Δηλώσεις συμπαράστασης στον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη για την επίθεση που δέχτηκε.

Αθήνα  8/7/2013

Σ. Κεδίκογλου: Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη

http://www.real.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου   αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης,   δήλωσε τα εξής: «Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου   Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Κάθε μορφής βία είναι απαράδεκτη σε μία δημοκρατική   κοινωνία και είμαστε βέβαιοι ότι παρόμοιες ενέργειες καταδικάζονται από το   σύνολο του πολιτικού κόσμου». 

Δήλωση Μιχελάκη για την επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων

http://www.real.gr

Με τον πιο έντονο τρόπο καταδίκασε ο υπουργός Εσωτερικών την «απρόκλητη επίθεση» εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη. Ο Γιάννης Μιχελάκης επικοινώνησε με τον κ. Καμίνη και του εξέφρασε την συμπαράστασή του.

Η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών:

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Επικοινώνησα ήδη μαζί του και του εξέφρασα την συμπαράστασή μου. Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

     Πολύ καλά κάνει και καταδικάζει η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος την επίθεση κατά του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη, όπως μας πληροφορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Συμφωνούμε κι εμείς πως: «κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη σε μια “δημοκρατική” κοινωνία»!

     Ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σπεύδει να συμπαρασταθεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, για την απρόκλητη όπως λέει επίθεση εναντίον του και επισημαίνει ότι: «Οι δράστες, πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

     Όλα καλά ως εδώ “κύριοι” πολιτικάντηδες, αλλά έχω κάποιες απορίες που με βασανίζουν και θα ήθελα να μου απαντήσετε εάν μπορείτε το συντομότερο δυνατόν!

     Για την εντελώς απρόκλητη, βάναυση και κατ΄ επανάληψη βία που ασκήσατε και συνεχίζετε να ασκείτε με κάθε τρόπο εσείς, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, εις βάρος ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, πότε θα οδηγηθείτε στη Δικαιοσύνη;;;

     Και σας υπογραμμίζω πως στη δική σας περίπτωση, δεν χρειάζεται να εντοπιστούν οι δράστες, γιατί απλούστατα… είστε γνωστοί τοις πάση!!!

     Αφού λοιπόν θεωρείτε ότι ζούμε σε μία “δημοκρατική” κοινωνία, μήπως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να ενεργήσει αυτεπαγγέλτως και τάχιστα;;;

     Η επειδή φροντίσατε να καλύπτεσθε από ασυλία, η βία που ασκείτε εσείς θεωρείτε πως είναι καθ’ όλα νόμιμη;;;

Αναρωτιέμαι αλήθεια, έχετε ακούσει ποτέ ότι: «η βία γεννά βία»;;;

    

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

2 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  — ” Όλα τα σκυλιά, στην πίστα.”
  Φίλε μου Γιάννη, χαίρομαι που οι αναφορές και ερωτήσεις σου διαθέτουν το στοιχείο της ευγένειας, πλήν όμως αφού και όσον αναφέρεσαι σε αυτούς οι οποίοι έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, η ευγένεια είναι περιττή.
  Πρωί-πρωί, περίπου κατά τις 7 η ώρα και ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω για κάποια εργασία μου, μου είπε τα μαντάτα η Μίνα.
  -Το τί γέλιο κάναμε, όχι τόσο για τον ξυλοδαρμό ( ο οποίος σημειώνω ότι είναι ελαφρύ ξέσπασμα), το τί γέλιο κάναμε με το “χεσμένο” ύφος του παπαδάκη (μάλλον θα ευχόταν, να μην άρχισαν τα όργανα και να είναι τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό).
  -Το τί γέλιο κάναμε, με τις προτροπές για διαλόγους και τις καταδίκες τέτοιων ακραίων περιστατικών (σιγά το ακραίο).
  -Στις δημοκρατίες???( λές και υπάρχουν πολλές δημοκρατίες?) λέει, τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και όχι με ακραία φαινόμεναχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.
  Έχουν εξαναγκάσει τον μισό πληθυσμό της χώρας μας, στην πείνα.
  Έχουν βάλει στόχο και τον υπόλοιπο μισό.
  Έχουν εκτοξεύσει τους άνεργους στα 2 εκατομμύρια περίπου.
  Έχουν ξεπουλήσει κάθε δημόσιο- υγιή-οργανισμό, και όποιος τους ξέφυγε ακόμα οσονούπω τον ξεπουλάνε.
  Έχουν εξαναγκάσει σε αυτοκτονία 4000 συνανθρώπους μας σε τρία χρόνια.
  Και συνολικά, σε τρία χρόνια, έχουν καταστρατηγήσει όλους τους νόμους και το κάθε άρθρο του συντάγματος (που μόνο να τα αναφέρω, θέλω 2 βδομάδες να γράφω).
  Όταν λοιπόν συμβεί κάτι “ακραίο”, μας προτρέπουν και επιζητούν διάλογο-προτάσσοντας παπάρες για δημοκρατίες (εμείς οι πολιτικοί ληστοσυμμορίτες θα εξασκούμε επάνω σας ότι διατάζουν τα αφεντικά μας….και…και εσείς οι πολίτες θα κάνετε δημοκρατικό διάλογο με…….με……..με τα Μ.Α.Τ. άντε μπράβο να λειτουργούν οι δημοκρατίεςχα).
  —- ” Όλα τα σκυλιά στην πίστα”.

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Ανδρέα μου γεια σου!

   Σαν αρθρογράφος και διαχειριστής της σελίδας, προσπαθώ να τηρήσω στο μέτρο του δυνατού, την προσχηματική τουλάχιστον ευγένεια απέναντί τους, την οποία ομολογώ ότι ενίοτε χάνω!

   Γι’ αυτό ρίχνω… πάσες στους επισκέπτες μας, ευελπιστώντας να με οδηγήσουν σε σχολιασμούς, που δεν με δεσμεύουν να εκφραστώ αναλόγως!

   Συμφωνώ λοιπόν, πως «κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη σε μια “δημοκρατική” κοινωνία»!

   Να είναι σίγουροι, πως όταν “αφιχθεί” η πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα μας, τότε δεν θα υπάρχουν φαινόμενα ούτε μεμονωμένης, ούτε ομαδικής, αλλά ούτε και… οργανωμένης… Βίας!!!

   Μέχρι τότε όμως, θα μάθουν είτε με το καλό είτε με το… άγριο, να συμπεριφέρονται ανθρώπινα στους Έλληνες πολίτες, γιατί αλλιώς, όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας… όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει “ράβδος”…
   …και όχι απαραίτητα…

   Δηλαδή… όπου “ράβδος”… (ελεύθερη ερμηνεία), με ότι αυτό συνεπάγεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *