Η νέα κυβέρνηση “Γερμανικών προδιαγραφών”, ορκίστηκε… να εφαρμόσει… Σκληρή και ατέλειωτη… Δουλεία για το… καλό μας!!!

Αθήνα  29/6/2013

Και τώρα κυρίες, κύριοι και “αγαπητά μας” παιδιά, τα κεφάλια μέσα…

…κοντολογίς βγάλτε το σκασμό μέχρι να επανεκλεγεί στην καγκελαρία, η αφεντικίνα ημών των εγχώριων εύκαμπτων λακέδων της “εξουσίας” (;) και μετά θα σας πάρει ο διάολος όλους, από… φασκιές μέχρι… μπαστούνι, (για να σας προσδιορίσω και το ηλικιακό τόξο, που περιλαμβάνεται στα φρικαλέα σχέδιά μας όσον αφορά την επερχόμενη άγρια φορολόγηση και όχι μόνο), αφού… “επιβάλλεται” για τη “Σωτηρία” τη δική μας, (όχι τη γειτόνισσα), της παρτίδας μας, (ουπς… συγνώμη λάθος… ήθελα να πω…), της Πατρίδας μας και του Έθνους!

Πως είπατε;;;

Μέχρι να σωθεί η Πατρίδα και το έθνος, εσείς δεν θα υπάρχετε για να σας σώσουμε;

Και ποιος νοιάζεται για ας ρε ζωντόβολα;;;  Ποιος σας είπε ότι τώρα μιλάω για τη δική σας σωτηρία;;;

Για τη δική μας “Σωτηρία” σας μιλάω τώρα. Την επιβίωσή μας έπειτα από την ολοκληρωτική καταστροφή που δρομολογούμε, κατόπιν προδιαγεγραμμένου σχεδίου των αφεντικών μας, των επίδοξων κατακτητών της Ελλάδας, της χώρας που στάθηκε εμπόδιο στις προηγούμενες επιδρομές τους και στέρησε μία ακόμη “ευκαιρία” από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη να τελεί σήμερα υπό τις διαταγές τους.

Δεν αντιληφθήκατε ότι τρία χρόνια τώρα, ενώ σας έχουμε ταράξει στις περικοπές μισθών, συντάξεων, δώρων, επιδομάτων, εφάπαξ, φοροαπαλλαγών κλπ., στις δικές μας αποδοχές δεν έχουμε βάλει χέρι; (μη σας πω ότι τις αυξήσαμε κιόλας, με κάποιες πρόσθετες αμοιβές από επιτροπές που συγκροτήσαμε)!

Δεν αντιληφθήκατε ακόμη, ότι ενώ σας έχουμε ταράξει στους φόρους και στα χαράτσια μέχρι τελικής εξαντλήσεως, εμείς διατηρούμε τα αφορολόγητά μας “καθαρά και περιποιημένα”, για να έχετε εσείς… και το επαναλαμβάνω… εσείς… εκπροσώπους καθ’ όλα αξιοπρεπείς;

Θα θέλατε να έχετε εκπροσώπους άφραγκους, άστεγους, πεινασμένους, ρακένδυτους, ξυπόλητους, αξύριστους, απελπισμένους, αναξιοπρεπείς κλπ. όπως ακριβώς καταντήσατε εσείς εξ’ αιτίας μας τα τελευταία τρία χρόνια;;;

θα ήταν ντροπή πρώτα απ’ όλα για σας και γι αυτό παρά το γεγονός ότι μας κρέμασαν στα μανταλάκια των περιπτέρων, με τις λίστες να πηγαινοέρχονται Γαλλία – Ελλάδα, Ελλάδα – Γαλλία και τούμπαλιν και άλλες που δεν έχουμε ανακοινώσει μέχρι σήμερα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εν τούτοις δεν ενοχοποιήσαμε ευθέως κανένα, μόνο και μόνο για να μην τρωθεί το κύρος των εκπροσώπων σας και γίνετε εσείς περίγελος σε διεθνές επίπεδο! (φανταστείτε τι γνώμη θα σχημάτιζαν οι ξένοι για σας, εάν καταλάβαιναν ότι τόσα χρόνια, επιλέγατε και ξαναεπιλέγατε απατεώνες και λ(ι)ηστοσυμμορίτες και τους εμπιστευόσασταν την τύχη της Πατρίδας, του Έθνους και τη δική σας)

Ούτε αυτό δεν καταλάβατε ρε χαμένα τόσο καιρό και έχετε την απαίτηση μετά, να σωθείτε κι εσείς μαζί μας;;;

Λοιπόν προσέξτε καλά τι θα σας πω, αν και δεν χρειάζεται να έχει κανείς ειδικές γνώσεις γύρο από τους συστημικούς κυβερνητικούς χειρισμούς, για να καταλάβει αμέσως ότι ο στόχος μας είναι, να μη μείνει ούτε χαλίκι όρθιο στην Ελλάδα.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια τη τάξεως μεγέθους είναι η ανάπτυξη που θα φέρουμε στη χώρα, αφού όταν με το κακό τελειώσουμε το Plan (A), (όπως θα έλεγε στη γλώσσα της και η άθλια κ…φαρα της δημοσιογραφίας), θα έχουμε δημιουργήσει τεράστιες ποσότητες οικοδομικών υλικών, που θα τα πωλούμε πλέον σε ανταγωνιστικές τιμές στους “εταίρους” και “φίλους” μας.

Τι με ρωτήσατε;;;  Τι προβλέπει το Plan (B);;;

Δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε τώρα αυτό, γιατί είναι λιγάκι… βάρβαρο “σπορ” για εμάς θα έλεγα… αλλά ας είναι…

Το Plan (μπίπ) λοιπόν, όχι (B), είναι αυτό που προβλέπει τι πρόκειται να πάθουμε εμείς από εσάς, εάν καταλάβετε γρήγορα τι σας ετοιμάζουμε και επειδή εάν το περιγράψω ακριβώς, το άρθρο θα χαρακτηριστεί αυστηρώς ακατάλληλο και ίσως το κόψουν, γι αυτό το αναφέρουμε ως Plan (μπίπ)! …ψιλά γράμματα αυτά για σας… αφήστε τα τώρα…

Τέλος πάντων… συνεχίζω…

Αρχικά θα είδατε ότι τοποθέτησα σε “θέσεις κλειδιά”, τους πλέον ακραιφνείς δουλοπρεπείς γυμνοσάλιαγκες, αυτούς που δεν υπάρχει λόγος να τους υποδείξω τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, για να ισοπεδώσουν ολοσχερώς τα απομεινάρια των ερειπίων που άφησαν οι ανίκανοι προκάτοχοί τους, στα Υπουργεία που θήτευσαν και τις υπηρεσίες που διαχειρίστηκαν. Αυτοί τις περισσότερες φορές, γίνονται βασιλικότεροι των βασιλέων, διαθέτουν  IQ  ραδικιού και είναι πλασμένοι για να αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά, (λάντζα), χωρίς να χρειαστεί να τους παρακαλέσω, ακόμη και αν γνωρίζουν ότι τους χρησιμοποιώ για προσάναμμα έστω και μιας χρήσεως. Με λίγα λόγια, μπορούν να ξεπουλήσουν το άχρηστο τομάρι τους, για ελάχιστα δευτερόλεπτα εικονικής “εξουσίας”. Αντιμετώπισα μόνο ένα πρόβλημα δυσαρέσκειας, με όλους εκείνους που δεν συμπεριέλαβα στην κυβέρνηση, ένας εκ των οποίων εξέφρασε συγκρατημένα την πικρία του με διαρροές, επειδή δεν του δόθηκε κατά την άποψή του η ευκαιρία, να αναδείξει την ευκαμψία του στα αφεντικά μας, για μία ακόμη φορά.

Πιστεύω επίσης ότι θα προσέξατε, πως αμέσως μετά την ορκωμοσία, αυτούς ακριβώς κάλεσα στο γραφείο μου, για να ξεκινήσουμε μαζί τη χάραξη της γραμμής που θα ακολουθήσουμε, προκειμένου να επιτύχουμε το ταχύτερο δυνατό τους στόχους μας.

Για να πετύχουμε όμως τους στόχους μας, απαιτείται από όλους μας να… υποστείτε τεράστιες θυσίες και απώλειες, ακόμη και παράπλευρες, που ενίοτε αφορούν και αυτήν την ίδια τη ζωή σας.

Να είστε σίγουροι όμως, πως δεν θα επιτρέψω ποτέ… να πάνε αυτές οι… θυσίες σας χαμένες!

Όπως ήδη πρόσφατα διαπιστώσατε, είμαι τόσο αποφασισμένος να μας σώσω, που δεν πρόκειται να διστάσω να πατήσω επί των “χρήσιμων” πτωμάτων που θα προκύψουν από τις θυσίες σας, για να επιτύχω οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο, τους στόχους που θα με οδηγήσουν εκ δεξιών των αφεντικών μου.

Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσω το γράμμα του νόμου, έστω και αν χρειαστεί να υπογράφω καθημερινά… πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες όπως αποδείχθηκε, προσφέρουν ιδιαίτερη ευελιξία στην “κυβέρνηση”, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις μοναδικές “δημοκρατικές” απόψεις μου και δεν ταλαιπωρούν ασκόπως τους “εκλεγμένους” εκπροσώπους σας στο Κοινοβούλιο, αφήνοντάς τους απερίσπαστους να επιτελέσουν το “καθήκον” τους, για τη διάλυση του Έθνους και την καταστροφή της Πατρίδας!

Αντιλαμβάνεστε τώρα υποθέτω, πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι θυσίες που θα υποστείτε για λογαριασμό της παρτίδας μας! (φτούουουου… μπερδεύτηκα πάλι)… της Πατρίδας μας ήθελα να πω!

Βέβαια για να δείτε ότι τα αφεντικά μας είναι φιλεύσπλαχνα, κάτι έχουν σκεφτεί και για του λόγου σας, (φυσικά για όσους από εσάς έχουν την τύχη να επιβιώσουν από την λαίλαπα που σας περιμένει), αλλά θα πρέπει για αντάλλαγμα, να τα προσκυνείτε εσαεί με ευλάβεια.

Ξέρετε τι μετάνοιες έχω ρίξει εγώ και τι σάλιο έχω καταναλώσει για να φτάσω εδώ που έφτασα;;;

Μέχρι και συμβόλαιο με το διάολο υπέγραψα. Ναιαιαι… ναι… μην απορείτε. Ακόμη και στη Μέρκελ έστειλα υπογεγραμμένα τα διαπιστευτήριά μου και ας τσινούσα τάχα μου αρνούμενος σα γομάρι… σύμφωνα πάντα με το… σενάριο… και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό!

Αλλά ας τα αφήσουμε τώρα αυτά και ας περάσουμε στην συνοπτική περιγραφή του προγράμματος που θα ακολουθήσει.

Αρχικά θα προχωρήσουμε με τον ήδη υπάρχοντα σχεδιασμό και τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις, ήσυχα – ήσυχα σαν καλά παιδάκια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου περίπου, χωρίς φωνές, διαμαρτυρίες, φασαρίες και κυβερνητικές αλλαγές, που θα ήταν ικανές να ταράξουν την ηρεμία των υδάτων της ιδιωτικής λίμνης, της επίδοξης “παντοκράτηρας” της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές που θα την… στρογγυλοκαθίσουν στο θρόνο της Καγκελαρίου για μία ακόμη θητεία, τον οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι για την αναρρίχηση της στα ύπατα αξιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την δρομολογούμενη νέα μορφή εξουσίας τους, που θα της επιτρέπουν να λειτουργεί ως επικυρίαρχη “παντοκράτωρ”, σε όλα τα κράτη μέλη της!…

…εκτός εάν…

Στη συνέχεια θα εφαρμόσουμε τις νέες αποφάσεις, που προβλέπουν σύμφωνα με όσα έχουμε προς το παρόν συζητήσει με τα αφεντικά μας!… εκτός εάν…

Κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες, οργανισμών κοινής ωφελείας, συγχώνευση και λουκέτο σε αρκετούς δημόσιους φορείς υγείας, οριζόντιες μαζικές απολύσεις από το δημόσιο τομέα,  πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, σταδιακή βραχυπρόθεσμη έως και μεσοπρόθεσμη ισοπέδωση, όλων των εργασιακών κεκτημένων δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα επί σειράς δεκαετιών και που δεν έχουν μέχρι σήμερα καταργηθεί. (Ξέρετε εσείς. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, κλπ, κλπ, κλπ…) Εν ολίγοις, θα δημιουργήσουμε έναν κρανίου τόπο με εκατομμύρια ανέργους, ιδιαιτέρα στις νέες γόνιμες ηλικίες, ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία δια της μεταναστεύσεως, να γνωρίσουν νέους ορίζοντες και να μας απαλλάξουν “οικειοθελώς” από την ενοχλητική και επικίνδυνη για εμάς αξιόμαχη παρουσία τους!…

…εκτός εάν…

Κατόπιν και πάντοτε βάσει του προγράμματος, προβλέπεται σύντομη οικονομική αποστράγγιση με ειδικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει από μειώσεις μισθών και συντάξεων, έως περικοπές υπερωριών, επιδομάτων, εφάπαξ, κλπ., καθώς και μειώσεις έως και πλήρη εξαφάνιση αφορολογήτων, στην πρώτη φάση του σχεδίου που εκπονήσαμε!… εκτός εάν…

Ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή της δεύτερης φάσης του σχεδίου, που προβλέπει την επίσπευση του οικονομικού στεγνώματος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μονιμοποίηση στο “θεσμό” του περίφημου χαρατσιού στο λογαριασμό της ΔΕΗ, που σας βοηθά να αποφεύγετε τις τεράστιες ουρές στις εφορίες, ενώ σας απαλλάσσει και από τις χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες, στην περίπτωση που θα είχατε την πρόθεση να το προσβάλετε στα φορολογικά δικαστήρια και σας εξοικονομεί χρήματα αφού εάν δεν το πληρώσετε στη ΔΕΗ, θα απαλλαγείτε και από την ηλεκτρική παροχή!… εκτός εάν…

Στον εργασιακό τομέα, αφού πρώτα δημιουργήσουμε στρατιές εκατομμυρίων ανέργων, θα περάσουμε στην ανάπτυξη, ανοίγοντας ορίζοντες για νέες θέσεις εργασίας, με έναν αρκετά ικανοποιητικό και αξιοπρεπέστατο μισθό, της τάξεως των 100,00 (εκατό) έως 150,00 (εκατόν πενήντα) euro, για δωδεκάωρη καθημερινή ημιαπασχόληση, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και αργιών, που θα έχει την προοπτική να μετατραπεί σε πλήρη εικοσιτετράωρη καθημερινή απασχόληση, επίσης συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και αργιών, με επιπλέον 50,00 (πενήντα) έως 100,00 (εκατό) euro μηνιαίως και ένα ρεπό διαρκείας μετά θάνατον!… εκτός εάν…

Όλα αυτά και άλλα πολλά, περιλαμβάνονται στο νέο πρωτοποριακό σχέδιο που πιλοτικά θα εφαρμοστεί επί της ράχης σας, αμέσως μετά τις εκλογές στη Γερμανία, είτε από εμένα και την συμμορία μου… ουπς… λάθος…( την κυβέρνησή μου ήθελα να πω), είτε από τον διάδοχό μου στο αξίωμα του “Πρωθυπουργού” (;), λίαν συντόμως!… εκτός εάν…

Και φυσικά θέλω να σας προετοιμάσω για να μην εκπλαγείτε, εάν μετά τις Γερμανικές εκλογές, ξυπνήσετε ένα πρωί με “Πρωθυπουργό” έναν άχρηστο αρχηγό από πολιτικό χώρο της τάξεως του 3% με τα σημερινά δεδομένα, αφού με δεσμεύει η συμφωνία που έκανα πρόσφατα, για να παραμείνω εγώ στην πρωθυπουργία μέχρι σήμερα!… εκτός εάν…

Να σας θυμίσω πως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν επί Δικτατορίας, (κακή ώρα σαν και τώρα), όπου τον Δικτάτορα αντικατέστησε στην… “Πρωθυπουργία”, ο αξέχαστος από όλες τις πλευρές, Σπύρος Μαρκεζίνης, για μόλις 48 (σαράντα οκτώ) ημέρες, (8/10/1973 έως 25/11/1973), προκειμένου να περάσει στην ιστορία, έστω και με μελανά χρώματα, ως ένας από τους “Πρωθυπουργούς” της Ελλάδας, μιας και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να εκλεγεί ποτέ Πρωθυπουργός από το Λαό, καλή ώρα σαν αυτόν που ενδέχεται να με αντικαταστήσει για επίσης ελάχιστο χρονικό διάστημα, με τη διαφορά ότι εκείνος αντικατέστησε Δικτάτορα, ενώ αυτός θα αντικαταστήσει… δικτατορίσκο!… εκτός εάν…

Και θα έχετε μία ακόμη ευκαιρία να συγκρίνετε, ποιος εκ των δύο δικτατορίσκων είναι ο… καταλληλότερος… επικινδυνότερος… παράφρων!… εκτός εάν…

Προς το παρόν, βγάλτε το σκασμό ζωντόβολα, σκύψτε το σβέρκο και στρωθείτε πάραυτα στη… σκληρή Δουλεία, γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ακριβώς σας περιμένει μετά τις Γερμανικές εκλογές! Θα σας “εξασφαλίσωμεν”… (ουπς… τι είπα ο ηλίθιος…), θα σας… εξαφανίσωμεν… ήθελα να πω…

 …εκτός εάν…

Πρόεδρε να ρωτήσω κάτι;

Γιατί σε κάθε παράγραφο του προγράμματος που τελειώνεις, μας επαναλαμβάνεις συνέχεια… εκτός εάν…;;;

Γιατί όλα αυτά που προβλέπει το πρόγραμμά μας ρε ζωντόβολο και που αποτελούν ευσεβείς πόθους των αφεντικών μας, θα μπορέσουν να εφαρμοσθούν, μόνο για όσο διάστημα κοιμόσαστε για τα καλά και δεν αντιδράτε όπως και όσο θα έπρεπε…

…εκτός εάν… ξυπνήσετε επιτέλους βόδια και εφαρμόσετε άμεσα εσείς το Plan (μπίπ) που αναφέραμε πιο πάνω, το οποίο προβλέπει ότι θα μας (μπιπ) όπου μας πετυχαίνετε…

…στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο, στα εστιατόρια, στις καφετέριες, σε στενά και σοκάκια… όπου μπορείς να φανταστείς, όλους μηδενός εξαιρουμένου, μέχρι να μας… εξαφανίσετε… εντελώς!

Αλλιώς…

…βγάλτε το σκασμό ζωντόβολα, σκύψτε το σβέρκο και στρωθείτε πάραυτα στη σκληρή Δουλεία… …γιατί μόνο αυτό μπορείτε να κερδίσετε με την (απρ)Αξία σας!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

One comment

  1. Ανδρέας Αέναος /

    Καλησπέρα σας.
    Κατ αρχάς, θα σας μαλώσω για την υπογραφή του άρθρου.
    Η σωστή έχει ως εξής…..Φον αντώνεν Ριχα Ιν Ε Μπιτε…..γερμανοτσόλις εκ Καλαμών.
    Ως δεύτερον……..το γλωσσοφάγατε το παλικάρι και αδιαθέτησε…. να ξέρατε τι λαχτάρα πήραμε, μην μας πάθει τίποτε……..και δεν προλάβουμε εμείς……….