Εκλογών Bazaar το… «κόσμημα» από τον «Μπάμπη»!

 Βελζεβούλης... ο διαμόνιος ιδιοτελής φίλος σας    Αθήνα 12/12/2014

   Είπα κι εγώ…

  Είναι δυνατόν να κρατάει τέτοια «μπόμπα» στα χέρια του ο δεξιός κανάγιας, κατά κόσμον Antonis, (σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε δημοσίως και τηλεοπτικώς, ο George ο σαλτιμπάγκος η κολωτούμπας) και να μην κάνει καμία ενέργεια να την εξουδετερώσει???

  Μα είναι ηλίου φαεινότερο πως εάν σκάσει στα χέρια του εν μέσω παρατεταμένης εκλογικής «κρίσης», τα ποσοστά της «εγκληματικής» οργάνωσης, (εν προκειμένω της Νέας Δημοπρασίας), θα… εξορύξουν υδρογονάνθρακες από την κάθετη πτώση τους!

  Και άντε ύστερα ν’ αγκαλιαστεί με τον έτερο «καππαδόκη» και να πάρουν μαζί «αλά μπρατσέτο» σβάρνα τις πολιτικές «ρούγες», μήπως βρεθεί στο διάβα τους κάποιο από τα ξεπεσμένα πολιτικά χαμαιτυπεία να τους προσφέρει… «κεραμίδι»!

  Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά τριγυρίζοντας «ασκεπείς», πέραν της πολιτικής «πούντας» που σίγουρα θ’ αρπάξουν, διακινδυνεύουν να προσαχθούν από καμία «ειδική περίπολο» για εξακρίβωση στοιχείων και αναγνώριση, ως ύποπτοι διάπραξης ειδεχθών εγκλημάτων εις βάρος ενός ολόκληρου Λαού, σε περίοδο υποτιθέμενης «Ειρήνης»!

  Μα πώς να το κάνουμε βρε αδελφέ…

…δεν είναι εδώ που τα λέμε και φάτσες αυτές που μοστράρουν με αναίδεια δημοσίως…

…μπάμ κάνουν από μακριά ότι πρόκειται περί μαφιόζων!

  Γιατί σίγουρα, η απώλεια της ζωής ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα ενός εικοσάχρονου παιδιού, έστω κι αν ο ίδιος επέλεξε περίεργο τρόπο ν’ «αγωνιστεί» για την «μόρφωσή» του, αν μη τι άλλο, πυροδοτεί την ατμόσφαιρα της ήδη υπάρχουσας αρνητικής δημοτικότητας, μιας «εύχαρις» κυβέρνησης, (τρόπος του λέγειν), που δεν στάθηκε ικανή να την αποτρέψει!

  Και ω, του «θαύματος»… έσπευσε αστραπιαία ο έγκριτος «πυροτεχνουργός» «Μπάμπης», (μάλλον από το Χαραλάμπης), κατ’ εντολήν πάντα του «μον-άρχη»… από την Καλαμάτα, (όπως ακούστηκε να λέγεται κάποια στιγμή), να προσφέρει τις ιδιαίτερες υπηρεσίες του, (αυτές για τις οποίες τον προσέλαβε και τον ανέδειξε στο αξίωμα), όπως ακριβώς προβλέπεται από το διμερές άγραφο «πρωτόκολλο – σύμβαση», που δεσμεύει αμφότερα τα μέλη της «ιδιότυπης»… αόρατης δια γυμνού οφθαλμού… «συνομωσίας»!

  Κατηφείς… σκυθρωποί και βλοσυροί, αλλά και αμήχανοι ταυτόχρονα θα έλεγα, μουρμούριζαν μεταξύ τους ακατάληπτες άναρθρες φράσεις, κάτι σαν «σπασμένα Γαλλικά» του πεζοδρομίου, σαν αυτά που ανταλλάσουν μεταξύ τους οι συμπαθείς λιμενεργάτες, όταν αδυνατούν να συνεννοηθούν εις την Ελληνικήν, από τα οποία κατάφερα ν’ ξεχωρίσω λίγες μόνο λέξεις, που δεν άφηναν περιθώρια παρερμηνείας για το πρόσωπο που αφορούσαν!

  Ααααα…αχ ρε… κ(α)λόπαιδο… που διάλεξες την ώρα να μας πηδ… (ακατάληπτο)…

…ας μην είχαμε τώρα το παλούκι στον κω… (ακατάληπτο)… και θα σου δείχναμε εμείς πόσα α…δια… (ακτάληπτο)… βάζει ο σάκος.

  Αλλά δεν φταις εσύ ρε τσόγ… (ακατάληπτο)…

…αυτοί οι αρχιμαλ… (ακατάληπτο)… τα βόδια… που όταν τους έδωσες την «ευκαιρία»… έκαναν μισή δουλειά… και σ’ έφεραν εδώ για να μας τσιμπ… (ακατάληπτο)… όλους μαζί Χριστουγεννιάτικα!

  Αααα… ρε «Μπάμπη» μας βρήκε στην ανάγκη το καθ… (ακατάληπτο)… και του κάναμε δώρο «κόσμημα» στο πόδι, αλλιώς με την ξευτίλα που μας τράβηξε…

…«καδένα» στο λαιμό θα του περνάγαμε, με ένα «μονόπετρο» γκωνάρι… να… με το συμπάθιο… να κάνει μπουρμπουλήθρες…

…αλλά ας είναι!

  Κάπως έτσι εξελίχτηκε ο μεταξύ τους διάλογος απ’ όσα κατάφερε να πάρει τα’ αυτί μου και το μόνο που άκουσα καθαρά ήταν η φράση του ενός, (μάλλον του «μον-άρχη» από την Καλαμάτα), να λέει προς τον άλλο.

  Πού σε Μπάμπη…

…πρόσεξε πως θα το χειριστείς το θέμα, μη φανεί ότι όποιος θέλει να μας ξεβρακώσει, μπορεί να το πετύχει άνετα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, γιατί…

… αν μάθουν πως γα… (ακατάληπτο)… θα πλακώσουνε και οι… γύφ… (ακατάληπτο)!!!

 

Ο δαιμόνιος και ιδιοτελής φίλος σας.

Βελζεβούλης

6 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε Βελζεβούλη βλέπω γρήγορα “ξαναχτύπησες” και μάλιστα με τον απροκάλυπτα αποκαλυπτικό τρόπο που “δύνασαι” να μεταχειριστείς λόγω “ιδιότητας”.
  Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν είσαι ο μόνος που άκουσε τα σπασμένα γαλλικά της πολιτειακής αλητείας των δοσίλογων, σχεδόν όλοι οι Έλληνες τα άκουσαν.
  ( Ο βόθρος έσπασε και τα λύματα, μαζί με την αποπνιχτική “μπόχα” τους, είναι ορατά από όλους πλέον, ακόμα και από τον πιό ευκολόπιστο!)
  -Οι μοναδικοί που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί, τα λύματα και την βρώμα, είναι οι “θεσμικοί” της “δικαιοσύνης” (τους), αλλά έχουν και δύο δικαιολογίες ως προς αυτό.
  1ον) Η “δικαιοσύνη” (τους) είναι τυφλή!
  2ον) Έχουν “απασχολημένες” τις αισθήσεις τους στην καταμέτρηση των αναδρομικών που “δικαιούνται”, από τους-συνταγματικά κατοχυρωμένους-μισθούς τους!
  Το θέμα που έφερες, πολύ σωστά κατά την γνώμη μου, “ξεδιπλώνει” τις λεπτομέρειες του πηγαίου ταλέντου, ως προς την ξεδιάντροπη και αισχρή συμπεριφορά, του δίδυμου των υποτελών της χιτλερμέρκελ.
  Αν και με “γαργαλάει” να αναφερθώ και στα επιμέρους ( δηλαδή: το είδος του “αγωνιστή”, ο τρόπος του “αγώνα” του, η επιλογή από τον συγκεκριμένο για την περίοδο του “αγώνα” του, το πόσοι και ποιοί και γιατί “ασχολούνται” με τον “αγωνιστή”, καθώς και διάφορες τέτοιες “λεπτομέρειες” που προσβάλουν την νοημοσύνη μου), θεωρώ ότι όπως και εσύ-διαβολικά σκεπτόμενος-το απέφυγες, καλό είναι να το κάνω και εγώ.
  Εδώ και αυτό που ενδιαφέρει είναι η αχαλίνωτη ξεδιαντροπιά των συστημικών και προκειμένου να παραμείνουν “γαντζωμένοι” στην εξουσία που τους έταξαν οι αφέντες τους.
  Εδώ αυτό που ενδιαφέρει είναι η αχαλίνωτη ξεδιαντροπιά των “θεσμικών” και προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη, που τους επιτρέπουν οι εντολείς τους να αφαιμάσσουν από τον Ελληνικό λαό.
  Εδώ αυτό που ενδιαφέρει είναι η παρατήρηση πως, με τέτοιες απεγνωσμένες κινήσεις, το μάλλον μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάποια αχτίδα φωτός.
  -Άντε…… γιαβόλ αντόνεν και χερ τούρκογλου και σ “ανώτερα”, έχει βάθος ο βόθρος σας!

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Και συμπαθάτε με, ξέχασα και συμπληρώνω.
  Μετά το καίριο κτύπημα, ενάντια στην αναθεματισμένη καγκελόπορτα της γερμανικής πρεσβείας, μετά την τιμωρία των στυγνών παραθυριών της τράπεζας, σειρά στον αγώνα πήρε η επίθεση στα τζάμια της εβραϊκής πρεσβείας!!!!!!!
  -Έτσι….. γιατί όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο σοβαρές προτάσεις για αγώνα γίνονται δεκτές!!!!!!!!!!
  Βρέ παιδιά…… την “κοπάνησε” ο μαζιώτης και δεν το πήρατε είδηση;;;;; ή μήπως βγήκε με βραχιολάκι και είσασταν ήσυχοι ότι τον ελέγχεται;;;;;;;

 3. Βελζεβούλης /

  Ανδρέα τι σου πέρασε απ’ το μυαλό?

  Ένας Βελζεβούλης, μπορεί να μην έχει όπως συνηθίζετε να λέτε εσείς εδώ πάνω τον… «Θεό» του…

  …όμως σε αντίθεση με τους περισσότερους από αυτούς που τον «έχουν», διαθέτει προπαντός φιλότιμο και μπέσα…

  …πως το λέτε εσείς εξευγενισμένα?… πως το λέτε?… ααα… λόγο τιμής… που εάν τον υποσχεθεί, (πράγμα ομολογώ δύσκολο), τον τηρεί κατά γράμμα!

  Φιλοξενούμενος λοιπόν του «Αέναου Έλληνα Μαχητή», θα ήταν αγένεια να μην του συμπαρασταθώ έστω περιστασιακά, λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, για όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος από την παραμονή μου στην γήινη επιφάνεια.

  Βλέπεις όταν αποφάσισα ν’ ανέβω, συνδύασα το λεγόμενο τερπνόν μετά του ωφελίμου…

  …δηλαδή… εξυπηρέτηση, εργασία, αναψυχή και «ψώνια»…

  …γιατί δεν σου κρύβω πως έχω μεγάλη ανάγκη από βοηθούς – υποτακτικούς στο βασίλειό μου και σκέφτηκα να «ψωνίσω» μερικούς από τη χώρα σας!

  Αν γνωρίζεις ποιες πόρτες πρέπει να κτυπήσω για να βρω τους ιδανικούς, θα μου ήταν χρήσιμη η συμβουλή σου και θα το εκτιμούσα δεόντως… όταν και αν με χρειαστείς!

  Όσο για την επισήμανση που κάνεις, ότι «η δικαιοσύνη (τους) είναι τυφλή»…

  …εγώ θα έλεγα πως μάλλον «στραβή» είναι και χρησιμοποιώ εισαγωγικά, γιατί εννοώ τον όρο με όλες του τις ερμηνείες και εκδοχές!

  Το βέβαιο είναι πως αν δεν ήταν «στραβή», θα σήκωνε το σπαθί της και θ’ αποκεφάλιζε, όλα αυτά τα δουλικά που δέχτηκαν να γίνουν οι εύκαμπτοι διορισμένοι από τους εγκληματίες της πολιτικής, υπηρέτες της, για ν’ αποκτήσουν και να εξασφαλίσουν ότι ακριβώς τους έλειπε, γιατί πολύ απλά δεν το άξιζαν…

  …δηλαδή, όνομα, εξουσία και μπόλικο χρήμα!!!

  Στην Ελλάδα, (όπως φρόντισαν οι λιμοκοντόροι λήσταρχοι της πολιτικής), δικαστής δεν είναι αυτός που αποδίδει, όπως οφείλει από την θέση του, αντικειμενικά το δίκαιο σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, αλλά…

  …αυτός στον οποίον «απονέμουν» το δικαίωμα οι αχρείοι εκάστοτε κυβερνόντες, να επιβάλει χωρίς κρίση δια της εξουσίας που του προσέφεραν, όλα όσα του υπαγορεύουν οι ίδιοι, κατά γράμμα…
  Έτσι λοιπόν, οι δύο αυτές κατηγορίες εγκληματιών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες στη διαπλοκή, με αποτέλεσμα για όσο οι «δικαστές» δεν «παρενοχλούν» τους εκάστοτε κυβερνόντες, να διατηρούν την πολύτιμη γι αυτούς καρέκλα τους με όλα τα παρελκόμενά της… και φυσικά με κορυφαίο των προνομίων τους…

  …τον «συνταγματικά κατοχυρωμένο μισθούλη τους»… και εξυπακούεται εις την νιοστήν!!!

 4. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  “Αγαπητέ” (μπρρρρρ) Βελζεβούλη, παρά και ότι θεωρώ την ερώτησή σου (Αν γνωρίζεις ποιες πόρτες πρέπει να κτυπήσω για να βρω τους ιδανικούς, θα μου ήταν χρήσιμη η συμβουλή σου και θα το εκτιμούσα δεόντως… όταν και αν με χρειαστείς!) “ακαδημαϊκή”, ευχαρίστως να σε εξ υπηρετήσω με έναν κατάλογο από ιδανικούς.
  Έχουμε και λέμε: Η μαριονέτα που παριστάνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας ΤΟΥΣ, όλο το πολιτικό προσωπικό που ανέλαβε οποιοδήποτε πολιτικό πόστο τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον (πρωθυπουργοί,υπουργοί,βουλευτές,γραμματείς,εκπρόσωποι,διοικητές ΔΕΚΟ και δημοσίων τομέων καθώς και οι “παρατρεχάμενοί” τους κλπ), η ηγεσία της εκκλησίας έως μέσου βαθμού ιερωμένους τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον, η ηγεσία του στρατού έως τον βαθμό του συνταγματάρχη τουλάχιστον, η ηγεσία της αστυνομίας έως τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη τουλάχιστον, όσοι έχουν συνδικαλιστική-συντεχνιακή-αγροτοπατερική δραστηριότητα από πόστο μέλους συμβουλίου και πάνω τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον, η ανώτερη βαθμίδα των εκπαιδευτικών καθώς και ικανός αριθμός των της μέσης εκπαίδευσης θρασιμιών, σύσσωμο το Σ.τ.Ε και ο Άρειος πάγος, οι μετέχοντες σε συνδικαλιστικές ενώσεις δικαστές και εισαγγελείς, οι μετέχοντες σε δικηγορικές ενώσεις ηγετίσκοι καθώς και μεγάλη “μερίδα” μεγαλόσχημων δικηγόρων, φυσικά οι κατέχοντες αξιώματα στο τραπεζικό σύστημα, με την προσοχή σε αυτούς που διετέλεσαν στην τράπεζα της Ελλάδας και τέλος θα σου συνιστούσα να έριχνες και μία “ματιά” σε αυτά τα καλόπαιδα που 40 χρόνια τώρα σαν μεσαία στελέχη των κομμάτων και παριστάνοντας τους λαϊκούς καθοδηγητές, παραπλανούσαν τον λαό με υποσχέσεις και “ερωτόλογα” περί της αγνότητας των κομμάτων τους!
  Όπως βλέπεις, φίλε Βελζεβούλη, ο κατάλογος είναι μακρύς και η “πελατεία” μπόλικη.
  Βέβαια είμαι σίγουρος ότι το έχουν υπογράψει το συμβολαιάκι τους εδώ και χρόνια μαζί σου, απλά στους επισημαίνω μπάς και κανένας δεν πρόλαβε και τον “αδικήσεις”!
  -Όσο για τους λόγους που με οδήγησαν να “στοχοποιήσω” τους παραπάνω, είναι τόσοι πολλοί που θα χρειαστεί μία αιωνιότητα να στους αναπτύξω, πάντως εσύ την διαθέτεις.
  Ύστερη Γραφή: εάν ο φίλος Έκτωρας γράφοντας για “βρώμικο” λαό και λαό με ελαττώματα εννοούσε αυτές τις ομάδες, τότε έχει δίκιο ως προς τα ελαττώματα αλλά έχει άδικο να τους αποκαλεί λαό.
  -Παρά το μεγάλο του αριθμού τους, δεν είναι αυτοί ο λαός!

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Συμπαθάτε με πάλι (αλτσχάιμερ ο λόγος), ξέχασα τις συμπαθείς τάξεις των διαπλεκόμενων μεγαλοεπιχειρηματιών, των καναλαρχών και κατόχων οποιουδήποτε μέσου μαζικής αποβλάκωσης καθώς και των “λειτουργών” του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.
  Ρίξε και σε αυτούς καμία “ματιά”, όλο και κάποιος μπορεί να σου έχει “ξεφύγει”, ας μην αδικηθεί στα αναλογούντα το “παιδί”!

 6. Ανδρέας Αέναος /

  Και με αφορμή τα βραδινά δελτία ειδήσεων σου συστήνω και την “συμπαθή” τάξη των δημαγωγών-δημοσκόπων.
  Αν και “ρομαντικά” σκεπτόμενος θα έλεγα ότι με τους συγκεκριμένους και λόγω της οργιαστικής εισόδου τους στα “πράγματα”, τις τελευταίες ημέρες, θα έπρεπε να είχε παρέμβει ο εισαγγελέας.
  (Εάν δεν έχει ακούσει, ο εισαγγελέας, τον νομικό όρο “αποχρώσες ενδείξεις”, τον διαβεβαιώ ότι έχουν εκδικασθεί και υποθέσεις βασιζόμενες στον όρο αυτόν)
  Όταν έχουμε λοιπόν έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμια οργανισμούς (Γκάλοπ η ονομασία του) δημοσκοπήσεων να δίνει αποτέλεσμα δημοσκόπησης στην Ελλάδα, την Ελληνική κυβέρνηση ως τρίτη πιό μισητή παγκοσμίως (με ποσοστό αποδοχής 14 τοις εκατό)!
  Όταν έχουμε στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις την τραγικότατη αποτυχία των δημοσκοπήσεων!
  Όταν έχουμε την τραγική κατάσταση της χώρας μας!
  Τότε ασφαλώς και υπάρχουν οι αποχρώσες ενδείξεις, τουλάχιστον, για να ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τους δημαγωγούς των εταιριών δημοσκοπήσεων και τον άθλιο ρόλο που παίζουν στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
  -Αλλά τι να κάνουμε; βλέπεις οι καημένοι οι εισαγγελείς έχουν φόρτο εργασίας!
  Η “κυρία;” κουτζαμάνη και λόγω εορτών προσεύχεται!
  Ο “κύριος;” ντογιάκος είναι “φορτωμένος” με βαρύ πρόγραμμα!
  Όσο για την ελένη…… ε αυτή μιλάει ακόμα στο τηλέφωνο με τον δελατόλα και δεν προλαβαίνει!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Η απεργός πείνας για την οποία δεν ενδιαφέρθηκε κανείς… | AenaoiEllinesMaxites - […] Εκλογών Bazaar το… «κόσμημα» από τον «Μπάμπη»! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *