Δημοκρατία αλλά καρτ… φερετζές ακραίου φασισμού!!!

Αθήνα 20/5/2013

   Το τελευταίο διάστημα, έχει δώσει και έχει πάρει ο σαματάς, για την υπεράσπιση της υποτιθέμενης  “Δημοκρατίας” που ζούμε, διότι κακοποιείται (όπως λένε) βάναυσα από πολιτικά εντός του κοινοβουλίου κόμματα, στα οποία αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του ακροδεξιού η του ακροαριστερού, “φασιστικού μορφώματος”. Λέω ακροδεξιού η ακροαριστερού, αφού οι απόψεις διίστανται, ανάλογα με την πολιτική χωροθέτηση αυτού που εκφράζει την άποψή του.

      Φυσικά οι Έλληνες πολίτες, προσπαθούν να διακρίνουν αμυδρά, ψήγματα στοιχειώδους δημοκρατίας και σοβαρότητας, ανάμεσα σε ένα συνονθύλευμα πολιτικών τσαρλατάνων, που στερούνται παντελώς Εθνικού και ιδεολογικού προσανατολισμού, που εντέλλονται από ξένα διαπλεκόμενα συμφέροντα να φέρουν εις πέρας το ξεπούλημα της Χώρας μας, με αντάλλαγμα τον εύκολο πλουτισμό τους εις βάρος  των Ελλήνων πολιτών.

      Μιας και έγινε τόσος λόγος για το επεισόδιο στη βουλή με τη χρυσή αυγή, σκέφτηκα να καταθέσω και εγώ μερικά από αυτά που κατά καιρούς έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, όπως υποθέτω και στην αντίληψη των περισσοτέρων από εσάς που ασχολείσθε με την πολιτική.

      Επειδή παρακολουθώ τακτικά τις συνεδριάσεις της βουλής, εδώ και κάτι λιγότερο από σαράντα χρόνια, (από την υποτιθέμενη “μεταπολίτευση”), όταν δεν απουσιάζουν οι “εθνοπατέρες” μας σε καμιά “συνεδρίαση” σπληνάντερου, κοκορετσιού, τσιπούρας, αστακού κλπ… όταν δεν κοιμούνται αναίσθητα και αναιδέστατα ως παχύδερμα επάνω στα έδρανα του Ναού της “Δημοκρατίας”, όπως συνεχίζουν υποκριτικά να αποκαλούν το Εθνικό μας Κοινοβούλιο, παρά το γεγονός ότι μέσα από αυτό, φρόντισαν με την ψήφο τους να περάσουν και να εφαρμοστούν νόμοι, που θα ζήλευαν και θα ωχριούσαν μπροστά τους, αποφάσεις  των σκληρότερων χουντικών καθεστώτων, τότε…

      …στο μόνο που επιδίδονται, είναι οι ειρωνικές αντεγκλήσεις, οι κουτσαβακισμοί, οι κομπορρημονείες, τα φθηνά και ανούσια χειροκροτήματα και σκυλοβρίζονται μεταξύ τους όπως ταιριάζει απόλυτα στα χαμερπή ρεμάλια, που δυστυχώς βρέθηκαν εκεί μέσα για να “μας εκπροσωπούν”, αφού “επιλέχθηκαν” από μερίδα των συμπολιτών μας, μεταξύ των κακών ως… μη χείρον!  (“επιλέχθηκαν”=… κατόπιν προώθησης του κομματικού μηχανισμού και του συστήματος που είναι υποταγμένοι και υπηρετούν, αναλαμβάνοντας φυσικά, τις ανάλογες υποχρεώσεις, που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός).

      Άπειρες φορές μέχρι σήμερα, τους ακούσαμε να αλληλοβρίζονται από βήματος του Εθνικού μας Κοινοβουλίου, ως κλέφτες, ως προδότες, ως συμμορίτες, ως εγκληματίες, ως ψεύτες, ως συκοφάντες και χίλια δύο άλλα “ευγενή” και “κοσμητικά” κατά την άποψή τους υποθέτω επίθετα!

      Αυτή την ωραιότατη εικόνα παρουσίαζε συνήθως η αίθουσα της Βουλής, γι αυτό κάποτε ο Απόστολος Κακλαμάνης, εξέφρασε την επιθυμία να μην εισχωρούν συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και ξευτιλίζονται οι “Εθνοπατέρες” μας σε ζωντανή αναμετάδοση!

      Με τόση ευπρέπεια λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί ο Ναός της Δημοκρατίας!!!

      Να υπενθυμίσω σε όσους γνωρίζουν αλλά το έχουν ξεχάσει και να γνωστοποιήσω σε όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος της ΝΔ, την 15η. Ιουλίου του 1998 ημέρα Τετάρτη, είχε βγάλει ακόμη και περίστροφο, ενώ απείλησε τον τότε υπουργό Δημοσίας τάξεως Γιώργο Ρωμαίο, ότι θα τον “ξυλοφορτώσει”, μέσα στην αίθουσα του Ναού της “Δημοκρατίας” και δεν συγκινήθηκε κανείς τους τότε, ώστε να κινήσει τις διαδικασίες εφαρμογής του κανονισμού της βουλής!!!

      Αλλά ήταν σάρκα από τη σάρκα τους, ήταν ένα από τα πολλά “Δημοκρατικά πολιτικά ρεμάλια” που ζουν παρασιτικά,  που λυμαίνονται τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και ήταν προστατευόμενος του βρωμερού συστήματος, που ως γνωστό, όταν πρόκειται για φαινομενικές “συγκρούσεις” μεταξύ των φατριών του, παρεμβαίνει πυροσβεστικά και αποσιωπά τα πάντα!!!

      Γιατί στον άγραφο νόμο της “δικής τους”… ημέρας, (όχι της νύχτας), που εφαρμόζουν οι “κουστουμάτοι” νταβατζήδες και οι συμμορίες τους, τα πάντα επιτρέπονται, εφ’ όσον ο “αρχινονός” πρόεδρος της φατρίας το επιτρέπει, αλλιώς οι διαφορές λύνονται μεταξύ τους… “πολιτισμένα” και… “ευπρεπώς”!

      Και πείραξε τον Δραγασάκη η φράση (μίστερ Αλέξης);;;

      Σας θίξανε την υπόληψη του προέδρου σας “κύριε” Δραγασάκη;;;

      Γιατί όλα τα υπόλοιπα “κοσμητικά”, ειπώθηκαν μετά την μάλλον αψυχολόγητη ενέργειά σας, να καλέσετε τον φρούραρχο να αποβάλει τον Ηλιόπουλο από την αίθουσα της βουλής…

      Και κάτι ακόμη:

      Η άγαρμπη ενέργειά σας να εφαρμόσετε άμεσα και για “ψύλλου πήδημα” τον κανονισμό, σας “ξεβράκωσε” άτσαλα και απέδειξε ότι ενώ ο κανονισμός υπάρχει, εσείς δεν τον εφαρμόζετε σκοπίμως ακόμη και για σοβαρότερες περιπτώσεις, διότι είστε (όλος ο έγχρωμος κομματικός αχταρμάς, από τη μία άκρη έως την άλλη)  σφιχταγκαλιασμένοι, αδιαίρετοι και λειτουργείτε όλοι μαζί, με γνώμονα το συμφέρον του συστήματος που υπηρετείτε και ταυτόχρονα καλύπτοντας ο ένας τον άλλο, εξασφαλίζετε τα μεμονωμένα ιδιοτελή συμφέροντά σας.

      Αλλά όπως φαίνεται, μάλλον σας τάραξε τα γαλήνια νερά, της κατά κάποιον τρόπο “ιδιωτικής σας λίμνης”, ο “παρείσακτος” επισκέπτης και προσπαθείτε απεγνωσμένα να απαλλαγείτε από την απροσδόκητη παρουσία του, δημιουργώντας τεχνητή… τρικυμία!

      Ας προσέχατε κύριοι πολιτικάντιδες και ας ακολουθούσατε πιστά και κατά γράμμα τους όρους και τους κανόνες της πραγματικής Δημοκρατίας, λειτουργώντας  με γνώμονα το Εθνικό και κοινωνικό συμφέρον, ώστε να μην αφήνατε περιθώρια εισόδου αντιδημοκρατικών εισβολέων, που διαταράσσουν επικίνδυνα την ισορροπία και τη γαλήνη της ζωής των πολιτών.

      Αυτή την πλασματική “Δημοκρατία” εγκαθιδρύσατε στην Ελλάδα μας, την οποία για τα σαράντα περίπου τελευταία χρόνια, την υπομένει έχοντας υποστεί τις βάρβαρες συνέπειες της ο Ελληνικός Λαός, αυτής της Δημοκρατίας τα απόνερα καλείστε να αντιμετωπίσετε σήμερα κι εσείς.  Τώρα δυστυχώς για εσάς, θα έχετε να αντιμετωπίσετε βολές πανταχόθεν, με απρόβλεπτα μάλλον δυσάρεστα για εσάς αποτελέσματα και… κατά τη γνώμη μου, όχι άδικα!

      Δεν θα υπερασπιστώ τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο της χρυσής αυγής, (πως θα μπορούσα άλλωστε), αφού έτσι κι αλλιώς, τον υπερασπίζεται νομίζω στοιχειωδώς τουλάχιστον, το βίντεο που αναπαράγουν, (ηλιθιωδώς ;;;… Θα έλεγα), τα ΜΜΕ,  αλλά εάν υπάρχει πραγματικά κανονισμός της βουλής, τότε φροντίστε να τον εφαρμόζετε πάντα και σε όλους, αρχής γενομένης από τον εαυτό σας, φαρισαίοι υποκριτές!!!

      Διαφορετικά, ένα συμπέρασμα μόνο βγαίνει από τις (Ηλίθιες;;;) ενέργειές σας!

      Κατ’ εντολή και καθ’ υπαγόρευση των βρωμερών αφεντικών σας, εγκληματείτε εις βάρος του Ελληνικού Λαού, προκαλώντας εκούσια τις βίαιες συμπεριφορές, ελπίζοντας ότι μέσα από ένα εμφύλιο μακελειό, θα γλιτώσετε τα κεφάλια σας και θα επανακάμψετε αργότερα δριμύτεροι, ως “Σωτήρες” του Έθνους!

       Εάν κάτι τέτοιο περνά σαν ιδέα, από τον στόκο που κατοικοεδρεύει στην θέση του “εγκεφάλου” σας, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι… κατά το κοινώς λεγόμενο… κούνια που σας κούναγε, που λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας.

      Γιατί οσονούπω, διαισθάνομαι πως θα αρχίσει ο Λαός, να εφαρμόζει τον δικό του άγραφο και επώδυνο για εσάς  “κανονισμό”, που μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να σας τον περιγράψω με λόγια…    (ελεύθερη ερμηνεία)!!!

 Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

16 comments

 1. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα.

  Το τελευταίο διάστημα η κακοποίηση της «δημοκρατίας» μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, από ακροδεξιούς και ακροαριστερούς φασίστες έγινε καταφανής. Στα σίγουρα όμως η κατάσταση αυτή δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα. Η αυταρχική συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος ξεκινά την πρώτη ημέρα της «αποκατάστασης της δημοκρατίας». Η «αυταρχοποίηση» του «δημοκρατικού πολιτεύματος», συντελέστηκε την περίοδο από τότε μέχρι σήμερα. Ελάχιστα ενδιαφέρει η ποσοτική συμμετοχή των εκάστοτε «δημοκρατικά εκλεγμένων» κυβερνήσεων. Κάθε μια όμως από αυτές με τον αυταρχισμό της εξουσίας τους, δημιούργησε τον αυταρχισμό της κοινωνίας μας. Το θέμα είναι ότι επειδή η εξέλιξη υπήρξε μακρόχρονη δεν μπορέσαμε να συνειδητοποιήσουμε την επικινδυνότητα του φαινομένου, προσαρμοστήκαμε σε αυτό και πλέον δεν μας σοκάρει. Ίσως θεωρηθεί παράδοξο αλλά η κακοποίηση αυτή δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς ο καθένας μας να έχει εξοικειωθεί με αυτό. Είναι φανερό ότι η κλήση για πρώτη φορά του φρούραρχου της βουλής ρίχνει το προσωπείο της «δημοκρατικής διακυβέρνησης», αποκαλύπτοντας τον αυταρχικό ρόλο των «εκλεγμένων» εκπροσώπων μας. Αν προσπαθούσα να καταγράψω εκτενώς τα γεγονότα από τη δεκαετία του 1980 έως σήμερα θα γινόταν ίσως καταφανής ο ρόλος που έπαιξαν τα όργανα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Επιγραμματικά θα αναφερθώ στον έλεγχο των διαχρονικών «μπαχαλάκηδων», τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων, τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και τον εκφασισμό τμήματος του Ελληνικού λαού.
  Έχω την αίσθηση ότι η ενέργεια του αντιπροέδρου της βουλής είναι η σταγόνα που γέμισε το ποτήρι του αυταρχισμού. Σε τέτοιες ενέργειες, το μόνο που δεν μας επιτρέπεται είναι να σφυρίζουμε αδιάφορα. ‘Όλα τα κόμματα δηλώνουν ότι οι ενέργειες τις χρυσής αυγής δεν είναι αρεστές. Ρίχνουν όμως νερό στο μύλο προφανώς γιατί αυτό διασφαλίζει τη διατήρηση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής τους εξουσίας. Πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους όμως ότι ο λαός δεν ενδιαφέρεται διόλου από πού προέρχεται ο αυταρχισμός. Για μας δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Άλλωστε εμάς έχει κατά καιρούς στοχοποιήσει ο μηχανισμός τους (Πορείες, αγανακτισμένοι, marfin, απεργοί, κοκ). Ακόμη και αν στόχος σας είναι να προωθήσετε το τμήμα εκείνο της βουλής που δηλώνει αυταρχικό ή να μας εκφοβίσετε με τον μπαμπούλα του αυταρχισμού, δεν θα διστάσουμε.

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Κωστή μου καλησπέρα.
   Πολύχρονος, υγιής, και ευτυχισμένος!
   Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες μα… όοοολες οι επιθυμίες σου, όσο… τολμηρές και αν είναι!
   Αν χρειαστείς τη βοήθειά μας γι’ αυτό, θα είμαστε στη διάθεσή σου με… ευχαρίστηση!
   Προς το παρόν ας τσουγκρίσουμε στην υγειά σου!

 2. Έλλην /

  Η τελευταία φράση που γράφει ο Κώστας, ακούγεται πολύ τελευταία.
  Το ίδιο πιθανώς να λέγανε ίσως και πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Ότι προσπαθούσαν μέσω της σκληρότητας του στρατιωτικοποιημένου NSDAP να κρατούν μαντρωμένο το λαό στις γνωστές για την εποχή πολιτικές στρούγκες.

  Η Ιστορία λοιπόν έδειξε ότι αν αυτό ήταν το σχέδιο…..απέτυχε παταγωδώς.

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Κώστα φίλε μας, κατ αρχάς πολύχρονος για την ονομαστική σου εορτή.
  Σου εύχομαι χρόνια ακόμα πολλά και, ελπίζω σύντομα, ελεύθερα και ξανά ευτυχισμένα.
  θα ξεκινήσω σχολιάζοντας τα τελευταία που γράφεις ( Για μας δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Άλλωστε εμάς έχει κατά καιρούς στοχοποιήσει ο μηχανισμός τους (Πορείες, αγανακτισμένοι, marfin, απεργοί, κοκ). Ακόμη και αν στόχος σας είναι να προωθήσετε το τμήμα εκείνο της βουλής που δηλώνει αυταρχικό ή να μας εκφοβίσετε με τον μπαμπούλα του αυταρχισμού, δεν θα διστάσουμε).
  Πράγματι για εμάς δεν υπάρχουν αδιέξοδα ( η αντίληψη του τρόπου δράσεως μας σταματά προς ώρας), και αλήθεια δεν θα διστάσουμε.
  Πέραν τούτων όμως, ο φίλος μας ο Γιάννης έχει κάνει μια εκτενή και λεπτομερή ανάλυση και προκειμένου να καταδείξει το μυθικό τέρας-που κατοικεί στα άδυτα της βουλής των Ελλήνων-και παχιά παχιά αυτοί οι τσαρλατάνοι (βολευτές,δημοσιογράφοι και λοιπά χαμερπή ασπόνδυλα), ονοματίζουν δημοκρατία.
  Δημοκρατία…….παχύ και πιασάρικο όνομα και αν το δουλέψεις κατάλληλα….έχεις απίστευτη ωφέλεια-κυρίως στο πάχος της πορτοφόλας σου…. ή κάνω λάθος //κύριε???// βολευτά??
  Έχω την εντύπωση (αν και συνήθως παραλείπω τα επιμέρους, σε μια συζήτηση και ασχολούμαι με την ουσία) ότι το άρθρο αυτό του Γιάννη, μας δίνει τροφή για αρκετά σχόλια επί τούτου (γιατί ότι και όσα αφορούν την βουλή και τους βολευτές, τα επιμέρους προσφέρουν την ουσία).
  Ως παράδειγμα θα σας υπενθυμίσω ότι, πρωθυπουργός καταξίωσε (σε συνέντευξή του σε περιοδικό της χώρας από την οποία παίρνουν εντολές-την γερμανία), καταξίωσε λέω και επίσημα την μίζα (έως 500 εκατομμύρια δραχμές, για τους διοικητές του δημοσίου).
  Τώρα πλέον συγκαταλέγεται στους //αείμνηστους χαχαχαχαχα//και περιμένουν να ωριμάσουν οι συνθήκες, ώστε να του στήσουν και τον ανδριάντα του ευεργέτη…..τους ( οι αφέντες).
  Πιθανολογώ, Γιάννη, ότι ο φρούραρχος δεν εκλήθει, διότι ο πολιτικός ήταν εκτός βουλής…….εσείς τι λέτε?????

 4. Ανδρέας Αέναος /

  Γειά σας και πάλι.
  Θα ενοχλήσω για λίγο ακόμα, και αυτή τη φορά με μία ερώτηση προς τον Γιάννη….( Γιατί στον άγραφο νόμο της “δικής τους”… ημέρας, (όχι της νύχτας), που εφαρμόζουν οι “κουστουμάτοι” νταβατζήδες και οι συμμορίες τους, τα πάντα επιτρέπονται, εφ’ όσον ο “αρχινονός” πρόεδρος της φατρίας το επιτρέπει, αλλιώς οι διαφορές λύνονται μεταξύ τους… “πολιτισμένα” και… “ευπρεπώς”!).
  Γιάννη, τι ακριβώς θέλει να πεί ο ποιητής???? τι εννοείς γράφοντας πολιτισμένα και ευπρεπώς???

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Ανδρέα μου γεια σου.

   Νόμιζα πως έγινα κατανοητός ως προς το “πολιτισμένα” και “ευπρεπώς”.

   Δεν μπορώ να στο περιγράψω ακριβώς με λόγια, αλλά… θα σου παρουσιάσω ένα παράδειγμα με εικόνα.
   Να κάπως έτσι ας πούμε…

   Φαντάστηκες πως μία ανώνυμη εταιρεία διεκπεραίωσης κάθε είδους… “συμβάσεων”, που λειτουργούσε επί σειράς ετών και συμπτωματικά πέρασε σε σιωπηρή… απενεργοποίηση λίγο πριν τους… ολυμπιακούς αγώνες, παρουσιάζοντάς μας ως μεγαλοστελέχη τα… βυζανιάρικα, τους ήταν άγνωστη;;;

   Αυτή δημιουργήθηκε με “μετοχές” και συμμετοχές, όλων των χρωμάτων της “ίριδας” και δεν τους ήταν άγνωστη, απλά ήταν “Ανώνυμη” και ισχυρή όπως πολλές… “Ανώνυμες Εταιρείες”, γι’ αυτό και το “έπαιζαν” όλοι… γενναίοι… ατρόμητοι και… ατσαλάκωτοι!

   Εάν δημιουργηθεί μία πραγματικά Άγνωστη “Ανώνυμη Εταιρεία”, η και… “Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης”, τότε θα τους φύγει στεγνά η… “μαγκιά” και θα τρέμουν, από τις τρίχες των μαλλιών τους, έως και τα νύχια των ποδιών τους… και εάν αποφασίσουν να κάνουν δηλώσεις, θα τις κάνουν φορώντας… “Πάμπερς”, (σαν αυτά που χρησιμοποιούσε για τις “μεταφορές” του ο… “Αείμνηστος” τη δεκαετία του ογδόντα), εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο!!!

   Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά εάν έχεις περεταίρω απορίες θα είμαι στη διάθεσή σου.

   • Κώστας Ναξάκης /

    Καλησπέρα και πάλι.

    Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

    Προτείνω η νέα εταιρία να είναι:
    Ελληνική, πολυμετοχική, μετοχολογίου ευρείας διασποράς, με ανώνυμες κοινές μετοχές.

    Όσον αφορά Ανδρέα τον «πολιτικό» θα σου υπενθυμίσω ότι όχι μόνο ήταν εκτός βουλής, αλλά «εργαζόταν» με ιδιαίτερο ζήλο να «ξηλώσει» ότι από τον ίδιο είχε ορισθεί ως «βάθρο».

    • Ανδρέας Αέναος /

     Κώστα φίλε μου, σου απαντώ στο σχόλιό σου και προκειμένου να αποκαταστήσω μια ιστορική αλήθεια.
     Παρά το //τεράστιο μέγεθος// του πολιτικού, δεν έπαψε ποτέ να είναι //άνθρωπος????// και μάλιστα απλός.
     Όλο αυτό που σχολιάζεις προέκυψε από λάθος λέξεις (βλέπεις τόσα χρόνια στην αλλοδαπή, λογικό είναι κάποιες λέξεις να μπερδεύονται).
     Στόχος του ήταν να ξηλώσει τον βόθρο και να στήσει το βάθρο, αλλά……τα μπέρδεψε.
     -Άτιμη Ελληνική γλώσσα, με τις δυσκολίες σου, πως καταστρέφεις υπολήψεις.

 5. Έλλην /

  Τι είναι η βουλή?

  Ένα κτίριο γεμάτο κίναιδους, ανθέλληνες, λεσβίες, φλωράκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ που μεγάλωσαν και ανταμείβονται για την αφισοκόλληση , μούφα αντιστασιακοί, γιοι βουλευτών που κληρονόμησαν την κουτάλα, γιατροί που χρησιμοποίησαν την βουλευτική ασυλία για να μην κατηγορηθούν για το θάνατο ασθενή, πρώην Πασόκια που γίνανε ΣΥΡΙΖΑ(βλέπουν μπροστά..), όμορφες θεσσαλονικιές που ψηφίστηκαν στις πιο όμορφες πολιτικούς του κόσμου(οπότε σωθήκαμε….), ψεύτες, απατεώνες, Ι4 παχύσαρκοι, αστράτευτοι(ναι..υπάρχει τώρα βουλευτής που δεν υπηρέτησε ποτέ..), κότες(Δαμανάκη..), βαψομαλλιάδες, άντρας με eye-liner, αναρχικοί, μιζαδόροι κτλ……

  Σιχάθηκα και που τα έγραψα….
  Πολύ θα ήθελα πάντως να έδινα το παράγγελμα….(ελεύθερη ερμηνεία) που λέει και ο Γιάννης!

 6. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Κατ αρχάς Γιάννη φίλε μου μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.
  Το μάλλον πρέπει να ανήκεις στον επιχειρηματικό κόσμο, γιαυτό και γνωρίζεις όλα αυτά τα εταιρικά (περιορισμένης ευθύνης, ανώνυμες και διάφορα άλλα που μου ανάπτυξες).
  Εγώ αυτά δεν τα κατέχω και την μόνη εταιρεία που γνωρίζω (έτσι την αποκαλούσαν στα δελτία ειδήσεων),είναι η εταιρεία δολοφόνων που σκότωνε γερόντους με σκοπό την περιουσία τους.
  -θού κύριε φυλακεί τω στόματί μου, τι σκέφτηκα τώρα?? πώς μπορώ να κάνω τέτοιες σκέψεις, για αυτά τα άδολα παλικάρια τους βολευτές????
  Όσο για τα σχόλιά σου, φίλε μου Έλληνα, μάλλον στερούνται στοιχείων.
  Πώς δηλαδή χαρακτηρίζεις με τέτοιο τρόπο, αυτούς τους //αγνούςςςχααααχαχαχα// και //άδολουςςςχααααχαχαχαχ// βολευτάδες μας????
  Αλήθεια, εκείνο το παλικάρι που στα νιάτα του κυκλοφορούσε με ένα τσεκούρι παραμάσχαλα,ποιό δικαστήριο του αφαίρεσε την μομφή και μας το παρέδωσε αγνό και αμόλυντο και προκειμένου να μας συμβουλεύει για το πόσο κακό κρύβει ο φασισμός??????
  Αλήθεια, εκείνα τα παλικάρια που στα νιάτα τους τόπαιζαν καου-μπους (κάτι κένταυροι και ρέιντζερς θυμάμαι),ποιός τους κατάστησε κριτές και νομοθέτες μας και φοροαποφεύγοντες???? ο //κυρίαρχος// λαός????

 7. Έλλην /

  Καλημέρα.
  Θέλω να σχολιάσω κάτι άσχετο…αλλά και σχετικό.

  Είδα χτες στην τηλεόραση εκείνον τον μελαμψό(sic) παλαβό που αποκεφάλισε το παλικάρι στην Αγγλία.

  Είμαι σίγουρος πως για τον Κάμερον (και συνολικά για το ΝΑΤΟ) παρά την ανακοίνωση, κάτι τέτοια περιστατικά είναι απαραίτητα γιατί οπλίζουν τον Νατοϊκό στρατιώτη με το απαραίτητο μίσος και φανατισμό για να συνεχίσουν να μάχονται την “τρομοκρατία”.

  Αυτό η η λογική διαπίστωση δεν με “τυφλώνει” έτσι ώστε να μην μπορώ να δω την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή το Ισλάμ είναι ο δούρειος ίππος της Ευρώπης. Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες δεν μπορούν να προχωρήσουν. Ειδικά αν στην μία πλευρά έχεις λογικούς ανθρώπους και στην άλλη ισλαμοφασίστες.

  Ο υποτιθέμενος ρατσισμός έναντι των λαθρομεταναστών για μένα λέγεται αλλιώς: ένστικτο αυτοπροστασίας απέναντι στην ασύμμετρη απειλή, και ειδικά στο Ισλάμ.

  Ο Έλληνας δεν πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης, ούτε είναι τρελός, όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν κάτι κότες του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Κυρά-Τασία από το Κολοκοτρωνίτσι..
  Πληρωμένη απάντηση όμως πήρε από έναν ιεράρχη. Να αγιάσει το στόμα του!

  Θα έχουμε ντράβαλα με τον Αλέξη…να με θυμάστε. Και αν η Χ.Α. πάει στο 40% να μην βγει κανείς παραπονούμενος μιλώντας πέφτοντας ταυτόχρονα από τα σύννεφα, για εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας…

 8. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα

  Επιστροφή στο θέμα του σχολίου με αφορμή την δεδηλωμένη πρόθεση της Άννας Διαμαντοπούλου να ιδρύσει νέο πολιτικό σχηματισμό.
  Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο γιατί βουλιάζει?
  Η σουπιά ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά?
  Ή στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα?

  Η αξιότιμη κυρία προσπαθεί να μας πείσει ότι έμαθε από τα λάθη της. ¨Μετανοιωμένη¨ μας ενημερώνει ότι κακώς μας επέπληξε όταν είχαμε αντίθετη άποψη από εκείνη. Τώρα προσπαθεί να μας προσεταιριστεί ψάχνοντας για «θύματα». Τώρα θα μου πείτε και αυτά πως «κολλάνε» στο θέμα? Η αλλά καρτ δημοκρατίες στηρίζονται σε αλλά καρτ θέσεις. Δεν εκφράζεται δηλώνει από αυτό το ΠΑΣΟΚ. Υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και την ανάδειξη των άριστων. Δεν μας λέει όμως πότε το κόμμα που την ανέδειξε υπερασπίστηκε τις αξίες αυτές.

  Θεωρώ ότι επειδή:
  Στο ΠΑΣΟΚ θα ψάχνονται στις επόμενες βουλευτικές.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ «ψαρεύει» σε μεγάλη θάλασσα και πρέπει η «ψαριά» να μοιραστεί.
  Η επόμενη βουλή θα είναι πολυκομματική.

  Η «κίνηση» δημιουργίας νέου κόμματος αξιολογείται ενδεδειγμένη ενέργεια από «πρωτοκλασάτους» πρώην. Με αυτό τον τρόπο ενδεχομένως να ξεγελάσουν και πάλι το εκλογικό σώμα και να επιτύχουν την διατήρηση της επιρροής τους και όχι μόνο………

  Κουίζ. Pedro alvarez……. Μεσοεπιθετικός της REAL, γεννημένος την 19.6.1975, έπαιζε δεξιά_αριστερά και χρησιμοποιούσε και το δεξί και το αριστερό πόδι.

  • Ανδρέας Αέναος /

   Καλησπέρα σας.
   Κώστα φίλε μου, κατ αρχάς θα σε επιπλήξω διότι τέτοια χαμερπή υποκείμενα ούτε κατ ευφημισμό δεν τα ονοματίζεις αξιότιμα.
   Δεύτερον, θα σου συστήσω να απαλείψεις- ακόμα και ως επιστημονική φαντασία αν το ονειρεύτηκες-το τρίτο ερώτημά σου (στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα) για το εν λόγω υποκείμενο.
   Η συγκεκριμένη //κυρία??????//,όπως ατυχώς αναφέρεσαι σε δαύτη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ καμία γνώση, ανέκαθεν είχε εντολές τις οποίες εκτελούσε κατά γράμμα και με τυφλή υποταγή στους αφέντες της.
   -Σαν παρένθεση και πριν το τρίτο σχόλιό μου, θα απαντήσω στο κουίζ.
   Στον φίλαθλο, να είσαι σίγουρος, του είναι αδιάφορο σε ποιάν θέση παίζει ο παίχτης (δεξιά ή αριστερά, δεξιπόδης ή αριστεροπόδαρος ή και τα δύο), εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σωστά την δουλειά του και η ομάδα να είναι στην κορυφή.
   Τώρα στο τρίτο……είναι αλήθεια και μύριες αποδείξεις έχω να σου παραθέσω, οι εκλογικές διαδικασίες ήταν και είναι ελεγχόμενες (στημένοι-απεσταλμένοι //εθνάρχες// εκ παρισίων μετά βαγίων και κλάδων ερχόμενοι, //χαρισματικοί-αείμνηστοι// ΘάΘάΘάρχες, εφιάλτες του 65 με την βοήθεια //αγωνισταράδων του βουνού και του λόγγου, τεχνητές-με την βοήθεια πάντα του δημοσιογραφικού συρφετού- πολώσεις και τόσα άλλα που κουράζουν και πονάνε).
   Σύμφωνοι……συνέβησαν και συμβαίνουν αλλά……αλλά πόσο σίγουρα και πόσοι είναι τώρα αυτοί που παγιδεύονται κατά λάθος???
   Μήν, λέω μήπως θα έπρεπε να ψαχνόμαστε για το ποιοί και πόσοι?? και γιατί??
   Αυτό, το παραπάνω, μην το αντιληφθείς ως μομφή σε κανέναν και για τίποτα (όλοι μας δικαιούμαστε στον τρόπο σκέψης μας, σωστός ή λάθος), απλά στο επισημαίνω ότι συμβαίνει.

   • Κώστας Ναξάκης /

    Αγαπητέ Ανδρέα
    Γιατί με επιπλήττεις? Μια πλάκα κάναμε. Είδες όμως ότι έπιασε? Αμέσως ο «ψαγμένος» ¨κυρία μπίντελμπεργκ¨. Άρα σωστός και στο «κυρία». Όσον αφορά στο «ψάρεμα» ανεξαρτήτως τρόπου σκέψης, πιστεύεις ότι θα «τσιμπήσουν» λίγοι? Γιατί θα «τσιμπήσουν» και ποιοι υποψιάζομαι ότι ξέρουμε. Πόσοι όμως?
    Τέλος φαίνεται ότι δεν είσαι φανατικός φίλαθλος, αφού δεν γνωρίζεις ότι το κουίζ αφορούσε το munitis (Pedro Alvarez Munitis).

    • Ανδρέας Αέναος /

     Κώστα….σωστά σε επιπλήττω, είμαστε και σε μια ηλικία που σέρνονται τα εμφράγματα, δεν κάνουν τέτοια αστεία.
     Όσο για φίλαθλος, έχεις δίκιο δεν κατέχω και πολλά.
     Δεν γνωρίζω επί παραδείγματι εάν ο Pedro είχε μαλλιά, γιατί τότε θα σου απαντούσα το //εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Munitis χτενίζεται//, για την εν λόγω των σχολίων σου.

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Μιας και κατάλαβε τα “λάθη” της η “κυρία” μπίλντερμπεργκ, μήπως… λέω μήπως… είναι ώρα να πάει στο γεροδιάολο, όσο ποιο γρήγορα μπορεί, αφήνοντας τουλάχιστον στα ταμεία του κράτους ότι χρήματα έλαβε μέχρι σήμερα, κάνοντας τα λάθη που έκανε, τα οποία οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή και τους πολίτες σε απόγνωση;

   Γιατί έτσι και ένας άλλος “Σωτήρας” του πρόσφατου παρελθόντος, βγήκε και αναφώνησε από του βήματος της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης, ότι αναλαμβάνει την πλήρη “Πολιτική ευθύνη” για όσα λάθη έγιναν επί της πρωθυπουργίας του και ποιος ξέρει μέχρι πότε θα… τσούζει ο κ…ς μας!

   Τι θέλει τώρα η “κυρία” μπίλντερμπεργκ;;;

   Να αναλάβει να μας ξανασώσει, ακολουθώντας αυτή τη φορά τις δικές μας σωστές όπως αναγνώρισε απόψεις και ιδέες, για τις οποίες μας επέπληττε;;;

   Εγώ έμαθα για παράδειγμα ας πούμε, όταν βρισκόμαστε σε μια ταβέρνα όλοι μαζί παρέα και λέω ότι αναλαμβάνω την “ευθύνη”, να φωνάζω το γκαρσόνι και να ξηλώνομαι κανονικά από την τσέπη μου!

   Όχι να αναλαμβάνω την ευθύνη, βάζοντας τους άλλους να πληρώσουν το λογαριασμό και με όποιο τίμημα!

   Άι σιχτίρ με ηρεμία, “κυρία” μπίλντερμπεργκ, όσο ακόμα είναι νωρίς, γιατί μετά μπορεί να μην προλαβαίνεις να… ντυθείς!