“Απαράδεκτη” κατά τον Θόδωρο η… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

       Αθήνα  17/10/2013

       Βρε καλώστονε κι ας άργησε… που λέει και… ο λόγος δηλαδή!

      Καιρό είχαμε να ακούσουμε “χρήσιμες” απόψεις και συμβουλές από τον ανεγκέφαλο “χαρισματικό” κατά τα άλλα Θόδωρο.

      Ποιόν Θόδωρο;;;  Μα ποιόν άλλον; Ελάτε τώραααα…

      Τον γνωστό ντεεεε… που είπε να πετάξουν το “πανί”, (την σημαία μας), από τα Ίμια και να πούνε ότι την πήρε ο αέρας; Χαράς το “θάρρος” του… τόση ανδρεία και λεβεντιά… (τίνος έμοιασε αυτό το “παιδί”;;;). Τέτοια “παιδιά”… ούτε στον καιάδα, γιατί… μολύνουν το περιβάλλον!

      Το Θόδωρο καλέ… που έχει και “καλλιτεχνικό”;  Ο “μεγάλος τραγουδιστής” τρομάρα του… που ανοίγει το “φρεάτιο” και ξερνάει ότι του ‘ρθει. Αυτόν που έστησε παγίδα σε έναν αγωνιστή, ηγέτη 20.000.000 (είκοσι εκατομμυρίων) περίπου κατατρεγμένων ανθρώπων, και τον παρέδωσε “ντελίβερι” στον κοινό μας εχθρό, ξεφτιλίζοντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα μας διεθνώς, αναγκάζοντας τους Έλληνες πολίτες να σκύβουν το κεφάλι από ντροπή για την προδοσία. Την ντροπή που αυτός δεν ένιωσε ποτέ, γιατί πάντα ήταν, είναι και θα είναι ξεδιάντροπος, αφού είναι “παχύδερμος”!

      Το γνωστό Θόδωρο με τις “προοδευτικές” αρλούμπες, και την θρασύτατη τάχα μου “ντομπροσύνη”, (λίγο αργά δεν τη θυμήθηκε;), που δεν χάνει ευκαιρία όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, εντός και εκτός Ελλάδος, να ξερνοβολάει μέσα από το “βοθροφρεάτιο” που η φύση “πλουσιοπάροχα” τον “προίκισε” τοποθετώντας το ως στόμα, στο εντελώς κενό περιεχομένου “καζάνι” που φέρει στους ώμους του!

      Αυτόν που με θράσος χιλίων πιθήκων, μας απάντησε στην ερώτηση “που πήγαν τόσα λεφτά”, ότι… “όλοι μαζί τα φάγαμε”, πληροφορώντας μας ότι… “μας ζητάγατε να σας διορίσουμε και σας διορίζαμε”, (λες και διόρισε όλο τον Ελληνικό Λαό στον οποίο παρεμπίπτοντος, εάν αυτό που είπε το εννοούσε, θα έπρεπε να λογοδοτήσει τουλάχιστον για κακοδιαχείριση), σπέρνοντας κατόπιν εντολών των ναζί προϊσταμένων του, πλασματικές – κατασκευασμένες ενοχές προς τους απλούς πολίτες, για να κάμψει τις όποιες επερχόμενες αντιδράσεις μας.

      Αυτόν καλέ… που δεν δίστασε δίνοντας συνέντευξη σε εκπομπή ξένου καναλιού, να χαρακτηρίσει όλους εμάς τους Έλληνες ηλίθιους και μα..κες, επειδή αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας στη Χώρα μας, κόντρα στις επιθυμίες τις δικές του και των ναζί αφεντικών του, να επιβάλουν καθεστώς Γερμανικού προτεκτοράτου στην Ελλάδα μας! (βλέπεις το γονίδιο… αποτελεί βασικό παράγοντα για τη διαμόρφωση του εσωτερικού σου… ποιο σωστά… του ψυχικού και πνευματικού σου, εάν φυσικά μπορεί κανείς να διακρίνει, κόσμου).

      Αυτόν που κατά την “επιστημονική” του εκτίμηση, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι “τεμπέληδες”, “αχαΐρευτοι”, “καλοπερασάκηδες”, ενώ όσοι υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις της Χώρας μας, είναι παντελώς “άχρηστοι” και “παράσιτα”.

      Αυτόν που σύμφωνα με όσα δύναται να αντιληφθεί, (δεν τον παρεξηγώ, αφού δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος για το ατυχές εις βάρος του αποτέλεσμα, μιας αστοχίας της “φύσης”), θεωρεί πως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κατά τεκμήριο “κλέβουν” το κράτος και ποτέ το… αντίστροφο.

      Αυτόν που περιέγραφε το μνημόνιο ως “λαμπρή ευκαιρία” για να γίνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις, δημιουργώντας ακόμη και ειδικές οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ.),  με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδυτών, διαχωρίζοντας τους Έλληνες σε πολλών κατηγοριών πολίτες, οι οποίοι θα αμείβονται σε αρκετές περιπτώσεις, με μισθούς 200 (διακοσίων) έως 300 (τριακοσίων) euro, για καθημερινή (συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών), σε μηνιαία βάση 12ωρη “ημιαπασχόληση”, οδηγώντας την ίδια ώρα με τη φορομπηχτική πολιτική και τα χαράτσια, χιλιάδες μικρομεσαίες, η ακόμη και μεγάλες επιχειρήσεις σε λουκέτο, η εξορία!

      Αυτόν που η σκληρή και άδικη “μοίρα” του επεφύλαξε, να τον “κυνηγούν” αδυσώπητα οι “κληρονομιές” και οι “δωρεές” και να του φορτώνουν μετά μανίας ακίνητα, προκειμένου να τον εκδικηθεί για την “αμετανόητη επιλογή” του να παραμένει ένας απλός “μπατίρης” ακραιφνής “ιδεολόγος”, με μοναδικό στόχο και όραμα να “αγωνίζεται” μέχρις εσχάτων για το καλό της παρτίδας… ουπς… λάθος, της “πατρίδας” ήθελα να πω και του “έθνους”. (καμία σχέση με τα τσιγάρα)…

…(βλέπεις οι “θειάδες”, οι “μπαρμπάδες”, τα “ξαδελφοκούμπαρα”, οι “μπατζανάκηδες”, κλπ. συγγενείς και φίλοι, δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν δηλώσεις πόθεν έσχες, για ν’ αποδείξουν πως απέκτησαν αυτά που… χάριζαν)… καλό εεεεεε;;;

…να τα βλέπετε εσείς οι υπόλοιποι “άσχετοι” που την “πατήσατε”, να παραδειγματίζεστε από τις παλιές “καραβάνες” και να μαθαίνετε!!!

      Τι είπε τώρα ο… Θόδωρος;;;

      Κατά τα λεγόμενα του Θόδωρου λοιπόν, “είναι εντελώς γελοίο και απαράδεκτο να γίνονται σχολικές παρελάσεις”.

      Επίσης θεωρεί, (ουαί κι αλλοίμονό μας όταν αρχίζει να θεωρεί ο… Θόδωρος), πως “είναι απαράδεκτο να έχουμε δύο Εθνικές εορτές. Μια Εθνική εορτή έχουμε: Την 25η Μαρτίου. Αυτή είναι η Εθνική εορτή”. (όπα;;; νάτο και το πλαφόν στις… Εθνικές μας εορτές), γεια σου ρε Θόδωρε… “λαμπρέ μεταρρυθμιστή”!!!

      “Ο Λαός τίμησε (τον κ. Τσίπρα) με τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είναι παντελώς ανεπάγγελτος και η μόνη του δραστηριότητα είναι ότι καταλάμβανε το σχολείο του κάθε τόσο και το έκλεινε”.

      Αρχικά Θόδωρε μου, να με “συμπαθάς”, αλλά είναι προφανές ότι δεν έχεις την ακριβή αντίληψη του ορισμού της γελοιότητας! Γι αυτό θα φροντίσω στη γιορτή σου, να σου στείλω δώρο έναν ολόσωμο καθρέπτη, που θα σε βοηθήσει να την αποκτήσεις. Όχι δηλαδή πως αν βλέπεις μόνο πρόσωπο θα χάσεις κάτι, αλλά ο ολόσωμος μάτια μου, προσφέρει ποιο ολοκληρωμένη εικόνα… “από την κορυφή ως τα νύχια”, που λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας!

      ‘Ώστε έτσι λοιπόν Θόδωρε… εεε;;; Είναι περιττή και πρέπει να καταργηθεί η Εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου;;; Έτσι σου έδωσε εντολή να μας… “σφυρίξεις” στ’ αυτί η… ναζίστρια αφεντικίνα σου η Άγγελα, για να μην της θυμίζουμε ότι η Ελλάδα μας εορτάζει την απαρχή της “κατεδάφισης” της ναζιστική επέλασης για την υποδούλωση ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνο;;;

      Και για να έχουμε καλό ρώτημα Θόδωρε, λέγοντας ότι έχουμε μια Εθνική εορτή, την 25η Μαρτίου, με τι είδους κριτήρια τη διαχωρίζεις από την 28η Οκτωβρίου;;;

      Τι έγινε ρε Θόδωρε; Δεν σου τα “έσταξε” ο “μεμέτης” και επιμένεις πως έχουμε μία μόνο Εθνική εορτή, την 25η Μαρτίου, για να τον… εκδικηθείς;;; Αν είναι έτσι Θόδωρε, πολύ… “στεγνά τον δίνεις” βρε μάτια μου!!!

      Μπα σε… “κακό” σου… Θόδωρε, με έκανες και… γέλασα!

      Όχι γιατί το θεωρώ γελοίο… κάθε άλλο… μάλλον ραδιούργο και επικίνδυνο θα έλεγα… ειδικά όταν ξέρω πως το σχέδιο, γιατί σχέδιο είναι, έχει άρωμα έντονο, Γερμανικό… αλλά ξέρεις…

…το να μας θεωρείς όλους εμάς ηλίθιους εσύ, η προσωποποίηση της ηλιθιότητας, μόνο σαν… ανέκδοτο δύναμαι να το εκλάβω!

      Κρατάς τα σκήπτρα Θόδωρεεεε… κρατάς τα σκήπτρα της άκρατης ηλιθιότητας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμαααα;;;

      Χαρακτηρίζεις τον Τσίπρα ως ανεπάγγελτο και σ’ αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!

      Αλλά βρε Θόδωρε… πες μου στον όποιο Θεό μπορείς να πιστεύεις…

…νομίζεις ότι χαρακτηρίζοντας τον οποιονδήποτε πολιτικό σου αντίπαλο ανεπάγγελτο, θα αποτινάξεις από πάνω σου, τώρα σ’ αυτή την ηλικία που δεν υπάρχουν πια περιθώρια να μας μεταπείσεις, την εικόνα του αιώνιου τεμπελόσκυλου που σε ακολουθεί και που έχουμε σχηματίσει όλοι εμείς για σένα;;;

      Δεν θυμάμαι ποτέ να άκουσα η να σε είδα να προσφέρεις το παραμικρό έργο στη ζωή σου, εκτός από το διαχρονικό “έρπειν και γλύφειν” που χαρακτηρίζει όλους τους “ευσυνείδητους” επαγγελματίες πολιτικούς μας!

      Εάν εξ’ αιτίας αυτής της “υπηρεσίας” που μας προσέφερες, έχεις πλημυρίσει στον ιδρώτα, στείλε μου σε παρακαλώ τα μέτρα σου, να σου κάνω δώρο μερικά τόπια ύφασμα κατάλληλο για… μπουρνούζι, να τον απορροφήσει για να μην σου το χρωστάμε και υποχρέωση!

      Πάντως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, υπάρχει ένας τρόπος να προσφέρεις έστω και τώρα, κάτι αρκετά χρήσιμο για όλους μας και ιδιαιτέρως για την Ελλάδα μας!

      Την εξαιρετικά ευχάριστη… Απουσία σου!!!

 

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής          

19 comments

 1. Έλλην /

  Συμφωνώ με την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων.

  Και όχι διότι θεωρώ τον θεσμό φασιστικό, αλλά επειδή θεωρώ την πλειοψηφία της Ελληνικής νεολαίας ανίκανη να κατανοήσει το νόημα του θεσμού με συνέπεια να μην μπορεί να τον υποστηρίξει.

  Η εικόνα που παρουσιάζεται στις μαθητικές παρελάσεις είναι τραγική.
  Πρόκειται περί ενός συνοθυλλεύματος βαριεστημένων, με τον σημαιοφόρο να προηγείται “όντας ο καλύτερος μαθητής”, και τους υπόλοιπους να ακολουθούν σαν ζόμπι..

  Από την στιγμή που τελείωσα το Λύκειο, δεν έχω πάει να παρακολουθήσω μαθητική παρέλαση. Και ούτε θα πάω.
  Γιατί?
  Διότι ντρέπομαι….
  Ντρέπομαι για την κατάντια μας. Για την ξεφτίλα του Ελληνικού σχολείου και των καθηγητών που αν δεν απειλήσουν με απουσία και αποβολή τους μαθητές για να έρθουν να παρελάσουν….είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάταγε κανένας.
  Ντρέπομαι για τους γονείς και τους καθηγητές που δεν μπόρεσαν να διαμορφώσουν πρώτα Έλληνα, και μετά καλό μαθητή….

  Υπηρετώντας την θητεία μου σαν Δ.Ε.Α.(Τθ) στον Έβρο, παρελαύνοντας μπροστά σε ανθρώπους που νιώθουν την καυτή ανάσα του Τούρκου…περνώντας με τα άρματα μέσα από ακριτικά χωριά 04:00 τα ξημερώματα και βλέποντας μικρά παιδάκια και οικογένειες να μένουν ξάγρυπνοι στις αυλές και τις πλατείες για να μας χαιρετήσουν με υπερηφάνεια, πραγματικά ντρέπομαι για τις μαθητικές παρελάσεις…

  Αν αυτά τα ζόμπι μπορούν να εμψυχώσουν Έλληνα και να τονώσουν το Εθνικό φρόνημα εμένα να με χ…..ε.

  Το άλλο περί κατάργησης της Εθνικής Εορτής δεν το σχολιάζω.
  Πρόκειται περί γεροντικής άνοιας…σε συνδυασμό με το υπέρβαρον του υποκειμένου.

 2. Βελζεβούλης /

  Είπα κι εγώ…
  Τι σόι… βελζεβούλης θα ήμουν εάν δεν πετύχαιναν οι… διαολιές μου…
  Σας μπέρδεψα εεε???
  Λοιπόν για να γνωρίζετε, εγώ έβαλα τον… θοδωρή να σπείρει… διαολιές, για να τσεκάρω τους πατριώτες ανάμεσα σ’ αυτούς που πατριωτίζουν και γίνονται πιο επικίνδυνοι απ’ τους καλοθελητάδες που επιβουλεύονται την εθνική συνοχή σας.
  Και ως γνήσιος βελζεβούλης… όπως ήταν φυσικό, δεν έπεσα καθόλου έξω.
  Πριν καλά καλά πέσει η σπορά μου απ’ το χέρι του θοδωρή… άρχισαν να φυτρώνουν γιαλατζί «ελληναράδες», που θέλοντας να κάνουν πράξη τη… θεωρία μου, «πονάει κεφάλι, κόβει καφάλι», σκέφτηκαν πως θα ήταν πιο εύκολο, αντί να αγωνίζονται να διδάξουν στα παιδιά τους τι θα πει εθνική συνείδηση και πραγματικός πατριωτισμός και να είναι υποχρεωμένοι να σηκωθούν απ’ τον καναπέ τους αφήνοντας κατά μέρος τον φραπέ και τα τούρκικα σήριαλ, προτιμούν να… καταργήσουν τις μαθητικές παρελάσεις.
  Μόνο που όταν χρησιμοποιούν τον προσδιορισμό «Έλληνας», θα πρέπει να χρησιμοποιούν… εισαγωγικά.
  Εεεε λοιπό τι να σας πω.
  Όπως ήμουν αφοσιωμένος στις σκέψεις μου, τι μου ήλθε λέτε στο μυαλό…
  Μου ήλθε εκείνο το τραγούδι… πως το λένεε… να δείτε πως το λένεεεε… δεν θυμάμαι τον τίτλο του τώρα… θα σας βάλω μια διεύθυνση ηλεκτρονική να το απολαύσετε μόνοι σας.

  http://www.youtube.com/watch?v=Yhbcpy7L-6Y

 3. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη, χαίρομαι σε καθημερινή βάση να διαπιστώνω το ρηθέν δια στόματος Σαρτζετάκη… “Οι Έλληνες, είναι λαός ανάδελφος”!
  Και εξηγούμαι… είμαστε λαός που πριμοδοτεί και θρέφει “αλλογενείς- αλλοεθνείς σκώληκες, οι οποίοι έρπουν σε βοθροφρεάτια και φορώντας το κουστουμάκι τους παριστάνουν τους, πολιτικούς-δικαστικούς-ηγεσίες διαφόρων σωμάτων ασφάλειας και εκπροσωπούν τον κλήρο”, συνάμα όμως είμαστε και λαός που έχει δώσει και δίνει μεγάλες μάχες για την νομιμότητα, την ηθική και την Δημοκρατία στην έκφραση και στην πράξη.
  (Σίγουρα ο κάθε “ξέρω τα πάντα, επί παντός επιστητού”, θα μπορούσε να μου δώσει-ευθύς-χιλιάδες “απαντήσεις” που ανατρέπουν την παραπάνω “ρομαντική ανοησία μου”, όμως και σίγουρα δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη και θα έλεγα και κάποιο ενδιαφέρον……. για μένα το μόνο γεγονός που “μετράει” είναι τα γεγονότα και το αποτέλεσμά τους).
  Έρχομαι λοιπόν στο επίμαχο του άρθρου σου και αφού δηλώσω πάλι, ότι χαίρομαι που μπορούμε ακόμα σε τόσο τραγικές στιγμές να διαθέτουμε και να αναδεικνύουμε έναν Αριστοφανικό αστεϊσμό, θα ήθελα να το “συμπληρώσω” με απτά λόγια και χωρίς διάθεση αστεϊσμού.
  -Δεδομένου ότι θα χρησιμοποιήσω λόγια του θόδωρου ειπωμένα δημοσίως, ελπίζω να μην με χαρακτηρίσετε υβριστή.
  Ο φασίστας και μαλάκας θόδωρος, αφού και ως γνήσιος κοπρίτης κόπριζε τον περιβάλλοντα χώρο που τον “φιλοξενούσε” επί δεκαετίες και παρά την θέλησή του ( του περιβάλλοντος εννοείται), κατά καιρούς και ύστερα από εντολές των αφεντάδων του δίνει με στόμφο επικίνδυνες “συμβουλές”.
  Επικίνδυνες και επίορκες, όχι για τον ίδιο και τους ναζί αφέντες του, αλλά για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
  Αναρωτιέμαι, γιατί να μου προκαλεί εντύπωση η-κατ εντολή ναζί αφεντάδων-δήλωση του κοπρίτη φασίστα επίορκου θόδωρα, εναντίων των παρελάσεων και ενάντια στην εθνική μας γιορτή ( η οποία γιορτή σημειώνω, μόνο “πίκρες” θυμίζει στους ναζί αφεντάδες του θόδωρα), όταν κατά το πρόσφατο παρελθόν και κατέχοντας την θέση υπουργού, ο κοπρίτης φασίστας επίορκος θόδωρας μας δήλωσε δημοσίως και εις διπλούν ότι… “ντρέπεται που είναι Έλληνας”.
  -Πρώτα και ως παρένθεση θέλω να διορθώσω το συντακτικό του κοπρίτη μαλάκα φασίστα θόδωρου (του αναγνωρίζω, μιας και πρόκειται για αλλογενή και αλλοεθνή, να μην ξέρει το σωστό συντακτικό των όσων διατυπώνει), το σωστό λοιπόν, μαλάκα φασίστα θόδωρε, στην δήλωσή σου θα ήταν να ξεστομίσεις… “ντρέπομαι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είμαι Έλληνας”.
  Αφού και όσον λοιπόν, συνδυάσω αυτήν την ντροπή που αισθάνεσαι να σε “περνάνε” για Έλληνα, γιατί να εκπλαγώ για την γνώμη που έχεις για τις Εθνικές μας Εορτές;
  Κλείνοντας τα όσα γράφω, θα ήθελα να προτρέψω όσους όψιμους νοιώθουν και εκφράζουν εντροπή (με τον ίδιο και απαράλλακτο τρόπο του κοπρίτη μαλάκα φασίστα θόδωρου), καλό είναι να “μας παρατήσουν στην σκοτούρα μας” και αφού δημιουργήσουν την “δικιά τους ιδανική πα(ρ)τρίδα, ας ζήσουν σε αυτήν και να μην μας ζαλίζουν τον έρωτα……..άει στον βελζεβούλη επί τέλους!

 4. Έλλην /

  Ελληναρά μου εσύ Βελζεβούλη, πήγαινε να δεις κάνα κοριτσάκι να φοράει μίνι, με 15ποντο τακούνι και σκουλαρίκι στον αφαλό, την μύτη κτλ….
  Μάλλον για αυτό σου αρέσουν οι μαθητικές παρελάσεις.
  Χορταίνει ο αχόρταγος θέαμα….
  Τονώνεται το εθνικό σου φρόνημα ή τίποτε άλλο…???
  Στερημένε…

  Πρώτη φορά συναντώ τόσο αγενέστατους ανθρώπους. Έστω και σε site…

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Φίλε ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ, κατ αρχάς θέλω να με συγχωρέσεις που χωρίς να σε ρωτήσω, έστειλα όλα αυτά τα “έξυπνα” καλόπαιδα σε σένα!
  -Αλλά τί τα θές;…. έτσι είθισται!
  Πάντως ακόμα και εγώ, το βρίσκω “βαριά κατάρα”……πως θα τους αντέξεις… τόσους και τόσο… εθ(ν)ισμένους;
  Φίλε Γιάννη, το κατά τα άλλα πλήρες κείμενό σου, περιέχει ένα λάθος που πιθανολογώ το έκανες λόγω συναισθηματικής φόρτισης.
  -Έ όχι φίλε μου Γιάννη, δεν τάζουνε σε έναν βλάκα και δημοσίως ολόσωμο καθρέπτη! ….εκτός και εάν διαθέτεις το οικονομικό υπόβαθρο να καλύψεις την ζήτηση και στους άλλους που θα ζητήσουν με τον εκδηλωτικό τους τρόπο!

 6. Έλλην /

  Έτσι…ρίξτε το στην πλάκα!!!! Δεν βαριέσαι….

  Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι συνομιλώ με κάποιους χαβαλέδες εδώ μέσα….και απογοητευμένους φιλοσοφημένους-γκουρού-μαλλιάδες κομμουνιστές που τώρα στα γεράματα αποποιήθηκαν το σφυροδρέπανο και υιοθέτησαν τάχα μου την Γαλανόλευκη παίζοντας μας και τον πατριώτη.. τώρα που πείνασαν.

  Έναν τον ξεσκέπασα παλιά… Τον χουντικό.
  Και εκείνος γελάκια και φωτογραφίες ήταν….
  Θυμάστε??

  Εσείς θα φέρετε την Δημοκρατία? Βρίζοντας όσους δεν σας κάνουν τα χατίρια και δεν σαν απονέμουν τα συγχαρητήρια σε κάθε βλακεία που γράφετε??

  Βαυκαλιστείτε μεταξύ σας, αποδώσετε ο ένας στον άλλον τα εύσημα, βγάλτε τους όλους τρελούς και φασίστες και άμα δείτε κανέναν να μπαίνει να σχολιάσει το οτιδήποτε σφυρίξτε μου κλέφτικα…..

  Τα 2 άτομα που εκτιμώ εδώ μέσα, θα συνεχίσω να τα εκτιμώ και ας διαφωνούμε για μία αιωνιότητα. Τουλάχιστον είχαν και έχουν την στοιχειώδη ευγένεια. Τους ανόητους γκουρού και τους χαβαλέδες δεν γουστάρω…που μέσα από ένα πληκτρολόγιο βρίζουν.
  Ανδρέα έλα πέστα μας αυτά εδώ….αν είσαι τόσο επαναστάτης.
  Να δούμε πόσο θα κελαηδάει το στοματάκι σου μετά.

 7. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα.

  Τα εθνικά θέματα, (κατά την άποψή μου οι εθνικές επέτειοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με την σοβαρότητα που απαιτεί κάθε εθνικό θέμα), στα οποία έχουν υποχρέωση να έχουν κοινό μέτωπο όλες οι παρατάξεις, εκμεταλλεύονται τελικά οι εκπρόσωποί τους για την προβολή τους, έστω και αρνητική.
  Ο Χρήστος Ζώης, πρόεδρος της «Νέας Μέρας», βρήκε ευκαιρία να δηλώσει ότι «οι συγκυβερνώντες αναλώνονται σε κούφιες αντιπαραθέσεις». Ζήτησε μάλιστα η 28η Οκτωβρίου να καθιερωθεί ως ημέρα διεκδίκησης από την Γερμανία του κατοχικού δανείου.
  Καλώς ήλθες «Νέα Μέρα», φρόντισε όμως μην σου πούμε σύντομα καληνύχτα και σε φάει το μαύρο σκοτάδι.

 8. Βελζεβούλης /

  Όπα… όπα… τι είναι αυτό?
  Τσιμπάει… τσιμπάειειειει…
  Δεν το πιστεύω… θα τρελαθώ… τσιμπάει… και… τσινάει ταυτόχρονα.
  Δεν μπορεί… κάτι καλό θα φέρνω!
  Ρε λεεεες???
  Λες να ‘πεσα πάνω στον… θοδωρή?
  Αυτός βρυχάται έτσι… δυνατά, διαπεραστικά και ακαταλαβίστικα… όταν πιαστεί… στ’ αγκίστρι.
  Θοδωρήηηηη… επάνω σου έπεσα?
  Έπρεπε να το καταλάβω. Μόνο εσύ μπορείς με θράσος να… πετάς τόσες…
  …όμως με μπέρδεψες με την τελευταία φράση που λες:
  «Πρώτη φορά συναντώ τόσο αγενέστατους ανθρώπους. Έστω και σε site…»
  Που το ‘χεις το μυαλό σου θοδωρήηηη??? Η πιο σωστή φράση είναι:
  «Πρώτη φορά συναντώ πιο αγενέστατους ανθρώπους από μένα. Έστω και σε site…»
  …αλλά μην ανησυχείς, δεν σε παρεξηγώ γιατί προφανώς δεν έχεις παραλάβει τον… καθρέπτη που σου έταξε ο αρθρογράφος!
  …ούτε κι εσύ να με παρεξηγείς, αφού σαν βελζεβούλης… έχω το δικαίωμα να είμαι αγενείς, αλλά… επί της ουσίας την οποία εσύ μάλλον ξεχνάς όταν… πιάνεσαι στ’ αγκίστρι…
  Αλλά πάλι… τώρα που το σκέφτομαι… σαν ελαφρύ έρχεται. Μπαααα… θα είναι κάνας… χάνος…
  …τσάμπα ασχολήθηκα… ας είναι…

 9. Κώστας Ναξάκης /

  Αγαπητοί μου φίλοι καλησπέρα.

  Δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατεθώ με τα επουσιώδη. Αντί να συντονίσουμε το βηματισμό μας για την αποκάλυψη όσων μηχανορραφούν σε βάρος μας και των παιδιών μας, αναλωνόμαστε σε όσα χαρακτηρίζουν τον μέσο νεοέλληνα. Δείτε την προδοσία που έγινε σε βάρος του έθνους μας, πριν κατηγορήσετε ότι η σελίδα μας σκοπεύει να τονώσει τη ματαιοδοξία μας.

  Έκδοση συμβουλίου Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιανουαρίου 2012.

  Προειδοποίηση
  Το φυλλάδιο αυτό αποτελεί σημειωματάριο που περιέχει πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κράτη μέλη της και τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες. Τα δεδομένα αυτά παρέχονται ενδεικτικά και μόνο. Εάν δεν υπάρχει αντίθετη ένδειξη, τα δεδομένα αυτά προέρχονται από επίσημους δικτυακούς τόπους των κρατών μελών και την Eurostat ως προς τα στατιστικά στοιχεία.
  Το περιεχόμενο του παρόντος φυλλαδίου, που καταρτίσθηκε από τη Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου, δεν δεσμεύει ούτε τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ούτε τα κράτη μέλη.
  ΒΕΛΓΙΟ Εθνική εορτή: 21η Ιουλίου (ορκωμοσία του βασιλιά Λεοπόλδου Α΄ — 1830)
  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Εθνική εορτή: 3 Μαρτίου (ημέρα ανεξαρτησίας από την Οθωμανική
  Αυτοκρατορία — 1878)
  ΤΣΕΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνική εορτή: 28 Οκτωβρίου (επέτειος της σύστασης του ανεξάρτητου Τσεχοσλοβακικού Κράτους — 1918)
  ΔΑΝΙΑ Εθνική εορτή: 5 Ιουνίου (υπογραφή του δανικού συντάγματος — 1849)
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ Εθνική εορτή: 3 Οκτωβρίου (επέτειος της γερμανικής ενοποίησης — 1990)
  EΣΘΟΝΙΑ Εθνική εορτή: 24 Φεβρουαρίου (επέτειος της ανεξαρτησίας από τη Ρωσία — 1918)
  IΡΛΑΝΔΙΑ Εθνική εορτή: 17 Μαρτίου (γιορτή του Αγίου Πατρικίου)
  EΛΛAΔA Εθνική εορτή: 25 Μαρτίου (ημέρα ανεξαρτησίας από την Οθωμανική
  Αυτοκρατορία — 1821)
  ΙΣΠΑΝΙΑ Εθνική εορτή: 12 Οκτωβρίου (ημέρα της ισπανικής συνείδησης, ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο — 1492)
  Ακολουθούν λοιπές χώρες.
  http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cms_data/librairie/PDF/QC3011299ELC.pdf

  Δείτε τώρα ποιες εθνικές εορτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
  http://www.mfa.gr/usa/ypiresies/ypiresies-gia-ellines/argies.html

  Σε συνέχεια αυτών:
  Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του άρθρου σε «Μια φορά προδότης, για πάντα προδότης.
  Να ψάξουμε πόσοι και ποιοι οι συνωμότες.
  Από ποιόν διαδικτυακό τόπο ενημερώθηκε ο ¨¨¨¨συντάκτης;¨¨¨¨
  ……………………………………….
  Έχω πολλά. Συγνώμη δεν μπορώ να γράψω όσα θέλω, και αυτό θεωρώ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

  • Ανδρέας Αέναος /

   Καλημέρα σας.
   Φίλε μου Κώστα, η επισήμανση που προσθέτεις (δίνοντας και τα ανάλογα στοιχεία πάντα) δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο άρθρο του Γιάννη.
   Αυτό κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να ήταν ένα διαφορετικό άρθρο όπου, θα επισημαίνει την διαφορετική διάσταση ενός άλλου θέματος από αυτό που θίγει το άρθρο του Γιάννη.
   Εδώ βρίσκεται και η πρώτη “διαφωνία” μου στα όσα πάρα πολύ σωστά επισημαίνεις.
   Δεν θεωρώ ότι το άρθρο αυτό, έθιξε το θέμα προδότες και προδοσία, βέβαια αυτό είναι δική μου διαπίστωση και ο πιό αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Γιάννης που έγραψε το άρθρο.
   Η δεύτερη “διαφωνία” μου μαζί σου (και επιμένω να υποστηρίζω ότι σαν απλοί άνθρωποι προσεγγίζουμε διαφορετικά τα γεγονότα και κάνουμε διαφορετικές σκέψεις και εκτιμήσεις), η δεύτερη λοιπόν “διαφωνία” βρίσκεται στο γεγονός ότι βλέπω μια προσπάθεια “δικαιολόγησης της ευθύνης της σελίδας”, για όσες “παρεκτροπές” γινήκαν στα σχόλια και από τους σχολιαστές.
   Δεν νομίζω ότι η σελίδα χρειάζεται κάποια “δικαιολογία”, διότι και το ύφος αλλά και το ήθος της είναι “ευκόλως εννοούμενα”.
   (Τώρα εάν ο “Έλλην;”, με απρεπές ύφος και για προσωπικές του αμάχες υποδεικνύει ως ότι η σελίδα έχει κάποιο “χρώμα”;;;……εεε θα έλεγα ότι αυτό από μόνο του δεν φθάνει, χρειάζεται και να το αποδείξει-επιδείξει.
   Όπως επίσης θα επισημάνω ότι, μου προκαλεί περιέργεια αυτή η όπως δήποτε “χρωματική” επιμονή- ιδιαίτερη όταν άρθρα ή σχόλια θίγουν το κοινωνικό του κατεστημένο- και αν μη τι άλλο; …..παράξενη! )
   Μια τρίτη “διαφωνία” μου με ότι γράφεις είναι, σε αυτό που λές για τα επουσιώδη.
   Πιστεύω και χωρίς να γνωρίζω τεχνικές πολέμου ότι, τον πόλεμο και την όποια έκβασή του την δίνουν οι κατά τόπους μάχες, μικρές ή μεγάλες, όχι η σχεδίαση του επί χάρτου.
   Εξ άλλου “συντρέχουν” και άλλοι λόγοι που ενισχύουν την γνώμη μου, όπως….. αυτό που εσύ σωστά είχες επισημάνει στο προηγούμενο άρθρο σου και σε σχόλιό σου, “δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο η πλειοψηφία τα πράγματα! …..και μάλιστα για να το αυξήσω θα σου τονίσω πως μόνο τα επουσιώδη κρίνει η πλειοψηφία!
   Θέλοντας να αποδείξω τον ισχυρισμό μου αυτόν, θα σου θυμίσω το “σούργελο” που είχε συμβεί με τον γάμο του “αείμνηστου; χαχα” με την λιάνη.
   Αφού επακολούθησαν τα μύρια ευτράπελα, όπου εμφανώς και προφανώς η πλειοψηφία ασχολείτο με τα επουσιώδη, καταλήξαμε να έχουμε και βολευτή εξ αιτίας και με μόνο κριτήριο; … ένα χαστούκι!!!
   – Λυπηρά απογοητευτικό… αλλά δυστυχώς γεγονός.
   Μια τέταρτη (που εγώ προσωπικά την θεωρώ και υψίστης σημασίας) “διαφωνία” είναι, ότι αναφέρεις και αναφέρεσαι σε αυτούς με τον όρο “προδότες-προδοσία”.
   Αντίθετα, εγώ θα έλεγα πως για να υπάρχει προδότης και προδοσία πρέπει να υφίσταται και η εθνικότητα, να υφίσταται και το γένος.
   Για μένα λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με Αλλογενείς, με Αλλοεθνείς και Επίορκους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και μιλάνε την Ελληνική γλώσσα.
   -Πάντα με γνώμονα, την δική μου “κοστολόγηση-αποτίμηση” των γεγονότων.
   Κλείνοντας και σαν “επιμύθιο” στα όσα γράφω, θα ήθελα να προσθέσω και μία τραγική διαπίστωση-πρόβλεψή μου, την οποία έχω διατυπώσει στους οικείους μου καιρό πρίν… “Εάν και εφόσον, όλοι αυτοί οι φον και χερ (σαμαραίοι-βενιζελαίοι-κουβελαίοι-στουρναραίοι και λοιποί), φύγουν από την Ελλάδα όρθιοι και διορισμένοι (όπως και το γνωστό ξεπουλητάρι α-γαπ-ουλίτσας), δυστυχώς δεν θα υπάρχει ζωντανός Έλληνας κάτοικος της Ελλάδας ” …. και να με συμπαθάτε για τις “μαύρες” σκέψεις μου, αλλά τα γεγονότα δεν αφήνουν να φανεί κάτι αντίθετο.

 10. Κώστας Ναξάκης /

  Ανδρέα καλησπέρα.

  Συμφωνώ με την ¨διαφωνία¨ σου στην πρότασή μου για την επονομασία του άρθρου. Στόχος μου ήταν να δείξω ότι η πρόταση κατάργησης της παρέλασης κρύβει πολύ περισσότερα.

  Στη δεύτερη και Τρίτη ¨διαφωνία¨ σου πρόθεσή μου ήταν να καταδείξω αυτά που θα έπρεπε να μας ενώνουν.

  Την τέταρτη αντιλαμβάνομαι και υπερθεματίζω συμπληρώνοντας ότι ενδεχομένως οι απάτριδες που αναφέρθηκες να οραματίζονται την συμμετοχή τους στην παγκόσμια διακυβέρνηση που επικαλέστηκαν.
  Την ¨διαφωνία¨ σου, συζητήσαμε με τον Γιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στην πιθανή σκοπιμότητα κατάργησης των εθνικών επετείων με απώτερο στόχο την κατάλυση των εθνών.
  Έχοντας κατά νου αυτό, έψαξα τις εθνικές εορτές των άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που θίγεται από τον κιτρινισμό της έκδοσης. Και άλλα κράτη έχουν περισσότερες της μιας εθνικής εορτής.
  Παραθέτω τις εορτές της Τσεχίας.
  • 8 Μαΐου Εθνική Εορτή (ημέρα της απελευθέρωσης από τη γερμανική κατοχή το 1945)
  • 6 Ιουλίου Εθνική Εορτή (στη μνήμη του μεταρρυθμιστή Γιαν Χους που θανατώθηκε στην πυρά το 1415)
  • 28 Σεπτεμβρίου Εθνική Εορτή (ημέρα της οντότητας του Τσεχικού Κράτους)
  • 28 Οκτωβρίου Εθνική Εορτή (ημέρα της ίδρυσης του ανεξάρτητου κράτους το 1918)
  • 17 Νοεμβρίου Εθνική Εορτή (ημέρα του αγώνα για την ελευθερία και τη δημοκρατία, επέτειος της «Βελούδινης Επανάστασης» το 1989)

 11. ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

  Καλησπέρα

  Πώς να μην είμαστε μπλεγμένοι ρε παιδιά.!!!! ¨Οταν ακούς τέτοιες ασυναρτησίες…….

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sab3shGAC28#t=0

  • Ανδρέας Αέναος /

   Καλημέρα σας.
   Φίλε ΚΑΧΥΠΟΠΤΕ, μην σε “μπερδεύουν” και σε “ξεγελούν” τέτοια “χαλκευμένα” στοιχεία.
   “Εχθροί του Έθνους” και κατ επέκτασιν και της “Εθνικής μας, της μόνης, παρατάξεως” και ακόμα χειρότερα του “άοκνος, άσπιλου και άμωμου, εργαζόμενου για την σωτηρία υμών” (πιθανολογώ, μαλλιαροί-μαλλιάδες κουμουνιστές, όπου εσχάτως και λόγω πείνας την είδαν πατριώτες), “εχθροί” του φον αντώνεν τα έσπειραν παντού και προκειμένου στην σύγχυση και τον πανικό που θα προκαλέσουν, να εμποδίσουν το δουλικό της εγγονής του χίτλερ, να επιτελέσει το σωτήριο έργο του…… Την εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων!
   Λοιπόν… μην πλανάσαι από χαλκεία και υπόμεινε σθεναρά την… σωτηρία σου!… σε βεβαιώνω… οσονούπω φθάνει.

 12. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Καλησπέρα σε όλους.

  Λυπάμαι που μία επίμονη γρίπη από τη μία πλευρά και μία βλάβη στο δίκτυο του internet στην περιοχή μας από την άλλη, με κράτησαν καθηλωμένο και δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί σας αυτές τις μέρες.

  Με τη βλάβη στο δίκτυο, θέλω να πιστεύω ότι μάλλον ξεμπέρδεψα, αλλά η γρίπη επιμένει ακόμη να με τριγυρνάει. Ελπίζω πως δεν θα με βάλει σε άλλους μπελάδες και θα αποφασίσει σιγά σιγά, να με αφήσει επιτέλους στην ησυχία μου.

  Επειδή ετέθη θέμα περί του τι περίπου με οδήγησε να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο, θέλω να εξηγήσω επιγραμματικά τα ακόλουθα:

  Κατ’ αρχήν να τονίσω πως και το πρόσωπο, (ο Θόδωρος), αλλά και το επίμαχο θέμα, (η παρέλαση), προέκυψαν τυχαία και περιστασιακά. Δηλαδή απλά δοθείσης της ευκαιρίας εξ’ αιτίας των όσων ξεστόμισε. (θα μπορούσε να τα είχε πει κάποιος άλλος, ο οποίος θα ήταν τώρα το αντικείμενο συζήτησης, αλλά τι να κάνουμε;… τον πρόλαβε ο Θόδωρος).

  Ο μεν Θόδωρος, θα μπορούσε να είναι ο κάθε “Θόδωρος”, του οποίου με όσο ρεαλισμό μπορούσα, προσπάθησα να αναδείξω τον τρόπο σκέψης, (αν μπορείς να το πεις κι έτσι), τον τρόπο συμπεριφοράς, την αλαζονεία του, τη θρασύτητά με την οποία απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες και δη σε όσους τον ψήφισαν, την κουτοπονηριά του, (όσον αφορά τις κληρονομιές), τη χυδαιότητά του, τον κυνισμό του, την άκρως ιδιοτελή δουλοπρεπή, έρπουσα υποτέλειά του στους “φίλους” και εταίρους μας Γερμανούς ναζιστές και στους διεθνείς τοκογλύφους, κλπ. κλπ. αλλά προ παντός, την εντελώς ύποπτη απ’ όλες τις πλευρές… σιγουριά του, ότι έχει περάσει στο… Απυρόβλητο λόγω εντολής των αφεντικών του!!!

  Από την άλλη πλευρά, επειδή ο Θόδωρος αναφέρθηκε στην παρέλαση, είπα να αδράξω την ευκαιρία για να αναδείξω τη μεθόδευση που ακολουθείται συστηματικά, να σταματήσει να τονίζεται το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών, μέσα από τη γενικότερη Ευρωπαϊκή πολιτική, που αποσκοπεί στο να επαλειφθεί τελείως η Εθνική ταυτότητα όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να επιτευχθεί συντομότερα ο επιζητούμενος στόχος της επιδιωκόμενης από τους διεθνείς τοκογλύφους παγκοσμιοποίησης.

  Εξ’ ου και η μεθόδευση της κατάργησης της Εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου, η οποία ξυπνά δυσάρεστες αιματηρές μνήμες σε όλη την Ευρώπη, δημιουργώντας οξύτατα προβλήματα στους υπεύθυνους των γενοκτονιών, που τυγχάνει σήμερα να τους έχουμε επί κεφαλής δυνάστες, στην Ευρωπαϊκή κατά τα άλλα Ένωση ισότιμων κρατών μελών που ανήκουμε! Είναι απόλυτα σίγουρο, ότι υπάρχοντος έστω και ενός ελεύθερου ανεξάρτητου Έθνους, η παγκοσμιοποίηση είναι εντελώς αδύνατο να επιτευχθεί!!!

  Τέλος θέλω να επισημάνω πως όλοι οι “Θόδωροι”, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, (και δυστυχώς για όλους μας αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών), δεν είναι τίποτε άλλο από άθλια υποχείρια των διεθνών τοκογλύφων, τα οποία λειτουργούν ως εγκληματίες εις βάρος μας και φερέφωνά τους με την ρητή εντολή, να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου και σπέρνοντάς τους αόριστες ενοχές, ώστε να κάμπτουν τις όποιες αντιστάσεις τους.

  Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντοτε αφυπνισμένοι, πάντοτε υποψιασμένοι, πάντα σε εγρήγορση και να κλείνουμε τα’ αυτιά μας ακόμα και στις “εύηχες σειρήνες”…

 13. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα.

  Παρέλειψες να αναφέρεις τον δικτάτορα, που και αυτόν κληρονόμησε. Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος την 14η Οκτωβρίου, τόλμησε να αναφέρει στον Θόδωρο Ότι η βία, από νομικής, πολιτικής, φιλοσοφικής και ηθικής απόψεως, δεν είναι ενιαία. Ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το γιαούρτι που έφαγε, στην χασαποταβέρνα με το μαχαίρι που τρύπησε την καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ότι δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι οι λαϊκοί αγώνες με τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής και άλλα. Σε απάντηση ο Θόδωρος τον χαρακτήρισε αρχηγό των τραμπούκων.

  Επίσης λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός στη θεωρία των δύο άκρων.
  Σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε, ότι «εκτός από τη βιαιοπραγία και το ξύλο, πρέπει να σταματήσει και η βία στην πολιτική ζωή», υπό την έννοια της «άρνησης της συζήτησης με τον άλλο».

  Τώρα που αποφάσισε να μην εκτεθεί στη λαϊκή ψήφο, το αίτημα για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το χαρακτηρίζει «εκλογούλες».

  Η απερίγραπτη συμπεριφορά του χρειάζεται πολύ μελάνη. Αντί λόγων επέλεξα τα βίντεο από χιλιάδες που κυκλοφορούν.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vzWmeiMan2M#t=0
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OGkSkzcyKDE#t=31
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BR7N1PJxWz4#t=20

  • Αέναος Έλληνας Μαχητής /

   Κωστή μου καλησπέρα.

   Θεώρησα περιττό να αναφερθώ στην υλική κληρονομιά που απέκτησε από το δικτάτορα, αφού μπροστά στην κληρονομιά των γονιδίων του, αυτή φαντάζει απειροελάχιστη.

   Τρανό παράδειγμα αναφέρεις εσύ στο σχόλιό σου, σχετικά με τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε εναντίον του καθηγητή Γιώργου Κατρούγκαλου, επειδή αυτός τόλμησε να του πει τα πράγματα με το όνομά τους.

   Θέλω επίσης να προσθέσω για να σκιαγραφήσω πιο γλαφυρά το ρόλο του σε σχέση με τα γονίδια που προανέφερα, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Θόδωρος, προφανώς έχει αναλάβει εργολαβικά το έργο της αποδόμησης των εθνικών στοιχείων της Ελλάδας μας, αν παρατηρήσει κανείς πως οι παρεμβάσεις του γίνονται διαχρονικά, συστηματικά και σε στρατηγικά επιλεγμένες χρονικές περιόδους! (πλησίον και πάντα 10 έως 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία εθνικών εορτών, η επί συζητήσεων άλλων επίσης σοβαρών Εθνικών θεμάτων, όπως οι Γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο κλπ.)

   Αλλά τι να προσθέσω…
   …τα βίντεο που μας παραθέτεις, αν και είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν (χιλιάδες), όπως μας λες και γνωρίζουμε όλοι στο διαδίκτυο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αληθινής προσωπικότητάς του! (τρομάρα του) !