Νίκο Γκάλη σε χρησιμοποίησαν, ρίξε τους μια …τρίποντη φτυσιά!

Αθήνα  16/5/2013

Αναδημοσίευση:  από http://www.elora.gr/portal/ 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ

      Νίκο Γκάλη, δεν θέλω να στεναχωρηθείς και να κρίνεις πάρα πολύ αυστηρά τον εαυτό σου, επειδή, για συναισθηματικούς λόγους, «πιάστηκες» στο δίχτυ που έριξαν πάνω στην ανθρώπινη πλευρά σου πονηροί και αναξιόπιστοι άνθρωποι …παντός καιρού, οι οποίοι σε χρησιμοποίησαν και, στην πραγματικότητα, σε «θυσίασαν» για να φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά τους και να ευοδωθούν οι σκοτεινές επιδιώξεις τους.

      Εμένα με γοήτευε το πρότυπό σου. Στάθηκα μαχητικά στο πλευρό σου και με απόλυτη συναίσθηση του δημοσιογραφικού χρέους μου, έγινα αμυντική πανοπλία σου, πολεμώντας, σε κάθε περίπτωση, όσους θέλησαν να περιορίσουν το μεγαλείο σου από φθόνο και γιατί ήσουν πρότυπο υπέροχου Έλληνα.
Ανταμώσαμε μια φορά μόνο, σε ένα γκαράζ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ανταλλάξαμε μετρημένα λόγια. Η δόξα σου είναι τόσο μεγάλη ώστε εσύ δεν μπορείς να ανήκεις σε φιλικές παρέες και άλλου είδους γνωριμίες. Εσύ έφθασε πανάξια στο Πάνθεο του Ελληνισμού των υπερ – διακεκριμένων Ελλήνων. Από σένα ο κάθε Έλληνας πρέπει να είναι ικανοποιημένος αν πάρει το …μερίδιο που δικαιούται, για παράδειγμα, μια καλημέρα, μια χειραψία, ένα αυτόγραφο, ένα χαμόγελο ελληνικής λεβεντιάς. Ο Νίκος Γκάλης ανήκει σε όλους του Έλληνες που δεν έχασαν την τιμή τους.

      Κανονικά, Νίκο Γκάλη, θα έπρεπε να είχες στο περιβάλλον σου τέτοιους Έλληνες, οι οποίοι θα είχαν το νου τους για λογαριασμό σου και θα σε είχαν ειδοποιήσει να μην δεχθείς τα «δώρα» των Δαναών… Ακόμα και ένας Γκάλης χρειάζεται αυτής της μορφής την προστασία, γιατί, ακριβώς, ως αγνός αθλητής και πολυνίκης, δεν φοβάται και ούτε καν αφήνει το μυαλό του να το σκεφθεί ότι οι δέκα στους δέκα από αυτούς που εμφανίζονται ως θαυμαστές του είναι μασκαράδες και πληρωμένοι σαμποτέρ.
Μας έχουν διαφθείρει τους Έλληνες οι πολιτικοί απατεώνες και τα μέλη των ξενόφερτων σκοτεινών οργανώσεων, τα οποία προωθούνται σε καίριας σημασίας θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, απ’ όπου προσβάλλουν με τη σκουριά τους τον οργανισμό του Έθνους μας. 

      Για να μην μολυνθεί ο Έλληνας από αυτή τη γάγγραινα πρέπει να προλάβει να κοινωνήσει νωρίς τα άχραντα μυστήρια του Ελληνικού Μεγαλείου, ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει τη βρωμιά από την αγνότητα. Κάτι σαν αυτό που ζητούσε ο ποιητής, να κλείσουμε δηλαδή μέσα στη ψυχή μας την Ελλάδα για να αισθανθούμε μέσα μας να λαχταρίζει κάθε είδους μεγαλείο.

      Για καλύτερη κατανόηση αυτού που θέλω να σου πω, ανακαλώ από τη μνήμη μου ένα πολύ χαρακτηριστικό περιστατικό. Πριν από αρκετά χρόνια, μου τηλεφώνησε ένας πολύ  αγαπητός μου φίλος και ζήτησε τη συμβουλή μου. «Θέλουν, μου είπε, να με βραβεύσουν οι Ροταριανοί, τι να κάνω;» Να κρυφθείς, του απάντησα. Και, φυσικά, του εξήγησα γιατί… Το περιστατικό αυτό ούτε εγώ το ξεχνώ, ούτε ο φίλος μου, ο οποίος, όταν συναντηθήκαμε, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μας, μου είπε: «Με έσωσες»!

      Για πολύ σοβαρότερη αφορμή, την οποία περιέγραψε, με θάρρος χιλίων ηρώων, η Ελληνίδα Δασκάλα, ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, αρνήθηκε να παραλάβει βραβείο, για το οποίο την έκρινε άξια ο Δήμος Αμυνταίου, από τα χέρια βουλευτή του Νομού Φλώρινας, δηλώνοντας ανοιχτά, την ώρα της τελετής, ότι «Δεν παίρνω το βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας». Αν όλοι οι Έλληνες κι’ αν προτιμάς, όλοι οι βουλευτές της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ αντιπολίτευσης, είχαν λίγη αξιοπρέπεια από όση έχει και το αποδεικνύει με τη στάση / αντίδρασή της η Χαρά Νικοπούλου, θα είχαμε γλιτώσει προ πολλού από τα χέρια των δωσίλογων και αυτών που τους πληρώνουν.

      Οι βουλευτές, Νίκο Γκάλη, νομίζουν ότι επειδή είναι βουλευτές, είναι αθώες περιστερές και ότι δεν πιάνει η βρωμιά επάνω τους. Κούνια που τους κούναγε! Ο εν λόγω βουλευτής (Ευστάθιος Κωνσταντινίδης) ο οποίος, όπως και οι άλλοι «299», ζει στον κόσμο του, προσπάθησε, κατά την αποχώρησή του, από το χώρο όπου έγινε η εκδήλωση, να ψελλίσει  πως δεν είναι προδότης. Περιττή διάψευση, μισή επιβεβαίωση… Η απάντηση ήρθε κοφτή και ζυγισμένη από τη θρυλική και άξια του Έθνους των Ελλήνων δασκάλα: «Η Ιστορία θα δείξει»…

      Και συ, Νίκο Γκάλη, είσαι στο Πάνθεο των άξιων Ελλήνων, αλλά ο καθείς με τα χαρίσματα που του δόθηκαν, ο καθείς με τα όπλα του. Επειδή, Νίκο Γκάλη, γνώριζαν πόσο μεγαλόθυμος είσαι και ότι θα πας στην τελετή / πανηγύρι χωρίς τα όπλα σου, έστησαν αυτό το σκηνικό μέσα στο Παλάτι του βασιλιά Αλέξανδρου και, ανάμεσα σε φωνές, ζητωκραυγές, ζάλες και κλάματα, διέπραξαν το διπλό φονικό! Αποκαθήλωσαν τον Μέγιστο των Ελλήνων και μίκραιναν (έκαναν κοινό θνητό) τον Μέγιστο των αθλητών.

      Αν ένας βο(υ)λευτής, που ψήφισε τα Μνημόνια, με τα οποία γέμισαν τα νεκροταφεία της χώρας με αδικοχαμένους Έλληνες και συνέβαλε στην εκμηδένιση του κύρους της πιο ένδοξης χώρας της Υφηλίου, κρίνεται από την άμεπτη σε όλα Ελληνίδα δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, ότι ΔΕΝ δικαιούται να απονέμει βραβεία, πόσο μάλλον, Νίκο Γκάλη, το «δίδυμο» που σε χρησιμοποίησε και σε εξέθεσε, φοβάμαι, ανεπανόρθωτα.

      Νίκο Γκάλη, επαναστάτησε! Χίλιοι, ένα εκατομμύριο, μύριοι τέτοιοι ελληνόφωνοι, δεν αξίζουν όσο το δαχτυλάκι σου.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Αναθεμάτισέ τους!

      Νίκο Γκάλη, βιάσου! Κάρφωσε την άρνησή σου, στο κέντρο της προσοχής των Πανελλήνων, όπως κάρφωνες την μπάλα στο καλάθι. Ρίξε τους μια …τρίποντη φτυσιά!

      Έπρεπε να είχες το νου σου, αλλά αν θυμώσεις, αν εκραγείς και τους τσακίσεις, όπως η Χαρά Νικοπούλου, θα επιστρέψεις στο βάθρο σου

      Μην αφήσεις να περάσει ούτε ένα λεπτό! Βιάσου! Για σένα όλα είναι δυνατά! Γιατί εσύ είσαι ένα προσωποποιημένο θαύμα!

Με την άδολη αγάπη μου

Γαβριήλ Θ. Λαμψίδης

http://www.elora.gr/portal/ellada/3083-νίκο-γκάλη-σε-χρησιμοποίησαν,-ρίξε-τους-μια-…τρίποντη-φτυσιά

One comment

  1. Έλλην /

    Εδώ το επίσημο κράτος θεωρεί ότι δεν έγινε πόλεμος το ’74 στην Κύπρο, οι ανάπηροι πολέμου δεν λαμβάνουν σύνταξη..και οι αγνοούμενοι που συνάντησαν οι Κούρδοι το ’91, και το μετέφεραν στην Αθήνα, ήταν “νεκροί” για το κωλοκράτος μας.

    Ο Ν.Γκάλης γιατί το έφερνε βαρέως ότι δεν τιμήθηκε όπως του άξιζε?

    Άλλοι παραπονιούνται επειδή πεινάνε και ο Γκάλης επειδή δεν του δώσανε πλακέτα…………………….απόψεις είναι αυτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *