ΚΟΥΙΖ: Ποιος είναι ο μισθός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Αθήνα  16/7/2013

Αναδημοσίευση: από

http://www.paraskhnio.gr

     Μπορεί ο λαός να τον έστειλε σπίτι του και να μην τον έβαλε στην Βουλή όμως ο Χρήστος Παπουτσής δεν έμεινε άνεργος. Οι συνάδελφοι του εθνοπατέρες φρόντισαν να του εξασφαλίσουν ένα μηνιάτικο για να μπορέσει να βγάλει σε πέρας τις υποχρεώσεις του.

     Ο μισθός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, θα αγγίζει τα 10.000 ευρώ το μήνα! Δεν είναι και μικρό το ποσό. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος σε αυτή την θέση από το κυβερνητικό δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου, όταν μάλιστα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ είχαν και έχουν πολλές αντιρρήσεις.

     Την απάντηση την δίνει ένα παλιό, πριν από ένα χρόνο περίπου, τουίτ του κ. Παπουτσή που έλεγε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ζητούμε την ψήφο του κόσμου για να κάνουμε τον κύριο Σαμαρά πρωθυπουργό».

     Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Παπουτσής ασκούσε σκληρή εσωκομματική κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές του και είχε πάρει στο πλευρό του και κάμποσους από τους, έτσι και αλλιώς, λίγους βουλευτές του κόμματος.

     Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να τον τοποθετήσει στην Παγκόσμια Τράπεζα όπως και έγινε. Με λίγα λόγια ο μισθός των 10 χιλιάδων ευρώ που θα παίρνει, από τούδε και στο εξής, μάλλον θα βάλουν… «σιγαστήρα» στην κριτική Παπουτσή.

One comment

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα.
  Θεωρώ τουλάχιστον αστείο το γεγονός πως υπάρχουν συμπατριώτες μας, που πιστεύουν πως τα “παχύδερμα” έχουν τέτοιου είδους ευαισθησίες.
  -Σε ώρες διασκέδασης θα μπορούσα και εγώ να πώ μερικά τέτοια ανέκδοτα.
  -Πρίν ένα χρόνο, λέει, ψέλλισε κάτι στο τουίτ του ο “αριστερός σημαιοφόρος” και “χέστηκε η φοράδα στ αλώνι”,… το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε??
  Το “πράγμα” είναι πεντακάθαρο, ήλθε η ώρα να εισπράξει τα αργύρια που του αναλογούν για τις υπηρεσίες του, σε ξένους αφέντες, καλή ώρα σαν το καραφλό υποκείμενο που παριστάνει τον καθηγητή στην αλλοδαπή.
  Υ.Γ. Μην εκπλαγείτε……σε λίγο παίρνει σειρά και ο άλλος αστέρας του ξεπουλήματος….ο παπακωσταντίνου…αυτουνού άραγες, τι θέση και πόσα αργύρια θα του δώσουν???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *