“Η κυβέρνηση έχει συμφωνία με την Blackwater”! Τι είπε ο Καμμένος σε απόστρατους!

Αθήνα 28/3/2013
Τα σενάρια και οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του εξωτερικού, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνάντηση που είχε με απόστρατους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!Την πληροφορία δημοσιοποίησε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος γράφει:“Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κομματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποιθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβερνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτης και της χώρας(?) υποκαθιστώντας έτσι σιγα-σιγα και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικης κυριαρχίας .
Μας παρεπεμψε μάλιστα να μελετησουμε και το παρακάτω κειμενο :

http://darkernet.in 

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται και λέγονται αυτές οι πληροφορίες. Πρόσφατα σε εφημερίδα του Καναδά Έλληνας διπλωμάτης είχε πει τα ίδια.

Ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είχε δηλώσει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Blackwater  για να αναλάβει την φύλαξη της ελληνικής Βουλής. Διαβάστε τι είχε πει ΕΔΩ

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/275965/hrysanthopoylos-i-blackwater-fylaei-ti-voyli

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/275965/hrysanthopoylos-i-blackwater-fylaei-ti-voyli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μισθοφόροι της Blackwater,δρουν στη Συρία;Δείτε το βίντεο

“Ο στρατός κοστίζει,δώστε τον σε ιδιώτες”. Το “έργο” προσεχώς στην Ελλάδα

Ιδιωτικοποιήθηκε και ο στρατός; Διαβάστε τι υπηρεσίες προσφέρει ιδιωτική εταιρεία!

4 comments

 1. Έλλην /

  They’ll start firing at anything that moves; they will injure or kill innocent Afghans and they’ll destroy property, We’re getting fairly consistent complaints about them. Everybody knows somebody who’s been shot by the contractors”

  Lt. Col. Jeff French

  Πρόκειται για μία δεύτερη Λεγεώνα των Ξένων(Foreign Legion).
  Ψυχοπαθείς αποτυχημένοι στη ζωή άνθρωποι, προσπαθούν να αποκτήσουν αυτό που δεν κατάφεραν στην πολιτική τους ζωή στο θέατρο της μάχης. Παράσημα, βαθμοί και χρήμα τους ανακουφίζουν. Ναι. Μην απορείτε. Η ανωμαλία δεν έχει όρια. Και το χειρότερο είναι ότι μετά από το χρήμα, ξέρετε γιατί πολεμάνε?

  Για την πλάκα τους…………….

  Μπράβο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το επόμενο βήμα είναι ο Κ. Πάσσαρης γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο Αλκέτ Ριζάι υπουργός Δικαιοσύνης, και ο Τσοχατζόπουλος πρόεδρος της Δημοκρατίας………..

 2. Γιώργης /

  Παρ’ ὅλα αὐτὰ, τίποτα δὲν ἔχει ἐπιβεβαιωθεῖ. Οὖτε εἶναι καὶ κάτι ποὺ κρύβεται, βέβαια. Ἄλλωστε μόνον μὲ πεποιθήσεις, καταγγελία δὲν γίνεται.

 3. Κώστας Ναξάκης /

  Γιώργη καλημέρα.
  Όσον αφορά στο ανεπιβεβαίωτο θα συμφωνήσω. Όμως το γεγονός ότι δεν διαψεύδεται, δημιουργεί την πεποίθηση ότι οι δυνάμεις αυτές θα χρησιμοποιηθούν για την «προστασία» των «επενδύσεών» τους και στις Σκουριές?!!!!. Με την πεποίθηση αυτή καταγγέλλω την «Ελληνική?» κυβέρνηση ότι παρέδωσε τη χώρα σε δυνάμεις κατοχής. Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.

  • Γιώργης /

   Καλημέρα Κώστα.
   Οὖτε διαψεύδεται ἀλλὰ οὖτε ἐμφανίζεται κιόλας.
   Καὶ τέτοια πράγματα δὲν κρύβονται. Θά δείξει βέβαια… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *