *