Έρωτας διοριστέος

Αθήνα  1/8/2013

Αναδημοσίευση: από

http://www.koutipandoras.gr

Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαώμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου μετα το διορισμό γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήρθε 8η και καταϊδρωμένη.

Δείτε τη σχετική απόφαση:

http://www.koutipandoras.gr/40532/%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%82.html

3 comments

 1. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Εδώ είναι που ταιριάζει το “ρητό”…

  …εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ… χτενίζεται…

  Για όσους δεν γνωρίζουν, διέθετε ειδικά και… συμπυκνωμένα… προσόντα!

  Δύο σ’ ένα, ας πούμε!

  …και… γκόμενα και… Μεσσήνια στην καταγωγή!!!

  Τι άλλο έπρεπε να διαθέτει για να περάσει με επιτυχία το… “ΑΣΕΠ”;
  (Αξιολόγηση Συμπυκνωμένων Ειδικών Προσόντων)
  Πώς να (μην) πάει μπροστά αυτός ο τόπος;;;

 2. Κώστας Ναξάκης /

  Αγαπητέ Γιάννη καλησπέρα.

  Αν θυμάσαι στα σχόλια για το “κλείσιμο” της ΕΡΤ, γράφαμε πόσους διορισμούς έκανε ο Σίμος το τρίμηνο πριν πέσει το μαύρο.

  Ε! όλο και “κάτι θα έβγαινε” από τους διορισμούς!:!!

  http://www.youtube.com/watch?v=yj24-i1aaI8

  Τυχαίο: Δεν νομίζω!!!

 3. Αέναος Έλληνας Μαχητής /

  Κωστή μου καλημέρα!

  Είσαι τέλειος, γρήγορος και εύστοχος στα σχόλιά σου.

  Με λίγα λόγια… Απίθανος!!!

  Να σε κεράσω κι εγώ ένα… νόστιμο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *