Οι τσαρλατάνοι της “εξουσιαστικής”… αγυρτείας… “μαγειρεύουν”!

     Αθήνα  30/1/2014

    Οι χαραμοφάηδες ακριβοπληρωμένοι, (αν)ηθικοί αυτουργοί του επερχόμενου εγκλήματος της επαναφοράς του εργασιακού “μεσαίωνα”, οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως “ερευνητές”… “προτείνουν”, οι αργυρώνητοι και σάπιοι πρόθυμοι “εργατοπατέρες”… συμφωνούν “κωφεύοντας”, οι πολιτικοί ειδεχθείς εκβιαστές της κοινωνίας, υιοθετούν “διαψεύδοντας” και… επιβάλουν… “εντός των πλαισίων πάντα της συνταγματικής νομιμότητας” και οι μπιστικοί τους, “θεματοφύλακες” της θέμιδος, δια της ένοχης σιωπής και αδιαφορίας τους… συνεργούν!!!

     “Μεγαλουργούν” και πάλι με τις “ιδέες” τους, οι ξεπουλημένοι στο σύστημα ανεπάγγελτοι “κονδυλοφόροι”, τα διαχρονικά παράσιτα της κοινωνίας μας, οι “ιδιοφυείς ανεγκέφαλοι”, “ακαδημαϊκοί” του κ…. αυτοπροσδιοριζόμενοι και ως “ειδικοί ερευνητές”, οι χρυσοπληρωμένοι από το αίμα του σφαγιασμένου από τα ανελέητα, βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα, Ελληνικού Λαού, υποδεικνύοντας μέσα από μελέτες τους, (οι “αμελέτητοι”), ως εμπειρογνώμονες, “πρωτοποριακές” μεθόδους για την “καταπολέμηση” της ανεργίας, την “τόνωση” της παραγωγικότητας, την “προώθηση” της ανταγωνιστικότητας, ακόμη – ακόμη και γι αυτήν τη… “σχεδιασμένη” κατά την άποψή τους… μετανάστευση, (εργασιακή και όχι μόνο εξορία), των νέων μας.

     Μεταξύ άλλων “ειδημόνων” και ο “καταϊδρωμένος, κατάκοπος από την επίπονη και μακρόχρονη ανθυγιεινή, πλην καλοπληρωμένη… ξάπλα“, Γιάννης Χολέζας, προτείνει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα :

     Κατάργηση του κατώτατου μισθού για νέους ηλικίας 15 μέχρι 29 ετών, έως ένα έτος από την πρόσληψή τους, ώστε να δίνεται ισχυρό κίνητρο πρόσληψης.

     Δηλαδή : Εργασία χωρίς μισθό, η στην καλύτερη των καλυτέρων περιπτώσεων, εργασία με αντάλλαγμα ότι έχει ευχαρίστηση ο… “κεχαγιάς” τους! (Παρεμπιπτόντως, πόσο χρονικό διάστημα “δούλεψες”, η πιο σωστά… τεμπέλιασες, Γιάννη Χολέζα χωρίς πληρωμή);;;

 

     Αλλαγή των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ (με κατάργηση ή περιορισμό της υποχρέωσης των επιχειρήσεων να διατηρούν, για ένα χρονικό διάστημα μετά τη λήξη, όσους έχουν προσλάβει) και προσανατολισμό σε επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων στο εξωτερικό.

     Δηλαδή : Με απλά Ελληνικά, σε συνδυασμό με την προηγούμενη πρόταση, να προσλαμβάνουν οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια τους δούλους χωρίς, η με ελάχιστο μισθό, να τους “εκ(μεταλλεύονται)παιδεύουν”, (ξεζουμίζουν), για όσο διάστημα θα προβλέπεται ότι έχουν το δικαίωμα να τους κρατούν υπ’ αυτές τις συνθήκες, να τους προωθούν σε επιχειρήσεις ξένων χωρών, έστω και Ελληνικών συμφερόντων και να προσλαμβάνουν νέες φουρνιές δούλων χωρίς, η με ελάχιστο μισθό! κ.ο.κ.

     Κοντολογίς, μιας και δεν είναι ανεπτυγμένη σε παραγωγή, προφανώς κατά γνώμη του, η Ελλάδα μας, πρέπει να στραφεί στην “πρωτοποριακή” για τα παγκόσμια δεδομένα από καταβολής κόσμου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του, «βιομηχανία παραγωγής και προώθησης στο εξωτερικό», “εκπαιδευμένων” πάμφθηνων δούλων!!! (“universal” – “προσαρμόσιμοι”, τυποποιημένοι, ετοιμοπαράδοτοι, καλά αλυσοδεμένοι, υποταγμένοι και αδιαμαρτύρητοι… με το χαλκά στη μύτη, όπως λέμε με το… κλειδί στο χέρι)!

 

     Διακρατικές συμφωνίες (με ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νορβηγία) για την απορρόφηση ανέργων στη βάση μιας σχεδιασμένης μεταναστευτικής πολιτικής.

     Δηλαδή : Μιλάμε για μία καλά οργανωμένη, σχεδιασμένη και στημένη “προσοδοφόρα μπίζνα”, με εξαγωγές σκλάβων στους τέσσερις ορίζοντες, σε παγκόσμιο επίπεδο!!! (Να μου “ζήσεις φωστήρα” μου)!

 

     Επαναλειτουργία επιχειρήσεων που έχουν βάλει «λουκέτο» με τη συμμετοχή ομάδων εργαζομένων και ανέργων (με καταβολή εφάπαξ του ποσού των επιδομάτων ανεργίας).

     Δηλαδή : Όσοι απομείνουν, να τους φορτώσουνε τις χρεωκοπημένες επιχειρήσεις, αυτές που οι επιχειρηματίες που τις είχαν, αναγκάστηκαν να τις κλείσουν επειδή φαλίρισαν, εξ’ αιτίας της μεγάλης “ανάπτυξης” που φρόντισαν οι δοσίλογοι νενέκοι να δημιουργήσουν στη χώρα μας, έτσι ώστε να πάψουν επί τέλους να αντιστέκονται στην “αναπτυξιακή” πορεία της Πατρίδας μας!!! (το success story… που λέγαμε;;;)

 

     Φορολογικές ελαφρύνσεις, παραχωρήσεις εκτάσεων για ξένες επενδύσεις που δημιουργούν απασχόληση.

     Δηλαδή : Ότι στέρησαν και ότι αρπάξουν από τους “ιθαγενείς είλωτες”, να το δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς αντιρρήσεις, στις ξένες πολυεθνικές που θα έλθουν να “επενδύσουν” στην απόλυτη καταστροφή της Πατρίδας μας, στην μέχρις εσχάτων υποδούλωση των συμπολιτών μας και στη διάλυση του υπερήφανου Ελληνικού Έθνους, πίνοντας άπληστα και την τελευταία σταγόνα αίμα όσων θα έχουν απομείνει, με τους ίδιους και χειρότερους από τους παραπάνω όρους, υπό ακραίες συνθήκες απάνθρωπης δουλείας!!!

     Αυτά και όχι μόνο, προτείνει μέσα από την έκθεση του ΚΕΠΕ, ο καλοπληρωμένος χαραμοφάης της συνομοταξίας των “ερευνητών”, Γιάννης Χολέζας.

     Και εγώ ο αφελής ερωτώ :

     Τι λες ρε αρχιμαααα… φιόζε του σκοτεινού συστήματος που υπηρετείς;;;

     Κοπίασες πολύ για να τα… κατεβάσεις… μέσα από το άδειο σου κεφάλι, όλα αυτά που μας σερβίρεις για συμβουλές;;;

    

     “Απορίας” (;;;) άξιο είναι, ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω, κανένα από τα “μεγάλα” συνδικάτα δεν έχει αντιδράσει, (“δυναμικά”), ούτε έχει καν ενημερώσει τους “εργαζομένους” για την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων που σχεδιάζει το βρώμικο συστημικό επιτελείο, τουλάχιστον για να τηρηθούν έστω τα προσχήματα.

     Και πώς να αντιδράσουν άραγε, αφού οι σάπιοι επικεφαλείς “εργατοπατέρες”, έχουν υπογράψει στ’ αφεντικά τους “επιταγές”, των οποίων η λήξη όπως φαίνεται έφθασε και τώρα είναι υποχρεωμένοι να τις “πληρώσουν” ξεπουλώντας όσο όσο τους ταλαίπωρους εργαζόμενους ως… σκλάβους;;;

     Οι κάθε λογίς πολιτικάντηδες, όταν ερωτώνται σχετικά με τις εισηγήσεις που περιέχονται στην έκθεση του ΚΕΠΕ, επιμένουν ότι τέτοια μέτρα σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται και δεν πρόκειται να “περάσουν”, χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν τον λόγο ύπαρξης των ειδικών ερευνητών. (Μήπως λέω εγώ τώρα με το καχύποπτο μυαλό μου, υπάρχουν για να ροκανίζουν ως τρωκτικά, τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού Λαού;;;)

     Κι εγώ τώρα, ανησυχώ ακόμη περισσότερο, γιατί εάν δεν επέμεναν τόσο, ίσως και να μην “πέρναγαν”, αλλά τώρα είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι… έχουν ήδη περάσει! (Αυτό το έργο δυστυχώς, το έχουμε δει άπειρες φορές τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια).

     Όσο για τους “αδέκαστους θεματοφύλακες” της θέμιδος, αυτοί ενώ παρακολουθούν απαθείς ως “αόμματοι” και κωφάλαλοι θεατές την σφαγή του Λαού στις αιματηρές “παραστάσεις”, που διαδραματίζονται κατόπιν εντολών της ύπατης αρμοστείας, στην αρένα του σύγχρονου “Κολοσσαίου” της Πατρίδας μας, δεν χάνουν την ευκαιρία να διαμαρτύρονται κατά διαστήματα, για τις ελάχιστες περικοπές των “συνταγματικά κατοχυρωμένων”, (όπως θρασύτατα και αηδιαστικά κλαψουρίζουν), μισθών τους.

     Έτσι λοιπόν, με δύο αποφάσεις του Μισθοδικείου 30/12/2013, κρίθηκαν στη μία ως αντισυνταγματικές οι περικοπές των μισθών τους και επανέρχονται στα επίπεδα προ του Ιουλίου του 2012, ενώ στην άλλη αποφάσισαν πως το 25% των αποδοχών τους θα είναι αφορολόγητο. (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει)!

     Εσχάτως βέβαια και έπειτα από “ώριμη” σκέψη, η ολομέλεια του ΣτΕ διαπίστωσε εντελώς τυχαία, “τα συνταγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περικοπή των αποδοχών των ενστόλων και θα ακυρώσει την υπουργική απόφαση που τις προβλέπει”.

     Αλλά φυσικά η “αντισυνταγματικότητα”, περιορίζεται όπως ανήγγειλαν, μόνο στις αποδοχές των ενστόλων και σε καμία άλλη κατηγορία εργαζομένων, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα!!! (Κοινώς πιάνουν πόρτα για το χειμώνα)!

     Όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο άσχετος, ο πιο αδαής, η ακόμα και ο πιο ηλίθιος, το άθλιο σύστημα στο οποίο ανήκουν όλοι οι παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων και των “λειτουργών της θέμιδος”, καταρρέει μέσα στη βρωμιά και στη σαπίλα που δημιούργησε, έχοντας εμφανείς ανασφάλειες για την τελική έκβαση του εγχειρήματός του και επιδιώκει να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας, για τα τομάρια όλων όσων συνέργησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας, εξαγοράζοντας ύπουλα την εύνοια αυτών που υποτίθεται ότι θα δύνανται να τους προστατεύσουν!

     Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

     Εεε λοιπόν άθλιοι, “έχουσιν γνώσιν οι φύλακες”!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

.

Προτείνουμε να διαβάσετε επίσης σχετικό :

Δουλεία… υπάρχει… λέει ο Λοβέρδος!!!

8 comments

 1. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Φίλε Γιάννη καλημέρα

  Μιας και ερεύνησες για τον ησηγητή, μήπως έμαθες αν έχει γυναίκα η αδελφή; Σιγά με παραξήγησες. Δεν προτήνω σε κανέναν να αυτοενεργήσει. Απλά σκέφτομε ότι έτσι που υπολογίζει την ανθρόπινη αξιοπρέπια, θα ξεπούλαγε φτηνά ακόμα και τη μάνα του.

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Γειά σου Καχύποπτε.

   Για να είμαι ειλικρινής, δεν έμαθα εάν έχει γυναίκα η αδελφή, αλλά για τη μάνα του δεν πρέπει να έπεσες έξω!

   Για να έχει έλλειψη από μάνα, μάλλον την έχει ήδη… ξεπουλήσει!

   Μπορείς εσύ να φανταστείς πως αλλιώς θα είχε αναρριχηθεί ως ερευνητής, σύμβουλος του ΚΕΠΕ, (χρυσοπληρωμένος κρατικοδίαιτος ο “λεβέντης”), χωρίς ούτε μιας ώρας πραγματική εργασία στη ζωή του, όταν υπάρχουν γύρο μας χιλιάδες νέοι με πολύ περισσότερα προσόντα από αυτόν και με ιδιαίτερη διατριβή στο… πεζοδρόμιο άνεργοι;;;

   Υποθέτω όμως, ότι μάλλον δεν θα έχει γυναίκα και αδελφή, γιατί αλλιώς θα είχε αναρριχηθεί σε… αρκετά υψηλότερες βαθμίδες εξουσίας!

 2. Κώστας Ναξάκης /

  Γιάννη μου καλησπέρα.
  Θα αρχίσω από το τέλος, αφού σε προηγούμενο σχόλιό μου, παραπλανημένος έγραψα ότι μάλλον κάτι κινείται στην δικαιοσύνη. Όμως η απόφαση να κριθεί αντισυνταγματική η περικοπή των δικών τους μισθών και αυστηρά όλων των ένστολων με αποκλεισμό των υπόλοιπων κλάδων, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η τυφλή δικαιοσύνη ακούει. Ακούει τις εντολές των πολιτικών που στην προσπάθειά τους να μαζέψουν ψήφους στο δικό τους μαντρί, δελεάζουν την δεξαμενή άντλησης ψήφων της χρυσής αυγής, με δικαστική απόφαση. Δεν πιάνουν πόρτα για το χειμώνα, αλλά προσπαθούν να τους πιάσουν «κώτσους».

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Κωστή μου καλησπέρα.

   Κώτσους τους έχουν πιάσει έτσι κι αλλιώς προ πολλού, αφού τους χρησιμοποιούν ως “κρεάτινες αναλώσιμες ασπίδες” προστασίας απέναντι στον Λαό, ο οποίος για να μην ξεχνιόμαστε, θα λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν του τη εχθρική προδοτική συμπεριφορά τους απέναντί του, όταν αποκατασταθεί η πραγματική δημοκρατία στην Ελλάδα μας, αποδίδοντάς τους τις άμεσες και έμμεσες ευθύνες που τους αναλογούν.

   Τις άμεσες γιατί μία κατηγορία από αυτούς δεν τίμησαν τον όρκο τους και επέτρεψαν (εάν δεν συνέβαλαν), να τεθεί η Χώρα μας υπό βαρβαρική κατοχή, οδηγώντας τον Υπερήφανο Ελληνικό Λαό στην αναξιοπρέπεια, τη θλίψη, την πείνα, την απελπισία, τον μαρασμό, την αυτοκτονία, κλπ., μία άλλη κατηγορία για τις χωρίς αιτία εγκληματικές ενέργειες που διέπραξαν με τραυματισμούς, χημικά και ότι άλλο είχαν πρόχειρο και τις έμμεσες ευθύνες επειδή όλοι μαζί, στάθηκαν ως προδότες εμπόδιο στην βούληση των πολιτών να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι!

   Και τότε είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα εκλιπαρούν για επιείκεια, θα αποποιούνται τις ευθύνες τους λέγοντας ότι εκτελούσαν εντολές, θα επικαλούνται ότι εάν δεν εκτελούσαν τις εντολές θα τους τιμωρούσαν, θα έχαναν τη θέση τους και θα έμεναν άνεργοι, (λες και αυτοί που κτυπούσαν με μανία ήταν εργαζόμενοι, η τους πλήρωναν για να εξασφαλίσουν το ξύλο της χρονιάς τους) και άλλα τέτοια γλοιώδη δακρύβρεχτα και εμετικά, από αυτά που συνηθίζουν να ψελλίζουν την ώρα της κρίσεως, οι χαμερπείς γυμνοσάλιαγκες που αισθάνονται τη δαμόκλειο σπάθη υψωμένη πάνω από το κεφάλι τους, μιας και δεν έμαθαν να τιμούν ούτε καν τα παντελόνια που φορούν, όταν κυκλοφορούν δημοσίως ως παραλλαγή, γιατί φυσικά στις μεταξύ τους συνευρέσεις, κυκλοφορούν με την επίσημη ενδυμασία τους…
   …αυτή που τους ταιριάζει απόλυτα όταν βγαίνουν στο… καλντερίμι…

   Αλλά τότε, ο γνήσιος πέλεκυς της πραγματικά αδέκαστης δικαιοσύνης, θα πέσει βαρύς, χωρίς έλεος και χωρίς κανένα ελαφρυντικό στα κεφάλια τους!!!

   Μέχρι τότε, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμεληθούν αποδεικνύοντάς το εμπράκτως, για να έχουν ίσως την ευκαιρία να τους αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, η να αποκοιμηθούν καταπίνοντας το δόλωμα που τους πετούν σήμερα οι ραδιούργοι αδέκαστοι και εντολείς τους, με την ελπίδα να τους σώσουν αυτοί που… τους ξεπουλούν κάθε μέρα!

   • Ανδρέας Αέναος /

    Καλημέρα σας.
    Δυστυχώς φίλε μου Γιάννη, επέτρεψέ μου να έχω μίαν ένσταση “στο κατά πόσον θα τιμωρηθούν, άμα τη αποκατάσταση της πραγματικής δημοκρατίας στην χώρα μας-είτε κάποιας αποκατάστασης έννοιας δημοκρατίας, στο κατά πόσον θα τιμωρηθούν οι πραιτοριανοί-ένστολοι επίορκοι”.
    Ξανά γράφω δυστυχώς, διότι η ιστορία έχει αποδείξει πως: άμα τη ανάληψη εξουσίας, από τον οποιονδήποτε, το “συναίσθημα” του πραίτορα που αποκτά τον “κάνει” να έχει ανάγκη από πραιτοριανούς.
    Έτσι πάντα και σίγουρα, τους ένστολους-επίορκους πραιτοριανούς, σε όλα τα καθεστώτα έως σήμερα, τους έχουν ανάγκη και τους προστατεύουν.
    -Τραγικότερο και τρανό ιστορικό παράδειγμα, η “περίφημη” δίκη της Νυρεμβέργης.
    —–ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΑΠΛΟΥ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ”
    —“Σφάξε,κάψε,βίασε,βασάνισε,ξεκλήρισε και επέδειξε κτηνώδη συμπεριφορά και μην ανησυχείς, Θα…. “τιμωρηθούν” οι ανώτεροι που σε ΔΙΕΤΑΞΑΝ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

    Καλημέρα Ανδρέα μου.

    Συμφωνώ πως όλα όσα μου περιγράφεις στο σχόλιό σου, συμβαίνουν όταν αποκαθίσταται η υποτιθέμενη “δημοκρατία” σε μία χώρα και οι πραίτορες συμπεριφέρονται ακριβώς όπως λες, αλλά…

    …αλλά αυτό είναι ένα από τα συμπτώματα που μπορείς να διακρίνεις και να οδηγηθείς μετά βεβαιότητος στη διάγνωση πως…

    …πως αυτό που αποκαταστάθηκε, δεν είναι σίγουρα η πραγματική… Δημοκρατία!!!

    Και τότε, εάν εσύ επιθυμείς την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας, δεν έχεις παρά να ξαναπροσπαθήσεις να την αποκαταστήσεις δια των μέσων που ενδείκνυνται δια το σκοπό αυτό… (ελεύθερη ερμηνεία)!!!

    • Ανδρέας Αέναος /

     —- Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν–Διονύσιος Σολωμός

     στίχος 31: Δυστυχιά του, ώ δυστυχιά του,
     ———- Οποιανού θέλει βρεθή
     ———- Στο μαχαίρι σου αποκάτου
     ———- Και σ εκείνο αντισταθή.

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  “Βαρύ” το θέμα του άρθρου σου Γιάννη και πράγματι αποκαλυπτικό το κάθε κατηγορώ “σου”, προς κάθε κατηγορία γυμνοσάλιαγκων.
  Η χρόνια απραξία των πολλών, στο να τους απασχολούν τα κοινά, σε συνεργασία με την εκ του πονηρού ενασχόληση κάποιων λίγων με αυτά, επέφεραν το σημερινό αποτέλεσμα.
  Είναι πράγματι αξιολύπητο γεγονός να βλέπεις “ειδήμονες να ποιούν την νήσσαν” και να είσαι σίγουρος ότι, δεν το πράττουν από άγνοια αλλά από εκτέλεση εντολών σε σχέδιο αντιπαροχής.
  -Παρεπιπτώντως, οι “συνομοταξίες” που απασχολούν το θέμα σου, είναι και ανήκουν σε αυτό που καλείται “θεσμικός ρόλος”.
  Κωφεύει και σιωπά η πολιτεία ( πρόεδρος της δημοκρατίας, πρωθυπουργός, κυβέρνηση, βουλή).
  Κωφεύει και σιωπά η δικαιοσύνη ( δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομία).
  Κωφεύουν και σιωπούν οι θεσμικοί φορείς (συνομοσπονδίες, ομοσπονδίες, σωματεία).
  Κωφεύουν και σιωπούν οι “λειτουργοί” ( δημοσιογράφοι και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά του φασιστοειδούς πολιτεύματός μας).
  -Τα παραπάνω δεν αποτελούν διαπιστώσεις, αλλά είναι διαγνώσεις της αρρώστιας και αναμένουν θεραπεία…( ελεύθερη ερμηνεία).
  Είναι, τουλάχιστον, ειρωνικό να διαβάζουμε αυτά που κατάφερε ένας “απλός” Γιάννης να περισυλλέξει και να αναλύσει, την στιγμή που οι φυσικοί ελεγκτές αυτών θα έπρεπε να βρίσκονται στις “επάλξεις” και να κτυπούν τις “καμπάνες”.
  Φυσικά εγώ επ αυτού δεν έχω κανέναν ενδοιασμό, το έγραψα και στην αρχή: ” όλοι, μα όλοι αυτοί εκτελούν εντολές σχεδίου αντιπαροχής που έχουν αναλάβει “.
  -Και να με συμπαθάνε οι κάθε λογής “ιδεολόγοι της πλάκας” ( μπλέ-κόκκινοι-πράσινοι-βιολετί) εάν τους “χαλάω την σούπα” με τις διαπιστώσεις μου.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Δουλεία… υπάρχει… λέει ο Λοβέρδος!!! | AenaoiEllinesMaxites - […] Οι τσαρλατάνοι της “εξουσιαστικής”… αγυρτείας… “μα… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *