Βούλωστο επί τέλους στιγματισμένε μπαταχτσή της Ευρώπης… Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε!

Μέγας Άρπαξ  Αθήνα 3/2/2015

  Με δηλώσεις του πανταχόθεν, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, στην προσπάθειά του να “ενσαρκώσει” τον ρόλο του άτυπου αυτόκλητου εκπροσώπου των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιδιώκει να οδηγήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την εξωθεσμική τριμερή επιτροπή “τεχνοκρατών”, (τρόικα), που δημιουργήθηκε καθ’ υπόδειξη και εντολή των διεθνών τοκογλύφων για να στραγγαλίσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να εξοντώσουν τα θύματά τους και την οποία συνεπικουρεί κινώντας τα νήματα από το παρασκήνιο ο ίδιος και η ευρύτερη βρώμικη παρέα του, παραμερίζοντας ξεδιάντροπα και αυταρχικά, (DNA γαρ) και υποτιμώντας το αναφαίρετο δικαίωμα της ισοτιμίας κάθε κράτους μέλους της Ε.Ε., να προσφεύγει για διαπραγμάτευση προς επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, στα προβλεπόμενα θεσμικά όργανά της!

  Έτσι λοιπόν, θέλοντας να προκαταλάβει και να δρομολογήσει τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων της χώρας μας με την Ε.Ε. για το κούρεμα του χρέους και την αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης, δήλωσε μεταξύ άλλων :

  «Το ελληνικό πρόγραμμα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου και η αποστολή της Τρόικα είναι η επόμενη αξιολόγηση. Είμαστε πρόθυμοι για συνεργασία με την Ελλάδα, αλλά παράταση του προγράμματος θα δοθεί μόνο με καθαρή δέσμευση της κυβέρνησης για υλοποίηση των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί και για μεταρρυθμίσεις. Ελληνικό αίτημα για παράταση του προγράμματος δεν έχει τεθεί από την πλευρά της Ελλάδας. Οποιαδήποτε συζήτηση για κούρεμα του χρέους ή διάσκεψη για το χρέος είναι εξωπραγματική».

  Συμπλήρωσε επίσης πως :

  «Η γενναιοδωρία της Γερμανίας έφτασε στα απόλυτα όριά της με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας», φράση που παραπέμπει σε τελεσίγραφο Σόιμπλε προς την νεοεκλεγείσα Ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

  Και κατέληξε σημειώνοντας με απύθμενο θράσος χιλίων… “συγγενών” του :

  «Οι συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν μπορεί κάποιος να βασιστεί σε αυτές», υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται αλληλεγγύη στην Ευρώπη, αλλά και η Γερμανία και η ΕΕ «δεν εκβιάζονται».

.

  Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε… άκου καλά και… σημείωνε :

.

  Από την προσεκτική ανάγνωση των δηλώσεων που εκστόμισες, προκύπτει ότι :

  Ομιλείς πέραν τις ιδιότητάς σου που σου επιτρέπει ως Υπ. Οικ. της Γερμανίας να εκπροσωπείς τη χώρα σου, λαμβάνοντας αυτοβούλως και αυθαιρέτως το δικαίωμα της εκπροσώπησης και των υπολοίπων χωρών μελών της Ε.Ε.

  “Διαφεύγει” της μνήμης σου και θεωρώ υποχρέωσή μου να σου υπενθυμίσω, ότι η Γερμανία την οποία εσύ εκπροσωπείς στο επίπεδο του Υπουργού Οικονομικών, είναι μία εκ των 28 (είκοσι οκτώ) ισοτίμων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι η επικεφαλής, (“επικυρίαρχη”), χώρα των υπολοίπων μελών!

  Εξ’ όσων γνωρίζω, μέχρι σήμερα δεν έχεις εξουσιοδοτηθεί από καμία από τις υπόλοιπες χώρες μέλη να την εκπροσωπείς σε επίπεδο Ε.Ε. και άρα, καλά θα κάνεις να περιοριστείς στα οριοθετημένα εθνικά σου καθήκοντά, για όσο χρόνο ακόμα, (υποθέτω ελάχιστο),… θα σ’ εμπιστεύονται οι Γερμανοί πολίτες!

.

  Επίσης, αναφέρεσαι στην γενναιοδωρία της Γερμανίας, η οποία κατά τη γνώμη σου “έφτασε στα απόλυτα όριά της με το πρόγραμμα της διάσωσης της Ελλάδας”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ελληνικός Λαός, εκλιπαρεί την “ευσπλαχνία” σου και ζητά την “ελεημοσύνη” σου, για να ζει εις βάρος των Γερμανών πολιτών.

.

  Ίσως δεν έχεις καταλάβει ακόμα, πως η Ελλάδα, την οποία εσείς και οι συνδαιτυμόνες σας διεθνείς τοκογλύφοι, φροντίσατε μεθοδικά και δόλια να υπερχρεώσετε με στόχο να την οδηγήσετε στην πτώχευση, η στην αναγκαστική αιχμαλωσία για να της αρπάξετε τον Εθνικό της πλούτο, δεν έχει λόγο να εκλιπαρεί, αλλά απαιτεί, “κτυπώντας με δύναμη το χέρι της” πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, διεκδικώντας τα δικαιώματά της ως ισότιμο μέλος, της κατ’ όνομα πλέον Ευρωπαϊκής Ένωσης της “αλληλεγγύης” των Λαών!

.

  Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι ο Ελληνικός Λαός που εσύ καταβάλεις “φιλότιμες προσπάθειες να τον υποτιμήσεις”, παραμερίζοντας μεγαλόθυμα την κατ’ επανάληψη βάρβαρη συμπεριφορά σας εις βάρος του, θα αναγνώριζε κατά κάποιον τρόπο ως ελαφρυντικό μεταμέλειάς σου, εάν με δική σου πρωτοβουλία, δρομολογούσες την άμεση παράδοση στις Ελληνικές αρχές, των διαφόρων “Χριστοφοράκων” που “εκκολάφτηκαν” στην πατρίδα σου, τους “ξαμολήσατε” σε διάφορες χώρες που στοχοποιήσατε για να υλοποιήσετε τα βρώμικα σχέδιά σας και απλώσατε τις “φτερούγες σας” να τους προστατεύσετε όταν αποκαλύφθηκε το υποχθόνιο έργο τους.

.

  Και κάτι ακόμα.

  Εάν θέλεις να προσφέρεις πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες στους γερμανούς πολίτες, τότε να τους εξηγήσεις λεπτομερώς, (εάν αντέχουν τα… μπατζάκια σου), τους λόγους για τους οποίους υποθάλπετε στη χώρα σας, οικονομικούς και όχι μόνο εγκληματίες, που είχατε οικονομικά και όχι μόνο “αλισβερίσια” μαζί τους, εις βάρος των Λαών της Ευρώπης, που εξ’ αιτίας σας αντιμετωπίζουν οικονομικά και άλλα προβλήματα!

.

  Τέλος, μας κουνάς το δάκτυλο λέγοντάς μας περίπου, με όσο θράσος κατάφερες να επιστρατεύσεις, ότι οι «συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν τηρούνται».

.

  Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ…

…για ποιες συμφωνίες άραγε μιλάς;;;

.

  Για τις πρόσφατες συμφωνίες αποπληρωμής χρέους που εκβιάστηκε η Ελλάδα να αποδεχθεί με τοκογλυφικούς όρους απέναντι στους δανειστές της, ένας εκ’ των οποίων είναι και η Γερμανία που απεκόμισε πακτωλό δισεκατομμυρίων από την τοκογλυφία, εν μέσω περιόδου κρίσεως, εις βάρος των “εταίρων και φίλων” της, στο όνομα της “Αλληλεγγύης” των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης;;;

.

  Η για τις παλαιότερες συμφωνίες αποπληρωμής οφειλών που υπέγραψε η Γερμανία, των “αναγκαστικών κατοχικών δανείων”, τα οποία ουσιαστικά λήστεψε, σπέρνοντας τη βία και τον θάνατο κατά την βάρβαρη αιμοβόρα επιδρομή της εναντίον των Λαών της Ευρώπης, που συμβαίνει παραδόξως σήμερα να είναι “εταίροι και φίλοι” της, ένας από τους οποίους είναι και ο Ελληνικός Λαός;;;

.

  Γιατί εάν μιλάς για τις πρόσφατες, πρέπει να σε πληροφορήσω, ότι ανοίγοντας το συρτάρι του κρατικού μας ταμείου να πάρω τα χρήματα που μας “επέστρεψες” για την οφειλή σου από τη ληστεία που διέπραξε η πατρίδα σου στην Ελλάδα μας και να σε αποπληρώσω, το βρήκα εντελώς άδειο, μιας και “διέφυγε της επιλεκτικής σου μνήμης” να μας αποπληρώσεις, τηρώντας την παλαιότερη συμφωνία που είχε υπογράψει ο επικεφαλής της θηριωδίας, φασίστας πατριώτης σου!

.

  Εάν είχες φροντίσει εγκαίρως, να μας αποπληρώσεις τα “δανεικά” κι αγύριστα από τη ληστεία και είχες επανορθώσει την ισοπεδωτική καταστροφή που διέπραξε η χώρα σου στη δική μας, σήμερα θα μπορούσα κι εγώ να σε αποπληρώσω, η μάλλον…

…δεν θα υπήρχε λόγος να χρωστάω, ούτε στη Γερμανία, αλλά πολύ περισσότερο στους υπολοίπους Λαούς της Ευρώπης που δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα ανωτέρω που σου περιέγραψα!

.

  Γι’  αυτό  λοιπόν,  βούλωστο επί τέλους…

…στιγματισμένε  μπαταχτσή  της  Ευρώπης…

Βόλφγκανγκ  Σόϊμπλε!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

2 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη καλή αρχή στην καινούρια, σε ήθη-έθιμα και επικοινωνιακού τρόπου χρήση, πολιτική.
  ( Επισημαίνω βέβαια, την σθεναρή αντίδραση-αντίσταση των βρομερών στεγανών του παρελθόντος πλέον υποτελούς καθεστώτος των επίορκων-δοσίλογων-υποτελών και εξ υπηρετών ξένων συμφερόντων).
  Μεγάλο αγκάθι, στην πραγματική λειτουργία της νομιμότητας καθώς και στο αίσθημα περί δικαίου, για κάθε έναν Έλληνα πολίτη το θέμα που θίγεις με την ελεεινή συμπεριφορά των γερμανών σαν λαός ( στο άρθρο σου, αυτή την συμπεριφορά την προσωποποιείς στο όνομα βόλφγκανκ σόιμπλε, στην πραγματικότητα όμως συμπεριλαμβάνεται όλος ο γερμανικός λαός ανεξαιρέτως).
  Ασφαλώς και με οποιονδήποτε χαρακτηρισμό να χρωματίσει ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, η κλοπή με χρήση όπλων συνέβη και δεν αποτελεί φανταστικό σενάριο στο οποίο βασίζουν οι “μπαταχτζήδες” Έλληνες κάποιες παράλογες απαιτήσεις!
  Εφ όσων λοιπόν η εμπράγματη αλητεία των γερμανών επιμένει σε τήρηση συμφωνηθέντων, τότε καιρός επιτέλους και μία Ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει να τηρηθούν οι συμφωνίες, καθώς και καιρός επιτέλους οι τάχα μου δημοκρατικές κυβερνήσεις της ευρώπης να πάρει θέση για και υπέρ της νομιμότητας και να αφήσουν κατά μέρος τα ” ήξεις αφ ήξεις ” που έχουν οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό στον πλήρη αφανισμό.
  Διότι, θα ήθελα να επισημάνω, εάν αυτός ο λαός αντιληφθεί εν τέλει πως ο μοναδικός λόγος ύπαρξής του είναι η αποπληρωμή τοκογλύφων και ληστών, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος “σώφρον” και “νοήμων”, ποιάν ακριβώς κατάληξη προβλέπει!
  Ως εκ τούτου και χωρίς να παριστάνω τον μάντη κακών, θεωρώ πρωταρχικό χρέος αυτής της κυβέρνησης την απαίτηση αυτών των χρημάτων από τους αιμοσταγείς δολοφόνους-ληστές γερμανούς.
  Ως εκ τούτου, καλά κάνεις και απαιτείς από αυτό το υποκείμενο, τον εκπρόσωπό τους, να το βουλώσει…. και είσαι και ευγενικός!
  ———————————————————-
  Στο σημείο αυτό και κατά παράβαση των συνηθισμένων, θέλω να θίξω και την σκληρή πραγματικότητα των διαπλεκόμενων του χώρου των μέσων μαζικής αποβλάκωσης, με μπροστάρηδες “ηχηρά” ονόματα της “δημοσιογραφίας” ( τσαπανίδου, παπαδάκης, παπαδημητρίου, αυτιάς, χατζηνικολάου, τράγκας, δελατόλας και συμπαθάτε με για αρκετούς που παραλείπω ).
  Όλοι οι προαναφερθέντες καθώς και το επιτελείο των “εκλεκτών” του εξαμβλώματος που αποκαλούν ΝΕΡΙΤ, έχουν σαφείς εντολές να σκορπίσουν διχόνοια, πανικό, αποπροσανατολισμό και κυρίως αμφιβολίες και υπέρμετρες προσδοκίες ( ασφαλώς και τα παραπάνω, φαίνεται πως μόνο εγώ τα διαπιστώνω μιας και δεν έχω αντιληφθεί καμία παρέμβαση εισαγγελέα!!!!).
  Το να παραθέσω στοιχεία για κάθε μία από τις κατηγορίες που αναφέρω είναι το εύκολο μα και το χρονοβόρο, θα χρειαστεί χώρος μεγάλος στην σελίδα, εξ άλλου λίγο έως πολύ όλοι παρακολουθούμε την ειδησεογραφία των ημερών και αυτά διαπιστώνονται δια “γυμνού οφθαλμού”.
  Θέλω όμως να σταθώ στο, κατ εμένα, σημαντικότερο.
  Οι πάτρωνες της διαπλοκής και της υποτέλειας, διαπίστωσαν πως οι προσδοκίες μας για όσα πρέπει να κάνει η νέα κυβέρνηση, είναι λίγες και συγκρατημένες.
  Για τον λόγο αυτόν οι εντολές τους προς τα τσιράκια τους είναι συγκεκριμένες, “διογκώστε το ζητούμενο”, “κάνετε το υποζύγιο να ζητήσει περισσότερα και σε λιγότερο χρόνο”.
  Ε λοιπόν και για να μην γίνω κουραστικός θα αναφέρω την δική μου απαίτηση στην νέα κυβέρνηση, ” κύριε Τσίπρα, είχες υποσχεθεί να μας ταράξεις στην νομιμότητα…. πράξε το, ξεκίνα από τους δημοσιογράφους, είναι μια αρχή “!

 2. Κώστας Ναξάκης /

  Η αγανάκτηση κάθε Έλληνα δικαίως στρέφεται κατά της γερμανικής Ευρώπης και είναι απαίτηση όλων μας η κυβέρνησή μας να διεκδικεί τα δικαιώματά μας ακόμη και κτυπώντας το χέρι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αφού δεν είναι λίγα όσα υπέστημεν από το όραμα της γερμανίας για κυριαρχία στην Ευρώπη.

  Έχουμε ως λαός το δικαίωμα και την υποχρέωση να αντιστεκόμαστε σε επίδοξους κατακτητές οποιασδήποτε μορφής έστω και προκαλώντας την φασίζουσα ή φασιστική συμπεριφορά τους.

  Δεν υπάρχει διαφορά στην συμπεριφορά των νεοναζί από αυτή των ναζί προγόνων τους κατά την λήξη των δύο παγκόσμιων πολέμων που οι ίδιοι προκάλεσαν.

  Στεκόμαστε υπερήφανοι στο πλευρό όποιας ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ αντιστέκεται στην λεηλασία του έθνους μας.

  ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *