Γερμανοί ετοιμάζονται για “Πλιάτσικο” στην Ηλεία!

Αθήνα  7/8/2013

Αναδημοσίευση: από

http://olympia.gr

“Ομοβροντία” με 200 ΑΦΜ, προφανέστατα για αγορά της απαξιωμένης Γης.

Αγαπητοί κ&κ του olympia

Πριν από μερικές ημέρες περίπου 200 Γερμανοί πολίτες, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου τους, πήραν Α.Φ.Μ.. Τί σημαίνει αυτό….

Πολύ απλά, για να αποκτήσεις περιουσία σε μια χώρα θα πρέπει να έχεις Α.Φ.Μ. στην εν λόγω χώρα. Σίγουρα όμως το να αιτηθούν 200 πρόσωπα ταυτόχρονα (και ειδικά Γερμανοί), έκδοση Α.Φ.Μ. α)Είναι οργανωμένο από το εξωτερικό για να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία(κατά προτίμηση φιλέτα), και β) θα σαρώσουν όλους τους πλειστηριασμούς που θα ανοίξουν από το 2014 ( καταλαβαίνετε… για ένα κομμάτι ψωμί). Δεν γνωρίζω αν και σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας έγινε κάτι ανάλογο αλλά φαντάζομαι πως ναι.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο αλλά δείχνει καθαρά το τί επακολουθεί.

Μετά τιμής

Κ.Π.

 

4 comments

 1. Κώστας Ναξάκης /

  Καλημέαρα.

  Τα στεγαστικά δάνεια που ήδη βρίσκονται στο κόκκινο είναι 320.000. Μέχρι τέλους του έτους τα νέα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα ανέλθουν στις 100.000. Η τρόικα πιέζει για την κατάργηση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με την αιτιολογία ότι μειώνονται οι αξίες των ακινήτων. Η άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών Α κατοικίας, φαίνεται ότι θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2014. Από τις 320.000 δανειοδοτηθέντων ακινήτων, υπολογίζεται ότι οι 150.000, θα οδηγηθούν στη διαδικασία του πλειστηριασμού, με «κοινωνικά» όπως λένε κριτήρια.

  Στην πραγματικότητα οι Γερμανοί για άλλη μια φορά στην ιστορία, έκαναν πόλεμο κατά του Ελληνισμού, αρπάζοντας από αυτόν ότι κατάφερε να δημιουργήσει την περίοδο της ειρήνης.

  Αυτή τη φορά οι Γερμανοί με «νόμιμα» μέσα θα οικειοποιηθούν τον ιδρώτα του ¨Έλληνα και όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά όπου και αν υπάρχει απαξιωμένο από τους ίδιους ακίνητο.

  Ελπίζω ότι το δεύτερο ΟΧΙ θα ειπωθεί κατά την απώλεια του «κεραμιδιού» που παραδοσιακά θέλουμε να σκεπάζει το κεφάλι μας.

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Πραγματικά οι αριθμοί και τα παραδείγματα είναι θλιβερά και δημιουργούν μελαγχολία.
  Στον αντίποδα, σε όσα ισχυρίζονται τα- με ανθρώπινη μορφή τέρατα-μαριονετάκια του φασιστικού χιτλερογερμανικού κτήνους, αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν το ρόλο του υπηρετικού προσωπικού των ξένων αφεντάδων, που παρασταίνουν τους “εθνοσωτήρες”.
  Κώστα φίλε μου……..(Ελπίζω ότι το δεύτερο ΟΧΙ θα ειπωθεί κατά την απώλεια του «κεραμιδιού» που παραδοσιακά θέλουμε να σκεπάζει το κεφάλι μας.)……πράγματι, σε αυτό ελπίζω και εγώ και ίσως και οι περισσότεροι που αντιδρούν σε αυτή την λαίλαπα……όμως………όμως Κώστα φίλε μου, δεν σου κρύβω ότι αυτό και κάτι τέτοια σαν αυτό έχουν αρχίσει και γκρεμίζουν κάτι το οποίο-για περισσότερο από 50 χρόνια-με έκανε να αισθάνομαι υπέροχα, τον ρομαντισμό μου.
  Από παιδί μεγάλωσα με αρχές και ιδανικά (παρά και που οι “γαλάζιοι” “φίλοι” μου θα διαφωνήσουν, διότι δεν “γίνεται” αριστερός και ιδανικά..χά), ιδανικά που μου προσέδωσαν μία “παιδιάστικα” ρομαντική θεώρηση για την ανθρωπότητα-τον άνθρωπο-και κυρίως για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
  Θεωρούσα πως υπάρχουν και υπήρχαν λόγοι ανώτεροι για ξεσηκωμό, όμως-με λύπη μου-τα τελευταία χρόνια βλέπω να επιβεβαιώνονται οι φόβοι μου.
  Οι όποιες αντιδράσεις στο οτιδήποτε, γίνονται μόνο αν θιγούν τα οικονομικά δρώμενα του καθενός……??????……ειλικρινά σου μιλάω για πληγή………………..

 3. Κώστας Ναξάκης /

  Ανδρέα φίλε μου.

  Αντιλαμβάνομαι την πικρία σου ως αποτέλεσμα της υλιστικής φιλοσοφικής προσέγγισης, ιδανικών και ιδεών.
  Συνειδητά όμως έχεις επιλέξει τη δική σου θέση, με γνώση μάλιστα ότι «όσο ψηλώνει η καρδιά πονάει».

  Μπορείς όμως να ελπίζεις. Τον τελευταίο καιρό ¨βλέπω¨ ‘ότι κάποιες από τις θέσεις σου, γίνονται επιλογές των πολλών.

  «Να τους γυρίσουμε την πλάτη».

  Αφουγκράσου τον γείτονά σου. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα υπερασπιστούν το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Όλοι γνωρίζουμε ότι μας χρησιμοποίησαν.

  Αμετανόητοι παραμένουν οι καιροσκόποι, αλλά με αυτογνωσία.

  • Ανδρέας Αέναος /

   Κώστα….«Να τους γυρίσουμε την πλάτη»…..ασφαλώς και σίγουρα όχι.
   Μαζί θα το παλέψουμε, κανείς δεν περισσεύει σε αυτήν την μάχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *