Ελλάδα κρατήσου στο Ύψος σου… το Αξίζεις!!!

Ελλάδα κρατήσου στο ύψος σου... το Αξίζεις!!!     Αθήνα 11/2/2015

  Μην πτοείσαι. Ήσουν, είσαι και θα είσαι στο τέλος… Εσύ πάντα η Δυνατή!!!

  Είναι προφανές ότι οι “Θεοί” προόρισαν, τα “Αιμοβόρα Σκυλιά” να ξεσπούν το μίσος που φωλιάζει βαθειά μέσα τους για ‘Σένα, τρώγοντας κατά καιρούς κομμάτια από τις σάρκες σου κι Εσένα να γράφεις Ιστορία, με τον απαράμιλλο και αυθεντικό τρόπο, που μάλλον θέλησε η μοίρα μόνο Εσύ να γνωρίζεις…

     Ιστορία που σε κρατά χιλιάδες χρόνια ζωντανή!

   Ιστορία που έχει γίνει θρύλος και είναι αντικείμενο θαυμασμού, από όλους τουλάχιστον τους πολιτισμένους λαούς στον πλανήτη μας!

    Όσοι “τυχαίνει” να έχουν διαβάσει ιστορία, σίγουρα γνωρίζουν ότι όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν, τα Παιδιά σου ενωμένα σαν μία γροθιά, έβαζαν τα στήθη τους φράχτη να σε προστατέψουν, αδιαφορώντας για τις απώλειες που θα προέκυπταν, που δυστυχώς ήταν πολύ μεγάλες σε αριθμό και τεράστιες σε Ανδρεία, ενώ Εσύ γλύφοντας τις πληγές σου, ξαναγεννιόσουν Δυνατότερη μέσα απ’ τα συντρίμμια σου, σφραγίζοντας Υπερήφανα για μία ακόμη φορά, μια νέα σελίδα στην Ένδοξη Ιστορία σου!

    Αυτοί που σήμερα επαναλαμβάνουν, τις ίδιες ακριβώς φασιστικές πρακτικές των ανεγκέφαλων αλαζόνων προγόνων τους, αλλά και οι εγχώριοι ανθέλληνες αρωγοί τους στη διάπραξη των ειδεχθέστερων εγκλημάτων κατά του Έθνους μας και ευρύτερα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα έπρεπε να το γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

    Δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τις τελευταίες πληγές που σου δημιούργησαν, παίρνοντας φυσικά το παραδειγματικότατο και οδυνηρότατο μάθημα που τους άξιζε και αυτό άλλωστε είναι που δεν σου συγχώρησαν και δεν πρόκειται να σου συγχωρήσουν, αφού στάθηκες απροσπέλαστο εμπόδιο στις βάρβαρες τελικές τους επιδιώξεις.

    Το γεγονός ό, τι είναι απολίτιστοι, βάρβαροι, αιμοβόροι, φασίστες, έχει άμεση σχέση με το γονίδιο, (DNA), που τους ακολουθεί.

    Το ότι είναι ανιστόρητοι, οφείλεται επιπλέον στην χαμηλού επιπέδου πνευματική και μορφωτική τους καλλιέργεια.

    Αλλά η ηθελημένη διαγραφή από τη μνήμη τους, των όσων υπέστησαν από τον Ηρωικά αμυνόμενο απέναντί τους Ελληνικό Λαό στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, έστω και αν παρέμειναν για ένα βραχύ χρονικό διάστημα στην υπερήφανη Ελλάδα μας υπό μορφή βάρβαρης κατοχής, και η επιμονή τους να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν όσα δεν κατάφεραν οι πρόγονοί τους, αν μη τι άλλο, φανερώνει υπερμεγέθη αλαζονεία, που αντλείται από ελλιπή εγκέφαλο, με ανεπαρκή, έως μηδενικό δείκτη νοημοσύνης.

     Φυσικά και γι αυτό ακόμα υπάρχει μία λογική εξήγηση, εάν δεχθούμε την άποψή των ιδίων, ότι σαν Λαός, είναι απόλυτα πειθαρχημένοι, αλλά…

…κάποιος θα πρέπει να τους μάθει, γιατί όπως φαίνεται το αγνοούν, ότι κανένα νοήμων όν δεν μπορεί να είναι απόλυτα πειθαρχημένο, αφού έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει ελεύθερη σκέψη και δική του κρίση, οι οποίες αμφότερες το οδηγούν να παίρνει δικές του πρωτοβουλίες και αποφάσεις, αγνοώντας τις αυστηρές εντολές που συνήθως υπακούουν και εκτελούν, αλλά ενίοτε αγνοούν ακόμη και τα άνοα όντα!

     Συνεπάγεται λοιπόν, ότι ως απόλυτα πειθαρχημένα όντα, στερούνται τουλάχιστον επαρκούς νοημοσύνης, γεγονός που εξηγεί τις επανειλημμένες “οικτρές” τελικές τους αποτυχίες!

     Είναι λοιπόν φανερό, ότι επιχειρούν για μία ακόμη φορά, να αλώσουν Εθνικό, υλικό και όχι μόνο πλούτο που δεν τους ανήκει, χρησιμοποιώντας, νέου οικονομικού αυτή τη φορά τύπου, βάρβαρες μεθόδους, αυτές που καλλιέργησαν στον διαβρωμένο σπογγώδη εγκέφαλό τους, αφού τέτοιου είδους μεθόδους και πρακτικές μόνο, έχει την δυνατότητα και την ικανότητα αυτός να συλλάβει και να επεξεργαστεί.

     Πειραματιζόμενοι επί ενός Έθνους, επί ενός ολόκληρου λαού με μακρόχρονη Ιστορία και πολιτισμό ανεγνωρισμένο σε όλο τον πλανήτη, να μεταλλάξουν την κουλτούρα του, (τον τρόπο ζωής του, τα ήθη και τα έθιμά του, την πνευματική του καλλιέργεια, την αντίληψή του κλπ.), πλασάροντας και επιβάλλοντας ως πρότυπο παράδειγμα, την δική τους αρχέγονη και βάρβαρη δήθεν “κουλτούρα” για κανόνα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απρόσμενη γι’ αυτούς “Ιώβεια υπομονή” του, που του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα να καταβάλει ψυχικά και “πνευματικά” τους αντιπάλους του, διατηρώντας ταυτόχρονα ακμαίες τις δυνάμεις του, για να τις χρησιμοποιήσει στρέφοντάς τες εναντίον τους την κατάλληλη κρίσιμη στιγμή.

     Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός, ότι το Ελληνικό Έθνος, δεν κατάφεραν να το εξαφανίσουν τετρακόσια ολόκληρα χρόνια σκλαβιάς επί τουρκοκρατίας!

 

    Ελλάδα κρατήσου στο Ύψος σου… το Αξίζεις!!!

  Μην πτοείσαι. Ήσουν, είσαι και θα είσαι στο τέλος… Εσύ πάντα η Δυνατή!!!

.

  Η Ιστορία επέλεξε εσένα και πάλι, για να παραδόσεις μαθήματα σωφροσύνης, πολιτισμού και Ανδρείας, στους ανεπίδεκτους μαθήσεως, βάρβαρους, απολίτιστους και ανόητους αιθεροβάμονες, επίδοξους επικυρίαρχους των Λαών της Ευρώπης!

   Επέλεξε Εσένα, γιατί τολμάς να ορθώνεις το ανάστημά σου απέναντί τους, σηκώνοντας πρώτη το “λάβαρο” της αντίστασης και διεκδικώντας για λογαριασμό όλων των Ευρωπαίων πολιτών, τον τερματισμό της απαράδεκτης και “θανατηφόρας” πολιτικής της λιτότητας, βροντοφωνάζοντας σθεναρά όπως και τότε…

.

…ΟΧΙ!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

One comment

  1. Κώστας Ναξάκης /

    Είναι αλήθεια ότι οι ζημιές που η ΕΛΛΑΔΑ υπέστη από την επεκτατική πολιτική της γερμανίας και στους δύο παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσαν οι γερμανοί ήταν τεράστιες.

    Δεν μας συγχώρεσαν την ήττα που υπέστησαν στον δεύτερο παγκόσμιο η οποία ήταν αποτέλεσμα της καθυστέρησης τους από την μικρή σε πληθυσμό, μεγάλη όμως ΕΛΛΑΔΑ. Νικημένοι απεχώρησαν καταστρέφοντας κάθε υποδομή εκδικητικά κατά εκείνων που υπερασπίστηκαν την ελευθερία των λαών.

    Σήμερα δεν μας συγχωρούν την άρνηση στην γερμανική Ευρώπη και την αντιμετώπισή τους ως Ευρωπαϊκή γερμανία. Ο οικονομικός πόλεμος που επέβαλαν για την επικυριαρχία τους στους λαούς της Ευρώπης αμφισβητείται σε πολιτικό επίπεδο.

    Προσπαθούν να πυροβολήσουν εμάς διατηρώντας τις ακραίες θέσεις τους, σημαδεύοντας τα πόδια τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *