Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.

Αθήνα  2/5/2013

Αναδημοσίευση από :  http://olympia.gr

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί,που ενώ ορκιστήκατε να υπηρετείτε τον πολίτη,αποφασίζετε και ψηφίζετε νόμους μόνο για τους λίγους,τα αφεντικά σας…

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί,που χωρίς να έχετε ούτε εργαστεί, ούτε παρουσιάσει στο κοινωνικό σύνολο δείγμα γραφής αλλά σάπιοι εώς εκεί που δεν πάει γίνεστε επαγγελματίες πολιτικοί…

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί,που δήθεν κόπτεστε και νοιάζεστε για τον συνάνθρωπο σας,για τον άνεργο,τον πολύτεκνο,τον ασθενή,τον ηλικιωμένο ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορείτε γιατί ποτέ δεν θα έρθετε σε παρόμοια κατάσταση…

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί,που πουλάτε την πατρίδα μου,χωρίς καν να ερωτηθώ,δήθεν για να με σώσετε,ενώ ξέρετε ότι έρχεται το τέλος σας ….

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές δημοσιογράφοι,λαοπλάνοι,υπάλληλοι των συμφερόντων που ενώ υπηρετείτε την αλήθεια και την κοινωνία,δημιουργείτε ψεύτικα είδωλα και δίνετε βήμα στους διεφθαρμένους αντί να τους στηλιτεύετε

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές δημοσιογράφοι,που καθοδηγείτε την κοινή γνώμη σε κόμματα-συμμορίες που ληστεύουν τον ιδρώτα ενός λαού, τον οδηγούν στον όλεθρο, τον διχάζουν και τον διαιρούν για να είναι πάντα στην κυβέρνηση..

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές αρχιερείς, που ενώ κηρύττετε τον λόγο του Θεού,δεν τηρείτε το παραμικρό από τα λόγια Του,και κρύβετε με τα ράσα σας την σαπίλα και την μαυρίλα της διεφθαρμένης σας ψυχής που πιστεύει μόνο στο όργανο του σατανά, το χρήμα..

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές δικαστικοί, το θεμέλιο της κοινωνίας μας, που ενώ ορκιστήκατε σε τυφλή δικαιοσύνη,πίστη στο Σύνταγμα αφήνετε ατιμώρητους τους δολοφόνους των ονείρων μας.

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές αρχιερείς,που παρουσιάζετε σαν έργο σας την βοήθεια των απλών πιστών,είτε στα συσσίτια είτε σε ανεγέρσεις ιδρυμάτων και ναών και δίνετε ψευδείς βεβαιώσεις σε ολίγους για δήθεν δωρεές….

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές συνδικαλιστές, που ενώ σας ψηφίζουν για να προασπίσετε τα συμφέροντα των εργαζομένων,βολεύετε τον εαυτό σας και αυτούς που σας υποδεικνύουν τα αφεντικά σας…

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές που καταδικάζετε τον φασισμό και τον ρατσισμό και χρησιμοποιείτε βία ενάντια σε αυτούς που κατηγορείτε για βία…

     Αλίμονο σε εσάς υποκριτές,που κόπτεστε για το τι προσφέρει το κράτος για εσάς ενώ δεν παρουσιάσατε ποτέ τα εισοδήματα σας….

     Αλίμονο σε εμάς υποκριτές,, που καταδικάζουμε πάντα όλους τους άλλους χωρίς να κρίνουμε και να αλλάζουμε προς το καλύτερο τον εαυτό μας…

     Αλίμονο σε εμάς υποκριτές,που συμπεριφερόμαστε σαν είμαστε μόνοι μας, αδιαφορούμε ενώ συμβιώνουμε με ανθρώπους σε μια – υποτίθεται -ευνομούμενη πολιτεία, καταπατώντας τους νόμους της…

     Αλίμονο σε εμάς υποκριτές, που περιμένουμε τους άλλους να μας σώσουν,καθισμένοι στον καναπέ μας,μπροστά στα πληκτρολόγια μας, αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών μας,με δικαιολογία ότι δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε στο σύστημα…

     Μακάριοι αυτοί που θα καταλάβουν οτι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά φιλοσοφικό,ηθικό.Εξουσία και χρήμα διαφθείρουν τον άνθρωπο,τον μεταμορφώνουν σε κτήνος,παίζουν με το μυαλό του,αφαιρούν ζωές και εξαφανίζουν συνειδήσεις.

     Μακάριοι όσοι καταλάβουν οτι πρέπει να αντιδράσουν, να πάψουν να είναι σύγχρονοι δούλοι,να αποφασίσουν οτι όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον θεού και ανθρώπων και οτι ο πλούτος της γης μας ανήκει σε όλους. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΘΕ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟς ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…

Σ. Α.

http://olympia.gr/2013/04/29/269215/

4 comments

 1. Κώστας Ναξάκης /

  Συνέχεια……

  Αλλοίμονο σε εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, διότι αποδεκατίζεται τα νιάτα, τα γηρατειά, την κοινωνία, την παιδεία,την υγεία, την εθνική κυριαρχία και αφήσατε τα βαρύτερα του νόμου, την ισονομία, την ανθρωπιά, το δίκαιο, την κρίση, την ευσπλαχνία και την πίστη, για τα οποία έπρεπε να εργάζεστε και να μην τα αφήσετε.

  Οδηγοί τυφλοί, που διυλίζετε το κουνούπι και καταπίνετε την καμήλα.

  Υποκριτές, διότι ¨καθαρίζετε¨ τις πράξεις σας απ έξω ίσα για να φαίνεσθε, ενώ είσθε χωμένοι στην αρπαγή και αδικία.

  Υποκριτές που εμφανίζεται τον ¨τάφο¨ της πατρίδας φροντισμένο, γεμάτο όμως από τα οστά των παιδιών της. Όπως εσείς που φαίνεστε εξωτερικά άνθρωποι δίκαιοι και μέσα σας είστε γεμάτοι υποκρισία και ανομία.

  Που όποιος ορκιστεί να θυσιαστεί για την πατρίδα λίγο πράγμα. Αν όμως ορκιστεί για τις γραμματείες σας, οφείλει τα πάντα. Τυφλοί τι είναι μεγαλύτερο η πατρίδα ή οι γραμματείες σας που έπρεπε να υπηρετούν την πατρίδα?

  Φίδια, γιοί οχιάς πως θα ξεφύγετε από την επερχόμενη οργή του λαού μας?
  Στο κεφάλι σας θα πέσει το αίμα των συμπολιτών μας που ¨σκοτώσατε¨ με τις αποφάσεις σας, να θυσιάσετε την αξιοπρέπειά τους, τα όνειρά τους και τη ζωή τους.

 2. Έλλην /

  Όλο το ανάθεμα πέφτει στους πολιτικούς.

  Δικαίως.

  Νομίζω όμως ότι στο background…υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι συμμετέχουν στην δολοφονία του λαού, επικυρώνουν αποφάσεις, κάνουν τα στραβά μάτια σε υποθέσεις…αλλά παρόλα βρίσκονται στο απυρόβλητο.

  Και μιλάω για τους δικαστικούς.
  Μετά τους πολιτικούς, οι επόμενοι στην προδοτικοί ιεραρχία είναι αυτοί..

  Ας τους αφιερώσουμε λίγο χρόνο…

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Καλησπέρα Έλληνα!
   Συμφωνώ και επαυξάνω!
   Η γνώμη μου είναι, ότι οι δικαστικοί δεν έπονται των πολιτικών, αλλά κατατάσσονται πριν από αυτούς, αφού για τους πολιτικούς είναι πασίγνωστο, πως όλοι τους έτσι κι αλλιώς είναι επίορκοι και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, ενώ οι δικαστικοί υποτίθεται πως είναι “ανεξάρτητοι” και προστατεύουν τους πολίτες από την αδικία που ασκούν οι πολιτικοί εις βάρος τους. Με λίγα λόγια, η δικαιοσύνη θεωρείται και πρέπει να είναι το ασφαλές καταφύγιο των αδικημένων πολιτών!!!
   Δυστυχώς όμως όπως έχει αποδειχθεί, οι δικαστικοί θυμούνται το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, μόνο όταν θιγούν τα οικονομικά και άλλα συμφέροντά τους, αν κρίνουμε και από τους πρόσφατους “αγώνες” τους!
   Δεν τους είδαμε να κατεβαίνουν από τις έδρες τους και να μην ξανανεβαίνουν, όταν γενικότερα, αλλά ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια, οι πολιτικοί κατάντησαν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους κουρελόχαρτα.
   Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και θα υποστούν όλοι ανεξαιρέτως όταν σημάνει η ώρα… τις συνέπειες του νόμου! (ελεύθερη ερμηνεία)!!!Ρίξε μια ματιά και στο άρθρο μας : Όταν η Δικαιοσύνη ανακτά την “Τυφλότητά” της… τότε οι Λαοί ατενίζουν με ελπίδα το μέλλον.!
   Επιφυλάσσομαι να επανέλθω.
   http://www.aenaoiellinesmaxites.gr/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%85%cf%86%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%b7/
   Σου εύχομαι Χρόνια πολλά με υγεία και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες και τα όνειρά σου!

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Παρεμπιπτόντως, επειδή έγινε κουβέντα και για άλλους που έχουν ευθύνες, έχω να επισημάνω πως υπάρχει άλλη μία κατηγορία που επίσης φέρει βαρύτατες ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας μας.
   Είναι οι ακαδημαϊκοί, οι οποίοι είναι ταγμένοι να αφυπνίζουν συνειδήσεις και εγκεφάλους και δεν το έπραξαν, όχι γιατί ήταν ανίκανοι, η από αμέλεια, αλλά γιατί εξαργύρωναν τη σιωπή τους ποικιλοτρόπως, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *