Σαμαράς- Βενιζέλος μαζί στην Αμερική;

Αθήνα  15/7/2013

Αναδημοσίευση: από

http://www.iapopsi.gr

   Παρέα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ταξιδέψει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,  στην Αμερική ο Αντώνης Σαμαράς για το τετ α τετ με τον Μπαράκ Ομπάμα στις 8 Αυγούστου.  Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, αναζητείται ήδη μέθοδος για να παρακαμφθεί το αυστηρό πρωτόκολλο που προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες αυτών των συναντήσεων.

     Τόσο  η ελληνική όσο και η αμερικανική κυβέρνηση,  φαίνεται ότι επιθυμούν να είναι παρών και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, για να επιβραβευθεί και η επιμονή των δύο Ελλήνων πολιτικών στην κυβερνητική τους συμμαχία, αλλά και το μοντέλο διακυβέρνησης από δύο πρόσωπα που εκπροσωπούν τις δύο μεγαλύτερες πολιτικές οικογένειες στην Ευρώπη.

     Το μόνο που απομένει είναι ο τρόπος που θα παρακαμφθεί το πρωτόκολλο. Αλλά σε αυτό βοηθάει η διπλή κυβερνητική ιδιότητα του κ. Βενιζέλου, δηλαδή το ότι είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.

     Και έτσι, εάν καθοριστούν οι λεπτομέρειες όταν ο κ. Σαμαράς θα μπαίνει στον Λευκό Οίκο, θα συνοδεύεται από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος θα γίνεται ταυτόχρονα δεκτός από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν ή από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Τζον Κέρι. Εξαρτάται ποιος θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα στην Ουάσιγκτον

http://www.iapopsi.gr/samaras-benizelos-nazi-sthn-amerikh/

One comment

 1. Ανδρέας Αέναος /

  …….(από δύο πρόσωπα που εκπροσωπούν τις δύο μεγαλύτερες πολιτικές οικογένειες στην Ευρώπη.)χά-χά-χά……
  Ο θυμόσοφος λαός μας διαθέτει αρκετές παροιμίες και ανέκδοτα, στο σακούλι του, για το είδος αυτών των “οικογενειών” και ειδικά για επίλεκτα τους μέλη όπως οι πιό πάνω αναφερόμενοι.
  Τώρα στο δια ταύτα……αυτή άραγε είναι κίνηση εντυπωσιασμού (λόγω εκλογών που έρχονται-μπάς και ο πρασινούλης εταίρος τσιμπήσει κανά ψηφαλάκι)????
  – Είναι κίνηση επιφυλακής (γιατί ο πρασινούλης δεν εμπιστεύεται τον μπλεδούλη)????
  – Ήηηηηη είναι απαίτηση, του πέραν του ατλαντικού αφέντη, ώστε να αποσπάσει υπογραφές και από τους δύο συνεταίρους της διαφθοράς και του ξεπουλήματος της χώρας μας????
  Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστούν και το τρίτο συνεταιράκι-αυτόν ντε, το προϊόν κένωσης των εντέρων της αριστεράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *