Γενεθλίων… “Δικαίωση”!!!

     Αθήνα  17/7/2014

     Ο “κύριος” Hellas Power, καταχράστηκε από το Ελληνικό κράτος 152.000.000 (εκατόν πενήντα δύο) εκατομμύρια euro (!!!), ληστεύοντας τα χαράτσια που πλήρωναν αιμορραγώντας οι έλληνες πολίτες δια μέσου των λογαριασμών της ηλεκτρικής ενέργειας  που δεν παρήγαγε, αλλά του έδωσαν το δικαίωμα να “εμπορεύεται”, (ως μεσάζων), τα ρεμάλια που κυβερνούν τη Χώρα μας, οι οποίοι παρεμπιπτόντως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, διατρανώνουν την βούλησή τους να “πατάξουν” τους μεσάζοντες που κερδοσκοπούν ασύστολα εις βάρος του Ελληνικού Λαού!!!

     Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ρεμάλια που απαρτίζουν το Κράτος και διαχειρίζονται τα οικονομικά του, αντί να κάνουν παρέα στη φυλακή με τον λωποδύτη μεσάζοντα με την αιτιολογία ότι δεν είχαν φροντίσει εκ των προτέρων να λάβουν επαρκείς εγγυήσεις ώστε να είναι απολύτως εξασφαλισμένα τα χρήματα που εισέπραττε από τον Ελληνικό Λαό ο Μέγας επενγδυτής αγιογδύτης, (για να μην επεκταθώ περισσότερο και μιλήσω για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση δημοσίων εσόδων… κύριε εισαγγελεύ…), ζητούσαν από τους πολίτες να πληρώσουν για δεύτερη φορά το χαράτσι ως σαν να μην το είχαν καταβάλει!!! (Αυτό θα πει… μιλάει το… DNA… γεννημένοι απατεώνες γαρ)!

     Την υπεράσπισή του εναντίον του Ελληνικού δημοσίου, ανέλαβε για “κακή” του τύχη, ο “άτεγκτος” νομικός και “διακεκριμένος φασίστας” που συμπτωματικά ασκούσε και τα καθήκοντα του κυνο-βουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοπρασίας, (πολυμελούς και επικίνδυνης εγκληματικής κυβερνητικής οργάνωσης), εκείνη την εποχή και “Ώ του… θαύματος”, η αδέκαστη “στραβή” δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, (πιθανόν να μην απομακρυνθεί αυτή την εποχή από τη Μύκονο λόγω θέρους) και χρηματική εγγύηση το “αστρονομικό” ποσό των 100.000,00 (εκατό χιλιάδων) euro, όσο περίπου του κοστίζει ένα πάρτι γενεθλίων του για να τον… συνετίσει, αφού έκρινε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής!!! (Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να φύγει από μία χώρα που οι επικεφαλής όλων των εξουσιών, του παρέχουν το ασφαλέστερο άσυλο για να παρανομεί ασύστολα χωρίς να τιμωρείται;;;)

     Αξίζει επίσης να τονισθεί ότι την ίδια στιγμή, δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας βρίσκονται στις φυλακές, για ποσά της τάξεως των 3.000,00 η 5.000,00 η 7.000,00 euro, τα οποία δεν λήστεψαν, αλλά είναι προϊόν χρέους που επωμίστηκαν εξ’ αιτίας των συνθηκών που δημιούργησαν τα ρεμάλια των κυβερνήσεων των τελευταίων σαράντα ετών και βρίσκονται σε κατάσταση αποδεδειγμένης αδυναμίας πληρωμής!

.

     Φυσικά όλους αυτούς, δεν έσπευσε να τους υπερασπισθεί ο “άτεγκτος” νομικός, για τρείς τουλάχιστον λόγους.

.

     α) Γιατί όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι “παιδιά” του βρωμερού συστήματος που υπηρετεί με το αζημίωτο!

.

     β) Γιατί όλοι αυτοί δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα που απαιτείται για να εφοδιαστούν επαρκώς οι βρώμικες τσέπες του!
.
     γ) Γιατί αυτοί αποτελούν κατά κανόνα τα υποζύγια που “αρμέγονται” και αφαιμάζονται διαχρονικά, από τους ληστοσυμμορίτες που βρίσκονται στις εξουσίες, για να καλύπτονται οι υψηλότατες αποδοχές τους ώστε να ζουν όπως επαναλαμβάνουν θρασύτατα “αξιοπρεπώς” και θεωρούνται απλώς… αναλώσιμοι!

.

     Ο “άτεγκτος” νομικός συνήγορός του, προήχθη ίσως για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης και έγινε ο πρώτος υπουργός, (τουλάχιστον με τη βούλα), που στρέφεται δικαστικά εναντίον των οικονομικών συμφερόντων του Κράτους, σε υπόθεση καραμπινάτης υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος!

.

     Τώρα αντιλαμβάνομαι… εσείς με αποκαλείτε “μυθοπλάστη και βρώμικο”, επειδή απλά ο συνωστισμός σκέψεων που έχουν συγκεντρωθεί στο μυαλό μου, με οδηγεί σε περίεργους και πονηρούς συνειρμούς, από τους οποίους όσο και αν προσπάθησα, (και θέλω να με πιστέψετε), δεν κατάφερα να απελευθερωθώ!!!

     Ελεύθερος λοιπόν αλλά και πάμπλουτος ο “νεοσύστατος” καταχραστής του ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, διοργάνωσε χλιδάτο πάρτι για να εορτάσει προφανώς δύο σ’ ένα, γενέθλια και επιρροή στην εξουσία δια της ελευθερίας του… που αλλού;;;

…στον τόπο που συχνάζουν οι “συνήθεις… ύποπτοι”… τα αισχρά υποκείμενα του φυράματός του, στην κοσμική Μύκονο, (χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει και το τονίζω, ότι όλοι όσοι επισκέπτονται η κατοικούν στο πανέμορφο νησί είναι επιλήψιμοι σαν κι αυτούς), το οποίο του στοίχισε όσο περίπου και η εγγύηση που κατέβαλε για να παραμένει ελεύθερος…

…θέλοντας προφανώς να περάσει ένα μήνυμα προς την δικαιοσύνη, ότι τόσο την κοστολογεί ολόκληρη, από τα θεμέλια μέχρι την κορυφή!!!

.

     Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των ευχών που ακούστηκαν, ήταν και η ευχή, “ποτέ ξανά στην φυλακή”, στην οποία ο “κύριος” Hellas Power απαντούσε στερεότυπα πως αυτό είναι σίγουρο, δηλώνοντας στους καλεσμένους την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη ενώ ταυτόχρονα τους διαβεβαίωνε ότι “το θέμα έχει κλείσει”!!!

.

     Απορίες αφελούς :

.

     Τι περισσότερο γνωρίζει επί του θέματος ο “κύριος” Hellas Power και υποθέτω από τα συμφραζόμενα η “δικαιοσύνη”, που δεν το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, ώστε να διαβεβαιώνει με θράσος πως “το θέμα έχει κλείσει”;;;

.

…και πόσα “γενέθλια” αναλογούν για την… τελική “διευθέτηση” της υπόθεσης;;;

.

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

One comment

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Νάτος ο φίλος μας ο Γιάννης…. επιτέλους παραδέχθηκες ( Τώρα αντιλαμβάνομαι… εσείς με αποκαλείτε “μυθοπλάστη και βρώμικο”,), αυτό για το οποίο σε… “κατηγορώ” τόσον καιρό!
  Ασφαλώς και φυσικά, φίλε μου Γιάννη, και μυθοπλάστης είσαι και βρώμικο μυαλό διαθέτεις όταν “αφήνεις” να εννοηθούν όλα αυτά τα τερατώδη, που “έπλεξε” η αχαλίνωτος και οργιώδης και βρώμικη φαντασία σου.
  Επιτέλους Γιάννη ( κομμένο το φίλε μου), επιτέλους γιατί…. την “αγωνιώδη” προσπάθεια που κάνουν ο騔σωτήρες” μας, να ξεφύγει η ελεύθερη οικονομία από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του σπάταλου και παράλυτου κράτους….. επιτέλους γιατί εσύ επιμένεις να “διαγνώθεις” ρέμουλες-διαπλοκές και ίντριγκες;;;;; Επιτέλους γιατί, στην επιτυχημένη νομική προσπάθεια που διαπράττει “έγκριτος” νομικός ( που συμπτωματικά και μόνο αποτελεί τον επιφανή φασίστα και επιτελεί το έργο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ξαναγράφω συμπτωματικά και μόνο-ανάθεμα την ατυχία στην συγκυρία), την επιτυχημένη λοιπόν προσπάθεια του νομικού…. εσύ την διαβάλλεις “ρίχνοντας” σπόντες για άνομες διαπλοκές!
  Όσο για το “διακεκριμένος φασίστας” που αναφέρεις, εάν εννοείς το “ατυχές” περιστατικό με το τσεκούρι, εεε τότε Γιάννη ( κομμένο και το μου), εεε τότε εθελοτυφλείς διότι, να ξέρεις, η “κοινωνία” τον έκρινε και τον αθώωσε, όσο και να μην αρέσει αυτό σε σένα και τις βρώμικες σκέψεις σου!
  Επιτέλους γιατί, την επιτυχημένη προσπάθεια της “δικαιοσύνης” ( ανακριτής και κατόπιν εισαγγελέας, ως δημόσιος κατήγορος στην εν λόγω δίκη, του διάσημου πλέον “energa”), να μην “διαγνώσουν” εγκληματική-κακουργηματική πράξη, έτσι ώστε οι “έντιμοι” δικαστές και αδέκαστοι σημειώνω, να επιβάλουν τόσο χαμηλή εγγύηση, επιτέλους λοιπόν;…… που βλέπεις την διαπλοκή και την εγκληματική επιμέλεια, εναντίον της Ελλάδας και του λαού της;
  Επιτέλους Γιάννη, είσαι και μυθοπλάστης και βρώμικος…. αλλά κυρίως είσαι δολοπλόκοςςςςςςς!
  —————
  Ύστερη Γραφή:
  Φίλε μου Κώστα, ελπίζω αυτές οι δολοπλοκίες, αυτής της υπόθεσης, καθώς και όλη η αλητεία που αποκαλύπτετε για τον ρόλο και το έργο αυτής της φασιστικής κυβέρνησης, όπως και όλων των εγκάθετων προηγουμένων, ελπίζω να δίνει απάντηση στο σχόλιο που παρέθεσες στο προηγούμενο άρθρο-αναδημοσίευση.
  Θά ήμουν άξιος των κυβερνητών μου….. μόνο εάν και εφ όσον είχα λόγο στην εκλογή τους ( αμ και δαρμένος, άμ και γαμ…….;;;;;;;).
  Οι “κύριοι” που ασκούν εξουσία επάνω μου, το πράττουν χωρίς να με ρωτήσουν και, κυρίως, το εφαρμόζουν με την ωμή βία και την καταστολή, διαθέτοντας και όλο το υλικό εφαρμογής ( βολευτές, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, πρόεδρο της “δημοκρατίας” τους, δικαστές, αστυνομία κλπ κλπ αποβράσματα).
  Όχι λοιπόν και να μου “πιστώνουν” πως μου “αξίζουν” οι αλήτες, επειδή και διότι-ακόμα-δεν έχω βρεί αποτελεσματικό τρόπο να τους στείλω στην κρεμάλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *