Εκλογές ;;; Ποτέ δεν ξεχνώ… Καταδικάζω και… Τιμωρώ!!!

     Αθήνα  11/5/2014

     Διανύοντας την τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου για τις περιφερειακές εκλογές στις 18 Μάιου και τις Ευρωεκλογές και επαναληπτικές των περιφερειακών στις 25 Μάιου 2014, δεν πρέπει να ξεχάσω όλους όσους με τις πράξεις, τις παραλείψεις, την ένοχη ανοχή τους, την αδιαφορία τους, αλλά προ παντός την εγκληματική ιδιοτέλειά τους εις βάρος της Χώρας μας και του Ελληνικού Έθνους, υπερχρέωναν επί σειράς ετών κατόπιν συνωμοτικού σχεδίου και με την βοήθεια των αιωνίων εχθρών μας και των διεθνών τοκογλύφων, δολίως την Ελλάδα μας, για να την οδηγήσουν δέσμια είτε σε αναγκαστική χρεωκοπία, είτε σε αναγκαστική επιτροπεία, (Κατοχή), με ταυτόχρονη απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας, της Εθνικής αξιοπρέπειας και του Εθνικού μας πλούτου, διαπράττοντας το ολέθριο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας που δεν παραγράφεται.

     Αποφασίζω ποιούς θεωρώ κατάλληλους να ψηφίσω, απαλλαγμένος από εξαρτήσεις, αδυναμίες, αγκυλώσεις, συναισθήματα και δεν επιτρέπω σε γνωστούς, φίλους, συγγενείς, κλπ. να επηρεάσουν για ιδιοτελείς λόγους τις αποφάσεις μου!

     Δεν υποκύπτω σε δελεαστικές προτάσεις που επιβουλεύονται το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, γιατί μέσα από αυτές, τουλάχιστον υποσκάπτονται και τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα!

     Και προ παντός, δεν υποκύπτω σε απειλές και εκβιασμούς οποιασδήποτε μορφής!

.

     Ποτέ δεν ξεχνώ!   Καταδικάζω και… Τιμωρώ!!!

     Όλους αυτούς που για να πετύχουν το υπαγορευμένο από τ’ αφεντικά και συνενόχους τους, από τους ανθέλληνες βάρβαρους δολοφόνους των λαών της Ευρώπης επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δεν δίστασαν να αλυσοδέσουν έναν ολόκληρο υπερήφανο Λαό, καταλύοντας το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, καταλύοντας τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, καταπατώντας το διεθνές δίκαιο και ισοπεδώνοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, επιβάλλοντας με την συνδρομή η την ένοχη ανοχή των υπερασπιστών του νόμου όλων των βαθμίδων της εξουσίας, δικτατορικό δίκαιο δυνάμεων κατοχής, υπέγραψαν παρανόμως, χωρίς να έχουν καμία απολύτως Λαϊκή Εντολή και εξουσιοδότηση, έκνομες συμβάσεις δέσμευσης της Χώρας μας και του Ελληνικού Λαού προς τρίτους υπό Αγγλικό δίκαιο υποθηκεύοντας κάθε πλούτο της,(τοκογλύφους και επίδοξους κατακτητές), επικύρωσαν αυτές με χουντικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καταργώντας το Εθνικό Κοινοβούλιο, η με νόμους που “ψηφίστηκαν” κατόπιν σκληρών εκβιασμών, επιβάλλοντας στους “εκπροσώπους” του Λαού, (στα “ζωντόβολα” και τους προδότες), τάχα μου κομματική πειθαρχεία για το καλό της… Παρτίδας τους.

     Ποτέ δεν ξεχνώ!   Καταδικάζω και… Τιμωρώ!!!

     Τους (Αν) Ηθικούς Αυτουργούς, τους καταληψίες της Βρωμερής Αιματοβαμμένης πάσης φύσεως Εξουσίας και όοοολους αυτούς που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και δια της καθ’ όλα ύποπτης ουδέτερης σιωπής τους, (συμφωνίας τους), κατά την τέλεση ειδεχθών εγκλημάτων εις βάρος του Ελληνικού Λαού, που μας οδήγησαν :

.

…διά της αιμοσταγούς βίας…

.

…διά της Νοθείας…

.

…και της Απάτης…

.

…στην υποτέλεια, την υποδούλωση…

…την ταπείνωση, την αναξιοπρέπεια, την εξαθλίωση, την φτώχεια, την υποχρεωτική ανεργία, την αυτοεξορία, την επετεία, την πείνα, την ντροπή, την απελπισία, την απόγνωση, την αυτοκτονία, την πλήρη αβεβαιότητα και την ανασφάλεια…

.

…και υπέγραψαν οι αδίστακτοι Δήμιοι…

…τα εσχρά αδνρίκελα όλων των κατηγοριών και βαθμίδων της εξουσίας, άλλοι με τα αιματοβαμένα αργυρόνητα χέρια τους και άλλοι με την ευτελή ξεπουλημένη συνείδησή τους, καταπατώντας τον Όρκο τους και απαρνούμενοι το λειτούργημά τους και το ιερό τους καθήκον προς την Πατρίδα και το Έθνος μας, την καταδίκη μας να ζήσουμε εμείς και οι επόμενες γενιές υπ’ αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες, για πολλές δεκαετίες ακόμα…

     Ποτέ δεν ξεχνώ!   Καταδικάζω και… Τιμωρώ!!!

     Δεν επιτρέπω να συνεχιστεί η ισοπεδωτική καταστροφή της Ελλάδας μας και η μεθοδευμένη αλλίωση, έως καi εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους, (Αφελληνισμός), από Επίορκους, Προδότες, Ανθέλληνες, Βάρβαρους, Τοκογλύφους, Εταίρους και “Φίλους” μας και ορκισμένους Εχθρούς μας, γιατι…

…γιατί μετά δεν θα είμαι απλά ένας αφελής η αδιάφορος βολεμένος… θα είμαι με όλη τη σημασία της λέξεως…

…Συνένοχος!!!

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

19 comments

 1. Ναξάκης Κώστας /

  Καλησπέρα.

  “Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα! Είναι συνεργός τους!¨”

  Τζορτζ Όργουελ.

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  -Δεν ξεχνώ, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσω ποιοί και με ποιόν τρόπο, για 40 τουλάχιστον χρόνια, μεθόδευσαν την “δυστυχία” μου, εκπόνησαν μακροχρόνια σχέδια ξένων αφεντάδων και εκπλήρωσαν-εκτέλεσαν τις εντολές των αφεντικών τους για ξεπούλημα-εκποίηση της Ελλάδας.
  -Δεν εκβιάζομαι και δεν τρομοκρατούμαι, από απειλές του τύπου πως θα γίνουμε Ουκρανία (στο κάτω-κάτω, το μάλλον, αυτοί πρέπει να προσέχουνε τον πισινούλη τους, σε εμάς τον έχουν “πιάσει” και με το παραπάνω).
  -Δεν “μπλοκάρω” από ψευτοδιλήμματα για ευρώ και δραχμές, δεν “μασάω” από φωτισμένους σωτήρες που σώσανε την παρτίδα για τα αφεντικά τους και πιέζω όποιον παρουσιάζεται ως το νέο, να αναγκαστεί να πράξει τα μέγιστα για το καλό του συνόλου και μόνον.
  -Τιμωρώ.
  Πρό πάντων τιμωρώ, κάθε έναν ξεχωριστά για την συμμετοχή του στα εγκλήματα εναντίον μου και ενάντια στην Πατρίδα μας.
  Πρό πάντων τους τιμωρώ όλους, για να γνωρίζουν οι επόμενοι τι τους περιμένει εάν “λοξοδρομήσουν”.
  ΚΑΙ……ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, χωρίς εκδίκηση, μα απόδοση δικαιοσύνης για τα δίκαια ενός Έθνους.

  • Ναξάκης Κώστας /

   Βόηθα Ανδρέα!

   Υπονοείς ότι πρέπει να αναγνωρίσω το Μανωλιό όπως κι αν ντύθηκε, ή και κάτι ακόμη που δεν μπορώ να “πιάσω;

   • Ανδρέας Αέναος /

    Καλησπέρα σας.
    Φίλε μου Κώστα, ευχαρίστως να σε βοηθήσω και να μας βοηθήσω όσο μπορώ.
    Πρώτα να ξέρεις ότι ποτέ δεν υπονοώ τίποτε, όσα λέω και γράφω τα εννοώ
    Ασφαλώς λοιπόν επισημαίνω ότι το κριτήριό μου και όλων μας, κατ ανάγκη και εκ των γεγονότων, είναι αυξημένο και δεν δικαιολογείται το “λάθος”.
    Ασφαλώς και όποιο ένδυμα και αν ενδυθεί ο Μανωλιός, πάντα Μανωλιός είναι και θα παραμείνει.
    -Σίγουρα δεν μπορώ να “προσωποποιήσω” το παράδειγμά μου, διότι στις μέρες μας η “λάσπη” είναι προνόμιο των επίορκων, των προδοτών, των δημοπράτων, των αλλοεθνών, των αλλογενών εξ υπηρετών ξένων αφεντικών που συν-κυβερνούν, πότε εναλλασσόμενοι και πότε με ανταλλαγές στελεχών και τώρα που το επιτάσσει η “ανάγκη” της υπηρέτησης των αφεντάδων τους, κυβερνούν μαζί και στηρίζουν αλλήλους στο έγκλημα τους.
    Εφ όσων και διαβάσουμε, ως βιβλίο, τα τελευταία 40 χρόνια της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας μας, κανένας δεν θα μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ, κανένας δεν θα μας ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ, κανένας δεν θα μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ.
    Όλοι μας θα γνωρίζουμε τι να πράξουμε την ημέρα των εκλογών.
    Όλοι μας γνωρίζουμε ποιούς και πως να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ.
    Όλοι μας γνωρίζουμε πως ήλθε η ημέρα να κάνουμε τον “τροχό να γυρίσει αλλιώς”.

    • Ανδρέας Αέναος /

     “”και πιέζω όποιον παρουσιάζεται ως το νέο, να αναγκαστεί να πράξει τα μέγιστα για το καλό του συνόλου και μόνον.””
     Όσο για αυτό το αναγραφόμενο μου, θα στο εξηγήσω και προκειμένου να αποφύγω “στίγματα” και “λάσπες”, θα στο εξηγήσω με ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα και “ο νοών νοείτω”.
     Ο “διάσημος” ( και συγνώμη από τους φίλους παναθηναϊκούς)”εξυγιαντής” του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στα όργια και έκτροπα των δικών του οπαδών, στον τελικό του κυπέλλου, εποίησε την νήσσαν.
     Θα απαιτούσα, από τον ίδιο και τους γύρω του, εάν αλήθεια νοιάζεται για το καλό του αθλητισμού, θα απαιτούσα να κάνει ένσταση στην (χάδι) τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα του και να ζητήσει αυστηρότερη.
     “Μετέφερε” αυτό το παράδειγμα σε και στα νέα κόμματα και καταλαβαίνεις ποιούς και πως τους εννοώ.
     Εννοείται πως όταν μιλάω για “στίγμα” και “λάσπη”, δεν λέω για μένα, αλλά για να μην υπονοήσει κάποιος ότι δή για την σελίδα.
     Εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο εάν με πούνε φασίστα,μασίστα, ντι μπέστια, ζουγκλάκο, αναρχικό, εξτρεμιστή, είτε ότι προαιρούνται.

     • Ναξάκης Κώστας /

      Τώρα μπλέχτηκα περισσότερο. Χθες το βράδυ παρακολουθούσα πολίτικη (κουζίνα;) εκπομπή και άκουσα ότι το διακύβευμα (τι σκέφτονται για να μπλέκουν τον κοσμάκη) αυτών των εκλογών, είναι ποιος πρόλαβε να πει πρώτος το γλωσσοδέτη “Νέα Ελλάδα”. ΣΕ αυτό το “νέο” αναφέρεσαι Ανδρέα;

      Θα τρελαθούμε παιδιά!

 3. Ναξάκης Κώστας /

  Καλημέρα.

  ¨Βγάλε” την υποχρέωσή σου, προσφέροντας ένα κουτί γλυκά. Όταν προσφέρεις την ψήφο σου, γίνεσαι συνένοχος.

  • Ανδρέας Αέναος /

   Ακριβώς Κώστα φίλε μου και για να μην τρελαθούμε εντελώς……!
   Ακριβώς “μαγερειό” είναι οι τηλεοπτικές παραγωγές καλοπληρωμένων (με δικά μας χρήματα, όσο και να πετσοκόβονται περί ιδιωτικής τηλεόρασης), καναλαρχών και καλοπληρωμένων φασισταράδων “έγκριτων” δημοσιογραφοαληταράδων.
   “Μαγερειό” με ποταπής ποιότητας παρεχόμενο φαγητό, λόγω της σαπίλας στα υλικά τους.
   Κατόπιν του προλόγου να “έλθω” και στο δια ταύτα της ερώτησης σου.
   Σίγουρα θα ήταν τουλάχιστον “περίεργο” να γράφω για νέο και να αναφέρομαι σε γλωσσοδέτες και ξεκατινιάσματα της 5ης φάλαγγας, των δημοσιογράφων και των καλοπληρωμένων αλήτικων ερωτηματικών τους.
   Ακόμα πιό “περίεργο” θα ήταν η αναφορά μου στο νέο, να απευθύνεται στον αποστάτη του εφιάλτη!!!!!!!!! τον επωνομαζόμενο (από εμένα) και πρωθυπουργό της γκαρσονιέρας και των χάπενινκ ( έχεις δεί; όλες του τις ομιλίες σε κλειστό 2χ3 και σε γκαλά των 20, οι υπόλοιποι που παρευρίσκονται στην αίθουσα είναι οι μπράβοι του!!!! ααα…ξέχασα και τα στημένα “ζωντανά” στιγμιότυπα των συνκεκινημένων τουριστριών που αγκαλιάζουν τον “δοξάστε με τον πρωθυπουργό σας” ρέ)!!!!!!!!!!!!
   Ακόμα πιό “περίεργο” θα ήταν να αποκαλώ νέο αυτό που οι ίδιοι οι αφέντες του ( νομίζοντας ότι το “στηρίζουν;;;;”), το απογυμνώνουν.
   Σήμερα ήλθαν τα μαντάτα και από βρυξέλες και από ουάσινγκτον!!
   !!! σαμαράς και βενιζέλος έσωσαν το πολύτιμό τους, το ευρουλάκι τους και τις τράπεζες των αφεντάδων τους!
   !!! Έ…ε λοιπόν αυτό είχε και ένα μικρό κόστος βρε αδελφέ.
   Η Ελλάδα αδικήθηκε λίγοοοο…… εεε δεν σε καταλαβαίνω; τα θές όλα δικά σου;;;;;;;;

  • Βελζεβούλης /

   …γλυκάααα, γλυκάααα… ναίαιαιαι… χίλιες φορές γλυκάααα…

   …αλλιώς εάν νομίζεις ότι σου έρχονται ακριβά, τότε τι να σου πω…

   …πρόσφερε το κ…ορμί σου αν σε «βολεύει» ρε πανίβλακα… αλλά εφάπαξ… πως το λένε… για μία φορά…

   …το δικό σου όμως… όχι και το δικό μου… και εσαεί, όπως το προσφέρεις «ψυχανώμαλε» με την… ψήφο σου…

   …λιγότερο θα… πονέσεις…

   …και δεν θα σε σιχτιρίζω κι εγώ καθημερινά!!!

   Με πιάνιειειειεις???

   …άσε που ακόμα και την ψυχή σου, (που λέει ο λόγος βέβαια), γιατί αν είχες, δεν θα επέτρεπες να σε διαφεντέυουν ηλίθιοι, αρχίδια-πλεκόμενοι, ληστοσυμμορίτες, να προσφέρεις σε ‘μένα ας πούμε…

   …πολύ λιγότερα δεινά θα σε περίμεναν!!!

   …ούουουστ να μου χαθείς ανεγκέφαλε… βοϊδοψηφοφόρε!!!

 4. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Καλημέρα

  “Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους.”

  “Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν.”

  Πλάτωνας

  • Ναξάκης Κώστας /

   Καλησπέρα Καχύποπτε.

   Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε το φίλο μας, αλλά εκείνον που θεωρούμε άξιο.

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Και…. να με συμπαθάτε που θα κάνω λίγο “καφενείο” τα σχόλια μου, αλλά ο έμετος της αηδίας με πνίγει.
  Λοιπόν, αλήτη-φασίστα-ρουφιάνε δημοσιογράφε (το ρητό τους περιλαμβάνει όλους, μα όλους που ασκούν το “λειτούργημα” σήμερα), λοιπόν φασίστα καλοπληρωμένε δημοσιογράφε, διαπλοκή δεν είναι να συναντά η δούρου τον μαρινάκη σε ταβέρνα, διαπλοκή είναι να βάζεις τον χρεωμένο πρόεδρο, χρεωμένης ποδοσφαιρικής ομάδας στο ψηφοδέλτιό σου……ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ή ακόμα “νομίζεις” ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ζούμε σε γυάλα;

  • Ναξάκης Κώστας /

   Καλημέρα.

   Να ρε Ανδρέα κάτι τέτοια λες και καταλαβαίνω γιατί μπλέκομαι κάποιες φορές. Από τότε που οι…ποδοσφαιριστές έγιναν επαγγελματίες, έπαψαν να παίζουν για τη φανέλα. Kάνουν μεταγραφές καλοπληρωμένες γιατί ξέρουν να Μπιστη(σουν) το τόπι και “κόβουν” … εισιτήρια. Και εγώ; Τι να κάνω που τον γουστάρω είναι και κολλητός μου και κλέβω λίγο από τη λάμψη του.

   Άσπρα – κόκκινα – κίτρινα – μπλε καραβάκια στο Αιγαίο δεν με παίρνετε και με.

 6. Βελζεβούλης /

  Εκλογές???

  Δεν θα μπορούσε ποτέ να λείπει ένας «σοβαρός»… βελζεβούλης που έχει μάθει να χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν… από την «αρένα», αλλά να με συμπαθάτε γιατί η μακρά απουσία μου από αυτήν, οφείλεται κυρίως στο φορτωμένο πρόγραμμα συνδιαλλαγών με τους «εντιμότατους κερατάδες» που έχουν αναλάβει τη «σωτηρία» σας εργολαβικά.

  Δεν μπορώ να σας περιγράψω, τι… ψυχές αγόρασα το τελευταίο διάστημα… κυρίως την… εβδομάδα των Παθών σας και μάλιστα σε τιμές… ξευτίλα, (ένεκα η οικονομική κρίση βλέπετε).

  Γι’ αυτό προσέξτε αμνοερίφια, (είδατε πόσο ευγενικά το τοποθετώ, εεεεε??? Δεν σας λέω βόδια για να μην σας προσβάλω), τώρα που θα πάτε στις «κάλτσες», (που έλεγε και η χτυπημένη αρχιδια-πλεκόμενη μαριονέτα που αναδείξατε σε πρωθυπουργό σας), να θυμάστε ότι όοοολοι αυτοί που σας γλύφουνε πατόκορφα για να τους ψηφίσετε και σας εγγυώνται τάχα μου καλύτερες μέρες, είναι ακριβώς οι ίδιοι που σας υπόσχονταν και παλαιότερα καλύτερες μέρες με αποτέλεσμα να ζείτε, (όσοι δεν έχετε αυτοκτονήσει ακόμα), αυτό που ζείτε σήμερα και έχουν ήδη υπογράψει την περεταίρω καταδίκη σας μαζί μου για αμέσως μετά τις εκλογές, έναντι του ευτελούς αντιτίμου, να τους δώσω έστω και μικρή επιπλέον διορία στην καρέκλα τους, για να γλυτώσουν τα κεφάλια τους από τ’ αφεντικά τους.

  Τώρα θα μου πείτε γιατί εγώ έσπευσα να σας το αποκαλύψω???

  Πρώτον γιατί ένας καθ’ όλα «έντιμος» βελζεβούλης, οφείλει να μην τηρεί εχεμύθεια… βελζεβούλης γαρ…

  Και δεύτερον, γιατί προσπαθώ να αποκομίσω όσο περισσότερα οφέλη γίνεται, εκμεταλλευόμενος την περίσταση βρε αμνοερίφια…

  Μπα σε κακό σας… όλα θέλετε να τα μαθαίνετε???

  Αν μου προσφέρετε το κάτιτις παραπάνω εσείς… (ας πούμε… και μεταξύ μας… αν φροντίσετε να δεχθεί στην «αγκαλιά» του τον επίγειο εφιάλτη σας ο επουράνιος αντίπαλός μου), θα φροντίσω κι εγώ για την εφιαλτική καταδίκη όλων των υπολοίπων…

  Αλλιώωωως… κλάψτε από τώρα!

  • Ναξάκης Κώστας /

   Διακρίνω ότι κάποιοι έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να κάνουν συμφωνίες….ακόμη και με το διάβολο. Γιατί πιστεύω ότι αυτό το όοοολοι, βοηθάει περισσότερο εκείνους που φοβούνται όχι μόνο μην χάσουν την κουτάλα, αλλά σκιάζονται μην σταματήσω να πληρώνω την μούργα για ….. ελαιόλαδο.

 7. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Ω ρε του Κίτσου η μάνα κάθουνταν στην άκρη στο ΠΟΤΑΜΙ.
  Με το ΠΟΤΑΜΙ μάλονε για να περάσει αντίπερα.

  Πέρα στα κορφοβούνια.

  Αχ εκτροπές όχι για ύδρεφση.

 8. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Καλημέρα.
  Το βρήκα στο ιντερνετ και μου άρεσε.
  Γυρίζει ο 27 χρόνος Κώστας γιός του Μανώλη στο σπίτι . Κάθονται αρχίζουν την κουβέντα .
  Κώστα ο θείος σου ο Στέλιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μόνο πρέπει να τον βοηθήσουμε. Μα ήντα λες πατέρα αυτός δεν είναι μια με το Πασοκ και μια με την Νέα Δημοκρατία; Ναι κοπέλι μου αλλά ήντα να κάνομε θείος σου είναι. Ναι πατέρα αλλά δεν επέλεξα εγώ να είναι θείος μου μου έτυχε στην ζωή . Άστα αυτά κοπέλι μου και κοίτα να τον βοηθήσουμε.
  Και πότε πατέρα είναι οι εκλογές ; Στις 18 ΤΟΥ Μάη παιδί μου. Αποκλείεται πατέρα δεν γίνετε να τον βοηθήσω με τίποτα . Γιάντα παιδί μου μου το κάνεις αυτό να ξευτιλιστώ στον αδερφό μου. Δεν γίνετε πατέρα σου λέω με τίποτα διότι βρήκα δουλειά επιτέλους μετά που πήρα το πτυχίο μου. Και που σε εμποδίζει παιδί μου η δουλειά; Δεν γίνεται πατέρα διότι βρήκα δουλειά στην Αυστραλία και φεύγω σε λίγες μέρες . Μα ήντα μου λες εδά παιδί μου; Ναι πατέρα βρήκα καλή δουλειά στην Αυστραλία . Α και ξέχασα να σου πω και η Ελευθερία μας βρήκε δουλειά και φεύγουμε μαζί. Μα τι είναι αυτά παιδί μου που μου λες μεγάλη στεναχώρια μου δίνεις. Όχι πατέρα δεν στην δίνω εγώ . Ο αδερφός σου στην δίνει και η παρέα του. Βολευόταν αυτός τόσα χρόνια και έθαβε εμένα την αδερφή μου το μέλλον της νεολέας ακολουθώντας αυτούς εδώ και πολλά χρόνια. Μόνο πάω εδά πατέρα να αρχίσω να ετοιμάζομαι και έχεις εσύ τα δικά σου να αρχίσεις να τρέχεις για να βρεις ψήφους για τον θείο .

  • Ανδρέας Αέναος /

   Καλημέρα σας.
   Ακριβώς αυτό φίλε ΚΑΧΥΠΟΠΤΕ, ΔΕΝ τους ψηφίζουμε, δεν τους συν τρέχουμε, δεν γινόμαστε αρωγοί στην βρωμερή προσπάθειά τους.
   – Και εάν πρόσεξες, η ιστοριούλα που παραθέτεις δίνει τους 2 στους τρείς να μην βοηθάνε και ο τρίτος (πατέρας) είναι αμφίβολο εάν θά……
   Εγώ όμως θα σου ζητήσω να κοιτάξεις τα πραγματικά νούμερα των προηγούμενων εκλογών…. ο 1 στους 9 τους ψήφισε, που εάν το καλό σκεφθείς-με τόσες διαπλοκές και τόση εδραίωση για σαράντα χρόνια, είναι παταγώδης αποτυχία για αυτούς και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν είμαστε συνένοχοι τους.
   Το γεγονός ότι έχουν την κυβέρνηση, συμβαίνει διότι κατέχουν βία, κατέχουν τεχνάσματα, κατέχουν νοθεία,κατέχουν “δικαιοσύνη”, κατέχουν “αστυνομία”, κατέχουν διαπλοκή, κατέχουν έλλειψη ντροπής, κατέχουν ξένη εθνικότητα, κατέχουν ξένο γένος, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΟ και μάλιστα όχι ως ιδεολογία αλλά επ αμοιβής φασισμό.
   Βρισκόμαστε σε καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ και δεν ζητάω ευθύνες συνενοχής, ζητώ ευθύνες για έλλειψη θάρρους, για έλλειψη ιδανικών, για παράδοση άνευ όρων, από όλους καθώς και από μένα.

   • Ναξάκης Κώστας /

    Καλησπέρα φίλε Ανδρέα.

    Οργίζομαι με όσα περιγράφεις, γιατί έτσι “έδιωξαν” στην Αυστραλία μαζί με τη νεολαία και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

    Πως με ονομάτισε ο Βελζεβούλης; Ανεγκέφαλο βοιδοψηφοφόρο;