“Σεληνιάστηκε” το βλίτο… την “άκουσε” ο χαζοχαρούμενος… μαϊντανός!

Τέστ νοημοσύνης από τον Άκη στην Ελένη... εποπτεύει διαβολικά ο... Εθνικός μας μαίντανός.0     Αθήνα 22/10/2014

    Ποιός είπε ότι η Ελλάδα μας δεν είναι παραγωγική;;;

  Αυτός ο ευλογημένος τόπος, μπορεί να μην έχει τη βιομηχανική δύναμη που έχουν κάποιες Βόρειες χώρες της Ευρώπης, είναι όμως προικισμένος με ότι ακριβώς χρειάζεται για την παραγωγή όλων των ειδών των λαχανικών, όπως βλίτα, μαϊντανοί, κολοκύθες, μολόχες, βούρλα και άλλα “ζαρζαβατικά”, μερικά από τα οποία φυτρώνουν ενίοτε και εκεί που δεν τα σπέρνουν!

    Κατά καιρούς, έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους φυτά, σε διάφορους χώρους και δραστηριότητες, να προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για να μας πείσουν ότι είναι σημαντικά και μας είναι απολύτως απαραίτητα!

    Τώρα θα μου πείτε που τα θυμήθηκα όλα αυτά και τι με έπιασε και τα μνημονεύω;

.

    Ε λοιπόν, για όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν, σας πληροφορώ πως μίλησε επί τέλους το αποχαυνωμένο υπό εξαφάνιση φυτό, που για ένα “φεγγάρι” “τίμησε” με την παρουσία του το καλλιτεχνικό (;;;) στερέωμα, για δύο επίσης “φεγγάρια” “διορίστηκε”, (ελέω κομματικού μηχανισμού), ως “εκπρόσωπος” του Λαού στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο και (ελέω διαπλεκόμενου συστήματος), ως Υφυπουργός Παιδείας, (τρομάρα του… αλλά για να ακριβολογώ… τρομάρα μας! Τι να κάνουμε όμως;;; Προφανώς, κληρονομιάς ένεκεν το… αντίδωρο…) και έκτοτε είναι “παρκαρισμένο” στον κάδο ανακύκλωσης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την “καλλιτεχνική προίκα” που απέκτησε από σπόντα, εξ’ αιτίας της οποίας καταφέρνει να διατηρείται ακόμα στο παρασκηνιακό ημίφως, λίγο πριν την οριστική έκλειψη της “σελήνης” του, αδιαφορώντας για τα δεινά που φόρτωσε αυτό, (για να είμαι δίκαιος, στο μέτρο που του αναλογεί) και οι “σύντροφοί” του στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, για να επιβιώσουν παρασιτικά εις βάρος του και τον οποίο παρεμπιπτόντως δεν παραλείπει να προκαλεί!

    Πιο φυτό είναι αυτό;;;

    Ελάτε τώρα που δεν ξέρετε… ξέρετε εσείς… δεν μπορεί… κάτι θα καταλάβατε…

…λίγες ανυπαρξίες “λάμπουν” περιστασιακά δια της διαχρονικής παντελούς… απραξίας τους!

…αυτό που αντιλαμβάνεται, (όπως τελικά αποδεικνύεται), τα τεκταινόμενα με χρονοκαθυστέρηση 10 (δέκα) και πλέον ετών;;; Ναι ναιαιαιαι, ακριβώς όπως σας το γράφω… Σημ. (τίμησε επάξια την επιλογή του για έναν τηλεοπτικό ρόλο, που έγινε αφετηρία για να βγει από την αφάνεια, αλλά τελικά του έμελλε να επανέλθει εκεί που αρχικά ήταν… στο απόλυτο… τίποτα)!

    Θα μου πείτε φυσικά, ένα τέτοιο φυτό ανέλαβε καθήκοντα σε ένα νευραλγικό Υπουργείο όπως είναι αυτό της Παιδείας;;;

    Μα ήδη σας προανέφερα… προφανώς, κληρονομιάς ένεκεν το αντίδωρο! (Επιφυλάσσομαι)!

    Με κάτι τέτοια καμώματα οι δωσίλογοι συμμορίτες, ξεφτίλισαν διεθνώς την Ελλάδα μας και την οδήγησαν στην καταστροφή και τους πολίτες στην φτώχεια, την ανεργία, την αναξιοπρέπεια, την απελπισία, την απόγνωση…

…με λίγα λόγια έναν ολόκληρο Υπερήφανο Λαό στη μιζέρια και τον μαρασμό, με αποτέλεσμα να εξορίζουν καθημερινά την νεολαία μας, τα παιδιά μας, το πιο γόνιμο έμψυχο δυναμικό της Πατρίδας μας, σε χώρες που σχεδίασαν και μεθόδευσαν συστηματικά την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους και τον διαμελισμό της Χώρας μας!

.

    Ας έλθουμε τώρα στο θέμα μας.

.

    …«Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός, μικρός «Τσοχατζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε;»…

    Τάδε έφη Ελένη Κούρκουλα σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέλοντας να επαναλάβει για μία ακόμη φορά, τη φράση του προ πολλών ετών “Πατρόνου” της, επίσης γνωστού βλίτου, “μαζί τα φάγαμε”, με δικά της λόγια, αλλά και ένα “τρανταχτό” κατά πως νόμιζε αυτή επιχείρημα.

    …«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός; Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας τα δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν. Ακόμα και σήμερα θεωρούμε ότι εκείνος που δεν μας κόβει απόδειξη δεν κλέβει εμάς, αλλά το «κράτος». Και τον συγχωρούμε, αν δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο.»…

    Αυτά εκστόμισε μεταξύ άλλων, η “ηθοποιός”, (πέρασε και δεν άγγιξε), στο θέατρο και στην τηλεόραση, θιασάρχης, βουλευτής, (ελέω κομματικού μηχανισμού), Υφυπουργός Παιδείας, (ελέω διαπλεκόμενου συστήματος), η οποία επέστρεψε στο θέατρο, στις ρίζες όπως λέει.

    Η Ελένη Κούρκουλα βρίσκεται σήμερα με… εννέα θέατρα στα χέρια!!!

    Πως είπατε;;;

    Πού τα βρήκε;;;

    Ποιος της τα παραχώρησε;;;

    Πως τα συντηρεί;;;

.

    Αααααα… για σας παρακαλώωωωω… για σας παρακαλώ πολύυυυυ… μην γίνεσθε εντελώς αδιάκριτοι… να υπάρχει και λίγος σεβασμός επιτέλους…

…ας φροντίζατε κι εσείς ως… αλλοτριωμένος Λαός που είστε, τότε που έβρεχε… θέατρα, να μην κρατάγατε… ομπρέλα… να αρπάξετε από εννέα ο καθένας σας να βολευτείτε… το βρήκαμε τώρα, πως για όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν… ευθύνονται οι άλλοι…

    Όμως μη βιάζεστε να την κακολογήσετε, γιατί όπως δήλωσε…

…«Μεγάλη πρόκληση για μία “ηθοποιό”, αλλά εκείνη δεν θ’ ανέβει ποτέ στην σκηνή τους. Αυτό που θέλει, είναι να τα βλέπει να γεμίζουν κόσμο σε ωραίες παραστάσεις»!

    Πολύ σωστά το τοποθέτησες “Σελήνη” μου… πολύ πολύ σωστά!

.

    “Μεγάλη πρόκληση για μία ηθοποιό”… τι σχέση έχεις εσύ με το αντικείμενο;;;

.

    Μα για να μπορείς “Σελήνη” μου να τα βλέπεις να γεμίζουν κόσμο σε ωραίες παραστάσεις και να γεμίζουν ταυτόχρονα και οι “φτωχές” σου τσέπες, θα πρέπει απαραιτήτως να κρατηθείς όσο γίνεται μακρύτερα από την σκηνή τους, (σε απόσταση ασφαλείας θα έλεγα εγώ), γιατί αν αποφασίσεις ποτέ το αντίθετο, τότε θα κινδυνεύσει η σκηνή τους να γκρεμιστεί και εσύ να μείνεις στους πέντε δρόμους, όπως ο υπόλοιπος Λαός… ο “αλλοτριωμένος”…

…που ν’ αντέξει η σκηνή τέτοια πρόκληση… τέτοιο “ταλέντο”;;;

.

    Προφανώς εξ’ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια… “Σελήνη” μου… και το κρατώ αυτό γιατί με βοηθάει το γεγονός ότι αυτοαπογυμνώνεις τον τρόπο σκέψης σου και… παρουσιάζεις την δόλια πλευρά του χαρακτήρα σου…

…γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις, τους πάμπλουτους από το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού λήσταρχους συνδαιτυμόνες σου, που σου “φόρεσαν” έστω και για δύο “φεγγάρια” την “προβιά” της κίβδηλης αξίας σου, αυτήν που θα σου εξασφάλιζε την παρασιτική μετέπειτα επιβίωση σου, (μη μου πειειειεις;;; έπεσα μέσα… έτσιιιι;;;), με τους καταχρεωμένους, άνεργους, φτωχοποιημένους, άστεγους, πεινασμένους, κλπ. πολίτες , οι οποίοι πέραν των δεινών της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, πέραν των δολίων “ηλιθιοτήτων” που τους βομβαρδίζουν καθημερινά τ’ αυτιά τους, (κακή ώρα σαν αυτές που εκστομίζει η “χάρη” σου), έχουν δια της βίας επωμισθεί να αποπληρώσουν το φαγοπότι 40 (σαράντα) ετών, των εγχώριων και αλλοδαπών ληστοσυμμοριτών που εσύ συναγελάζεσαι και λυμαίνονταν λαίμαργα τα δημόσια ταμεία, σε ένα πάρτι που ήταν απόντες, αλλά τους ήλθε ο λογαριασμός κατά κούτελα… ουρανοκατέβατος!

    Δεν παρέλειψε βέβαια η Ελένη Κούρκουλα να δηλώσει… «περαστική από την πολιτική»!

.

    Θα μπορούσε ίσως “Σελήνη μου” να μας είναι χρήσιμη αυτή σου η δήλωση, εάν δεν γνωρίζαμε ότι δεν ήσουν απλά μια περαστική από την πολιτική, αλλά μια περαστική “ξυστά” από τον πλανήτη μας, μιας κι εσύ κατοικοεδρεύεις μονίμως στο “διάστημα”, (εξ’ ου και ο ρόλος), όμως έχω μια απορία που ταλαιπωρεί βασανιστικά το “βρώμικο” μυαλό μου και… θα το εκτιμούσα πολύ εάν μου απαντούσες!

    Στο σύντομο σχετικά πέρασμά σου ξυστά από τον πλανήτη μας και από την “πολιτική”, εκτός φυσικά από την παχυλότατη βουλευτική “αποζημίωση” που “με πόνο ψυχής” τσέπωσες, μήπως κατάφερες… (λέω τώρα εγώ και μη με παρεξηγήσεις)… μήπως κατάφερες λέω… να “σβερκώσεις” και κανένα δικαίωμα σύνταξης… Εθνο-μάνας;;; (όπως λέμε Εθνοπατέρας)!

    Τολμάς βρε αφιλότιμο βούρλο να συγκρίνεις, (να τοποθετείς στην ίδια ζυγαριά), με τα αποβράσματα της κοινωνίας μας, τα αρχιλαμόγια με τα οποία συναλλάσσεσαι και συναναστρέφεσαι, τους αρχιερείς της διαπλοκής, της απάτης και της ρεμούλας, τους ανθέλληνες και αλλογενείς εκ προμελέτης ειδεχθείς εγκληματίες της Ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο…

…με τον Ελληνικό Λαό;;;

    Άκου λοιπόν και βάλτο καλά στο μυαλό σου “Σελήνη μου”!

    Δεν είναι ο κάθε Έλληνας ένας μικρός μικρός Τσοχατζόπουλος…

.

…αλλά εσύ είσαι όλοι μαζί οι Τσοχατζόπουλοι… μικροί και μεγάλοι!!!

.

    Μα γι αυτό και μόνο, μια τιμωρία τουλάχιστον σου αξίζει!

.

    Η αναγνώριση και η επιβράβευση των όσων εκστόμισες, από τον Εθνικό μας γελωτοποιό… τον Εθνικό μας σαλτιμπάγκο… τον μόνιμα χαζοχαρούμενο μαϊντανό της πολιτικής μας και όχι μόνο σκηνής…

    Ποιόν;;;

    Μα ποιόν άλλο… δεν έχουμε δα και πολλούς…

    Τον “φίλτατο” Άδωνη…

…ούτε πόντο παραπάνω! Τα’ ακούς;;;

    Σου αφιερώνω με συμπόνια τον σχολιασμό του στο twitter… και επιφυλάσσομαι για έναν ακόμα γύρο…

…εάν φυσικά χρειαστεί!

.

    «Μεγάλες αλήθειες από την κα Ελένη Κούρκουλα»… Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

8 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Νάτα….νάτα….νάτα μας! ( και εδώ “μπαίνει” η παροιμία: “μάθανε ότι …….. και πλάκωσαν και οι ….. κούρκουλα”!
  Φίλε μου Γιάννη, αντιλαμβάνομαι την οργή σου ( στον τρόπο γραφής και στην προσπάθεια που κάνεις να μην παρεκτραπείς, δια της γραφής, ώστε αποδίδεις με κόσμιο τρόπο την οργή σου για το χαμερπές υποκείμενο που, κατά διαταγή του φασιστοσημιτικού περιβάλλοντος που ανήκει, μας “απασχολεί” με τα βρωμερά “χνώτα” και την άξαφνη, ως “κομήτη” για όσους δεν γνωρίζουν, παρουσία της.)
  Κατά συνέπεια και συνέχεια της σκέψης μου, θα δώσω την “δική” μου σειρά των γεγονότων.
  1ον) Με τραγικό τρόπο στον τόπο μας και τα τελευταία 30 χρόνια, το αυτονόητο έχει χάσει την “επαφή” του με την πραγματικότητα!
  Και εννοώ, στο εν προκειμένω, …ΡΕ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, που ακούς στο όνομα κούρκουλα, “όταν ο πολίτης διαπράττει ανομία (όπως απόκρυψη φορολογικών στοιχείων), αυτό είναι ποινικό αδίκημα και ΩΣ ΕΚΕΙ, δεν έχει προεκτάσεις!”
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ (οποιας-δήποτε μορφής), τότε είναι: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (που δεν διαθέτει τα αντίμετρα ώστε να “προστατεύεται” από διαφθορικά φαινόμενα), ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΝΕΣ.
  “Βλέπεις”, χαμερπές και γλοιώδες υποκείμενο, ενώ ο πολίτης δεν ασχολεί κανέναν άλλο, όταν διαπράττει αδίκημα, παρά μόνο τους αρμόδιους μηχανισμούς που διαθέτει το κράτος για τον σκοπό αυτό, ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ έχει την δυνατότητα και να παρακάμψει τους μηχανισμούς αλλά και να τους διαφθείρει, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανομίες του!
  Ως εκ τούτων λοιπόν, εάν η παρέμβαση-δήλωση της ποταπής και υποκινούμενης κούρκουλα, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως “ατυχής”, πλην όμως δεν ήταν συμπτωματική και τυχαία αλλά υποκινούμενη, κατευθυνόμενη και κυρίως ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ.
  2ον) Ποιά ή τί ακριβώς είσαι εσύ (γλοιώδες υποκείμενο), που με ύφος και στόμφο χιλίων καρδιναλίων θα με κατηγορήσεις, ερήμην μου και χωρίς την δυνατότητα απάντησης, ότι: διαπράττω εγκλήματα σαν τα δικά σας, είμαι ελεεινός σαν εσένα και το συνάφι σου και κυρίως είμαι εγκληματίας σαν το σκουλήκι ( ένα από τα πολλά που είστε εκεί μέσα στον βόθρο σας; ).
  3ον) Δεν είναι τυχαία και άξαφνη η συνέντευξη που έδωσες.
  Είσαι μέλος του χαμερπούς “πληρώματος” της πιό δυσώδους πολιτικής έκφρασης ( του γερμανοσημιτικού κατεστημένου ), που έπληξε την χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια ( άν και η δική σου “φύτρα” κρατάει από την χούντα και από την κυβέρνηση των αποστατών που μας οδήγησαν στην χούντα, όπως και η “σκούφια” του εντολέα σου σημίτη, κρατάει από την συνεργασία με τον γερμανοφασίστα κατακτητή ).
  Λοιπόν, σου αποδίδω δόλο, στημένη συνέντευξη και κατ εντολή παρέμβαση ( μάλιστα, ήδη ο εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε κινηθεί εναντίον σου, αλλά δεν “βαριέσαι”, ακόμα υπολογίζει τα αποτελέσματα του συνταγματικά κατοχυρωμένου “μισθουλάκου” του.)
  “Βλέπεις”, χαμερπές και γλοιώδες υποκείμενο, εάν εγώ κάνω, παρ ελπίδαν, μια δημόσια δήλωση, κανέναν δεν θα επηρεάσω και κανείς δεν θα “ασχοληθεί” μαζί μου, αντίθετα οι “δικές” σας δηλώσεις απασχολούν την κοινωνία και δημιουργούν προβλήματα, αλλά πάλι “βλέπεις”, “φιλότιμα” οι δικαστικοί σας “παραβλέπουν” (ένεκα που η δικαιοσύνη είναι τυφλή), καθώς που “φαίνεται” μάλλον και κουφή και έτσι “παρακούει” είτε δεν ακούει ποτέ τις δηλώσεις σας!
  4ον) Και τελευταίο προς το παρόν, άραγε ως “περαστική” εξασφάλισες τουλάχιστον την συνταξούλα του βολευτή; για να έχεις, βρε αδελφέ, ένα “αποκούμπι” στα σκληρά χρόνια των γηρατειών σου;
  Ή, μήν και ξεπληρώνεις τέτοια δάνεια στους αφέντες σου;
  ————-
  Κλείνοντας και σαν “συμβουλή” θα σου έλεγα πως: ” άτομα με το δικό σου παρελθόν, καλύτερο θα ήταν να παραμένουν¨”αόρατα” και να μην τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη”!

 2. Βελζεβούλης /

  Το έχω ξαναγράψει…

  …εμένα λέτε Βελζεβούλη… αλλά εσείς είστε…

  …να τινάζεις το γιακά σου!

  Έρχεστε πρώτα και μου ζητάτε να σας βοηθήσω… κλείνουμε συμφωνίες και μετά… το παίζετε φωστήρες… αλλά πέφτετε στη λούμπα…

  …εκατό χρονών η αλεπού… εκατόν δέκα τ’ αλεπόπουλο???

  Θα μου πείτε προς τι η εισαγωγή?

  Λοιπόν, η εισαγωγή αφορά το πρόσωπο που αναφέρεται στο άρθρο… που ξέχασε την υπ’ αριθμόν ένα συμβουλή που της έδωσα όταν με επισκέφτηκε…

  …στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάμε ποτέ για σχοινί…

  …πολύ περισσότερο όταν το σπίτι είναι κοινό με το δικό μας!

  Τι θέλω να πω???

  Κατ’ αρχήν πρέπει να βεβαιωθώ ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο… μη γίνει καμία παρεξήγηση και δεν το θέλω!

  Έχουμε και λέμε…

  Γνωρίζω κι εγώ μία Κούρκουλα… Ελένη τη λένε.

  Μιλάμε για την ίδια?

  Μιλάμε για την Ελένη Κούρκουλα του Κωνσταντίνου, που διετέλεσε
  Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων επί χούντας???

  Είναι η Ελένη Κούρκουλα, η ανιψιά του Θόδωρου Μερτικόπουλου, που υπήρξε Υπουργός Οικονομικών στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Δόβα, που οδήγησε στις εκλογές βίας και νοθείας???

  Είναι η Ελένη Κούρκουλα , η αδελφή του σημερινού Υφυπουργού Εξωτερικών, ο οποίος, (χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι), εργάστηκε κατά το παρελθόν, (1978 έως 1980), ως δημοσιογράφος στην Deutsche Welle και από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι την Υπουργοποίησή του το 2012, εργαζόταν στην Κομισιόν, ως επικεφαλής της Διεύθυνσης «Πολιτική και Στρατιγική Διέυρυνσης»???

  Μιλάμε για την Ελένη Κούρκουλα, που εργάστηκε για ένα διάστημα ως δημοσιογράφος και στο περιοδικό «Αντί», υπό την «υψηλή εποπτεία» και καθοδήγηση του άλλου φρούτου… του παραγινωμένου… μην πω του σάπιου… του Θόδωρου Πάγκαλου???

  Αν μιλάμε για την ίδια…

  …τότε θα είναι η Ελένη Κούρκουλα που το 2000, ελέω Αρχιερέα της διαπλοκής και Πασοκικού, βρώμικου μηχανισμού, απέκτησε την βουλευτική έδρα, έγινε Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά επειδή έπρεπε να συμπληρώσει χρόνο για ν’ αποκτήσει δικαίωμα σύνταξης βουλευτού, επανεξελέγει το 2004 και παραιτήθηκε μόλις συμπλήρωσε τον απαιτούμενο χρόνο που της επέτρεπε να κρεμαστεί εσαεί από τον σβέρκο του Ελληνικού Λαού, τον οποίο σήμερα λοιδορεί, υβρίζει και τον κατηγορεί ότι κρύβει μέσα του, έναν μικρό Τσοχατζόπουλο… δηλαδή ότι είναι με λίγα λόγια… «Λαμόγιο»!

  …τότε τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά…

  Μια οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς, μίσους και πάθους είναι όλα αυτά τα βρωμόσκυλα εκεί πάνω, που όλα αυτά τα χρόνια εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, «καβατζάροντας» ότι προλάβαιναν και προλαβαίνουν, για να εξασφαλιστούν οι ίδιοι, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, ίσως ίσως και τα δισέγγονά τους…

  …και όσο πιο γρήγορα τους πάρετε στο κατόπι με κατακεφαλιές, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε…

  …διαφορετικά μην περιμένετε να έλθει κάποιος να σας σώσει από την λερναία ύδρα που διαφεντεύει τη χώρα σας!

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Βελζεβούλη είσαι “σατανικότατος” του συνονόματου σου (και δεν σου “κρύβω” ότι, αρχίζω να υποπτεύομαι ότι είστε το ίδιο “πρόσωπο”…..μπρρρρρρ), σφάζεις με το γάντι!
  Η αλήθεια είναι ότι μόνο ο σατανάς θα μας έδινε το ακριβές “πρόσωπο” της εν λόγω υποκινούμενης συκοφάντους!
  -Είναι βέβαιο ότι ο σατανάς γνωρίζει, διότι έχει φτιάξει τους όρους της συμφωνίας που υπέγραψε η κούρκουλα μαζί του.
  Φίλε Βελζεβούλη, τα στοιχεία που δίνεις για την λασπολόγο και ανήθικη κούρκουλα, είναι αποκαλυπτικά και μου “λύνουν” κάποιες περίεργες απορίες.
  1η) Αναρωτιόμουν γιατί είχαν επιλέξει τότε το βούρλο για υφυπουργό παιδείας;;;;;;;;;…… λές και δεν είχαν δεκάδες άλλους άχρηστους, δόλιους, κλεφταράδες, ανίκανους και τόσα άλλα “κοσμητικά” που μπορώ να γράφω για ημέρες, να τοποθετήσουν σε αυτήν την θέση.
  Το βούρλο (σελήνη), εδικαιούτο και καλά γράφει ο φίλος μας ο Γιάννης για “Προφανώς, κληρονομιάς ένεκεν το… αντίδωρο…)”, την θέση λόγω του ΧΟΥΝΤΑΡΑ πατέρα της που κατείχε τις “αξίες” και τις ΄”γνώσεις”…… μάλιστα!
  2η) “Περιέργειά” μου και μεγαλύτερη όλων.
  Μα…. καλά! Όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω διαπλοκή;
  Όλους, ακόμα και τον πιό “ασήμαντο” από δαύτους, μα όλους αν τους ελέγξεις θα βρείς γύρω τους μιάν “περίεργη” διασύνδεση με πρόσωπα και πράγματα του δυσώδους παρελθόντος, στην χώρα μας.
  Όλοι απόγονοι και “άξιοι” γόνοι ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ-ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ-ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ-ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΜΑΦΙΩΖΩΝ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ και γενικά ότι επιβουλεύεται να καταστρέψει την Ελλάδα μας!
  Και όμως τους “επιτρέψαμε” να κάτσουν στον σβέρκο μας και να παριστάνουν τους “βασιλικότερους του βασιλέως”!!!!!!!!!!!!
  Εδώ “έρχεται” και η προτροπή σου, φίλε Βελζεβούλη, να “πάρει σάρκα και οστά”…….”…και όσο πιο γρήγορα τους πάρετε στο κατόπι με κατακεφαλιές, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε…
  …διαφορετικά μην περιμένετε να έλθει κάποιος να σας σώσει από την λερναία ύδρα που διαφεντεύει τη χώρα σας!”!

 4. Κώστας Ναξάκης /

  Φίλοι μου σας χαιρετώ.
  Θα μου επιτρέψετε στην αποκλίνουσα από τις δικές σας προσεγγίσεις του θέματος, οι οποίες από πολλούς αναγνώστες της σελίδας ίσως θεωρηθούν επαναλαμβανόμενες και κουραστικές.
  Θα υποθέσω ότι καλώς αποδίδονται οι χαρακτηρισμοί σε βάρος μας.

  Όμως ρε αθεόφοβοι, όταν σας επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσετε, στην ουσία σας εξουσιοδοτήσαμε να διοικήσετε και να διαχειριστείτε τις κρατικές και εθνικές υποθέσεις υπέρ της χώρας και του λαού της. Σας αναθέσαμε την διοίκηση προκειμένου να δημιουργήσετε μηχανισμούς χρηστής λειτουργίας της κρατικής μηχανής και έλεγχό της. Όταν ορκιστήκατε σε όποια θέση σας ανατέθηκε, αναλάβατε την υποχρέωση να ελέγξετε την υλοποίηση όσων ψεμάτων αραδιάσατε για να υποκλέψετε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό σας. Το γεγονός ότι δεν κάνατε την δουλειά που σας αναθέσαμε και επιτρέψατε σε κάποιους να εκμεταλλευτούν τα κενά της κρατικής μηχανής, βαρύνει όλον τον Ελληνικό λαό;
  Το γεγονός ότι υπήρχαν δυνατότητες κάποιοι να «κλέβουν» ή να μην είναι συνεπείς, είναι δική σας ευθύνη αφού θα έπρεπε να υπάρχουν έλεγχοι. Η ανυπαρξία τους δημιουργεί εύλογα ερωτήματα όπως:
  1. Γιατί δεν φροντίσατε να μην υπάρχουν δυνατότητες κλοπής του δημόσιου χρήματος;
  2. Ποιους εξυπηρετούσε η ασυδοσία;
  3. Πόσο ωφελήθηκαν οι κομματικοί μηχανισμοί από την ανυπαρξία ελέγχων;
  4. Οι ελάχιστες ελεγκτικές διαδικασίες που υπήρχαν με ποια κριτήρια στελεχώνονταν;
  5. Πως ελέγχονταν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί από τις διοικήσεις σας, και πόσα σημειωματάκια παίρνατε από τις κλαδικές και κομματικούς μηχανισμούς σας για την προστασία των επίορκων;

  Και για να μην κουράσω με την ατελείωτη λίστα ερωτημάτων που θα μπορούσε να παραθέσει όποιος ελάχιστα γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες των διοικήσεων των κομματικών σας μηχανισμών, τα λεγόμενά σας παραπέμπουν σε ελεύθερο επαγγελματία που χρεοκοπεί λόγω κακής διαχείρισης της επιχειρήσεώς του και κατηγορεί τον εργάτη μεταφορέα του τελικού προϊόντος.

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Κώστα, μιας και το σχόλιο σου μου δίνει αφορμή (και ειλικρινά σου “μιλάω”, έχεις “τοποθετήσει” τα “πράγματα” στην θέση τους με αυτήν, την κατ εμέ, σωστότατη προσέγγιση), θα “μακρύνω” λίγο τον τρόπο σκέψης μου.
  Κατ αρχάς, “Επανάληψις μήτηρ μορφώσεως”….. αλλά….. αλλά από την γενιά των γονέων μου και “δώθε”, στην επανάληψη δεν παρατηρώ μόρφωση αλλά “βαρυγκώμια”, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να συνεχίζω να παραμένω “αθεράπευτα” ρομαντικός, έως “αηδίας”.
  -Δεν “βαριέσαι” καθείς εφ ω ετάχθη.
  Στην συνέχεια θα ήθελα να “συμπληρώσω” το σχόλιο σου (που επιμένω ότι και σωστότατο και πλήρες είναι), διότι κατ εμέ του υπολείπεται μια σημαντικότατη “λεπτομέρεια”.
  Στο σχόλιο σου, Κώστα μου, “υπολείπεται” η τραγική “λεπτομέρεια” πως: Η εγκληματική κατάληξη, των κρατούντων, σε ότι αντίθετο από αυτό που τους ανέθετε με την ψήφο του ο λαός, δεν ήταν κατάληξη, ήταν προσχεδιασμένο και τα άτομα που εκτέλεσαν το σχέδιο, είχαν “σπουδάσει” και γαλουχηθεί για αυτόν τον σκοπό.
  – Εξ ου και η πρεμούρα τους να μας “τσουβαλιάζουν” όλους με τα διάφορα “ευφυολογήματα” των παγκαλέων-γεωργιάδηδων-κουρκουλέων και κάθε λογής λεχρίτες από δαύτους.
  Μια τρίτη επισήμανση μου είναι πως αποτελεί γεγονός ότι επιμένουν να λασπολογούν και να προσπαθούν να καταστήσουν συνένοχο όλον τον Ελληνικό λαό συλλήβδην στις εγκληματικές δραστηριότητες και ανομίες που επιτέλεσαν και επιτελούν με σχέδιο και κατόπιν εντολών ξένων αφεντικών.
  -Ασφαλώς και ο απλός πολίτης δεν φέρει “βάρος” είτε ευθύνη για όσα τον κατηγορούν οι αλήτες.
  Εάν όμως “διακρίνεις” στα σχόλια μου μίαν πικρία και ότι αναζητώ κάποιες ευθύνες και στούς συμπατριώτες μου, είτε ακόμα και σε μένα, αυτό συμβαίνει διότι θα μπορούσαμε να είμαστε κάπως, “διορατικοί” να το πώ; πιό επιμελείς να το πώ; λιγότερο εύπιστοι να το πώ; ίσως και να πώ να είμασταν πιό επιμελής με τα του συνόλου παρά με την “πάρτη” μας, θα είχαμε καλύτερο σήμερα και καλύτερους ηγέτες από αυτούς που μας επέβαλαν!
  -Διότι, πώς να το κάνουμε ρε σύ Κώστα; Όταν ένας ολόκληρος λαός πανηγύριζε το “έ-έ-έρχεται” του καραμανλή (ναι, δεν λέω, απηυδισμένος από την χούντα και ελπίζοντας στα καλύτερα), πανηγύριζε τον έρχεται και κανένας δεν έκανε τον κόπο να σκεφθεί, από που έρχεται; γιατί έρχεται; ποιός τον φέρνει; με τί σκοπούς; και διάφορα τέτοια ερωτήματα που έχουν και πολιτειακή αξία, μα χρήζουν και αναγκαιότητας, πώς να το “κάνουμε” βρέ αδελφέ!
  -Διότι, πώς να το κάνουμε ρε συ Κώστα, όταν πλήθος λαού (ναι δεν λέω, με την “ευγενή” χορηγία των μέσων μαζικής αποβλάκωσης και των αληταράδων της δημοσιογραφίας), το σύνολο του πληθυσμού της χώρας μας ασχολούνταν με τα καμώματα ανδρέας-μιμή-μαργαρίτα και δεν αντιλήφθηκαν, ούτε αγορά του αιώνα! ούτε συντεχνειακές κολεγιές μαστροπών συνδικαλιστών! ούτε κατάλυση του παιδαγωγικού (του σαθρού, δεν λέω, με πολλά ελαττώματα αλλά ακόμα υπαρκτού)! ούτε την καθιέρωση της μίζας στο δημόσιο!
  -Και πόσα μπορώ να σου γράψω ακόμα Κώστα μου.
  Ναι, πάντα στα σχόλια μου θα διακρίνεις και πικρία αλλά και αναζήτηση ενός μεριδίου ευθύνης και στον λαό.

 6. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Κωστή μου γεια σου.

  Χαίρομαι που εξ’ αιτίας του σχολίου σου, μου δίνεται η ευκαιρία να αποσαφηνίσω την έννοια των αρχών και των αξιών, που θεμελίωσαν τη βάση για την δημιουργία του ιστοχώρου των Αέναων Ελλήνων Μαχητών!

  Το σχόλιό σου έχει τρία τουλάχιστον σκέλη που αισθάνομαι ότι πρέπει ν’ απαντήσω.

  1) Κατ’ αρχήν θέλω να υπογραμμίσω, ότι η διαφορετικές απόψεις που γράφονται μέσα στην σελίδα μας, είτε μέσα από τα άρθρα, είτε μέσα από τα σχόλια, απ’ όπου κι αν προέρχονται, υποδηλώνουν την τήρηση της δέσμευσής μας για την ελευθερία του λόγου από το βήμα αυτό και την υγιή λειτουργία της δημοκρατικής έκφρασης.

  Η έκφραση της διαφορετικής άποψης στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου, είναι η αρχή του πλουραλισμού, που αντικατοπτρίζει τουλάχιστον τον σεβασμό στους κανόνες της πραγματικής Δημοκρατίας…

  …σε αντίθεση με την προσπάθεια επιβολής της δικής μας άποψης, που θα μπορούσε να παρουσιάζει συμπτώματα αρχής φασισμού και διάθεσης για την κατάλυση της…

  …συνεπώς, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μας ζητάς να σου επιτρέψουμε κάτι που θεωρείται εντελώς αυτονόητο στην πραγματική Δημοκρατία και κατ’ επέκταση λόγω αρχών και αξιών, στην σελίδα μας!

  2) Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς στο σκέλος του σχολίου σου που, μέσω ερωτήσεων, επιρρίπτει ευθύνες σε αυτούς που κυβέρνησαν και διαχειρίστηκαν τις κρατικές περιουσίες…

  «1. Γιατί δεν φροντίσατε να μην υπάρχουν δυνατότητες κλοπής του δημόσιου χρήματος;

  2. Ποιους εξυπηρετούσε η ασυδοσία;

  3. Πόσο ωφελήθηκαν οι κομματικοί μηχανισμοί από την ανυπαρξία ελέγχων;

  4. Οι ελάχιστες ελεγκτικές διαδικασίες που υπήρχαν με ποια κριτήρια στελεχώνονταν;

  5. Πως ελέγχονταν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί από τις διοικήσεις σας, και πόσα σημειωματάκια παίρνατε από τις κλαδικές και κομματικούς μηχανισμούς σας για την προστασία των επίορκων;»

  …αφού έρχεται συμπληρωματικά να προσθέσει στο άρθρο, ότι ευθύνονται συγκεκριμένα αυτοί που κυβέρνησαν και διαχειρίστηκαν τις δημόσιες περιουσίες και για συγκεκριμένους λόγους, (εάν κατάλαβα καλά)…

  …πλην όμως, εγώ αυτό το θεωρώ αυτονόητο, συμπεριλαμβανομένων και όλων όσων υπήρξαν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο με οποιαδήποτε ιδιότητα, ακόμη και αν δεν κυβέρνησαν η δεν διαχειρίστηκαν δημόσιες περιουσίες…

  …γιατί απλούστατα ενώ γνώριζαν, (και το επιβεβαιώνουν σήμερα λέγοντας ότι αυτά συνέβαιναν σαράντα χρόνια), δεν ενημέρωσαν εγκαίρως τον Ελληνικό Λαό, δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτού του είδους τις πρακτικές και φυσικά δεν παραιτήθηκαν από όποιο πόστο και αν βρίσκονταν, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα δημοσίως τα κακώς κείμενα, με «ονοματεπώνυμο»…

  Και για να προλάβω κάποιους που θα σπεύσουν να μας πουν να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και να μας πληροφορήσουν πως δεν είναι όλοι ίδιοι…

  …θα τους απαντήσω ότι προσωπικά, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο με αυτή τους τη θεωρεία, με μία όμως ειδοποιό διαφορά στο αποτέλεσμα…
  Ασφαλώς δεν είναι όλοι τους ίδιοι…

  …είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον…

  Όσοι από αυτούς δεν είναι διεφθαρμένοι, απατεώνες, λαμόγια, καταχραστές, κλπ. κλπ….

  …είναι εν δυνάμει διεφθαρμένοι, απατεώνες, λαμόγια, καταχραστές, κλπ. κλπ., αφού εποφθαλμιούν με κάθε τρόπο να γίνουν “βεζίρηδες” στη θέση του “βεζίρη” και γι αυτό δεν παραιτούνται καταγγέλλοντας φωναχτά, δημόσια και επωνύμως!

  Τώρα ίσως ακούσουμε και κάποιες απόψεις που θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να προβούν σε καταγγελίες για διάφορους λόγους!

  Η Ελληνική γλώσσα ευτυχώς είναι αρκετά πλούσια, ώστε κάθε μία από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, να αποδίδει μία πολύ συγκεκριμένη έννοια χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας της…

  …γι αυτό θα σου γράψω ένα “γνωμικό” που θα εμπεριέχει τη λέξη “μπορώ” για να σε προβληματίσω!

  «Αλίμονο σ’ αυτόν που είναι τίμιος επειδή δεν μπορεί… να γίνει άτιμος και…

  …Αλίμονο σ’ αυτόν που είναι άτιμος επειδή δεν μπορεί… να γίνει τίμιος»

  Τώρα εσύ αφού το ερμηνεύσεις όπως είναι γραμμένο, άλλαξε τη λέξη “μπορεί” με τη λέξη “θέλει” και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα… για το τι από τα δύο έπραξαν!

  …ελεύθερη ερμηνεία!

  Ας έλθουμε λοιπόν και στο σκέλος του σχολίου σου που λες ότι “οι προσεγγίσεις μας ίσως θεωρηθούν από πολλούς αναγνώστες, επαναλαμβανόμενες και κουραστικές”.

  Δεν γνωρίζω εάν οι απόψεις μας κουράζουν πραγματικά τους αναγνώστες μας, (από τους οποίους θα ζητούσα την κατανόησή τους γι αυτό), προσωπικά όμως εγώ, δεν θα κουραστώ όσες φορές κι αν χρειαστεί να το επαναλάβω, πως δεν είναι δυνατόν και δεν είναι επίσης φυσιολογικό, να απευθύνεις κατηγορίες σε ανθρώπους που όχι μόνο δεν διαχειρίστηκαν την “τύχη”, (τρόπος του λέγειν), τη δική τους και της Χώρας, αλλά που ούτε καν είχαν αληθή και σωστή ενημέρωση για όσα συνέβαιναν… που ελαμβάνοντο αποφάσεις κυριολεκτικά ερήμην τους.

  Είναι ποτέ δυνατό να χαρακτηρίζεις ένα ολόκληρο Λαό “αλλοτριωμένο”, όταν αριθμεί περισσότερους από 2.500.000 (δυόμισι εκατομμύρια) πολίτες, (σύμφωνα με διεθνείς έρευνες), να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας… εξ’ αιτίας της δόλιας υπερχρέωσης που συνωμότησες να του φορτώσεις στην πλάτη, για να μπορέσουν να τον υποδουλώσουν ευκολότερα οι αφέντες σου;;;

  …όταν αριθμεί περισσότερους από 1.500.000 (ενάμισι εκατομμύριο) ανέργους… εξ’ αιτίας της δοσιλογικής επιλογής σου;;;

  …όταν έχει δεκάδες χιλιάδες άστεγους εξ’ αιτίας της μεθοδευμένης καταστροφής που επέλεξες να οδηγήσεις τη Χώρα τους;;;

  Όταν “λήστεψες” βίαια την αξιοπρέπειά του για να ζεις εσύ… “αξιοπρεπώς”;;;

  Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θράσος για να το κάνεις και απ’ ότι φαίνεται, τα βδελυρά καθάρματα, μάλλον το διαθέτουν.

  Όλα αυτά τα λαμόγια, έχουν λάβει σαφείς εντολές από τα’ αφεντικά τους, να σπέρνουν τεχνηέντως στον Λαό ενοχές, για να αποδυναμώνουν το ηθικό του, ώστε να καταστεί ανίκανος ν’ αντιδράσει δυναμικά κατά της δρομολογημένης από το άθλιο σύστημά τους, υποδούλωσής του.

  Η σελίδα μας ως ελεύθερο βήμα όλων των Ελλήνων Πολιτών, κόντρα στις μεθοδευμένες ενέργειες των δοσίλογων εις βάρος του Λαού, έχει την ελάχιστη υποχρέωση, να μεταφέρει την απεγνωσμένη κραυγή (να δημιουργήσει κλίμα) “απενοχοποίησης” της έτσι κι αλλιώς καθαρής συνείδησης τους, που πνίγεται “επιμελώς”, από τα κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής “Ενημέρωσης”…

  …και επειδή όπως όλοι ξέρουμε… “η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως”…

  …θα το επαναλαμβάνουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία, για να το εμπεδώνουν όσοι το γνωρίζουν και για να το μαθαίνουν οι ελάχιστοι που δεν “έτυχε” να το μάθουν μέχρι σήμερα…

  Ο Λαός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχές!

 7. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Ρε φίλε Κώστα

  Έχεις πάρει χαμπάρι ότι όλοι της εξουσίας αφού πρώτα κατηγόρησαν τους μισούς Έλληνες δήθεν τάχαμου υπεύθυνους για τα κακά στραβά κι ανάποδα των άλλων μισών τώρα κατηγορούν τη μια γενιά ότι φταίει για τις συμφορές της άλλης.

  Άσε μας λοιπόν με τα καθίκια που θα τους αντιμετωπίσουμε και με ευγένεια.

 8. Κώστας Ναξάκης /

  Φίλοι μου καλησπέρα σας.

  Ανδρέα φίλε μου τόσο στο άρθρο όσο και στο τελευταίο σχόλιό του ο Γιάννης με σαφήνεια αναφέρει ότι το πολιτικό σύστημα στην σύγχρονη Ελλάδα ακολουθεί πιστά μεθόδους εφαρμοσμένες από την αρχαιότητα. Η επιλογή των σύγχρονων πολιτικών γίνεται από συγκεκριμένες οικογένειες με προωθητικές ενέργειες, διορισμούς κ.λ.π, όπως ακριβώς ακόμη και στην αρχαία Αίγυπτο από την πόλη του καλού, ή την πόλη του φωτός, από την οποία το ιερατείο επέλεγε τους εκλεκτούς.
  Η πικρία την οποία εκφράζεις δικαιολογημένη μεν, όμως ο έρμος ψηφοφόρος (δεν μιλάω για αγκυλωμένους, υποψήφιους βολεμένους, ή εξαγορασμένους) δεν διαθέτει όλες τις πληροφορίες, άσε που στις περισσότερες των περιπτώσεων εξαπατάται.

  Αγαπητέ Γιάννη η ελευθερία έκφρασης σημαίνει σεβασμό στους συνομιλητές, γεγονός που επιβάλλει την έκφραση «επιτρέψτε μου».
  ‘Οσον αφορά στην ευθύνη όσων γνώριζαν και δεν μίλησαν εγκαίρως, πιστεύω ότι ακόμη και όταν εκ των υστέρων «αποκαλύπτουν» την αλήθεια, ενεργούν υστερόβουλα γιατί έτσι βολεύει η περίσταση. Γιατί πώς να το κάνουμε ο απλός πολίτης βλέπει την άκρη του παγόβουνου και προσπαθεί να εκτιμήσει τον πραγματικό του όγκο και μάλιστα με εργαλεία «πειραγμένα» από τους «αναλυτές» των πολιτικών καταστάσεων.

  Φίλε καχύποπτε σωστά επισημαίνεις ότι κύριο μέλημα της πολιτικής υπήρξε το «διαίρει και βασίλευε» και σε όσα περισσότερα μέτωπα σπάει η αντίσταση τόσο ευκολότερα αντιμετωπίζεται. Συμφωνώ λοιπόν με το Γιάννη ότι ο Λαός δεν πρέπει να αισθάνεται ενοχές και συμπληρώνω ότι προκειμένου να επιτύχει πρέπει να είναι ενωμένος, πολύ δε μάλιστα αφού στις πλάτες του γίνονται τα πολιτικοοικονομικά παιχνίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *