Ο Δάσκαλος της οργισμένης Ελλάδας!

Ἀθῆνα 23 Φεβρουαρίου 2013

Γράφει ὁ Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος ἀπὸ τὸ Κιλκίς
Ἀναδημοσίευσι ἀπὸ τὸ: Παρακάτω

 

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι, εφ’ οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης. Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V. Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες.Και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων.  Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία. Η Ισπανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο Φράνκο είχε χρησιμοποιήσει τα γερμανικά «στούκας», για να καταστρέψει την «Γκουέρνικα» και τους μαχητές της ελευθερίας, παρέμεινε ευνοϊκώς ουδέτερη. Η Πορτογαλία το ίδιο. Η Ιταλία μέχρι ενός σημείου ήταν συνοδοιπόρος. Η Ιρλανδία δεν γνώρισε την Κατοχή των κτηνανθρώπων.     Εμείς όμως. Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους 

Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους..

Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!
Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).
Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000). Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).
Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).
Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης  Σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).
Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000). Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες , έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)! Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες.
Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.           Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.

Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών. Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.
Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).
Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια “βούτηξαν” τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)! Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!
Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.
Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).
Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.
Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας.
Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%. Η κατεστραμμένη, δηλαδή, Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος. Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938!

Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει. Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος. Γιατί;Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.

Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί; Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει: Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της. Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διορίζουν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας. 3.000 «ταγκαλάκια» από το Πακιστάν παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, ψέγοντάς μας για ρατσισμό! Ποιοί  Αυτοί που το 1974 έστελναν συγχαρητήρια και εθελοντές ταλιμπάν στα λυσσασμένα σκυλιά του Αττίλα, για την καταστροφή της Κύπρου και αναγνώριζαν αμέσως το ψευδοκράτος του Ντεκτάς; Δήλωσε ο τάχα και πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας ότι τα έχουν με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, που τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται.  Να κάτσουν στην πατρίδα τους και να τους πολεμήσουν. Έτσι κάνουν οι λαοί που “μήγαρις έχουν στο νου άλλο πάρεξ ελευθερία”…. Πότε έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, ομού με τα ημέτερα προοδευτικά σαπρόφυτα, υπέρ της ελευθερίας των χωρών τους, καταλήγοντας στην αμερικανική πρεσβεία – «πρωθυπουργική κατοικία»;

Κι αν μας λένε ρατσιστές, απαντώ ότι έχω τον ίδιο ρατσισμό που είχε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Παπαφλέσσας.Και για τον «ρατσισμό» αυτό είμαι υπερήφανος, γιατί στην καθ’ ημάς γλώσσα λέγεται φιλοπατρία.Το δίλημμα σήμερα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, εντός ή εκτός Ευρώπης. Το κυβερνολόι και οι ανθρωποκάμπιες που το δορυφορεί δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Τα θησαυροφυλάκια του κόσμου είναι γεμάτα από τις παλιανθρωπιές και τις κλεψιές τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, για να σκοτώνουν το χρόνο τους. Μέσα στην Ευρώπη, σημαίνει εφιαλτική λαθρομετανάστευση, εκβιασμοί, αναξιοπρέπεια, ανεργία, ιστορική ευθανασία. Εκτός υπάρχει ελπίδα να σωθούμε, αν καταργηθούν οι ρυπαρές συνθήκες και το Ισλάμ βρει άλλη πύλη εισόδου. Και μια και αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του ’22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών.  Για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας. Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας: «Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον “Ζαν”, μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους» . Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για “σαπούνι Μασσαλίας”. Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν. Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού “πολιτισμού” προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ.

 

 

9 comments

 1. Ανδρεας /

  Γιώργο μου καλησπέρα.
  Το άρθρο αυτό με έκανε να προσέξω αυτά που καθημερινά περνούν απαρατήρητα, τα αριθμητικά στοιχεία.
  Εδώ σίγουρα, δεν χωράνε σχόλια, τα λένε όλα οι αριθμοί.
  Πολύ καλή η ενημέρωση Γιώργο, συγχαρητήρια-συνέχισε.
  Ανδρέας Αέναος.

  • Γιώργης /

   Ἀντρέα, εἶμαι σίγουρος ὅτι ὁ Δάσκαλος δέν γνωρίζει ὅτι ἡ Γερμανία ΔΕΝ πλήρωσε φρᾶγκο ἀποζημιώσεων σέ κανέναν ὅπως «ὅρισαν» οἱ «Σὐμμαχοι» στήν συμφωνία τοῦ Λονδίνου τό 1951. Εὐχαρίστως θά τοῦ πρότεινα νά διαβάσει τήν συνέντευξι Ρίτσελ στό Σπίγκελ πού ἀναδημοσιεύσαμε κι ἐδῶ.
   Ὅπως ἳσως δὲν γνωρὶζει καί τό ἀνατριχιαστικό γεγονός, ὅτι μόνο 7 ἀπό τά 14δίς πού ἀξίωσε ἡ Ἑλλάς ὠς Πολεμικές Ἀποζημιώσεις, τῆς ἀναγνώρισαν οἱ «φίλοι καί Σὐμμαχοι»… ΜOΝΟ ΕΠΤΑ!!!
   Δυσ-τυ-χῶς!
   Αὐτό βέβαια σέ τίποτα δέν μειώνει τό πάθος καί τήν ἀγωνιστικότητα τοῦ Δάσκαλου Νατσιοῦ!
   Ὅλα κι ὅλα…! :)

 2. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Γιώργη μπράβο!!!
  Εξαιρετικότατο άρθρο, για να θυμούνται όσοι ζουν, από εκείνους που βίωσαν τη βάρβαρη κτηνωδία στην Ελλάδα μας, όσοι συμβαίνει να γνωρίζουν από αφηγήσεις η από ιστορικά βιβλία και να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν, ότι οι Γερμανοί εταίροι και “φίλοι” μας, δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν, πολιτισμένοι άνθρωποι, γιατί τους καταδιώκει προφανώς, η αρχέγονη αιμοβόρα γενετική τους ψυχοσύνθεση, (DNA), τους έχει κυριεύσει η ακόρεστη απληστία, σε συνδυασμό με την άκρατη αρχομανία και τους έχει τυφλώσει η υπέρμετρη αλαζονεία.
  Έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα, να επιτύχουν με οποιονδήποτε τρόπο, τον πάγιο στόχο τους, να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς, ιδιότυπης οικονομικής και όχι μόνο, τυραννίας υπό την ηγεμονία τους, στους λαούς τη Ευρώπης, αρχής γενομένης από την Ελλάδα μας, προσπαθώντας να αλλοιώσουν τα εθνικά τους χαρακτηριστικά, να τους επιβάλλουν νέο τρόπο ζωής, με ιδιαίτερα υποβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο, που θα περνά εξυπακούεται από τη δική τους έγκριση.
  Αυτοί ήταν, είναι και μάλλον θα είναι πάντα, στυγνοί εγκληματίες κατά της Ανθρωπότητας και ως τέτοιους ακριβώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
  Αλλά έχω την πεποίθηση, ότι μάλλον στο πεπρωμένο τους έχει γραφεί, την άκρη του νήματος του “πουλόβερ” της καταστροφής τους, να την κρατά στα χέρια της, η Ένδοξη Ελλάδα μας, που διαισθάνομαι πως για μία ακόμη φορά θα την τραβήξει, με αποτέλεσμα την τραγική γι’ αυτούς, χειρότερη πλέον του 2ου. παγκοσμίου πολέμου… κατάληξη.

  • Γιώργης /

   Εὐχαριστῶ καί τούς δυό σας, ἀλλά τό μπράβο πάει στόν μαχητικότατο Δάσκαλο μέ κεφαλαῖο Δ παρακαλῶ!
   Ἀγωνίζεται μέ πᾶθος ὅπως ἀκριβῶς τοῦ τό ἐπιβάλλει τό μετερίζι του. Μέ τά Γράμματα τῆς Ἑλλάδας, μέ Ἦθος καί Δασκαλιλίκι-Φωτιά…!
   Μακάρι νά ἀκολουθήσουν κι ἄλλοι τό παραδειγμά του, ἀκόμα καί τώρα… ΠΟΤΕ δέν εἶναι ἀργά.

   Ὅπως ἀκριβῶς τό εἶπες Γιάννη, γιά τά Γερμανά. Ὄχι τόσο γιά τήν ἀπληστία ἀλλά γιά τήν ἀρχομανία καί τήν ἀλαζονεία τους.
   Τώρα γιά τό πουλόβερ…, ἄσε, μή μέ φουρκίζεις καί ἔχουμε καθυστερήσει τά μέγιστα μ’ αὐτήν τήν k-Lο-άκρη τήν ρημάδα…

  • Γιώργης /

   Καί κάτι άκόμα… Τό θέμα τῶν Ἀποζημιώσεων καί τοῦ Κατοχικοῦ Δανείου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά τό ἀφήνουμε οὖτε στιγμή νά «κρυώνη»… Εἶναι μία ἀπό τίς ἀρχές τοῦ …τέλους τους!
   Τὀ γνωρίζουν αὐτό. Πολύ καλύτερα κι ἀπό μᾶς τούς ἴδιους. Γι αύτό καί ἔβαλαν τά διάφορα τσι(π)ράκια τους κατηγορίας Γλέζου νά ξανα-«τακτοποιήσουν» τό ζήτημα, μέ μία ἀκόμα «ἐπιτροπή» πού πρότεινε νά συσταθῆ …ἐκ νέου έπιτροπή (ναί-ναί..!) γιά νά διερευνήση το θέμα…!!!
   Καταλάβατε…;

   Ἄμ, θά τούς πάρη καί θά τούς σηκώση… 😡 😡

 3. ΜΑΡΙΑ /

  Ἥ βρωμερή φυλή,θά πληρώση τά ἐγκλήματά της….ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!!
  Διέπραξαν-καί ἐξακολουθοῦν νά διαπράττουν-ὕβριν,ζοῦν καί ἀναπνέουν ὑπό τό καθεστώς τῆς ἄτης,ἀκολουθεῖ ἡ νέμεσις καί τελικῶς….ἡ τίσις!!

  • Γιώργης /

   Καί ὴ ἀπότισις…!
   Γι αὐτό καί πρέπει ΟΛΟΙ νὰ ὑπογράψουμε τό αἴτημα διαμαρτυρίας γιά τίς Αποζημιώσεις πού ἔβαλα κι έδῶ σέ ἄλλη ἀνάρτησι… Εἶναι πρωτοβουλία τοῦ Ἐλληνικοῦ Ἠλεκτρονικοῦ Κέντρου κάι ἔχει φτάσει τίς 185.000 ὑπογραφές.

 4. Κώστας Ναξάκης /

  Μαρία
  Σε παρακαλώ συνδέσου στην παρακάτω σελίδα.

  http://www.antinews.gr/2012/04/08/155288/

  Πίστεψέ με δεν ήθελα να προκαλέσω τα νεύρα σου, αλλά να ενισχύσω έστω και καθυστερημένα (δυστυχώς το βρήκα σήμερα) την άποψή σου. Αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, ταιριάζει και ως απάντηση στο “bring them (all) back.

  • Γιώργης /

   Ἔχουν «σηκώσει» σύσσωμη σχεδόν ὅλη τὴν πόλη τά καθάρματα…
   Ἐπ’ εύκαιρία, δεῖτε στό 2:09 πῶς -πιθανότατα- ἀντέγραψαν τό ναζιστικὸ τους σύμβολο οἱ τενεκέδες…
   Ἀκόμα κι αύτό…. Δεῖτε ἀπό ποῦ ἐμπνεύστηκε ὁ καννίβαλλος τό ἔμβλημά του καί αἱματοκύλισε τήν Ὑφήλιο… 😐

   Που νά τούς πάρη καί νά τούς σηκώση, πού θέλουν καί τό αρχηγιλίκι τῆς Εὐρώπης!
   Μέ τον δικό μας ἤλιο θέλουν νά φωτίσουν τήν τύφλα τους, τά τσουτσέκια… 😡

   Καὶ στό 2:58 τόν ἀπίστευτο ἐξώστη καὶ τήν κιονοστοιχία. Ἀλλὰ μήπως μπορεῖ κανεὶς νά ἀφήση καὶ τὶποτα ἀπ’ ἔξω; Ἀν αὐτὰ τὰ πράγματα δὲν σημαὶνουν τέχνη καὶ καλαισθησία σὲ ἀπίστευτα ἐπίπεδα, τότε οἱ λέξεις χάνουν τήν ἔννοιά τους…

   http://www.youtube.com/watch?v=FEnKH8lVhIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *