Αντωνάκη μου όχι… δεν ήταν “Ψυχά-λα”… ήταν… “ροχάλα”!!!

     Αθήνα 15/11/2014

     Στρέφει που λέτε ο Αντωνάκης την κεφαλή προς τον πολιτικό “ουρανό” του, γιατί αισθάνθηκε σαν κάτι να τον μούσκεψε αιφνιδίως, αλλά διαπίστωσε με έκπληξη ότι αν κι έχουν συγκεντρωθεί υπερβολικά άφθονα πολιτικά σύννεφα, δεν άρχισε ακόμα η καταιγίδα!

     Όχι Αντωνάκη μου, δεν ήταν “Ψυχά-λα”…

…”ροχάλα” ήταν και μάλιστα από έναν άνθρωπο  του κορυφαίου συστημικού περιβάλλοντος  θα έλεγα…

…”ροχάλα” ενισχυμένη και περιποιημένη… με “δόξα και τιμή” που λέει και ο Λαός μας… Αντωνάκη μου!

     “Ροχάλα” που αλίμονο, ήλθε ουρανοκατέβατη από έναν “δικό σου” κοινοβουλευτικό άνδρα και δυστυχώς για όλους σας, έμελε να σκεπάσει τους υπόλοιπους 299 (διακόσιους ενενήντα εννέα) κοινοβουλευτικούς και ποιος γνωρίζει πόσους ακόμα εξωκοινοβουλευτικούς, που με επικεφαλής την αφεντομουτσουνάρα σου, έχουν κάνει επάγγελμα το ομαδικό άθλημα που μόνο εσύ με την δεξιοτεχνία σου κατόρθωσες να αναδείξεις και να το φτάσεις τόσο… “χαμηλά”!

     Το έρπειν και γλύφειν!!!

     Για να δούμε όμως τι μπορεί να σημαίνει μία “ροχάλα” από έναν κορυφαίο συστημικό, που μέχρι πρότινος κινούσε τα νήματα από το παρασκήνιο, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να παίξει ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή και τώρα πηδάει απ’ το τραίνο λίγο πριν εκτροχιαστεί κι αφήσει πίσω του συντρίμμια, αφού πρώτα έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα στη ρότα του ψηφίζοντας “Ναι” στις κρίσιμες τροπολογίες που ψηφίστηκαν χθες το μεσημέρι στη βουλή, για να αποκλείσει το ενδεχόμενο μίας αρνητικής ψήφου από τον διάδοχό του στην έδρα και να σηματοδοτήσει τις επιθυμίες του συστήματος που εκπροσωπεί!

     Αρχικά ο Ανδρέας Ψυχάρης, έκανε την εμφάνισή του στο προσκήνιο της πολιτικής εντελώς ξαφνικά και μάλιστα σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείται, (φαινομενικά τουλάχιστον), μάλλον σε εντελώς διαφορετικό χώρο από αυτόν που μέχρι και σήμερα ακόμη πρεσβεύει τα ιδιαίτερα συμφέροντά του, θυμίζοντας μας κατά κάποιον τρόπο, τον επικυρίαρχο που θέλει να ελέγξει από κοντά τους υποτελείς του για να μην “ξεστρατίσουν”…

…κάτι περίπου σαν μέλος της εγχώριας “τρόϊκας” ας πούμε, που εμφανίστηκε για να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς εάν αξιοποιούνται επαρκώς και προς την σωστή κατεύθυνση οι “πολιτικές μετοχές” του συστήματος που εκπροσωπεί, να τραβά έστω και κρυφά το “αυτί” των ανυπάκουων και να δίνει όταν κρίνει ο ίδιος απαραίτητο, τις απαρέγκλιτες κατευθυντήριες οδηγίες που του υπαγορεύουν άνωθεν!

     Μία από τις εκδοχές, (η πιο απλή και “αθώα” θα έλεγα), μπορεί να είναι, ότι τον Ανδρέα Ψυχάρη, τον τράβηξε το σύστημα από το προσκήνιο στο παρασκήνιο, για να σταματήσει να χρησιμοποιείται ως πιόνι από τους εντολοδόχους του στις εκάστοτε κρίσιμες ψηφοφορίες, διακινδυνεύοντας μεσοπρόθεσμα να αποδυναμώσει η να χάσει το κύρος του απέναντί τους με ότι αυτό συνεπάγεται!

     Άλλη μία επίσης εκδοχή μπορεί να είναι, ότι ο Ανδρέας Ψυχάρης ολοκλήρωσε την αποστολή που του ανέθεσαν και άρα θεωρείται κατά κάποιον τρόπο περιττή η παρουσία του στην πολιτική σκηνή, αφού φεύγοντας, πήρε προφανώς στη “βαλίτσα” του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την περαιτέρω διασφάλιση των συμφερόντων του συστήματος που εκπροσωπεί!

     Μία τρίτη εκδοχή μπορεί να είναι, ότι τον Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος προέρχεται από έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολα “κτίζεται” και πόσο εύκολα “αποδομείται” το προφίλ ενός δημοσίου προσώπου, τον προέτρεψαν να φύγει “ατσαλάκωτος”, για να διατηρηθεί η δυνατότητα να επανέλθει εάν χρειαστεί αλώβητος και πάλι στο προσκήνιο!

.

     Και τέλος…

…πιθανόν η “μετεωρολογική υπηρεσία” του συστήματος, που γνωρίζει επακριβώς τις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει επέναντί τους Αντωνάκη μου εις βάρος του Ελληνικού Λαού, προέβλεψε χαμηλό βαρομετρικό και εξέπεμψε έκτακτο δελτίο πολιτικής θυέλλης, οπότε αναγκάστηκε να την “κάνει” άρον άρον με ελαφρά πηδηματάκια για να μην τον προλάβει η… καταιγίδα!

.

     Ότι όμως και αν έχει συμβεί από τα παραπάνω, η πολύ περισσότερο και όλα μαζί, μία μόνο ερμηνεία μπορεί να δώσει κανείς στην “ροχάλα” που εκσφενδόνισε στο πρόσωπό σου, ο εκ των κορυφαίων συστημικών Ανδρέας Ψυχάρης!

.

     Αντωνάκη… μας τελείωσες!

   Σ’ “ευχαριστούμε” για τις υπηρεσίες σου και… άδειασέ μας την γωνιά!

     Πώς να στο πω πιο απλά παλικάρι μου;;;

     Η λεμονόκουπα έπαψε να στάζει και…

… αει στα τσακίδια βρε άχρηστε!

.

…να περάσει ο επόμενος… “παρακαλώ”!!!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

10 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη, κοίτα να δείς που μπλέξαμε!
  Αντί να, μετά τον κάματο της ημέρας, παίζουμε ένα τάβλι και να πίνουμε ένα ούζο, καταλήξαμε (με τους αληταράδες που μπλέξαμε) να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τα “σημεία των καιρών”!
  -Τα “αντανακλαστικά” σου, στο θέμα που θίγεις, λειτούργησαν “αστραπιαία” και δεν σου κρύβω ότι αυτή η αμεσότητα ως προς την ανάλυση του γεγονότος, μου αφήνει την “υποψία” ότι διαθέτεις πληροφόρηση εκ των έσω!
  Η κίνηση ψυχάρη έχει όλα όσα αναλυτικά παραθέτεις και το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί για την συνέχεια, διότι πιστεύω αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.
  Καθώς και ότι θεωρώ πως πρέπει να “δώσουμε” μεγαλύτερη σημασία στην “αντιπαράθεση” ψυχάρη-μπόμπολα.
  -Δεν είναι τυχαίο το “φτύσιμο” (από μεγάλο μέρος των ασπόνδυλων δημοσιογράφων) στον υπηρέτη του μπόμπολα και στο απόκομμα που σύστησε για να “χωθεί” απευθείας στην πολιτική σκηνή.
  Ούτε καθόλου τυχαίο που η γλίτσα που παριστάνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας ΤΟΥΣ, υπεδέχθη και αποδέχθηκε εντολές μέσα στο προεδρικό μέγαρο και επίσημα παρενέβη στην πολιτική σκηνή, επαναλαμβάνω με απ ευθείας εντολές μπόμπολα!!!!!!
  Το σίγουρο είναι πως ξημερώνουν “καινούριες πολιτικές ημέρες” και πιό σίγουρο ότι γρήγορα θα δούμε τα “αποτελέσματά” τους.

 2. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Και……… και πρίν αλέκτωρ φωνήσαι τρείς…… άρχισαν τα όργανα!
  Δια στόματος του πρίν καθηγητού και σημερινού βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ μητρόπουλου, ακούσαμε από βήματος της βολής (τους) ότι, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές δεν πάρει ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, δεν θα ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να βγούμε απο τα μνημόνια……. αααααα…. μάλιστα!
  -Τώρα θα ρωτήσετε, που το περίεργο; και πως το συνδυάζεις με διαπλοκή το παραπάνω;
  -Θέλει η π…..α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, λένε στο χωριό μου………
  Όλως “τυχαίως” και από διαόλου “σύμπτωση”, άλλος βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ, “αριστερότατος” ων, ο παπαδημούλης την ίδια ημέρα δήλωνε πως: πρέπει ο αλέξης “μας” να συνεργαστεί με τον αντώνη “μας”!!!!!!!!!!…….. για την Ελλάδα ρε γα..το και το καλό της παρτίδας…εεε ουπς συγνώμη της πατρίδας ήθελα να πώ!
  Και που είστε, μην “επαναπαύεστε”, έρχονται κι άλλες “τυχαίες” και “συμπτωματικές” δηλώσεις επωνύμων.
  “…. Το σίγουρο είναι πως ξημερώνουν “καινούριες πολιτικές ημέρες” και πιό σίγουρο ότι γρήγορα θα δούμε τα “αποτελέσματά” τους.” ….
  Δεν θέλω να “παριστάνω” τον μάντη κακών, αλλά δυστυχώς όπως λέει και μιά άλλη παροιμία στο χωριό μου….. ” χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει”.
  Οι “άνθρωποι” στην πρεμούρα τους να μας σώσουν, έχουν γίνει απροκάλυπτα κυνικοί και ωμοί.
  Τίποτε πλέον δεν συγκρατεί τα πρότερα προσωπεία τους.
  – Έχω αρχίσει να αισθάνομαι “βραδύκαυστος” και βραδύνους….. ποιός είναι ο “δεξιός”; ποιός ο “αριστερός”; ποιός ο “φασίστας”; τί είναι “δημοκρατία”; τι και πώς εκφράζει τον “φασισμό”; τι και πως εκφράζει την “απολυταρχία”; και τέλος πάντων, βρέ παιδιά, τι είναι ισοπέδωση;;;;;;;;;;;;;;;
  – Βοηθάτε φίλοι μου, “τόκαψα”!

 3. Βελζεβούλης /

  Προς τον Ανδρέα και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο. Stop

  Ρωτάς Ανδρέα ποιος είναι δεξιός αλλά δεν μας διευκρινίζεις… μπαίνοντας η… βγαίνοντας??? (στην πολιτική έχει μεγάλη σημασία η λεπτομέρεια)!

  Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον… αριστερό… ίσως αντίστροφα… ίσως και… «Όχι»!

  Ρωτάς ποιος είναι φασίστας, όταν βλέπεις καθημερινά εκ των 300 + 1 (τριακοσίων συν ένα) υπαρκτών μοσχαναθρεμμένων «αγνών» φασιστόμουτρων που φροντίζουν για το «καλό σου», τουλάχιστον τον ένα, τον από… κούνια, τον ανεπανάληπτο, τον κορυφαίο αρχιφασισταρά όλων των εποχών!!!

  Ρωτάς τι είναι «δημοκρατία», προσπαθώντας προβοκατόρικα να διαγράψεις από την «Ιστορία» σας, τα τελευταία 40 (Σαράντα) συναπτά έτη «Ευημερίας» που «Βίωσε» ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός μέχρι σήμερα…

  …και μου επιτρέπεις να πιστεύω, ότι σου χρειάζεται ίσως να βιώσεις άλλα 40 (Σαράντα) χρόνια ίδιας «δημοκρατίας», για να την… εμπεδώσεις… …προβοκάτορα!!!

  Ρωτάς τι και πως εκφράζει τον «φασισμό»… παίζοντας οριακά με την υπομονή μας!

  Ρωτάς τι και πως εκφράζει την «απολυταρχία», σαν να μην έχεις ζήσει στην Ελλάδα, αλλά κάπου αλλού…

  …στην κολασούλα μου ας πούμε…

  …καλά… δεν σου φθάνουν 42 (Σαράντα δύο) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, (22 είκοσι δύο εκ των οποίων πέρασαν μετά τις εκλογές του 2012), που έχουν καταργήσει ουσιαστικά το κοινοβούλιό σας, (όχι πως θα είχατε διαφορετικά αποτελέσματα όπως τελικά έχει αποδειχθεί) και η επιβολή ενός «πρωθυπουργού» και μιας κυβέρνησης δια της βίας χωρίς εκλογές, για καταλάβεις πως εκφράζεται η απολυταρχία???

  Και ρωτάς επίσης τι είναι ισοπέδωση…

  …αρχίζω να πιστεύω στη διάγνωση που έκανες στο τέλος!

  Λοιπόν άκου φίλε Ανδρέα για να μαθαίνεις και να μην έχεις απορίες!

  Δεξιός είναι : Αυτός που κόβει δεξιές βόλτες γύρο απ’ το «δημόσιο παγκάρι», αρνούμενος για ιδεολογικούς λόγους να στρέψει αριστερά και απλώνει το αριστερό του «κουλάδι» για να το ξαφρίσει, αδιαφορώντας εάν τον βλέπουν η όχι, (ένεκα η σιγουριά της ατιμωρησίας που επικρατεί), κρατώντας στο δεξί του «κουλάδι» ένα σταυρό, σήμα κατατεθέν της αγνότητάς των «εθνικοπατριωτικών» του προθέσεών, βάζοντας τα κλοπιμαία στην αριστερή του τσέπη, για να έχει «ήσυχη» την δεξιά αγωνιστική του… «συνείδηση», όταν προσεύχεται ευλαβικά επισκεπτόμενος τον οίκο του «επουράνιου αντιπάλου μου»!

  Αριστερός είναι : Αυτός που κόβει αριστερές βόλτες γύρο απ’ το «δημόσιο παγκάρι», αρνούμενος επίσης για ιδεολογικούς λόγους να στρέψει δεξιά και απλώνει το δεξί του «κουλάδι», όταν νομίζει ότι δεν τον βλέπουν, (ένεκα η αριστερή κουτοπονηριά που τον διακρίνει επικαλούμενος ότι δεν κυβέρνησε), για να το ξαφρίσει κρατώντας στο αριστερό «κουλάδι» ένα σφυροδρέπανο, σήμα κατατεθέν ότι με την πράξη του υπερασπίζεται τους αγροτο-εργατικούς αγώνες, έστω και νοητά, βάζοντας τα κλοπιμαία στην δεξιά του τσέπη αρνούμενος μετά βδελυγμίας να «λερώσει» την αριστερή, για να έχει «ήσυχη» την «αριστερή» αγωνιστική του… «συνείδηση», όταν προτρέπει τους βιασμένους και εξαθλιωμένους εργαζόμενους όλων των κλάδων να αγωνίζονται δυναμικά για τα δικαιώματά τους!

  1) Φασίστας γι’ αυτούς είναι : Αυτός που δεν εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές και των δύο ανωτέρω κατηγοριών και επιμένει να αντιστέκεται ο… «αφιλότιμος», ξεσηκώνοντας μάλιστα και όλους όσους μπορεί για ν’ αγωνιστούν εναντίον τους, για την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας στη Χώρα σας!

  2) Φασίστας επίσης είναι : Αυτός που επιμένει παρά την άρνησή σου, να σε σώσει οπωσδήποτε αφού αυτός και μόνο γνωρίζει πιο είναι «πραγματικά» το καλό σου, αλλά εσύ με την «αμορφωσιά» που σε δέρνει, αντιστέκεσαι δυσκολεύοντάς του το έργο και τον αναγκάζεις να σου ανοίγει κάθε τόσο το κεφάλι για να σου βάλει μυαλό!

  Δημοκρατία στην Ελλάδα σας είναι : Ένα χαλαρό «κουστουμάκι» για εξαιρετικά λίγους… που το βλέπουν από πολύ μακριά οι πολλοί… (Λαός) και το ζηλεύουν!

  …όμως έκαναν «φιλότιμες» προσπάθειες οι λίγοι και το φόρεσαν πιεστικά στους πολλούς και σε πληροφορώ πως ενώ οι πολλοί το αισθάνονται ασφυκτικά στενό…

  …οι λίγοι το βλέπουν επάνω σ’ αυτούς και το… χαίρονται!
  (Είναι σαν το πουλόβερ αν έχεις ακουστά, που είναι ένα ρούχο για να το φορούν τα παιδιά, όταν…

  …κρυώνει η μανουλίτσα)!

  Ισοπέδωση είναι :Αυτό που έχουν υποστεί τα Ανθρώπινα, τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά και όλα τα υπόλοιπα δικαιώματα σου… βρε κουτόοοο…

  Για όποια άλλη απορία έχεις… πάντα στη διάθεσή σου!

 4. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  Φίλε Βελζεβούλη επιμένω, είσαι “σατανικότερος” στην σκέψη από τον συνονόματό σου άρχοντα των καζανιών και του θειαφιού.
  Σε ευχαριστώ που έσπευσες να βοηθήσεις να κατανοήσω τα ακατανόητα. ( άν και εδώ που τα “λέμε”, συνεχίζω να έχω τις απορίες μου, ίσως χρειάζομαι συχνότερη “εκπαιδευτική” εκμάθηση για να τα “εμπεδώσω”)
  Τώρα, θα ήθελα και μίαν απάντηση στην ερώτησή μου για το “τι και πώς εκφράζει τον “φασισμό”;”, γιατί δεν μου απαντάς στην καθ όλα αναλυτική, πιό πάνω, απάντησή σου.

 5. Βελζεβούλης /

  Δίκιο έχεις Ανδρέα αλλά… σε αντίθεση μ’ εσάς εκεί πάνω, εδώ μπορείς να το βρεις…

  …τώρα να σου επικαλεστώ κι εγώ τον… «δαίμονα» του τυπογραφείου όπως κάνουν εκεί πάνω σ’ εσάς, οι φουστανοξευτιλισμένοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, που καθημερινά σας κάνουν πλύση «ανεγκεφάλου», (είναι ένας νέος όρος που χρησιμοποιώ εγώ εδώ κάτω), μιας και οι περισσότεροι εκεί δεν διαθέτουν εγκέφαλο, διαφορετικά θα τους είχατε «σοπακιάσει» όλους αυτούς που σας εκμεταλλεύονται…

  …θα ξευτιλιστώ κι εγώ και δεν μου ταιριάζει!

  Κεκτημένη ταχύτητα θα πω… αλλά έχω και τις ενστάσεις μου με την αμάθειά σου…

  …δηλαδή θέλεις καλά και ντε να πιστέψω πως δεν βλέπεις καθόλου τηλεόραση… δεν ακούς καθόλου ραδιόφωνο… και δεν διαβάζεις καθόλου εφημερίδες???

  Εάν έστω και κάτι από αυτά παρακολουθείς ακόμη και περιστασιακά…

  …τότε μπορείς να καταλάβεις τι και πως εκφράζει τον φασισμό!

  Έχεις ακουστά κάτι για τους αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους???

  Αυτό απαντάει στο «τι» που με ρωτάς!

  Έχεις ακουστά κάτι για τα Μέσα Μαζικής αποβλάκωσης???

  Αυτό απαντάει στο «πως» της ερώτησής σου!

  Τι δεν καταλλααβαίνεις ρε φιλλααράκι???

  Τι δεν καταλλααβαίνειειεις???

  • Ανδρέας Αέναος /

   Φίλε μου Βελζεβούλη, σε ευχαριστώ για τις άμεσες και καίριες απαντήσεις που μου έδωσες, οι οποίες μάλιστα δίνουν αφορμή να “σκεφθώ” με νέο τρόπο τα “πράγματα”!
   Τώρα και αν δεν γίνομαι “φορτικός” θα ήθελα μια εξήγηση για το παρακάτω που θα γράψω ( επαναλαμβάνω, βοηθάτε γιατί “τόκαψα” ).
   Λοιπόν έχουμε και λέμε, ” Σε δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις και δύο διαφορετικές ημέρες, σύσσωμος ο “χώρος” των “εκπροσώπων” της “ανεξάρτητηςχαχαχχχχχαααα” δικαιοσύνης, κατήγγειλε την κυβέρνηση για “μύρια όσα”!
   -Ανάμεσα στις καταγγελίες ήταν και: προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, καταπάτηση νόμων, καταπάτηση-καταστρατήγηση του συντάγματος, προστασία παρανομιών και απολυταρχική κυβερνητική πολιτική εκφραζόμενη με σωρεία παραβάσεων νόμων, σωρεία παραβιάσεων του συντάγματος και “φωτογραφικά” νομοθετήματα προστασίας άνομων καί ανομιών που διεπράχθησαν ( τουλάχιστον, αυτά αντελήφθη ο “καμένος” εγκέφαλός μου να ακούγονται, μάλιστα τα άκουσα και με τα δικά μου αυτάκια και δεν μου τα είπε κάποιος τρίτος ).
   Για να μην με πείς πάλι προβοκάτορα, θα “προσπεράσω” το γεγονός ότι “θυμήθηκαν” το σύνταγμα όταν έγινε αναφορά στον συνταγματικά κατοχυρωμένο μισθούλη τους και θα “περάσω” στο δια ταύτα των ερωτήσεων μου.
   1η) ερώτηση η οποία μου “τόκαψε” εντελώς σου λέω.
   Μα καλά! οι δικαστές καταγγέλλουν; σε ποιόν; σε μένα; θα δικάσω εγώ;
   2η ερώτηση και σου μιλάω ότι ψάχνω για καινούρια “φλάντζα”!
   Άκουσα, με τα αυτάκια μου, δια στόματος θάνου ( ξέρεις, την πρόεδρο της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων ), τρομερή καταγγελία: ” σε άσχετα νομοσχέδια, πέρασαν φωτογραφικές διατάξεις απαλλαγής εγκληματικών πράξεων “! ΑΑΑΑΑ!
   Η καταγγελία αυτή σημαίνει ότι οι δικαστές είχαν ιδία αντίληψη για τις εγκληματικές αυτές πράξεις, πριν απαλλαχθούν από το κακουργηματικό του χαρακτήρα τους από την φωτογραφική νομοθέτηση… εεεε; ή κάνω λάθος;
   Γιατί λοιπόν πρίν συμβούν οι “φωτογραφικές διατάξεις”, η “ανεξάρτητη χαχαχαχχχχαααα” και “έντιμη χαααχχχααχαχχχ” δικαιοσύνη δεν είχε ελέγξει πρόσωπα και καταστάσεις;

 6. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Βρέ-βρέ-βρέεεεε……μικρός πούναι ο κόσμος……!
  Τρέχουνε και δεν προλαβαίνουνε…. βρέ κι ο σταθάκης στις “τυχαίες” και “συμπτωματικές” δηλώσεις;
  -Τώρα εγώ…. εάν προσθέσω και αυτά που είχαν “ακουσθεί” για τον σταθάκη και την διαπλοκή του σε οικονομικές εκκρεμότητες;
  -Εγώ θα είμαι ο “κακός” και ο “συκοφάντης”;;;;;;;;;;;;;;;

 7. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Καταιγίδα;;;

  Τι καταιγίδα;;;

  Τυφώνα “διέγνωσε” ο Ανδρέας και… την έκανε με ελαφρά…

  • Βελζεβούλης /

   Καταιγίιιδαααα…

   …στο μυαλό μουουου… ξέσπασε όταν σε είδαααα…

   Καταιγίιιδαααα…

   …απ’ τ’ αυτί νααα μεεε… τραβάς σαν να ‘μαι γίιιδαααα…

   Καταιγίδα στη βουλή…

   …να ψηφίσωωω… όλ’ αυτάααα… που σου ‘χααα πείειειει…

   «ΝΑΙ» (σε όλα)

   Πάμε πάλι… «όλα… μαζί»…

   …και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

   Αέναε πότε κάνεις οντισιόν???

   Πες μου για ν’ ανέβω…

 8. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας.
  –Προς κάθε έναν που μπορεί να βοηθήσει….. βοηθάτε, αδέλφια, “τόκαψα” μπίτι…….
  “Άξαφνα” “ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ” ατασθαλίες (πολύ σίκ), του καρατζαφύρερ….
  και προς ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν (παρά και σε πείσμα στα όσα τροφαντά, που σκορπάνε στον αέρα οι καλοπληρωμένοι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, με εντολή του αφέντη τους), το κατηγορητήριο βούλευμα είναι με τέτοιον τρόπο στοιχειοθετημένο που: ” οι πράξεις του καρατζαφύρερ διερευνώνται για κακουργηματικό χαρακτήρα πλήν όμως υπάρχουν {παραθυράκια} διαφυγής, ώστε εν τέλει και αφού ευοδώσουν οι σκέψεις τους να την βγάλει καθαρή ο διωκόμενος! ”
  -Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τους αφέντες τους σε αυτήν την πρακτική είναι, εάν και εφ όσον χρειαστεί να προστατέψουν την υπηρετική τους τριανδρία, τον τσεκουροφόρο βορίδη-τον “πατριωτάρα” πλεύρη-και τον ανεγκέφαλο βλακοφωνάζοντα γεωργιάδη.
  Τώρα εγώ και εντελώς ανόητα σκεπτόμενος θα ρωτήσω την “ανεξάρτητη χαχαχαχαχαχααχχχχ” και “αδέσμευτη χουουχαχαχαχαχχχ” και “έντιμη μπουαχαχαχαχαχαχα” δικαιοσύνη…….. “κύριε;;;;” εισαγγελέα, δεν έχουμε τίποτε από εγκληματική οργάνωση εδώ;…. δεν “αχνοφαίνεται” κάποια σύσταση εγκληματικής συμμορίας;
  Τώρα εγώ και βλακωδώς σκεπτόμενος θα ρωτήσω τους “πατριώτες;;;” και “έντιμους;;;;;” της Νέας Δημοπρασίας, τα αντανακλαστικά σας σε σχέση με τις “αποστάσεις”, που πρέπει να κρατήσετε από την εμπλεκόμενη τριανδρία, που είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ” Κύριοι;;;;; “, της Νέας Δημοπρασίας, ο μύθος έκανε αναφορά πως: ” Στον Καιάδα έριχναν τα άρρωστα και έχοντα μώμον νεογνά ”
  Εσείς; τί ρίχνεται στον Καιάδα;
  Όλα, μα όλα στον βωμό του μαμμωνά;;;;;;;;;;;
  -Από το τροφαντό “δεν είναι όλοι ίδιοι”, που ακούω τόσα χρόνια!
  Ακόμα ψάχνω να δώ, “ποιοί είναι οι άλλοι”;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *