Ο Άδωνις “τηλεκανάλης” βλάπτει πολύ σοβαρά την… Υγεία και… την Ελλάδα μας!!!

    Αθήνα  19/12/2013

     «Ο Άδωνις “τηλεκανάλης”, βλάπτει πολύ σοβαρά την υγεία και την Ελλάδα μας».

     Ένα τέτοιο σπότ, υπογεγραμμένο από όλους τους υγειονομικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της δημόσιας υγείας, ψυχικής και όχι μόνο, θα έπρεπε να έχει δοθεί στη δημοσιότητα και να δημοσιεύεται, να ακούγεται, η να προβάλλεται σε όλα τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό που να ενημερώνει αναλυτικά τους πολίτες, ότι κάθε είδους επαφή, οπτική, ακουστική κλπ. με το συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να σταθεί ικανή και μοιραία να αποσυντονίσει ακόμη και τον πιο υγιή, λογικό, ισχυρό και κατασταλαγμένο εγκέφαλο.

     Ο “φευγάτος” “ψηφιακός τηλευπουργός”, όπως όλοι γνωρίζουμε, κυκλοφορεί δυστυχώς ακόμα “ελεύθερος” με “υπογραφή” Σαμαρά και περιφέρεται από τηλεοπτικό σε ραδιοφωνικό σταθμό και τούμπαλιν, προκειμένου να διαφημίσει την “πραμάτεια” που του εμπιστεύθηκε για ξεπούλημα ο άθλιος δημοπράτης εντολέας του, για να δρέψει τις “δάφνες της δόξης” που ονειρεύεται και διατυμπανίζει, πριν προλάβει να του τις κλέψει όπως μας διαμαρτυρήθηκε η τρόικα και ιδιαίτερα ο Τόμσεν!

     Είναι γεγονός ότι η ιατρική κοινότητα της Χώρας, αφ’ ενός μεν έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά δηλώνοντας επιστημονική αδυναμία ν’ αντιμετωπίσει με επιτυχία τον πρωτοφανή για τα ανθρώπινα δεδομένα εκτροχιασμό της στοιχειώδους κοινής λογικής, αφ’ ετέρου κινδυνεύει με ολοκληρωτική ισοπέδωση από τους καταστρεπτικούς υποτιθέμενους μεταρρυθμιστικούς χειρισμούς του, εξ αιτίας της καλπάζουσας εξέλιξης του οξυτάτου εγκεφαλικού συνδρόμου, (ντελίριο), που τον έχει κυριεύσει ειδικά από τότε που μας τον θρόνιασε ο “Εθνικός” μας Νεο-Δημοπράτης στον υπουργικό θώκο της δύσμοιρης υγείας  και επιδόθηκε με ιδιαίτερη θέρμη στην ίππευση “αφηνιασμένου καλάμου”.

     Η απόφαση του Σαμαρά να επιλέξει για υπουργό στον ήδη προβληματικό και ευαίσθητο χώρο το συγκεκριμένο άτομο, σίγουρα δεν είχε σαν κριτήριο τις ικανότητες του να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις ικανές να εξυγιάνουν  και να βελτιώσουν το Εθνικό μας σύστημα υγείας, το οποίο μετά τις οδυνηρές παρεμβάσεις του, μόνο συμφορές και προβλήματα μπορεί να επιφυλάξει για τους πολίτες.

     Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Άδωνις τηλεκανάλης δεν είχε ποτέ γνώση και δεν θέλει να σκύψει πάνω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας, γιατί απλούστατα δεν είχε ποτέ και δεν πρόκειται ν’ αποκτήσει καμία “σχέση” με αυτήν και επιπλέον δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίον έχει επιλεγεί ως πολιτικός προϊστάμενός της.

     Στο “πλούσιο” βιογραφικό του, το μόνο που μπορεί να υποστηρίξει με “υπερηφάνεια”, είναι η ομολογουμένως ασυναγώνιστη εμπειρία του και η προϋπηρεσία του στις παπατζήδικες τηλεπωλήσεις!

     Το επικρατέστερο κριτήριο του Νέο Δημοπράτη Σαμαρά για την επιλογή του, ήταν το γεγονός ότι Άδωνις τηλεκανάλης ως γνήσιος και πωρωμένος τηλετζογαδόρος, αντιλαμβάνονταν τα πάντα… και όταν λέω τα πάντα εννοώ… τα πάντα, ως προς άμεση πώληση εμπορεύματα.

     Γι αυτό ο Σαμαράς του ζήτησε να δώσει εξετάσεις στον τομέα των πωλήσεων, κάνοντας μια φθηνή πώληση για λογαριασμό του, πριν του εμπιστευθεί τα νέα του καθήκοντα.

     Πχ. Το ξεπούλημα του κόμματος που τον ανέδειξε, πακέτο με τον Λαό που τον τίμησε, με τον αρχηγό και κουμπάρο του, σε εξευτελιστικό τίμημα προτού καν προλάβει να σβήσει ο απόηχος των διαβεβαιώσεών του ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσχωρήσει στην Νέα Δημοπρασία και δεν θα συνεργαστεί με τον φοβητσιάρη, απατεώνα και ψεύτη Σαμαρά, όπως ακριβώς τον αποκαλούσε.

     Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χάρισμα που εκτίμησε ιδιαίτερα ο Αντώνης, μιας και του θύμισε παλιές δόξες του, από τότε που και ο ίδιος ως γνήσιος στυγνός πραματευτής, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, είχε ξεπουλήσει τα ίδια “πράγματα” για να στήσει το ατυχές δικό του “τσαντίρι”.

     Με αυτό το βασικό κριτήριο του εμπιστεύθηκε προς πώληση την υγεία και ότι έχει σχέση με αυτήν όπως τα νοσοκομεία, τα φάρμακα, τα αναλώσιμα κλπ. αφού πληρούσε με το παραπάνω τις προϋποθέσεις περισσότερο από οποιανδήποτε άλλη εύκαμπτη μαριονέτα που είχε στη διάθεσή του.

     Το πλεονέκτημα του δηλωμένου ακραιφνούς και υποταγμένου μνημονιακού που φέρει ο Άδωνις ως σφραγίδα στην σύντομη πολιτική του ακροβασία, του εξασφάλισε πλήθος επί πλέον μορίων, για μία λαμπρή σταδιοδρομία ως δοσίλογος μελλοντικός υποψήφιος επί κεφαλής δημοπράτης των “υπολοίπων” της Χώρας μας.

     Σ’ αυτόν ακριβώς τον στόχο έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον επιτύχει, ξεπερνώντας τις περισσότερες φορές ακόμη και τους ίδιους τους μνημονιακούς εντολείς του, (εξ ου και η διαμαρτυρία του για την δόξα που του κλέβουν), αδιαφορώντας για τις επίπονες, αγιάτρευτες και βασανιστικές πληγές που δημιουργεί με την εγκληματική εν γένει συμπεριφορά του, στην Πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες.

     Πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ο Άδωνις τηλεκανάλης – τηλετζογαδόρος, ότι όταν φθάσει η ώρα της “εξυγίανσης” του “λοιμώδους” συστήματος που τυφλά υπηρετεί εις βάρος της Ελλάδας μας και των Ελλήνων πολιτών, θα αντιμετωπιστεί (και φυσικά δεν θα έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί) όπως πραγματικά του αξίζει, με γνήσια και ισχυρή Ελληνική “Αντί-βίωση”, από αυτήν που έχει με επιτυχία εφαρμοστεί και κατά το παρελθόν για την αντιμετώπιση παρόμοιων “λοιμωδών” περιπτώσεων, η οποία εξασφαλίζει άμεση αποτελεσματική και οριστική εξυγίανση… άπαξ δια παντός… και όχι με χαλαρή “γενόσημη” συζήτηση από αυτήν που επιτρέπει στον “ιό” να συνεχίζει να σουλατσάρει ανενόχλητος επί των Ανθρώπινων και όχι μόνο ερειπίων που δημιούργησε με τις πράξεις, τις παραλήψεις και τις διαπλοκές του! (ελεύθερη ερμηνεία)

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

5 comments

 1. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Καλημέρα

  Την απάντηση σαυτά έδοσε σχολιαστής. Αυτό ταιριάζη στον τηλεκανάλη τηλεπολητή υπουργό.


  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sKB_WJs-W7s#t=9

  • Κώστας Ναξάκης /

   Αγαπητέ “Καχύποπτε”, καλησπέρα.

   Καλό το σχόλιό σου και θα μπορούσε να είναι και το μοναδικό, αν ο Σπυρίδων – Άδδωνης, είχε διαπράξει τη μοναδική. Περισσότερο από το σχόλιο του επώνυμου δημοσιογράφου, ταιριάζει σε αυτόν το ρητό του ανώνυμου. “ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΔΕΙΣ”

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Η πλήρης ανάπτυξη, των πλουραλιστικού περιεχομένου “δυνατοτήτων”, του ψυχοπαθούς α-ι-δωνη τηλεμάρκετογλου, που παραθέτεις στο άρθρο σου φίλε Γιάννη, αποκαλύπτει την κάθε πτυχή της δολοπλόκας διαπλοκής και ως προς την μέθοδο αλλά και ως προς την εφαρμογή του πλήρες σχεδίου της γενοκτονίας των Ελλήνων, από τους δόλιους και επίορκους υπηρέτες του παλαιό-φασισμού ( αυτό για να υπενθυμίσω την λυσσαλέα καταδίωξη που κάνουν οι παλαιό-φασίστες, λέγε τους και δένδια ας πούμε, στους νεοφασίστες).
  Τώρα, που “κολλάει” αυτή η αναφορά μου σε παλαιό-φασίστες και νέο-φασισμό:
  Απλά, με τον “ιδιόρρυθμο” τρόπο μου υποδεικνύω και μία ακόμα “πτυχή” του λαμπρού αυτού χαρακτήρα, του κατά κόσμον ά-ι-δωνη.
  -Και επειδή και διότι τα Μέσα-Μαζικού-Εξευτελισμού αποκρύπτουν επιμελώς το “λαμπρό” παρελθόν του ψυχοπαθούς, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνάμε.
  Σε συνέχεια στα όσα αναφέρεις και αναλύεις, στο άρθρο σου Γιάννη, θα προσθέσω την επισήμανση ότι, τα όσα επιμελώς αναλύεις για τον ψυχοπαθή υπουργό, με μόνο την αλλαγή ονόματος, μπορείς κάλλιστα να τα παραθέσεις για όλους όσους αυτή την περίοδο εκτελούν χρέη: πρόεδρος, πρωθυπουργός, υπουργοί ( όλοι αυτοί που εκτελούν χρέη και εντολές των ξένων αφεντικών τους ).

  • Κώστας Ναξάκης /

   Καλησπέρα Ανδρέα.

   Ο στγκεκριμένος τύπος, μου θυμίζει τον καθηγητή φυσικής αγωγής που είχα στα πρώτα γυμνασιακά μου χρόνια, ο οποίος έλεγε.

   “¨οστις δεν δύναται να εκτελέσει δυναμικάς κυβιστήσεις, αποκλείεται να συμμετάσχει εις τας γυμναστκάς εκδηλώσεις”.
   Σύμπτωση;

   • Ανδρέας Αέναος /

    Καλησπέρα σας.
    Κώστα φίλε μου, μου θύμισες “τραγικές” στιγμές από τα μαθητικά μου χρόνια ( ένεκα εργαζόμενος μαθητής, ήμουν κατά τις σχολικές ώρες, οκνηρός έως αηδίας).
    Λοιπόν, διαόλου σύμπτωση οι δυναμικοί εις τας κυβιστήσεις, ήσαν και οι δουλοπρεπέστεροι των υπολοίπων.
    -Διαόλου σύμπτωση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *