Μικρές ίσως, αλλά… σημαντικές λεπτομέρειες!

      Αθήνα  6/11/2013

     “Αξιότιμα” ρεμάλια του συνωμοτικού βρωμερού συστήματός, (εγχώριου και εισαγόμενου), που διαφεντεύει τη Χώρα μας, τι πάθατε;;;

     Είναι γνωστό ότι έχετε μάθει να “κερδίζετε” πάντα και σας ξεβολεύει το γεγονός πως ήλθε η ώρα επιτέλους να χάσετε.

     Αλλά τι να κάνουμε;;;

     Αυτός είναι και ο νόμος της φύσης!  Κινδυνεύει να πέσει όποιος στέκεται στην κορυφή, (εξουσία) και όχι αυτός που βρίσκεται στους πρόποδες, (Λαός)!

     Χάσατε την ψυχραιμία σας από την ομαδική αποχώρηση των “ψηφοφόρων” σας και σπεύδετε να τρομοκρατήσετε τους πολίτες δημιουργώντας πλήρη αποσταθεροποίηση της κοινωνικής ζωής του τόπου μας;;;

     Δεν σας “βγήκε” ο πρώτος κύκλος των συνεχόμενων επεισοδίων του “καουμπόικου σήριαλ” της χρυσαυγιάδας και ξεκινήσατε τον δεύτερο;;;

     Αντιληφθήκατε από τις δημοσκοπήσεις ότι τα “κουκιά” λιγοστεύουν αντί να αυξάνονται και δεν φθάνουν για να δυναμώσουν όσο θα έπρεπε τα “δίδυμα” της εποχής του 1974 που μέχρι σήμερα κρατούσαν εναλλάξ και αυτόνομα τα σκήπτρα της εξουσίας, αλλά μόλις διαπίστωσαν ότι έχασαν τις δυνάμεις τους, το “αυτοσυντήρητο” τα οδήγησε και σφιχταγκαλιάστηκαν ενόψει κινδύνου, προσπαθώντας απεγνωσμένα να προστατέψουν το ένα τ’ άλλο, από όλα τα κατά συρροή  ανομήματα που έχετε όλοι εσείς διαπράξει επί σειράς δεκαετιών.

     Μόλις διαπιστώσατε λοιπόν ότι τα “κουκιά” δεν βγαίνουν έτσι ώστε να καταφέρουν και πάλι τα “δίδυμα” της Εθνικής μας συμφοράς ενωμένα ως σιαμαία να “κατσικωθούν” στον σβέρκο του Ελληνικού Λαού, (με την “συγκατάθεση” του… “ασφαλώς”), για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προκειμένου να ολοκληρώσετε το σχέδιο – αντιπαροχή των απολαβών που τσεπώσατε από τ’ αφεντικά σας, κόψατε τα επεισόδια στη μέση τόσο ξαφνικά, που νομίσαμε προς στιγμήν, πως μας άφησε χρόνους ο ραδιούργος φαλακρός “σεναριογράφος – σκηνοθέτης”, (που τέτοια τυχή;;;) και θα μας στερήσει ευτυχώς την “ευκαιρία” να “ζήσουμε” τη αιματηρή συνέχεια!

     Χωρίς πολλή – πολλή καθυστέρηση, ρίξατε “τίτλους” νέου “σήριαλ”, αυτή τη φορά δραματικού, πιο λαϊκού, για να αποπροσανατολίσετε τους πολίτες και να αποσυνδέσετε τη σκέψη τους από την χρυσή αυγή, μήπως και καταφέρετε να αποτρέψετε το κύμα φυγής των “αμνών” από τις “στάνες” σας, αλλά όπως έδειξαν πάλι οι δημοσκοπήσεις, μάταιος ο κόπος σας.

     Έτσι λοιπόν, ο φαλακρός “μέγας σεναριογράφος – σκηνοθέτης”, ξεκίνησε να σερβίρει τον δεύτερο κύκλο του “καουμπόικου σήριαλ”, της αντιχρυσαυγιάδας αυτή τη φορά, σε νέα εκδοχή αντίστροφη από την πρώτη, συνεπής με τις προ τριών περίπου μηνών εξαγγελίες του πατρώνου του περί θεωρίας των δύο άκρων, πλασάροντας με αριστοτεχνικό τρόπο την “ευρηματική” διασκευή της, ως “σύριζαυγιάδα” , περισσότερο “πιασάρικη” κατά την άποψή του προφανώς, αλλά και πιο επικίνδυνη, αφού επιχειρεί να εξωθήσει στην αρένα των αιματηρών της επεισοδίων και τους απλούς πολίτες, τον Ελληνικό Λαό, διηρημένο σε αντιμαχόμενες ομάδες που η κάθε μία από αυτές, θα προσπαθεί λανθασμένα να επιμηκύνει το χρόνο επιβίωσής της έναντι της άλλης! (κοινωνικός αυτοματισμός).

     Επιθυμείτε και “ευελπιστείτε” για λογαριασμό σας, να μας οδηγήσετε σε αλληλοσπαραγμό, για να πετύχετε το στόχο σας και να σώσετε το άθλιο τομάρι σας, αφού πρώτα μας χωρίσατε σε εργαζόμενους και άνεργους, σε στεγασμένους και άστεγους, σε χορτάτους και πεινασμένους, σε ντυμένους και ρακένδυτους, σε ελπίζοντες και απελπισμένους, σκιαγραφώντας γλαφυρά στα πρόσωπα των καταδιωγμένων ανθρώπων ενός υπερήφανου, ευδιάθετου, γελαστού Λαού, τη απέραντη θλίψη, την απελπισία, την απογοήτευση και την απόγνωση!

     Η υπέρμετρη αλαζονεία που σας διακατέχει και η ασυλία που σας έχουν υποσχεθεί οι αφέντες σας, σας έχουν τυφλώσει και σας έχουν καταστήσει ανίκανους να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής σας που πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς και όπως φαίνεται θα είναι αναπόφευκτη και εντελώς ισοπεδωτική.

    Η εμμονή σας να χωρίσετε τους πολίτες ενός Έθνους που σεις οδηγήσατε στην ανέχεια, την πείνα, τη δυστυχία και τους καταδικάσατε σε διαρκή μαρασμό, σε πολίτες Α’, Β’ ίσως και Γ’ κατηγορίας, σε φασίστες και αντιφασίστες, σε φρονούντες και αντιφρονούντες, κλπ. δεν σας άφησε κανένα περιθώριο να σκεφτείτε, να τηρήσετε έστω και για τα προσχήματα, τουλάχιστον τον στοιχειώδη σεβασμό, ακόμη και στην μνήμη των τριών αδικοχαμένων παλικαριών, που έπεσαν τόσο άδικα και πρόωρα στον “θυσιαστήριο βωμό” που στήσατε για να εξυπηρετηθούν τα άνομα συμφέροντά σας.

    Το αίμα τους δεν έχει καν στεγνώσει και εσείς κινώντας τα κατευθυντήρια νήματα, αγκαλιά με τα “συνεταιράκια” σας, τους γλοιώδεις χαμερπείς “λειτουργούς” της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, στήσατε σήριαλ για να ποδηγετήσετε την κοινή γνώμη, χαρακτηρίζοντάς τα, αντιφασίστες και χρυσαυγήτες!

    Αίσχος και ντροπή σας, (αλλά που να βρείτε εσείς την ντροπή;), όταν “στέλνετε” εν ψυχρώ στο σφαγείο “οπλίζοντας με σιγουριά” το χέρι των αιμοσταγών δολοφόνων, τρία παιδιά της Πατρίδας μας, τρία παιδιά μας, τρία Ελληνόπουλα κάτω από αυτές τις συνθήκες, να χάνονται τόσο πρόωρα και άδικα και εσείς ευθύς αμέσως (να) σκυλεύετε την μνήμη τους για να κερδίσετε ελάχιστες ματωμένες ψήφους!

    Και βαυκαλίζεστε με την ιδέα πως όλα όσα εσείς δρομολογήσατε, θα σταθούν ικανά για να μας πείσουν ότι πίσω από τις δύο αιματηρές εγκληματικές ενέργειες, κρύβονται ομάδες των δύο κατά τη θεωρία σας άκρων, (ακροδεξιοί και ακροαριστεροί);

    Καλά , τόσο πολύ πια σας έχει κουρκουτιάνει η αλαζονεία σας, ώστε δεν σας περνά καθόλου από το “μυαλό”, πως λανσάροντας αρχικά τη θεωρεία των δύο άκρων, (πολύ προγενέστερα των δύο εγκληματικών ενεργειών), σπεύδοντας στη συνέχεια να στήσετε ένα δολοφονικό περιστατικό με αθώο θύμα ένα παλικάρι, που σύμφωνα με όσα λέγονται ανήκε σε αντιφασιστικό χώρο και στη συνέχεια μία διπλή δολοφονία δύο επίσης αθώων μελών της χρυσής αυγής, ακόμη και ο τελευταίος και πιο ανυποψίαστος πολίτης αυτής της Χώρας, αντιλαμβάνεται πως αυτό που επιχειρείτε να δρομολογήσετε, είναι να τρομοκρατήσετε την κοινωνία και να στρέψετε τους ψηφοφόρους στα νοσηρά και βρωμερά κόμματα του κατά τη δική σας πάλι ορολογία μεσαίου χώρου;;;

    Εκτός και αν θέλετε να μας τρελάνετε εντελώς, προσπαθώντας να μας πείσετε ότι “ακροδεξιοί” και “ακροαριστεροί”, συνωμότησαν εις βάρος σας και αποφάσισαν από κοινού να “βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους”, για να σας φορτώσουν έτι μία ακόμη φορά την… “παλιοεξουσία”!!! (να χαθούν και να χάνονται… οι αισχροί)

     Και μετά;;;

     Μετά ελπίζετε ότι θα συνεχίσετε να βασιλεύετε εσαεί, μιας και θα μας έχετε διαιρέσει για μία ακόμη φορά, σε μπλε, πράσινους, ροζ, κόκκινους, κλπ. “κόκκους” του εμπριμέ βούρκου, του επονομαζόμενου κατά τη δική σας ορολογία και ως δημοκρατικού, η συνταγματικού, η όπως διάολο αλλιώς θέλετε, τόξου σας.

     Έλα όμως που όπως δείχνουν τα πράγματα, ακόμη και μέσα από τις δικές σας στημένες δημοσκοπήσεις, ο Λαός τώρα πια σας πείρε χαμπάρι, εξ’ ου και η ακατάσχετη “αιμορραγία” των πάλαι ποτέ υψηλών ποσοστών των “μαντριών” σας και η αντίστροφη μέτρηση που καταγράφεται ειδικά τον τελευταίο χρόνο, όχι μόνο είναι μη αναστρέψιμη, αλλά είναι και εντελώς ασυγκράτητη;

     Προσέξτε λοιπόν, γιατί μερικές φορές η μεγάλες και επιτυχημένες επαναστάσεις, ξεκινούν από μικρές ίσως, αλλά… σημαντικές λεπτομέρειες!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

13 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας και για όσο μπορούμε να μιλάμε για “καλές” ημέρες.
  Ο επιμελής έλεγχος, στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφήνει την σιγουριά για δύο σκέψεις.
  Πρώτη σκέψη και σίγουρα τραγική είναι ότι, οι μοναδικοί που χάνουμε από όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια ( έκπτωση ηθικών και κοινωνικών αξιών, καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου, συρρίκνωση των οικονομικών δυνατοτήτων της Ελλάδας μας, νομοτελειακός “πέλεκυς” στις γεννήσεις, χιλιάδες άδικες και τραγικές αυτοκτονίες και τέλος στυγερές και προμελετημένες δολοφονίες νέων παιδιών, τις οποίες δολοφονίες ακόμα χειρότερα τις σκυλεύουν και ασελγώντας σε νεκρούς τους “δειγματίζουν”, όχι ως ανθρώπους αλλά ως “ιδεολογικές” επιλογές…. ήθελα άραγες να ήξερα αν η “ιδεολογική” σου επιλογή καθορίζει και το χρώμα του αίματος που κυλάει στο χώμα, όταν βίαια και τραγικά σε δολοφονούν και αφαιρούν το δικαίωμά σου για ζωή; ), οι μοναδικοί λοιπόν και για να συνεχίσω, που χάνουμε από όλα αυτά, είμαστε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες, ο λαός.
  Η δεύτερη ειδεχθής και απεχθής σκέψη είναι ότι, όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι και πέραν του λαού αποκομίζουν όφελος και κέρδος από όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, ο καθένας με τον τρόπο του και με το μερίδιο που του αναλογεί.
  Προκειμένου να επιμερίσω τις ευθύνες με στοιχεία, αναφορικά θα εξηγήσω τα όσα έγραψα πιό πάνω.
  1) Η μαριονέτα, με το κασετόφωνο με Ελληνικό ήχο, που παρασταίνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας κερδίζει έναν παχυλότατο μισθό, από το αίμα και στις πλάτες ενός χειμαζόμενου λαού, έναν παχυλότατο μισθό ως ανύπαρκτος και εμφανιζόμενος κατόπιν εντολών και προκειμένου να καλύψει με τον μανδύα της νομιμότητας, προς την του εξωτερικού εμφάνιση νομιμότητας, να νομιμοποιήσει την εξόντωση των Ελλήνων με την υπογραφή και την φερεγγυότητα του θεσμού.
  – Ουσιαστικά ανύπαρκτος για τα βάσανα και την εξόντωση του γένους ( γενοκτονία ), πανταχού παρών και συνήγορος των επίορκων-δωσίλογων που κυβερνούν με νοθεία και βία την χώρα μας.
  2) Κυβέρνηση, ένα συνονθύλευμα αλλογενών-αλλοεθνών-επίορκων-δωσίλογων-Ελληνόφωνων αποβρασμάτων, υπαλλήλων ξένων κυβερνήσεων και ακόμα χειρότερα, ξένων χρηματοπιστωτικών οργανισμών.
  Όλα αυτά τα αλλογενή και αλλοεθνή αποβράσματα, κερδίζουν στις πλάτες μας και από το αίμα μας αμέτρητες περιουσίες και μιά καλή θέση στην ιεραρχία τους, ως υπηρετικό προσωπικό των ξένων αφεντάδων τους.
  Το κέρδος τους;… από την μία η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και του γένους καταγωγής τους, από την άλλη η εξασφάλιση περίοπτης θέσης στην τράπεζα του αφέντη και για κάποιους επιφανείς από αυτούς τίτλοι και τιμές ( εθνάρχες, αείμνηστοι και άλλα τροφαντά που τους καταξιώνουν στο γένος τους και υποδηλώνουν ότι, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εξαφάνιση του Ελληνικού έθνους )!
  3) Συμπολίτευση, ένα συνονθύλευμα-αχταρμάς αλλογενών-αλλοεθνών, επίορκων, βολεμένων, κομματόδουλων, ανεπαρκών, νονών της νύχτας και ελάχιστων ηλιθίων που θέλανε ( στα όνειρά τους βέβαια, ώσπου τους κατάπιε ) να πολεμήσουν τάχα το σύστημα από μέσα.
  Το κέρδος τους;… αμέτρητες περιουσίες από το αίμα μας και η βόλεψη-εξασφάλιση του κυβερνήτη ενός λαού ( έχουν από χρόνια καβαλήσει το καλάμι, με αιματηρές συνέπειες για εμάς ), ακόμα δε περισσότερο για κάποιους από αυτούς, είναι και το κέρδος σε όσα θα εισπράξουν από τους ξένους αφέντες τους.
  – Ναι… εδώ ταιριάζει “γάντι”… δεν είναι όλοι ίδιοι… έχει και χειρότερους!
  4) Αντιπολίτευση, άλλος αχταρμάς-συνονθύλευμα ( εθνικοί, εθνικιστές, ήρεμες δυνάμεις, επαναστάτες, ακτιβιστές, ανθρωπιστές και κάθε-κατά το δοκούν-καρυδιάς καρύδι, μιας και στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, αρκεί να το επιβεβαιώσουν οι δημοσιογράφοι, δεν χρειάζεται να το αποδείξεις με έργο! ).
  Το κέρδος τους;…. ο επικίνδυνος-για εμάς- εναγκαλισμός τους με την διαφαινόμενη-για αυτούς-γλυκιά εξουσία.
  – Άλλος παρασταίνει τον “εθνικιστή” (Χ.Α.), αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει πως θα διαχειριστεί τα του έθνους (διότι έθνος είναι όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτου προσονυμίου-δεξιός, αριστερός ή κεντρώος), πως θα διαχειριστεί τα του έθνους με τόσο έκδηλη την μισαλλοδοξία και την κουμουνιστοφαγία που τους διακατέχει; … και χωρίς να αναφέρω το αδόκιμο στο, από το μηδέν και χωρίς σχέδιο-απλώς επειδή κραυγάζεις πιό δυνατά-δεν διασφαλίζεις ύπαρξη έθνους!
  – Άλλος παρασταίνει τον “εθνικό” ( Ανεξάρτητοι Έλληνες ), χωρίς να κάνουν τον κόπο να εξηγήσουν την παθητικότατη συμπεριφορά του-χρόνια δοκιμασμένου και αποτυχημένου-έργου των ερωτήσεων και επερωτήσεων στην βουλή, καθώς και της πάγιας αποτυχίας στις διαμαρτυρίες ( έρχεται δεν έρχεται ο πρωθυπουργός στην βουλή, απαντούν δεν απαντούν οι υπουργοί στις ερωτήσεις και διάφορα άλλα τέτοια αποτυχημένα τροφαντά), όπως δεν κάνουν τον κόπο να μας υποδείξουν κάποια άλλη διαδικασία ( π.χ. πως εφαρμόζεται από τον λαό το 120 άρθρο του συντάγματος, που συχνά πυκνά επικαλούνται), καθώς αρνούνται και επιμελώς να επιδείξουν άλλο τρόπο, λες και δεν υπάρχει;,νόμιμης αντίστασης.
  Ολάκερο έθνος και δεν έχουμε τρόπους αντίστασης στο ξεπούλημα και στην γενοκτονία;
  Πως, άραγε, πτωχεύει μια χώρα;
  Πόσον “ενωμένα” είναι τα έθνη (Ο.Η.Ε.), Όταν καταδικάζουν έθνη στον θάνατο δια της πείνας, για χάρη ολίγων χρημματοσυλέκτων και σε τί ακριβώς μας εξυπηρετεί αυτό το επαίσχυντο συμμάζεμα ( Ο.Η.Ε.);
  Πόσο “οικογένεια” είναι η ευρωπαϊκή ένωση; και σε τί ακριβώς μας εξυπηρετεί σαν έθνος, η “ενωμένη” ευρώπη;
  Η “διάρρηξη” με τα παραπάνω, ποιές συνέπειες θα είχαν για το έθνος μας; είτε στον αντίποδα, ποιά τα οφέλη; και κυρίως, γιατί;
  Είμαστε τόσο “λίγοι” και ανέτοιμοι για να γνωρίζουμε τα παραπάνω; θα χάσετε τα ψηφαλάκια μας εάν μας ενημερώσετε;
  – Άλλος παρασταίνει το “ήρεμο πρόσωπο” της επόμενης εξουσίας (ΣΥ.ΡΙΖ.Α), αποκρύπτοντας επιμελώς και δολίως τα “γεννοφάσκια” που τον συνέθεσαν.
  “Αριστεροί”,”Ακτιβιστές”,”Ανθρωπιστές”,”Αντιεξουσιαστές”,”Επαναστάτες”,”Αντιφασίστες” και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά ( εξ άλλου είπαμε, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι-φθάνει να το επιβεβαιώσουν οι δημοσιογράφοι-δεν χρειάζεται να το αποδείξεις με έργα ), παρέα με όψιμα αγανακτισμένους-ανανήψαντες και βλέποντες το φώς το αληθινόν-πασόκους, σχημάτισαν σχήμα ήρεμης εξουσίας και περιμένουν στον προθάλαμο να πάρουν την σκυτάλη της σωτηρίας μας!
  Μήπως και ενδιαφέρθηκαν να μας ενημερώσουν για οτιδήποτε καινούριο και για το κόστος αυτού; …έλα τώρα!
  Μην και θα ακολουθήσουν κάποια πορεία ρήξης με όσα συμβαίνουν ( στραγγαλισμός του εθνικού μας πλούτου και της εθνικής μας υπόστασης, από τους “αδελφούς” ευρωπαίους ); …έλα τώρα, μέσα στην “οικογένεια” της ευρωπαϊκής ένωσης θα το παλέψουμε!
  Μήπως τόχουν σκοπό σε κάποια ρήξη με τις υπερδυνάμεις ( χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ); …έλα τώρα και ποιά είναι η “Ελλαδίτσα” που θα τα βάλλει με τους πλανητάρχες, σαν καλά παιδιά και αφού δηλώσουμε έμπρακτα τις υποταγές μας ( αντιδημοκρατική ψήφο στην βουλή, για στέρηση της επιχορήγησης στο κόμμα-και όχι σε καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση ), αφού λοιπόν δηλώσουμε την υποταγή μας, παραλαμβάνουμε το “χρίσμα” από τον πλανητάρχη άρχοντα μας!
  Και όλοι εμείς προσμένουμε να απαλαίνει το βάσανο, να δούμε μιαν άσπρη μέρα.
  Ναι, να είστε σίγουροι, το “προμόσιον” είναι επιτυχημένο, η απόγνωση θα σας προσφέρει σίγουρη εξουσία ( και ας μην γνωρίζω αν πρόκειται για εφήμερη είτε για μόνιμη σαν του “αείμνηστου”)!
  Έχετε μήπως υπ όψιν σας να μας υποβάλετε σε νέα βάσανα ( πείνα, εξαθλίωση, άσχημες και δυστυχισμένες ημέρες ) και προκειμένου ίσως, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να σταθούμε στα Ελληνικά πόδια μας; …έλα τώρα, γαλαντόμες οι δεσμεύσεις σας και πλούσια διασκορπούμενες-μέσα στην ευρωπαϊκή “οικογένεια” θα το παλέψουμε και προκειμένου να βρεί συνέχεια το πολύτιμο έργο των δωσίλογων-αλλοεθνών-αλλογενών προηγούμενων σας, διατρανώνετε αναίσχυντα την πρόθεσή σας να μας εξοντώσετε.
  Το μόνο σίγουρο από σας είναι ότι, θα αναλάβετε και θα εξασκήσετε μιαν εξουσία που το μόνο που θα προσφέρει είναι συνέχεια και συνέπεια στην γενοκτονία που έχουν σχεδιάσει, πολλά χρόνια πρίν, αυτοί που σας εξέθρεψαν με σχέδιο να σας τοποθετήσουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη ώρα… Ήγγικεν η ώρα της αντιπαροχής.
  ( Θα πρότεινα δε, στους “δεξιούς” “αντιπάλους” σας, να μην φτύνουν πολύ διότι γρήγορα θα γλύψουν εκεί που έφτυσαν ).
  – Άλλος τέλος, αναπαριστά τον “αιμοβόρο αντίπαλο” του μοχθηρού συστήματος ( Κ.Κ.Ε.), παραβλέποντας δολίως και κατά τα καλά και συμφέροντα, παραβλέποντας επιμελώς την τροφοδότηση-σε έμψυχο δυναμικό-στην μοχθηρή εξουσία ( δαμανάκη,μπίστης,ανδρουλάκης,γράψας,αναστασιάδης,μπογιόπουλος, κλπ αποβράσματα ), παραβλέποντας έναντι κάποιων εμβασμάτων τα διαρκή εις το διηνεκές “λάθη” τους ( αποπομπή του ιστορικού επιστήμονα Κορδάτου, Συμφωνία στην Βάρκιζα, προδοσία διωγμό και θάνατο του Βελουχιώτη, συνεργασία του φλωράκη με τον διάολο, άρνηση ανάληψης οποιασδήποτε διακυβέρνησης από την παπαρήγα και συμπαθάτε με για άλλα πάρα πολλά που δεν αναφέρω, λόγω οικονομίας), παραβλέποντας λοιπόν τα παραπάνω… μας προτείνει… μας προτείνει να κόψουμε τα πόδια του αιμοβόρου και μοχθηρού καπιταλισμού, με… με απεργίες!
  Απεργίες!… απεργίες σε μια χώρα με επίσημο δείκτη ανεργίας το 32%;… απεργίες σε μια χώρα που η επίσημη θέση και λειτουργία των κρατούντων, είναι η εξαφάνιση όποιας δήποτε οικονομικής δραστηριότητας!… απεργίες σε μια χώρα που το μόνο που θα μπορούσε να της δώσει ελπίδα, είναι η επανάσταση!
  Και να λοιπόν το δια ταύτα! Ενεφάνη νέο “λάθος” εις τον ορίζοντα! Η “επαναστατική” ηγεσία του Κ.Κ.Ε. ούτε λέξη δεν αρθρώνει για να μην τυχών και δημιουργήσει κάποια παρερμηνεία, με απρόβλεπτες για τους εντολείς της συνέπειες!
  Ω του θαύματος! Οι “επαναστάτες” κομμουνιστές δεν βλέπουν γενοκτονία! Δεν βλέπουν εθνική υποδούλωση! Τα “πάντα” για αυτούς, έχουν να κάνουν με την μάχη του κεφαλαίου ενάντια στην εργατιά! Όλως περιέργως δεν διακρίνουν εθνικές ιδιαιτερότητες!
  Και κυρίως και με τον δικό τους τρόπο, προσθέτουν πολύτιμη βοήθεια στην παγκοσμιοποίηση!
  Μπά… “λάθος” εκτίμηση βρε αδελφέ, εξ άλλου στο απώτερο μέλλον και εάν βέβαια υπάρχει τέτοιο για τους Έλληνες, θα συνέλθει μία κεντρική επιτροπή που, θα καταδικάσει και θα αποκαταστήσει το “λάθος”… αμάν πιά, σε όλα βλέπεις ύποπτες προεκτάσεις.
  ( Συμπαθάτε με που δεν θα αναφερθώ αναλυτικά και στους υπόλοιπους ασήμαντους: “το προϊόν της κένωσης των εντέρων της αριστεράς, το αποκαλούμενο και ΔΗΜ.ΑΡ. καθώς και στο πλήθος του συνονθυλεύματος των κομματιδίων που θέλουν μερίδιο στο τραπέζι του αφέντη, αλλά το μάλλον χρόνο και υπομονή θα εξαντλήσω ).
  5) Εκτελεστική Εξουσία ( δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομία ), διαχέουν και επιδοτούν την απελπισία, την απόγνωση και διατρανώνουν το συναίσθημά μας στο να μην ελπίζουμε σε δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
  – Οι δικαστικοί με την πριμοδότηση του έργου τους: “Συνταγματικά κατοχυρωμένες είναι μόνο οι χρηματικές απολαβές τους”, “οποιαδήποτε απεργία, είναι παράνομη και καταχρηστική”, “καθυστερημένη ή και καθόλου παρέμβαση σε οφθαλμοφανείς παρανομίες (π.χ. τσουκάτος και ΠΑ.ΣΟ.Κ.)”, “παντελής απουσία παρέμβασης, για προστασία των πολιτών (π.χ. στις 28 και 29/6/2011 στην βουλή παρευρίσκοντο 18 εισαγγελείς και ούτε ένας μα ούτε ένας δεν παρενέβη προκειμένου να σταματήσει τον κατήφορο αυτών που φοράγαν την στολή του Έλληνα αστυνομικού και χωρίς ντροπή και με απύθμενο μίσος, χτύπαγαν Έλληνες πολίτες)”, “ανενδοίαστη επιλεκτική παρέμβαση (π.χ. παρέμβαση του Άρειου Πάγου για την κουβέντα του πάνου καμμένου περί λιντζάρισμα)” και πολλά ακόμα που λόγω οικονομίας δεν αναφέρω.
  Το κέρδος τους; … άλλοι εξ αυτών ( οι περισσότεροι ) εξασφαλίζουν την ησυχία τους και τα πρός το ζείν, φοβούμενοι ίσως να αντιδράσουν συμπαρασύρονται! … άλλοι πάλι ( οι λίγοι και εκλεκτοί), εξυπηρετούν τα υποδεικνυόμενα ανομήματα έναντι παροχής ( εξασφάλιση πλούσιου εισοδήματος, απόκτηση τεράστιων περιουσιών και ακόμα χειρότερα εξασφάλιση περίοπτης θέσης στην τράπεζα του αφέντη)!
  – Η Αστυνομία με την πλημμελή παρουσία έργου: “έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευσης, σε ότι αφορά την προστασία του πολίτη, με ταυτόχρονη έλλειψη σθεναρής διαμαρτυρίας και προκειμένου να υπερασπιστούν τον όρκο που έχουν δώσει ( τις τάχα μου και κατά καιρούς διαμαρτυρίες των σωματείων τους, τις χρησιμοποιούν-για αυτό και τις κάνουν-ως άλλοθι )”, “πλήρες ανθρώπινο δυναμικό και άρτια εκπαιδευμένο όταν πρόκειται για την προστασία πλουσίων,δημοσιογράφων και πολιτικών”, μια αστυνομία δύο ταχυτήτων που χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά ( και η ειρωνεία είναι πως τον θάνατο, στο και για το καθήκον κάποιων ηρωικών αστυνομικών, τον χρησιμοποιούν για να καθαγιάσουν και να εξιλεώσουν ανομήματα )!
  – Το κέρδος τους;… άλλοι εξ αυτών ( οι περισσότεροι ) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, έχοντας εξασφαλίσει τον τρόπο επιβίωσης ( πολλές φορές με σκληρό και αιματηρό τρόπο για τους ίδιους μιας και έχουν δώσει και την ίδια την ζωή τους για αυτό, προστατεύοντας τους πολίτες από τα κακοποιά στοιχεία )… και άλλοι εξ αυτών ( οι λίγοι) τρώνε πίνουν και γλεντάνε, παριστάνοντας τους πραιτοριανούς ( ειδικές δυνάμεις, Μ.Α.Τ., μυστικές υπηρεσίες κλπ ) στον πραίτορα ( ειδικές κυβερνήσεις αλλογενών και αλλοεθνών δωσίλογων ), αποκομίζοντας μάλιστα και μερικοί από αυτούς ( οι ηγεσίες τους) περισσότερα και πιό μακροπρόθεσμα οφέλη ( πλουτισμός, επικείμενες θέσεις και άλλα).
  ————–
  Επανέρχομαι λοιπόν στην αρχή, ” οι μοναδικοί που χάνουμε από όσα συμβαίνουν, είτε μέλλουν να συμβούν, είμαστε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες, ο λαός.”
  Αναρωτιέμαι λοιπόν: Τί θα συνέβαινε εάν αντισταθούμε;…Τί θα συμβεί εάν πούμε όχι;… Τί θα μας κάνουν εάν δεν πληρώσουμε;…Πώς θα μας διαχειρισθούν εάν τους στείλουμε δέμα τους δωσίλογους;…Πώς και με ποιό τρόπο θα αντιδράσουν εάν επανεξετάσουμε, σαν χώρα και έθνος, τις “φιλίες” και τις συνεργασίες μας;… Εάν σαν χώρα και έθνος αλλάξουμε τις οικονομικές συντεταγμένες μας, τί; Εάν σαν χώρα και έθνος τους επιβάλλουμε την νόμιμη επανεξέταση του “χρέους”, τί; Εάν σαν χώρα και έθνος απαιτήσουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια, τί; Εάν σαν χώρα και έθνος επιλέξουμε κλειστή οικονομία, τί; Εάν σαν χώρα και έθνος επιλέξουμε κλειστή διπλωματία, τί; Εάν σαν χώρα και έθνος, αποκαλύψουμε ότι έτσι και αλλιώς εχθροί μας ήταν-είναι και θα είναι, τι περισσότερο μπορούν να μας κάνουν;
  Έτσι και αλλιώς στόχος τους ήταν-είναι και θα είναι, η εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων…. Εμείς τι σκοπεύουμε να κάνουμε για αυτό;
  – Μας έχουν αποκτηνώσει… ε λοιπόν τί; … μην και μας αφαιρέσουν την ζωή; … μα αυτό κάνουν ολίγο κατ ολίγον, δεν φαίνεται;

 2. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα

  Πολύ φοβάμαι ότι η ¨εξουσία¨ είναι τόσο εγωκεντρική, που ¨έσπρωξε¨ το λαό κάτω από τους ¨πρόποδες¨, προκειμένου να αισθάνεται ¨ανώτερη¨.

  • Βελζεβούλης /

   Και για να επιβεβαιώσω το ρητό ότι στις λεπτομέρειες… κρύβομαι…

   Όπα… φίλε Κώστα… ανάκρουε…

   Κάτω από τους πρόποδες, μεταξύ των ορίων του πάνω κόσμου και του… βασιλείου μου, υπάρχει μόνο μία στενή λωρίδα ουδέτερης ζώνης, στην οποία δεν επιτρέπεται η παραμονή ζώντων… Ανθρώπινων όντων…

   Εκεί επιτρέπεται η φιλοξενία μόνο των οστών των προγόνων σας, τα οποία παρεμπιπτόντως, ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια, δεν με αφήνουν να κλείσω μάτι ρε φίλε… από το τρίξιμο…

   …και οι σκώληκες, (πχ. Πολιτικοί), που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της γενικής… αποσύνθεσης.

   Μη μου πεις ότι στέλνουν τώρα και τον Λαό ζωντανό να συναντήσει… τους προγόνους του???

   Ούουουουουουφ… Τι διαστροφή κι αυτή… «αντίπαλέ μου»…

   Υ.γ. Πάντως όσον αφορά την παρατήρησή σου:

   «που ¨έσπρωξε¨ το λαό κάτω από τους ¨πρόποδες¨, προκειμένου να αισθάνεται ¨ανώτερη¨.»

   Θέλω να σου επισημάνω, ότι αν και κάτω από τους «πρόποδες», δεν θα σταματήσω να είμαι…

   …Ανώτερος…

   • Ανδρέας Αέναος /

    Καλημέρα σας.
    Φίλε μου Βελζεβούλη ομολογώ, αυτός ο “διαβολικά σατανικός” ειρμός της σκέψης σου, με έχει αφήσει άφωνο (ευτυχώς που ακόμα μπορώ να γράψω και μπορούμε να επικοινωνήσουμε).
    Αντιλαμβανόμενος το “δόλιο και σατανικό” των συλλογισμών σου, έρχομαι να ζητήσω την βοήθειά σου σε κάποιες “λεπτομέρειες”.
    Ας πούμε, λέω, ακούω γύρω μου να διατυπώνουν φόβους για επικείμενο πραξικόπημα (χούντα).
    Τώρα, γιατί αυτό μου προκαλεί εντύπωση και ποιά είναι η ερώτησή μου;
    Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι, αυτοί που μιλάνε για χούντα είναι οι ίδιοι καθημερινοί άνθρωποι, που καθημερινά διατυπώνουν ότι ήδη έχουμε χούντα!
    Το ερώτημα τώρα ( επειδή και διότι και εγώ έχω παρόμοιες σκέψεις, μόνο που εγώ τις ονοματίζω “ανταλλαγή σκυτάλης, από κουστουμάτη χούντα σε χούντα με στολή”), το ερώτημα λοιπόν είναι: “μήπως με το σατανικό μυαλό σου, θα μπορούσες να μου υποδείξεις την νομιμοφανή σοφιστεία που θα μπορούσαν να επικαλεστούν για την μετάλλαξή τους από κουστούμι σε στολή” ;
    ( Επικαλούμαι δε την νομιμοφάνεια στις σοφιστείες τους διότι, οι πράξεις τους αποδεικνύουν ότι κόπτονται για την έξω θεν “καλή μαρτυρία”, τους ενδιαφέρει στο εξωτερικό να εμφανίζονται νομιμοφανείς.)

   • Κώστας Ναξάκης /

    Ναι έξω αποδώ που θα σε πω κι αγαπητό.

    Αλλά όμως είναι αλήθεια τα καθάρματα στέλνουν στο όριο ζωντανούς ανθρώπους. Κλέβοντάς τους τα πάντα. Δεν θα μείνω στα υλικά αγαθά. Όμως οι άτιμοι δεν σεβάστηκαν ούτε τους ζωντανούς ούτε τους πεθαμένους.
    Έκλεψαν ακόμη και το κουτί της Πανδώρας για να χάσουμε την ελπίδα.

    Ξεπούλησαν τον Ασκληπιό, για να μην έχει ο λαός καμία τύχη.

    Ξόδεψαν τον Διόνυσο στους Γάλλους, για να μην βρίσκει λησμονιά ο φουκαράς.

    Τον Πάνα με όλες τις μούσες και τις νεράιδες σε Καναδούς, για να μην ξεκουράζεται ο εργάτης.

    Τον Ποσειδώνα σε Κινέζους, για να στερήσουν κάθε χαρά από τον μεροκαματιάρη.

    Τον Απόλλωνα στη χαζομάρα, κοκ.

    Κάτι μου λέει ότι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν ακόμη και με το αφεντικό σου, να κρατήσει την Περσεφόνη για πάντα μαζί του, προκειμένου να μας στερήσουν τη δημιουργία.

    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Φίλε Βελζεβούλη και συμπάθα με που σου “φορτώνομαι”, αλλά επειδή βιώνω το θέατρο του παραλόγου στους εφιάλτες που, πλέον, βλέπω ξύπνιος, θα ήθελα και την “σατανική” συνδρομή σου στο παρακάτω.
  ” Νωρίς το πρωί, άκουσα την βολευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (κωνσταντοπούλου) να λέει ότι κάποιος ταξίαρχος της αστυνομίας δεν της επιτρέπει, παρανόμως, να εισέλθει στο “ράδιο-μέγαρο”.
  Όπως επίσης την άκουσα να δηλώνει ότι, η εισαγγελική παρέμβαση είναι παράνομη διότι η σχετική υπουργική απόφαση έχει λήξει από τις 10/10/2013!
  Με δεδομένο λοιπόν ότι η κωνσταντοπούλου εκτός από βολευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι και έγκριτος και ικανότατη νομικός! (έτσι μου λέει η τηλεόραση- έτσι θα είναι!), με αυτό λοιπόν το δεδομένο… ” γιατί δεν καταθέτει μήνυση, εναντίων του ταξίαρχου και του παριστάμενου εισαγγελέα, για κατάχρηση εξουσίας; “…” γιατί δεν βάζει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, δίνοντας μια ευκαιρία στην δικαιοσύνη να αποδείξει την ανιδιοτέλεια; και το αδέκαστο; της; “

  • Κώστας Ναξάκης /

   Ανδρέα καλησπέρα.

   Δεν ξέρω γιατί η βολευτής που ανέφερες δεν ενήργησε με την λογική διάσταση που βλέπεις εσύ. Πληροφορίες μου λένε ότι η θεά Θέμις πουλήθηκε από κάποιους υπηρέτες της. Καλά πληροφορημένες πηγές με ενημέρωσαν ότι την είδαν, άλλοι στη Συγγρού, άλλοι στη Φίλωνος, στη Φυλής, και αλλού.

   Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν προκάμει.

   • Ανδρέας Αέναος /

    Κώστα φίλε μου, όπως ήταν αναμενόμενο ( όποιος δήποτε άλλος, εκτός από τον Βελζεβούλη ), κάποια παρόμοια απάντηση θα μου έδινε ή και την ίδια ( για αυτό και εγώ απευθύνθηκα στην “διαβολικά σατανική” διάσταση της σκέψης του Βελζεβούλη ).
    – Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει, γιατί δεν “βρίσκουνε” τρόπους να τους ξεγυμνώσουν, από όλα τα τάχα μου νομιμοφανή επιχειρήματά τους.

 4. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Λiπόν μόλις γηρησα από τη δουλεία, έρηξα από τον καταπιόνα στο ψομοσάκουλο κατιτίς και κάθησα στο μηχάνημα. Μόλις διάβασα τα σχόλεια σας κοπανήθηκα γιατί θυμήθηκα τη μανούλα μου που μου λεγε. Διάβασε θα το κτηπάς κάποτε το κεφάλι σου και είπα. Μπορεί να μην είναι ολοδικό μου αλλά θαρέσει στον Ανδρέα για απάντηση.

  http://www.youtube.com/watch?v=C0Nif4AWvm8

  • Ανδρέας Αέναος /

   Φίλε μου ΚΑΧΥΠΟΠΤΕ, δεν γνωρίζω πόσα κιλά γράμματα κατέχεις, αλλά ο ιδιαίτερος τρόπος κατάδειξης των γεγονότων που χρησιμοποιείς, “τσακίζει κόκαλα”!

   • Ανδρέας Αέναος /

    Εξ άλλου, μην σε προβληματίζει το εάν έμαθες και πόσα γράμματα! …κοίτα γύρω σου! … δεν φαίνεται; … οι παιδαγωγοί είχαν ήδη, από τα “δικά μου μαθητικά χρόνια”, αντικατασταθεί από εκπαιδευτές! ( όπως λέμε: εκπαιδευτές ζώων κλπ )

    • ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

     Φίλε Ανδρέα
     Εγώ δεν πήγα σχολίο και δεν έμαθα γράματα ομος έμαθα τη ζωή από το πεζοδρόμιο και τα τραγούδια που μαρέγουν. Άκου ληπόν κιαυτό.

     http://www.youtube.com/watch?v=S6NovJHU9aM
     Και διάλεξα αφτό για να δη ο Κώστας ότι δεν είναι μόνο το λιμάνι που πουλήθηκε αλά η ζόνη στο Πέραμα τα ναυπηγεία Ελεφσίνας και η συνάδελφοί μου που κάηκαν και όμως σήμερα ημαστε άνεργοι.

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  …..( Θα πρότεινα δε, στους “δεξιούς” “αντιπάλους” σας, να μην φτύνουν πολύ διότι γρήγορα θα γλύψουν εκεί που έφτυσαν )…..
  … ” Και πρίν αλέκτωρ φωνή σαι τρίς………..”
  Μία και μισή ημέρα και πριν προλάβουν οι “δεξιοί” “φίλοι” μας να εμπεδώσουν την πρόταση-προτροπή μου, ο μεσιέ αλέξης “μας” (γράφω μεσιέ διότι, εάν γράψω μίστερ, θα με πούνε και εμένα χρυσαυγίτη) αρχίζει να με επιβεβαιώνει!
  Λοιπόν επαναλαμβάνω… τον νού σας “δεξιοεθνικοί”, μήν φτύνεται πολύ τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τον μεσιέ αλέξις, οσονούπω θα γλύφεται εκεί που φτύνεται, δείτε τι κάνετε με το “λατρεμένο” σας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εμπιστευτείτε τα όσα σας προτρέπω.
  – Επιτέλους, φρέσκα είναι τα αγκαλιάσματα και οι λατρείες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *