Παρέλαση… “κρυβέ”… (που θα ‘λεγε κι ο “Φατσέας”)

     Αθήνα  26/3/2014

     Άλλη μια μέρα γιορτής με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα μας και τους Έλληνες, μια ημερομηνία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, μια μέρα η οποία από μόνη της φεγγοβολά και μας προδιαθέτει να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους Ήρωές μας, τους προγόνους μας, όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να ζούμε σήμερα εμείς “ελεύθεροι”, η 25η Μαρτίου, ντύθηκε από το πρωί στα “μαβιά” της.

     Δεν έχω την πρόθεση να βαρύνω περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, αλλά θα ήταν παράληψη να μην επισημάνω πως  φρόντισαν βέβαια γι αυτό, τα γιουσουφάκια, (μιας και η ημέρα το καλεί), της ακαδημαϊκής, της δικαστικής, της νομοθετικής, της δημοσιογραφικής, της συνδικαλιστικής, της εκτελεστικής, (η σειρά δεν είναι τυχαία) και όποιας άλλης εξουσίας δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη και τσαλαβουτά στον βόρβορο της διαπλοκής, της διαφθοράς, της ρεμούλας και της “ακολασίας”, μέσα από τον οποίο παλεύει η κάθε μία ξεχωριστά για λογαριασμό της, προκειμένου να προστατέψει το “τσαντίρι” της και τα οφίτσιά της, αλλά όταν οι συνθήκες το απαιτούν, όλες μαζί αγκαλιασμένες προσπαθούν εναγωνίως, (και ομολογώ πως καλά τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα), να τιθασεύσουν τα άβουλα υποζύγια και να τα οδηγήσουν αλυσοδεμένα στ’ αφεντικά τους, τους διεθνείς τοκογλύφους, από όπου άλλοι έχουν εισπράξει και άλλοι θα εισπράξουν το αντίδωρο της προδοσίας τους.

     Είπαν λοιπόν τα γιουσουφάκια και οι απόγονοι του Παναγιώταρου, (όχι αυτού της χρυσής αυγής), του Παναγιώταρου του άλλου ντέεεε… του σεΐζη(;)… να στήσουν ένα πανηγυράκι με αφορμή την επέτειο, για τους δικούς τους λόγους φυσικά.

     Οργάνωσαν καλά καλά την φαρσοκωμωδία – επιθεώρηση, γέμισαν την Αθήνα κάγκελα, (φοβούμενοι προφανώς μη γίνει της π….νας το κάγκελο), έδωσαν προσωπικές προσκλήσεις τα γιουσουφάκια στους συγγενείς τους, γέμισαν τους δρόμους και τα σοκάκια ξεπουλημένους πάνοπλους νέοσεΐζηδες, απέκλεισαν την πρόσβαση στα “σιχαμερά” κατά τη γνώμη τους “υποζύγια” και νάτοι καμαρωτοί στις εξέδρες με μπροστάρη το αρχιγιουσουφάκι, τον “αντάρτη” της “φασκιάς” και του γλυκού νερού, να παρακολουθούν την “παρέλαση”… συγνώμη… την παράσταση του θιάσου των υποταγμένων ήθελα να πω… γιορτάζοντας προφανώς την επέτειο της ένταξης της Ελλάδας μας, στον νέο ζυγό της δουλείας που της επέβαλαν.

     Εύγε ρεμάλια!

     Καλά κάνετε και παίρνετε τα μέτρα σας για πάν ενδεχόμενο, μην τυχόν και προκύψει κανένα μη ελεγχόμενο απρόοπτο και έχουμε πάλι μυξοκλάματα, αποχωρήσεις και διαμαρτυρίες του γιαλατζί “αντάρτη”, που όσο να ‘ναι, έτυχε να μας βγει ιδιαίτερα “εύθικτος” και “ευαίσθητος”, ειδικά όταν απευθύνονται γιούχα στο πρόσωπό του! (Για την ιστορία θα πω, ότι εάν επιχειρήσεις να χαρακτηρίσεις έναν νοήμονα άνθρωπο ηλίθιο, θα χαμογελάσει και θα σε προσπεράσει απαξιώντας να σου απαντήσει. Εάν κάνεις το ίδιο ακριβώς σ’ έναν πραγματικά ηλίθιο, τότε ουαί και αλίμονό σου που τόλμησες να του υπενθυμίσεις την ιδιότητά του αυτή, μιας και ο ίδιος πασχίζει επιμελώς επί σειράς ετών να την αποκρύψει από τους άλλους!!! Τώρα εσείς στη θέση ηλίθιος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε… όποια άλλη λέξη νομίζετε ότι σας καλύπτει).

     Περιγράφοντας τα παραπάνω, δεν έχω σαν στόχο να κρίνω την πρακτική και τη συμπεριφορά σας, (αυτές άλλωστε υποθέτω και ελπίζω πως θα κριθούν από τα “υποζύγια” όπως τους αξίζουν, λίαν συντόμως), αλλά να επισημάνω μερικές διαπιστώσεις και ας μου επιτραπεί να μεταφέρω μία ακροβατούσα επί ξυρού ακμής άποψη, που ίσως φανεί χρήσιμη σαν προειδοποίηση!

     Αυτό που βλέπουμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας τα τρία τουλάχιστον τελευταία χρόνια, δεν είναι παρέλαση απόδοσης τιμών στους προγόνους μας!

     Δεν είναι ούτε καν παρέλαση… πριβέ, όπως πολύ συχνά ακούμε να λέγεται από πολλούς, η ακόμα και από τα ΜΜΕ.

     Είναι μία παρέλαση… “κρυβέ”, όπως θα έλεγε και ο “ιδιοφυής” και δημοφιλής  Φατσέας από το επιτυχημένο σήριαλ “το καφέ της Χαράς”, αφού ως δοσίλογοι, ξεφτιλισμένοι και ξεπουλημένοι καρεκλοκένταυροι που είστε, υφαρπάζοντας με ψευτιές και απάτες την ψήφο των πολιτών, γαντζωθήκατε στην εξουσία, αλλά έμελε να έλθει η ώρα που φοβόσαστε πλέον να πλησιάσετε ακόμη και αυτούς που ξεγελάσατε και σας ψήφισαν και κρύβεστε πίσω από κάγκελα μην τυχόν καταφέρουν να σας πλησιάσουν!

     Το κακό για σας, δεν είναι ότι φοβόσαστε και το γνωρίζετε εσείς.

     Το κακό για σας, είναι ότι τρέμετε τον Λαό και αυτό πλέον είναι ευδιάκριτο στα μάτια σας όταν τον αντικρίζετε και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως δεν έχετε ούτε καν την ικανότητα να το κρύψετε!

     Θα σας πρότεινα βέβαια να μην προσπαθήσετε να το κρύψετε, αφού εάν το επιχειρήσετε, διακινδυνεύετε να εμφανιστούν από την αγωνία σας και χονδρές σταγόνες κρύου ιδρώτα στα πρόσωπά σας, οι οποίες θα προδίδουν, (DNA γαρ), τη δυσχερή σας θέση και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε, κάνοντάς σας έτι περισσότερο ευάλωτους!

     Θέλω μόνο να σας επισημάνω, ότι αυτό ίσως είναι ένα από τα θετικά στοιχεία που λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο υπέρ του Λαού, μιας και η εξουσία που δεν έμαθε να σέβεται και να τιμά τον Λαό που της εμπιστεύθηκε την διακυβέρνησή του, πρέπει τουλάχιστον στην κυριολεξία να τον… Τρέμει!

     Προσέξτε λοιπόν από εδώ και πέρα, γιατί είναι ευρέως γνωστό σε όλους μας, πως όταν κάποιος φοβάται τόσο πολύ, η υπερβολική έκκριση της “αδρεναλίνης” του ως φυσική αντίδραση, προκαλεί ακόμη περισσότερο τους εξαγριωμένους να… επιτεθούν…

…με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

One comment

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Το άρθρο σου τοποθετεί γεγονότα σε σειρά, “αναθέτει” ευθύνες στις διάφορες “μορφές” εξουσίας και μάλιστα σωστά επισημαίνεις πως η σειρά δεν είναι τυχαία, τέλος στοιχειοθετεί μιαν αλήθεια που όσο περνά ο χρόνος, γίνεται φανερός σε όλο και περισσότερους ο φόβος των “εκλεγμένων” για αυτούς που τους “εξέλεξαν”.
  Λογικά λοιπόν, εάν και εφ-όσον θελήσει κάποιος να προσθέσει στο κυρίως θέμα, θα αποτελέσει και θα πράξει “υπερβολή”.
  Αυτό όμως που “δέχεται” επί πλέον σχολιασμό και θα έλεγα και ότι επιβάλλεται, είναι το θέμα “δορυφόρος” στο άρθρο σου, τα ευτράπελα πλέον που “ακολουθούν” τις επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις.
  ” Είθισται” πλέον, ώ καιροί- ώ ήθη, “εθιμοτυπικά” και για να “αποφορτίσουν” την αθλιότητα που εξασκούν οι “θεσμικοί” σε κάθε επετειακή εκδήλωση, τα τελευταία τρία χρόνια, για να ασχολούμαστε και με κάτι άλλο βρέ αδελφέ, “είθισται” πλέον να “εμφανίζονται” επί των πεπραγμένων ένα σωρό τσουτσέκια-βοηθοί των δοσίλογων κυβερνώντων και αρωγοί-συντελεστές ενός ιδιόμορφου “αγκυλωτού” φασισμού.
  – Έχουν και “παχιά” ονόματα ενίοτε τα τσουτσέκια, π.χ. ο ρουφιάνος-που παρέδωσε τον Οτσαλάν στις μυστικές υπηρεσίες της τουρκικής χούντας-ο πάγκαλος, η ανέραστος ( σέβομαι την σελίδα και δεν γράφω την σημερινή απόδοση της λέξης) και παχυλά τροφοδοτούμενη από “τράστ”συγκεκριμένων συμφερόντων και συγκεκριμένης εθνικής ταυτοποίησης, η και υπουργός ( σαν μέλος και στέλεχος του κόμματος της διάρροιας της αριστεράς) ρεπούσ(τ)η, ο πηδίκουλας ( κρύψτε τις γυναίκες σας ) του μισού και πλέον γυναικείου πληθυσμού του λεκανοπεδίου τ(σ)ατσόπουλος και διάφορα ακόμα διάσημα-ασήμαντα της συνομοταξίας του γυμνοσάλιαγκα.
  – Τελευταίο και καταϊδρωμένο τσουτσέκι μας προέκυψε και από τον χώρο των πανεπιστημίων και προκειμένου να καταδείξει πως η “αφάνεια” των εκπαιδευτικών για πλέον των 38 ετών, δεν έγινε από λάθος αλλά εσκεμμένα και με αμοιβή.
  Είναι πλέον λάθος να ασχολούμαι-μαστε με ονόματα ( σιγά μην τους κάνω την χάρη της αναπαραγωγής εντυπώσεων ), ακόμα είναι λάθος να πιστεύω σε “δημοκρατικούς” διαλόγους που συμβαίνουν με πιστή και κατ-εξακολούθησην αναπαραγωγή σε αυτά που λένε τα τσουτσέκια ( η αναπαραγωγή μάλιστα σε μορφή τάχα μου διαφωνίας από τους έτερους-εταίρους της τσατσιάς, τους αλήτες τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους ), λάθος λοιπόν οι τάχα μου “δημοκρατικοί” διάλογοι- αυτοί σε πλήρη αναπαραγωγή σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα και εγώ μία από τις πολλές “φωνές” του “κυβερνοχώρου” που το μόνο που θα “καταφέρει” και εάν ακόμη με “αναπαράγουν” τα “μέσα” τους, θα είναι για να δώσουν βήμα στα τσουτσέκια (για παράδειγμα και αν δεν τον αναπαρήγαγαν το τελευταίο επίδοξο τσουτσέκι, θα ήξερε η μάνα του ότι είναι πανεπιστημιακός;;;; ή ακόμα καλύτερα, το πιστεύει και ο ίδιος είτε το γνωρίζει πως είναι του πανεπιστημίου;;;;).
  – Άντε ρε τσόλια.
  – Ο μοναδικός λόγος αναφοράς μου στα τσουτσέκια, είναι η επίδειξη.
  Μία επίδειξη που να “δείχνει” στα τσουτσέκια και στους χορηγούς τους πως, σας έχουμε καταλάβει τσουτσέκια-ευνούχοι, σας έχουμε καταλάβει και εσάς και τα αφεντικά σας.
  – Και μιας και είσαστε και “έγκριτοιχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχχχααααχαχαχαααχχχχχ ιστορικοί”, δείτε τί ήταν τα γιουσουφάκια και γιατί σας αποκαλούμε έτσι.
  – Άντε απο εδώ ρε γιουσουφάκια.
  – Οι “δημοκρατικοί” διάλογοι με το γεννητικό μου μόριο, είναι πολύ πιό “επικοδομητικοί” και θα σας “διδάξουν”-εκπαιδεύσουν για την απαξία που αισθανόμαστε για τους γυμνοσάλιαγκες, τους επ αμοιβή γυμνοσάλιαγκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *