Καλώς το και ας άργησε!..

     Αθήνα  3/6/2014

     Αναδημοσίευση από :

     mandatoforos.blogspot.gr

Ο υπουργός των οικονομικών μας κύριος Σόϊμπλε ( το Στουρνάρι είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός, και το παλικαρόπουλο απ’ την Καλαμάτα ο ”μπροστινός”, όπως σε κάθε σοβαρή συμμορία απατεώνων! ),
..ο γερμανός λοιπόν υπουργός των ελληνικών οικονομικών προανήγγειλε νέο μνημόνιο νέου δανείου καμιά δεκαριά δις,
..γιατί τα παλιά που μας φόρτωσαν, δεν τους φτάνουν για να εισπράξουν και τους επιπλέον τόκους των επιπλέον δανείων, που προέκυψαν από τους προηγούμενους επιπλέον τόκους των προηγούμενων επιπλέον δανείων!

Καταλάβαμε; Οι εκλογές τελείωσαν! Οι απειλές ξανάρχονται!

Όπως είπε ο χερ Βόλφγκαγκ: ”προϋπόθεση είναι βεβαίως να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ”,
..γιατί όπως δεν είπε (ακόμα): ”αλλοιώς θ’ αναγκαστούμεν να σας πετάξουμεν έξων από την Ευρώπεν και θα πεινάσετεν! Γιαβόλ! Φερστέϊν;”

Τώρα, για τους νέους όρους του νέου μνημονίου των νέων δανεικών, τα ‘χουμε πεί και τα ‘χουμε ξαναπεί. Τί ωφελεί να τα ξαναπούμε;

Σε λίγο θα τους νοιώσουμε ζωντανά, live που λένε, στο πετσί μας!

Κι ύστερα, δεν φαίνεται να μας απασχολούν και πολύ…

Αλλοιώς θα ψηφίζαμε και διαφορετικά! (αυτό το 22+8+6% έχει γίνει έμμονη ιδέα του blog!)

     Ο τσικ-λεβέντης φαίνεται ότι ξέχασε κιόλας τα 118 νέα προεκλογικά του ”σημεία”, και το μόνο που τον απασχολεί είναι ο ανασχηματισμός-στάχτη στα μάτια,
..καθώς και το μαγείρεμα με αποστασίες, δωροδοκίες, εκβιασμούς και τα υπόλοιπα δημοκρατικά κόλπα που τόσο καλά γνωρίζει, της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας!

     Ο Χυδαίος, στο στοιχείο του: βυσσοδομεί!

     Έτσι όμορφα, χαρμόσυνα και ευοίωνα ξεκινάει και ο Ιούνιος.

.

     Περαστικά μας! Ας προσέχαμε..

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

3 comments

 1. Κώστας Ναξάκης /

  Άργησε;

  Να οργανωθούμε παιδιά. Έχω φάει έξι και δεν έχω ρίξει κανέναν. Λέτε γι αυτό να νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε;

  • Ανδρέας Αέναος /

   Καλημέρα σας.
   Κώστα φίλε μου δεν έχεις άδικο, μα στην περίπτωση, δεν έχεις και δίκιο.
   -Όπως λέμε και αστειευόμενοι, πιάς τ αυγό και κούρεφτο.
   Πώς να οργανωθούμε; Ποιοί να οργανωθούμε; Με ποιά μέσα να οργανωθούμε; Με ποιόν στόχο να οργανωθούμε και σε τι κατεύθυνση;;;;;;;;;
   – Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη!
   Και για να επαναλάβω ακόμα μία φορά, χρόνια το “δουλέψανε” το κολπάκι, χάσαμε παιδεία, χάσαμε κοινωνική συνοχή, χάσαμε μνήμη, χάσαμε ιστορία και κυρίως χάσαμε εμπιστοσύνη στον διπλανό μας.
   Αντιθέτως αυτοί, κατάκτησαν στράτευμα (με διορισμένους ανίκανους στην καλύτερη και στην χειρότερη εν γνώση τους προδότες-επίορκους στρατιωτικούς).
   Εκπαίδευσαν-με τα δικά μας χρήματα και έξοδα-μπράβους αστυνομικούς (Μ.Α.Τ.) και κατέστησαν αδρανές όλο το υπόλοιπο πλήρωμα της Ελληνικής αστυνομίας ( διαπλεκόμενοι σε σκοτεινές παράνομες δραστηριότητες με στόχο οικονομικές απολαβές, εφησυχασμός στον μισθουλάκο της σίγουρης εργασίας-και δε πάν οι άλλοι όλοι να κόψουν τον λαιμό τους, χαμηλότατη εκπαίδευση αντιμετώπισης του εγκλήματος, διότι εξ άλλου ο στόχος τους δεν είναι οι εγκληματίες, πενιχρή επένδυση στα μέσα και τα έξοδα του τμήματος της αστυνομίας που ασχολείται με το έγκλημα και πολλά άλλα). Διόρισαν εισαγγελείς και δικαστές, στις ανώτερες βαθμίδες, άτομα υπόπτου καταγωγής και ακόμα και εθνικής προελεύσεως, με στόχο την πλήρη “νομιμοφανή νομιμότητά” τους και αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της δικαιοσύνης και τις χρονοβόρες διαδικασίες ώστε να καταστήσουν ανίκανο τον πολίτη να αντιδράσει με την συνδρομή του νόμου.
   Σύστησαν ένα “τσιφλίκι”, ένα προτεκτοράτο μέσα στο προτεκτοράτο που ονομάζεται Ελλάδα, την βουλή, κυριολεκτικά διόρισαν ως τάχα μου εκλεγμένους ότι “κατιμά” διέθετε η Ελληνική κοινωνία ( βλέπε κάτι γραφικούς, ηθοποιούς-τραγουδιστές-ποδοσφαιριστές κλπ) με στόχο και σκοπό να πλαισιώσουν ως “δημοκρατικό” κάλυμμα τους διορισμένους από τις οικογένειές τους απογόνους, καταντώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών ξέφραγο αμπέλι και “αλισβερίσι” άνομων συμφερόντων ( και σε παρακαλώ, μην ξανακούσω για την περίφημη “συμμετοχή” μας στις εκλογές γιατί εδώ “σηκώνει” μεγάλη συζήτηση και διαθέτω πολλά στοιχεία για την “απουσία” μας στις αποφάσεις). Εγκαθίδρυσαν “προεδρευομένη δημοκρατία” τύποις, που στην ουσία της είναι μονοκρατορία του αρχηγού του κόμματος, διορίζουν πρόεδρο-μαριονέτα που εκτελεί πειθήνια κάθε εντολή τους ανίκανος να αντιδράσει διότι, είτε είναι αλλοεθνής και αλλογενής ( όπως είναι ο σημερινός μαριονέτας), είτε διαθέτουν στοιχεία να τον εκβιάζουν και να τον “κρατάνε” στο χέρι (όπως έγινε με παλαιότερες μαριονέτες).
   Τροφοδότησαν την διαπλοκή στον επιχειρηματικό “κόσμο”, προσφέροντάς του αυτό που επιφανειακά είχε ανάγκη, το χρήμα και την “επιφάνεια” ( για αυτούς ήταν πολύ εύκολο να δώσουν χρήμα, ξέρεις στημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια-αναθέσεις δημοσίων έργων-κρατικές διαφημίσεις-ύποπτες φοροαπαλλαγές και πλείστα όσα που δεν χρειάζεται να είσαι και του πανεπιστημίου να τα καταλάβεις).
   Δημιούργησαν “βραδυφλεγείς”-στην σκέψη-εκπαιδευτικούς (δίνοντας οικονομικά κίνητρα, διορίζοντας ανίκανους και ξεδιαλέγοντας τους πιό δυναμικούς, τους προσέφεραν δόξα), οι οποίοι στον αντίποδα το “ξεπλήρωσαν” καθυστερώντας να αναλάβουν δράση και με αποτέλεσμα πλέον, κανένας να μην τους υπολήπτεται και κανένας να μην τους εμπιστεύεται.
   Τέλος, το μεγαλύτερο των “επιτευγμάτων” τους, καθιέρωσαν την 5η φάλαγγα της αλητείας της δημοσιογραφίας, καθιέρωσαν τον φασισμό στην ενημέρωση, καθιέρωσαν ως “λειτουργό” τον αμειβόμενο αλήτη.
   ” Έρχομαι”, λοιπόν, στην πρώτη ερώτηση: Πώς να οργανωθούμε και ποιοί;
   Όσο και να γίνομαι γραφικά επαναλαμβανόμενος, μία είναι η πρόταση-λύση: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
   – Εξ άλλου θα υπενθυμίσω πως…”ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται……
   ΚΟΒΕΤΑΙ”!

 2. Ναξάκης Κώστας /

  Καλημέρα.

  Ανδρέα, πράγματι επαναλμβανόμενος δεν μπορεί να γίνει κατανοητός ο λόγος σου και μάλιστα για όλες τις αιτίες που κάθε φορά επαναλαμβάνεις. Επειδή μαθαμε να βλέπουμε χωρίς επεξεργασία εγκεφαλική, όσα βαρετά γράφεις, δες τα σε εικόνες.

  https://www.youtube.com/watch?v=zzIgywzuLyg&feature=player_embedded

  Είχα δίκιο που αισθανόμουν την παρουσία της σκιώδους ξενόφερτης κυβέρνησης, γιατί ποτέ δεν αποσύρθηκε από τη χώρα, απλά κράτησε διακριτική θέση για ευνόητους λόγους.

  Να οργανωθούμε όλοι μαζί στις διεκδικήσεις των εργαζόμενων με στόχο την αποκατάσταση όλων των αδικιών σε όλους τους κλάδους, και της κοινωνικής συνοχής σε βάρος της οποίας συστημικά επιτέθηκαν αρκετές δεκαετίες εκείνοι που σήμερα κόπτονται από φόβο μήπως ¨κοπεί¨ ο κόμπος.

  Να οργανωθούμε ως ομάδα πίεσης για την αναγκαστική υλοποίηση των δικαστικών αποφάσεων.

  Να οργανωθούμε απέναντι στην κρατική βία που παρουσιάζεται ως θύμα.

  Να οργανωθούμε για την αφύπνιση εγκεφάλων εν υπνώσει.

  Να οργανωθούμε για να αποκαλύψουμε τον ρόλο των οργάνων υλοποίησης της γκαιμπελικής μεθόδου παραπληροφόρησης.

  Να οργανωθούμε γιατί με οργάνωση μπορούμε να ρίξουμε από πέντε και να μην φάμε κανέναν.

  Με άλλα λόγια πρέπει να οργανωθούμε για να γυρίσει ο τρόχος και να δοθεί ευκαιρία σε κάθε φτωχό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *