Επιστολή προς πολίτες των Χωρών μελών της Ε.Ε.

Επιστολή προς πολίτες των Χωρών μελών της Ε.Ε.

Sep 27, 2012

    Αθήνα 27/9/2012

       Είμαστε απλοί Έλληνες πολίτες και απευθυνόμαστε σε όλους τους απλούς πολίτες των Χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

      Σκοπός της επιστολής μας είναι, να αποκαταστήσουμε την πραγματική εικόνα της Χώρας μας, της Ιστορικής Ελλάδας του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, της Αξιοπρέπειας, της Αλληλεγγύης, της Φιλοξενίας, και της Αγάπης για τον Συνάνθρωπο.

      Είμαστε μία ομάδα από ένα Λαό Ατίθασο, Κακομαθημένο, Ξεροκέφαλο, Απείθαρχο, Αγνώμονα, που δεν αφήνουμε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς να φροντίζουν για το καλό μας.

      Αυτή είναι η γνώμη που έχουν σχηματίσει για το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών, οι Εταίροι και «Φίλοι μας» Γερμανοί Ναζιστές «Πολιτικοί» και φροντίζουν με τον χειρότερο τρόπο να την Προπαγανδίζουν, προς όλους τους Ευρωπαίους Πολίτες, μη εξαιρουμένων και των Γερμανών Πολιτών, με αισχρά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, διά των εξαρτώμενων από το Σάπιο Κατεστημένο Φασιστικό Σύστημά τους, ευτελούς αξίας και υπόληψης μέσων μαζικής ενημέρωσης.

      Επειδή αντιλαμβανόμαστε τις «Aγνές» προθέσεις που έχουν για τους Έλληνες Πολίτες οι Εταίροι και «Φίλοι μας», πιθανολογούμε, ότι εκ «παραδρομής» δεν χρησιμοποίησαν τις ορθές λέξεις και δεν αποδόθηκαν οι ακριβείς έννοιες, προσπαθώντας να σκιαγραφήσουν το προφίλ ενός Λαού.

      Εμείς θα επιχειρήσουμε να τους διορθώσουμε, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις, και αποδίδοντας την ακριβή έννοια να σχηματίσουμε την ορθή εικόνα ενός Λαού με Ιστορία χιλιάδων ετών.

      Δεν είμαστε Ατίθασοι,  Είμαστε Ανένταχτοι.

      Που σημαίνει, ότι δεν μπόρεσαν, δεν μπορούν και δεν θα καταφέρουν ποτέ να μας εντάξουν, εντός του αυστηρά περιορισμένου πλαισίου, ενός Σάπιου, Παρανοϊκού Κατεστημένου, που δημιούργησαν για να ελέγχουν τις Ζωές μας, να καθορίζουν τις τύχες μας και να πραγματοποιούν τα Άπληστα συμφέροντά τους.!!!

      Δεν είμαστε Κακομαθημένοι.  Μάλλον « Καλομαθημένοι » θα λέγαμε.

      Αφού με κάθε τρόπο, κάθε στιγμή, Αγωνιζόμαστε να Ζήσουμε μία καλύτερη Ζωή, εμείς και οι επόμενες Γενιές, επαναφέροντας και αποκαθιστώντας την Δημοκρατία στην Χώρα που τη Γέννησε, αλλά Δυστυχώς κάποιοι Δωσίλογοι Αυτόκλητοι «Εθνοσωτήρες», κατάφεραν στο όνομά της, να την ξεθεμελιώσουν ασελγώντας εις βάρος ενός ολόκληρου Λαού….!!!

      Δεν είμαστε Ξεροκέφαλοι.  Είμαστε Αντιφασίστες.

      Που σημαίνει , ότι όσο και αν προσπαθήσουν να επιβάλουν δια της βίας τις μονομερείς Φασιστικές απόψεις και πρακτικές τους, δεν θα τους επιτρέψουμε να το επιτύχουν.!!!

      Δεν είμαστε Απείθαρχοι.  Είμαστε Νοήμονες Ελεύθεροι Άνθρωποι. (Πολίτες).

      Με λίγα λόγια, δεν είμαστε Άψυχα Ηλεκτρονικά Ρομπότ, για να μας δίνουν εντολές μέσω πληκτρολογίου και εμείς να τις εκτελούμε με απόλυτη ακρίβεια. Εάν κάτι τέτοιο ονειρεύονται οι Εταίροι και «Φίλοι μας», τότε ας ξυπνήσουν, για τι βρίσκονται σε λάθος όνειρο, όπου εμείς οι Έλληνες Πολίτες, δυστυχώς γι’ αυτούς…. Απουσιάζουμε!!!

      Οι Έλληνες Πολίτες, είμαστε πρώτα απ’ όλα, Άνθρωποι Νοήμονες με απόλυτα ανεπτυγμένο το αίσθημα της Ελευθερίας. Δεν παρακαλούμε. Απαιτούμε να έχουμε τον πρώτο λόγο για ότι πρόκειται να συμβεί που έχει σχέση με τη Ζωή μας και τη Ζωή των επόμενων Γενεών και δεν επιτρέπουμε να λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

      Η Δημοκρατία επιβάλει, οι Πολίτες να Συναποφασίζουν και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν απολύτως, όπως δεν πρέπει να το διαπραγματεύονται όλοι οι Πολίτες, όλων των Χωρών, που θέλουν και πρέπει να είναι Ελεύθεροι.

      Είμαστε «Αγνώμονες».  Δεν το αρνούμαστε.

      Ζητούμε ταπεινά «Συγνώμη», που δεν δείξαμε την πρέπουσα ευγνωμοσύνη για τις «Υπηρεσίες» που μας προσέφεραν, όταν στο πρόσφατο παρελθόν, πριν από 72 (εβδομήντα δύο) περίπου χρόνια, οι Στρατιωτικές τους Ορδές, βοήθησαν να μετατραπεί η Χώρα μας, η Πανέμορφη και Υπερήφανη Ελλάδα, σε ένα απέραντο εργοτάξιο, γεμάτο με μπάζα και συντρίμμια, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο, «άφθονα υλικά για την ανοικοδόμησή της», για την οποία «Υπερηφανεύονται» σήμερα ότι μας βοήθησαν να επιτύχουμε.!!!

      Ζητούμε ταπεινά «Συγνώμη»,  που δεν δείξαμε την πρέπουσα ευγνωμοσύνη, όταν μας «Βοήθησαν να ανανεώσουμε τον πληθυσμό μας» αφανίζοντας χιλιάδες από τους Γενναίους Προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν τη Ζωή τους για να ζήσουμε εμείς Ελεύθεροι.!!!

      Ζητούμε ταπεινά «Συγνώμη»,  που δεν δείξαμε την πρέπουσα ευγνωμοσύνη, όταν με την Απειλή των όπλων, μας ανάγκασαν να τους δώσουμε ότι Θησαυρό περιείχε το χρηματοκιβώτιο της Κεντρικής μας Τράπεζάς, «προστατεύοντάς τον από ενδεχόμενη Ληστεία ;», και δεν μας τον επέστρεψαν μέχρι σήμερα, επειδή στα Βρώμικα χέρια τους θεωρούν ότι είναι πιο «Ασφαλής ;».!!!

      Ζητούμε ταπεινά «Συγνώμη»,  γιατί η «χρόνια Δυσκαμψία» που ταλαιπωρεί τους Γνήσιους Έλληνες Πολίτες, μας εμποδίζει να τους υποβάλουμε προσκυνώντας τα σέβη μας. (Δυστυχώς για εμάς, υπάρχει μία ισχνή μειοψηφία «Υγιών, Δωσίλογων συμπολιτών μας», οι γνωστοί Οσφυοκάμπτες, που δεν σταματούν να υποκλίνονται ακόμη και σήμερα).

       Είμαστε απλοί Έλληνες πολίτες.

      Είμαστε Υπερήφανοι για την Πατρίδα μας, την Καταγωγή και την Ιστορία μας. Είμαστε Υπερήφανοι για τα Ήθη και τα Έθιμά μας.

      Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την Πατρίδα μας, την Όμορφη και Φιλόξενη Ελλάδα, να γνωρίσετε από κοντά τα Μνημεία και τον Πολιτισμό μας. Να απολαύσετε τις Φυσικές χάρες της, να γνωρίσετε από κοντά τους απλούς Έλληνες πολίτες και τον τρόπο ζωής τους.

      Γνωρίστε μας και σχηματίστε τη δική σας άποψη για εμάς. Μην επιτρέπετε να σας παραπλανούν, αυτοί που σίγουρα προσπαθούν ανεπιτυχώς να παραπλανήσουν τη δική μας γνώμη για εσάς.

       Αγαπάμε όλους τους απλούς πολίτες, όλων των Χωρών του Κόσμου και Χαιρόμαστε πάντα για την πρόοδό τους και τις επιτυχίες τους.

      Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι, ανά πάσα στιγμή, να τους συμπαρασταθούμε στις δυσκολίες τους, εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν.

      Δεν προσπαθήσαμε και δεν θα προσπαθήσουμε ποτέ, να τους αλλάξουμε επιβάλλοντας τους δια της Βίας τις Απόψεις και τις Πρακτικές μας.

       Ζητούμε μόνο, να γίνει Σεβαστό το Ανθρώπινο Δικαίωμά μας, να Σκεπτόμαστε, να Αποφασίζουμε, να Μιλάμε και να Ζούμε Ελεύθεροι.

 

Υ.Γ.     Τέλος εμείς, οι Γνήσιοι Έλληνες Πολίτες, είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε τους Εταίρους και «Φίλους μας», Γερμανούς Ναζιστές «Πολιτικούς» και τους Εγχώριους Συνεργάτες τους Δωσίλογους Αυτόκλητους «Εθνοσωτήρες», ότι θα τους…..

                                                                                             …..απαλλάξουμε οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο, από την ευθύνη να φροντίζουν για το «καλό» μας, αφού η ευθύνη αυτή, πρωτίστως αποτελεί για εμάς, Ύψιστο Φόρο Τιμής προς τους Προγόνους μας και μας βαρύνει, ως ελάχιστη υποχρέωση προς τις επόμενες Γενεές….

      …..Θα μας συναντούν στο διάβα τους, όταν οι συνθήκες ωριμάζουν και οι περιστάσεις το απαιτούν…….

 

Σας Ευχαριστούμε θερμά,

για τον χρόνο που αφιερώσατε

να διαβάσετε την επιστολή μας.

3 comments

 1. Γιώργης /

  Καθαρές ἀπόψεις καί χαίρομαι πού τίς συνάντησα!
  Εὐχομαι Καλό Ἀγῶνα καί Καλή Λευτεριά στήν Πατρίδα…!

 2. Βασίλειος Αέναος /

  Πολύ λιτό, κατανοητό και ουσιώδες, με μια μόνο μικρή αλλά σιμαντική παρατήρηση “..Αποκαθιστώντας την Δημοκρατία στην Χώρα που τη Γέννησε, αλλά Δυστυχώς κάποιοι Δωσίλογοι Αυτόκλητοι «Εθνοσωτήρες», κατάφεραν στο όνομά της, να την ξεθεμελιώσουν ασελγώντας εις βάρος ενός ολόκληρου Λαού….!!!”..εχω να πω πως αυτοί οι δοσίλογοι δεν μας Κυβέρνησαν-κυβερνούν- μόνοι τους, δεν ήρθαν απο το πουθενά,ηρθαν μετά απο Κάλπες..που κάποιοι Συμπατριώτες μας φρόντισαν να εξασφαλίσουν λίγο απο το “μέλι” που οι Εθνοσωτήρες βουτούσαν – και βουτάνε ακόμα – ολόκληρο το χέρι μέσα στο βάζο…ας ελπίσουμε πως μετά απο 5 σχεδόν χρόνια παντελούς ξεβρακώματος του πατριωτισμού τους, και την αγάπη που έδειξαν ηια για το λαό και τη χώρα, να ξεκάθάρησαν στο μυαλό τους τι συμβαίνει πραγματικά.

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Βασίλειε… Αέναε… γεια σου!

   Βλέπω ότι… υιοθέτησες το βασικό αρχικό προσωνύμιο του ιστολογίου μας και με ώθησες να σε αισθανθώ οικείο…

   …μου φαίνεται σαν να σε γνωρίζω από…

   …χρόνια πολλά και…

   …καλή χρονιά!

   Είναι λιτό για να γίνεται εύκολα κατανοητό, αφού απευθύνεται σε απλούς σαν εμάς πολίτες, που ίσως βρίσκονται ήδη, η πρόκειται να βρεθούν στην ίδια θέση μ’ εμάς και όχι στους κολλημένους αιμοδιψείς, ιδιοτελείς “Ιαβέρηδες”, οι οποίοι έπλασαν και λάνσαραν στους Ευρωπαϊκούς και όχι μόνο Λαούς, το παραμύθι με τα εκατομμύρια είδωλα του “Γιάννη Αγιάννη”, τα οποία απεικονίζονται στα πρόσωπα των Ελλήνων πολιτών, που τους έκλεψαν το “καρβέλι” μέσα από το “στόμα” και σήμερα ήλθε επί τέλους η ώρα να τιμωρηθούν παραδειγματικά όπως πιστεύουν αυτοί ότι τους αξίζει!

   Σίγουρα όπως μας περιγράφεις, “κάποιοι Συμπατριώτες μας φρόντισαν να εξασφαλίσουν λίγο από το “μέλι” που οι Εθνοσωτήρες βουτούσαν – και βουτάνε ακόμα – ολόκληρο το χέρι μέσα στο βάζο”, (πολύ κομψά το διατυπώνεις θα έλεγα… εγώ προσωπικά λέω ότι… έβγαζαν – και βγάζουν πότε – πότε το κεφάλι από το βάζο με το μέλι για να μη σκάσουν), αλλά θα σου επισημάνω κι εγώ κάποιες λεπτομέρειες για να καταλάβεις πως μερικές φορές, οι κάλπες δεν είναι αυτές που οδηγούν κατ’ ανάγκη στην εξουσία τους προαναφερόμενους.

   Σαράντα ολόκληρα χρόνια, κυβερνούσαν εναλλάξ, Νέα Δημοπρασία και ΠΑ.ΣΟ.Κ. , αλλά ποτέ, (και βάζω στοίχημα γι αυτό), δεν θα περίμενες ότι θα έλθει η ώρα να κυβερνήσουν αγκαλιασμένοι, παρά το γεγονός ότι διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου…

   …να που το ζήσαμε κι αυτό, όταν είδαν τα ποσοστά τους να κατρακυλάνε και υπήρχε κίνδυνος να χάσουν την εξουσία, διακινδυνεύοντας επίσης να κάτσουν στο σκαμνί τώρα που τα άπλυτά τους θα έβγαιναν στη φόρα…

   …αλλά δεν θυμάμαι να τους έδωσε τέτοια εντολή… ο Ελληνικός Λαός…

   …η για ελάχιστο παράδειγμα ας πούμε… όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε να φύγει από τη Νέα Δημοπρασία, ο Λαός την έστειλε σπίτι της…

   …και ο Σαμαράς, μας την κάθισε πάλι στο σβέρκο δια του ψηφοδελτίου της επικρατείας… κλπ. κλπ. κλπ.

   Αυτά φυσικά δεν δικαιολογούν το μέγιστο σφάλμα των πολιτών, να αδιαφορούν και να μη συμμετέχουν στη διαμόρφωση και στον έλεγχο της πολιτικής και των πολιτικών, που καθορίζουν την τύχη για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Έθνους μας.

   Μένει λοιπόν να ελπίσουμε όπως αναφέρεις κι εσύ, ότι τουλάχιστον τώρα, μετά από πέντε συναπτά χρόνια ξεβρακώματος, θα καταλάβουμε επί τέλους πως η απόφαση για την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας στη Χώρα μας, η τύχη για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, βρίσκεται στα χέρια μας και όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε και ξεσηκωθούμε, τόσο το καλύτερο…

   …ποτέ δεν πρέπει να πιστεύουμε πως είναι αργά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *