…άντε και… Πλανητάρχης!!! “δέστε τον…”

     Αθήνα  13/1/2014

     Από μικρός φαινότανε ότι θα… μεγαλώσει!

     Βρέ μανία αυτό το παιδί… (που λέει και ο λόγος δηλαδή), από μικρό να θέλει να μεγαλώσει πρόωρα…

…και μάλλον γι αυτό έτρωγε όλο το φαϊ του… ακόμα και όταν… κοιμόταν!

     Φήμες λένε ότι από νήπιο, σκαρφάλωνε και καθόταν στη θέση του πατέρα του μέσα στο σπίτι τους, επιδιώκοντας πλαγίως να του αρπάξει από τα χέρια τα ινία της οικογένειας, για να την κουμαντάρει… κατά πως της έπρεπε… και όπως εκείνος αντιλαμβανόταν… ότι της άξιζε… αλλά δεν τα κατάφερε και του έμεινε απωθημένο!

     Στα παιγνίδια με τα’ άλλα παιδάκια, ήθελε πάντα να είναι αρχηγός και… ουαί κι αλίμονο εάν δεν του πέρναγε… που δεν του πέρναγε και…

…πάνε τα σάντουϊτς… πάνε οι τυρόπιττες… πάνε οι σοκολάτες… και όλα τους τα καλούδια!

     Στο σχολείο;

     Πρώτο θρανίο… “πίστα”… και όποιου του άρεσε… αλλιώς…

…κτυπούσε τα χέρια του στο θρανίο, όπως τα κτυπούσε τον Ιούνιο του 2012 στο πλατό του “ενικού”, παρουσία των “άτιμων” των πολιτών που δεν τον έκαναν πρωθυπουργό και του “έκπληκτου” Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος παρεμπιπτόντως, που να τολμήσει να τον ανακαλέσει στην τάξη…

…τρελός είναι να τα βάλει με το αφηνιασμένο θηρίο;;;   Όχι… “απολύτως”!

      Αλλά και πάλι δεν του πέρασε…

     Σαν νέος στις παρέες του, επέβαλε την άποψή του, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επί κεφαλής, χωρίς να τους αφήνει το περιθώριο να αντιδράσουν, αφού τους άρχιζε στις παρλαπίπες δια της “ρητορείας του ανεγκέφαλου φαφλατά”, στην οποία έχει κάνει διατριβή αποκτώντας και… δικτατορικό…

…ποιος να σκεφτεί να του φέρει αντίρρηση έτσι που… γυαλίζει το μάτι του;;;

      Μάταιος όμως ο κόπος…

     Με λίγα λόγια, διέθετε όλα τα προσόντα κατά τη γνώμη του, προκειμένου να ευδοκιμήσει ως πολιτικάντης και μάλιστα κορυφαίος, από αυτούς που παίρνουν στα “στιβαρά” τους χέρια το τιμόνι της “διακυβέρνησης” μιας δύσμοιρης χώρας, και την οδηγούν με “αριστοτεχνική μαεστρία” και “ασφάλεια” στα… βράχια…

     Ας όψεται όμως ο “άτιμος” και “αχάριστος” Έλληνας πολίτης, ο οποίος δεν αναγνώρισε εγκαίρως την αξία του και δεν τον τίμησε ακόμα, όσο κατά τη γνώμη του πάντα θα έπρεπε δια της ψήφου του, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ξεδιπλώσει τα προσόντα του και τότε…

…τότε θα μας είχε προ πολλού απαλλάξει από… “πάσα οδύνη, λύπη και στεναγμό” και θα μας είχε στείλει πολύ ενωρίτερα… “εν τόπο χλοερό, εν τόπο αναψύξεως”… όλους εμάς τους “αχάριστους”!

     Τι μοίρα κι αυτή όμως… να τον κυνηγάει η ατυχία κατά πόδας…

     Όμως παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω!

     Είδε κι απόειδε το παιδί ότι με την αναμονή προκοπή δεν έβλεπε, μιας και ο “αχάριστος” Έλληνας πολίτης δεν τον “ευλόγησε” δια της ψήφου του και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, παίρνοντας σοβαρές πρωτοβουλίες, ξεκινώντας έστω και καθυστερημένα να απονέμει αυτοβούλως τίτλους στον εαυτό του, προκειμένου να αποκαταστήσει τουλάχιστον στη δική του συνείδηση, το “άδικα” υποβαθμισμένο προφίλ του!

      Κάτι του έλεγε μέσα του ότι από εδώ και πέρα, μόνο επιτυχίες τον περιμένουν…

     Έτσι λοιπόν για να μη μακρηγορούμε, μια μέρα του έτους 2007, κάπου εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη,  “τζαρτζάρισε” εντελώς άτσαλα και ανυπόμονα εκείνο το “φευγάτο παιδί”… (το άλλο ντε… το πυροβολημένο…; που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, είχε δυο δράμια παραπάνω μυαλό από αυτόν…;), αυτοχρίζωντας την αφεντομουτσουνάρα του, “μελλοντικό ηγέτη όλης της παράταξης”, (ποιάς παράταξης τρομάρα του έτσι όπως την κατάντησε…; ο σύλλογος προστασίας του τυφλοπόντικα, έχει περισσότερα μέλη)… που συγχωρεί ως καίσαρας τους “ταλαίπωρους ανθρώπους”… (άκουσον, άκουσον)!

     Τι τα θες όμως; Τον έφαγε η “ράτσα” με διαφορά “πνευματικού βάρους”… (…καθηγητής του Harvard γαρ ο άλλος, με κρυφά χαρίσματα)!

     Κάποια στιγμή το 2011, αναβαθμισμένος ως ύπαρχος του τιτανικού της τότε κυβέρνησης, προβαίνει ως άλλος δόκτωρ σε διαγνώσεις γύρο από τα “συμπτώματα” που παρουσιάζουν οι “επιβάτες” του “πλοίου”, (ο Ελληνικός Λαός), από την τρελή “πλεύση” που ακολουθεί, συνιστώντας μας να πάρουμε δραμαμίνες για τη ναυτία, ενώ δεν παραλείπει να απαιτήσει από την αντιπολίτευση, “να στηρίξει την κυβέρνηση και να ακολουθεί με στρατιωτική πειθαρχεία αυτά που λένε”, προφανώς αισθανόμενος σαν αρχιστράτηγος, (Μέγας Ναπολέων).

      Τότε ήταν που έπεσε το γέλιο της… αρκούδας και άρχισε να τα “παίρνει στο κρανίο”…

      Σήμερα όπως ο ίδιος τουλάχιστον αντιλαμβάνεται, ήλθε και πάλι το πλήρωμα του χρόνου για μία ακόμη φορά κι έτσι πήρε πάλι την πρωτοβουλία να αυτοαναβαθμιστεί σε αναπληρωτή Πρωθυπουργό, αφού ο προϊστάμενός του, ο εντολοδόχος των τοκογλύφων εικονικός πρωθυπουργός, του παραχωρεί διακριτικά και λάου – λάου τον ηλεκτρικό του θρόνο, για ν’ αποφύγει εάν τα καταφέρει τελικά, κανένα απρόβλεπτο και δυσάρεστο… “βραχυκύκλωμα”!

     Διέκρινε λοιπόν ο “ευφυής” ανεγκέφαλος την σπάνια κατά την άποψή του ευκαιρία και σκέφτηκε, (σχήμα λόγου που λέει και ο ίδιος), να την αρπάξει απ’ τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας μάλιστα για την προβολή της αυτοαναβάθμισής του, τον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής προεδρίας στο twitter, προκειμένου η βλακεία του ν’ αποκτήσει διεθνή… εμβέλεια!!!

     Άτυχος όμως όπως πάντα, αφού κατά διαόλου σύμπτωση, η “άτιμη” η “ευκαιρία” δεν τον πληροφόρησε σωστά και έμεινε ο φουκαράς με την… “περούκα” στο χέρι…!

     Καλό κουράγιο “φίλε” μου… και μην το βάζεις κάτω!

     Ίσως μιαν άλλη φορά σταθείς πιο τυχερός και ευοδωθούν οι φαιδρές φιλοδοξίες σου…

     Για να μη μου κρατάς κακία για το άρθρο μου, θα σου ευχηθώ εκ βάθους καρδίας…

     …άντε και Πλανητάρχης…!

 

     Και προς όλους τους Έλληνες συμπατριώτες μου, δεν έχω παρά να προτείνω…

     Φίλοι συμπατριώτες μου… “δέστε τον”!

 

Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος

Αέναος Έλληνας Μαχητής

13 comments

 1. Ανδρέας Αέναος /

  Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
  Φίλε μου Γιάννη, περίμενες την αρχή της εβδομάδας και προκειμένου να μας κάνεις να ευθυμήσουμε, να είσαι καλά το διασκέδασα.
  Πρίν οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν τον θλιβερό Δελαπατρίδη, ο οποίος σημειωτέον καμμία σχέση δεν έχει με, τον γραφικό μέν αλλά, αγνό Δελαπατρίδη του μύθου, πρίν λοιπόν όποιας αναφοράς θέλω να επισημάνω και την “πρόβλεψη” του φον αντώνεν γιαβόλ, για κυβέρνηση τουλάχιστον ως τις ευρωεκλογές.
  Έτσι αποκτά και νόημα η εντολή-διαταγή του φράγκου παλιάτσου (μπαρόζο), για τις επερχόμενες εκλογές και το είδος τους.
  Τώρα να προσθέσω και εγώ δύο λόγια για τον γελοία θλιβερό τούρκο-ογλού δελαπ..α.τ.ρ-ίδι.
  Ως άλλος Γκρούεζας από τον Μαυρογυαλούρο, έχοντας όμως επεκτείνει και προεκτείνει τα “προσόντα” του ( δηλαδή, το να ζεί σε βάρος και στην πλάτη των ιδεολόγων οπαδών του κόμματός του ), “σκέφθηκε” να χρίσει εαυτόν ηγέτη-αναπληρωτή πρωθυπουργό-εθνάρχη και τέλος,φαντάζομαι,σίγουρος πλανητάρχης.
  Ο μονίμως βδέλλα και χωρίς διάλειμμα τεμπέλης, όπου χωρίς μία ώρα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αυτοχρίσθηκε και αναπληρωτής πρωθυπουργός μας!!!!…. εύγε του και εις ανώτερα.
  – Άραγες… εκείνο το καλό παιδί ( αβραμόπουλος)… ο πρώην καλέ…. ο πρώην αντιπρόεδρας, πως να αισθάνεται;;;;;;;
  – Δεν τουφτανε η σφαλιάρα με την φωφώκα… και τούρθε κι η άξαφνη….. μπίζ παίζουνε τα παλικάρια στην πλάτη του;;;;

  • Κώστας Ναξάκης /

   Εγώ Ανδρέα δεν το διασκέδασα καθόλου.

   Μαύρο χιούμορ σε υποθέσεις που ταλανίζουν τον τόπο μας και οδηγούν ανθρώπους στην απόγνωση. Μακάρι να μπορούσα να αντλήσω κουράγιο να συνεχίσω.
   Γιάννη συγχωρεσέ μου το ύφος, αλλά….

   Απογοητεύτηκα!

   • Ανδρέας Αέναος /

    Φίλε μου Κώστα, η ουσία του όλου είναι ακριβώς αυτό που λές.
    Όμως, όπως σου έχω και έχω γράψει παλιότερα, καθένας μας έχει τον “τρόπο” του στο να πληγώνεται και να αντιλαμβάνεται.
    Θα επιμείνω, το άρθρο για μένα,είναι μια “στιγμή” να ελαφρώσω το βάρος έμμεσα.

 2. Βελζεβούλης /

  Μόνο αναπληρωτής… βελζεβούλης να μη δηλώσει, γιατί τότε θα πάρει ο ……. τον ίδιο, τον πατέρα του και όλο του το σόϊ…
  …είδατε πόσο κομψά το τοποθέτησα???

  Δεν είπα «θα πάρει ο διάολος»… πρώτον επειδή είμαι… μετριόφρων και δεν χρησιμοποιώ το «εγώ» εις την νιοστήν ακόμη και μπροστά από το όνομά μου, όπως ακριβώς κάνει ο… περί ου ο λόγος…

  …δεύτερον από σεβασμό στον θεσμό του… «αντί-προέδρου»… (φτου φτου φτου, τι γκαντεμιά κι αυτή… μονίμως «αντί» θα είναι αυτός ο… «άνθρωπος»???)… και τρίτον…

  …μη μου κάνει καμιά μήνυση επί εξυβρίσει μέρες που είναι και… θα με αναγκάσει μετά να αποδείξω στους… «ανεξάρτητους και αδέκαστους δικαστές» που θα έχουν ωστόσο λάβει… «άνωθεν εντολή» να με τσουβαλιάσουν, ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί παρά μόνο… αντιστρόφως!

  • ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ /

   Βελζεβουλη γειά σου
   Χαρισμένο από μένα


   http://www.youtube.com/watch?v=kgUsHQDDAFQ&feature=player_detailpage

   ομος αν συνεχίσω άνεργος θα σουφέρω μαζίμου καμιά τρακοσαριά. Τουλάχιστον να σουρθω με αξιοπρέπια.

  • Κώστας Ναξάκης /

   Βελζεβούλη!
   Αμάν το όνομα που διάλεξες, κάθε φορά αποφεύγω να σε προσφωνήσω ! φτου..φτου.
   Μιας και το ανέφερες μήπως πήρες κανένα μήνυμα επεξηγητικό της συμπεριφοράς των αδέκαστων; Κάτι έπαθαν, ή… κάτι πρόκειται να τους θίξουν και έχουν πάρει αμπάριζα;

 3. Βελζεβούλης /

  Καλέ μ’ αυτά και μ’ αυτά που μπλέξαμε, ξεχάστηκα…

  …είπαμε χρόνια πολλά… κι ελεύθερα???

  …είπαμε καλή χρονιά σε όλους μας εκτός από… όσους μας επιβουλεύονται και μας υπονομεύουν???

  Κι επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω, μιας και αυτή τη χρονιά, προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί συνωστισμός εδώ κάτω από αυτούς που θα μου στείλετε…

  …σιγά σιγά και με το μαλακό παιδιά, γιατί το δάνειο, (μπούουουρδεεεεες… δανεικό κι αγύριστο ήταν), που πήρα από το… Τ.Τ., δεν μου έφθασε για να ολοκληρώσω την επέκταση της… κολασούλας μου και περιμένω την έγκριση του ΕΣΠΑ… (ναι, ναι, καλά διαβάσατε, του ΕΣΠΑ… τι νομίζετε, ότι τα πακέτα του ΕΣΠΑ τυγχάνουν καλύτερης διαχείρισης??? ρωτήστε τον «Μάϊκ»… τον bon viveur… να σας πληροφορήσει σχετικά)… για να «αποπερατώσω»… (καλά το είπα??? Εεεε??? Πως τη χειρίζομαι την λαμογική διάλεκτο ο… «τίμιος»…), να «αποπερατώσω» λοιπόν τους «ξενώνες» του «θέρετρου» που ετοιμάζω για την υποδοχή αυτών που… θα μου στείλετε…

  …σσσσσσς, μεταξύ μας, «Μεταξά» που έλεγε η πάλε ποτέ διαφήμιση… και μην το διαδώσετε… φτιάχνω ένα σαλέ, (ελληνιστί μια βιλάρα), για πάρτη μου… κούκλα η ρουφιάνα… (αφού θα φιλοξενώ που και που και αρχηρουφιάνους)…

  • Ανδρέας Αέναος /

   Φίλε (μπρρρ) Βελζεβούλη καλή χρονιά και η ευχή σου, από το στόμα σου και στου εχθρού σου το αυτί.
   Μιάς και τόφερε η κουβέντα σε αυτό το τίμιο παιδί ( τον μιχάλη ντε, ο οποίος γνήσιος γόνος αυτής της ” έντιμης;;;!!! ” οικογένειας των καραμαν-αλήδων ή κατά άλλους των καράμ-αλήδων, γαλουχημένος από τα σπάργανά του στο να παράγει “εντιμότητα” καθώς και όλη του η οικογένεια).
   Μήπως γνωρίζεις τι απέγινε η εκδίκαση της υπόθεσής του και ποιό το σκεπτικό της απόφασης, από τον εισαγγελέα;
   – Ας με συγχωρέσει ο Γιάννης που “ξεφεύγω” από τα στενά όρια του άρθρου, αλλά εάν το καλοκοιτάξεις εδώ έχουμε πλήθος δελαπατριδέων της συμφοράς και της ρέμουλας.
   Και το επιμύθιο;…. αδελφέ μου, για να μας κυβερνούν τόσα χρόνια τέτοια ζώα….. γύρευε το είδος της πτώσης και της έκπτωσής μας!
   Υ.Γ. Εάν έχεις ( που έχεις αρκετούς, ως Βέελ-Ζεβούβ) κανέναν γνωστό στην κυβέρνηση, πές του να σου τακτοποιήσει το θέμα με την “βιλάρα” γρήγορα.
   Προβλέπω σύντομα να χρειαστεί για τις φιλοξενίες.

 4. Κώστας Ναξάκης /

  Καλησπέρα.
  Αγαπητέ Γιάννη.
  Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω στο άρθρο σου τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε βουλευτής της χρυσής αυγής. Πολιτικό παχύδερμο δεν είναι πλέον χαρακτηρισμός για αυτόν αλλά ιδιότητα, αφού έχει το θράσος να δέχεταιαι απλήρωτους τους μακροχρόνια άνεργους που κάλυψαν για ένα πεντάμηνο ανάγκες της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης και δεν εισέπραξαν το τεράστιο ποσό των 490 ευρώ μηνιαίως. Δέστε τον για άλλη μια φορά.

 5. Ανδρέας Αέναος /

  Καλησπέρα σας.
  Φίλε μου Γιάννη συμπάθα με που θᨔ παρακάμψω” τον γελοίο του άρθρου σου, αλλά οι εξελίξεις “τρέχουν”.
  Εξελίξεις; ….. άκουσε, άκης παυλόπουλος- λίνα κλείτου- σπύρος τρίψας- φυτανίδης ( αυτούς είδα, για αυτούς γράφω και έχει την σημασία του ), παρακολουθούσαν αμήχανα και χαμογελώντας ειρωνικά ( ενάντια στον άγγλο ευρωβουλευτή ) όπου ο ευρωβουλευτής υπερασπιζόμενος την Ελλάδα, την “δική” μας Ελλάδα, αποκάλεσε δημοσίως τον γιαβόλ αντώνεν προδότη της χώρας και παραδομένο στα συμφέροντα που εξυπηρετεί!
  Κλείνοντας, το μόνο που βρήκαν να ψελλίσουν ήταν ότι κατηγόρησαν τον άγγλο ευρωβουλευτή ότι ανήκει σε μικρό κόμμα!!!!!
  ….Άκουσε, ΕΠΙΟΡΚΟΙ τηβενοφόροι σε κραυγαλέα καταπάτηση κάθε κράτους και αισθήματος δικαίου, υποχώρησαν στον ωμό και δημόσια διατυπωμένο μαφιόζικο εκβιασμό ( εάν φυλακιστεί, θα καταρρεύσουν επιχειρήσεις που απασχολούν 1400 εργαζόμενους ).
  Θα πρέπει επιτέλους να τους διατρανώσουμε εμπράκτως την απόφασή μας να σταματήσει επιτέλους η ΑΛΗΤΕΊΑ, που ασκούν και εξασκούν τόσα χρόνια καθήμενοι στις άνομες εξουσίες τους…………

  • Κώστας Ναξάκης /

   Γειά σου Ανδρέα.
   Μικρό κόμμα της τάξης του 15% με ανοδική τάση που έχει προβληματίσει τους ΤΟΡΕΣ, ενώ η «ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» είναι μεγάλο με 20% και καθοδική ελεύθερη πτώση, που έχει κάνει προβληματικά τα ελληνικά νοικοκυριά.
   Που να άκουγες τι μας ενημέρωσε για τον Φάραντ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
   Και μέσα σε όλα αυτά ο Μπαρόζο ανακάλυψε ότι η λατινογενής γλώσσα τους είναι γεμάτη δάνεια από την αρχαιοελληνική.

 6. Ανδρέας Αέναος /

  …Εξελίξεις; …. τ ακούσατε;;;; οι ευρωπαίοι αλήτες σήμερα ξαναπαραστάνουν τ αδέλφια μας!!!!
  Ανακάλυψαν ότι πρέπει να ελέγξουν την τρόικα!!!χαχαχαχαχαχι και πρέπει να συμβούν διάφορα ευρωπαϊκά και προκειμένου να αποκατασταθεί δικαιοσύνη στις πληγείσες χώρες!!!χαχαχαχαααααχ και τέλος πάντων κάτι τέτοια ωραία, από τους ευρωπαίους αλήτες.
  Τ ακούσατε; …. ο αλέξης, ο αλέξης μας ντε και ξάφνου ανακάλυψε ότι πρέπει να εκφράσει και πιό επιθετικά την άποψή του για τα διαπλεκόμενα ( κοιτάξτε την ομιλία του στην κοινοβολευτική του ομάδα ).
  Λέω… λέω τώρα εγώ, ο αμαθής-ημιμαθής-άξεστος-απαίδευτος-απολίτιστος-ΑΝΕΡΓΟΣ-γκουρού μαλλιάς αριστερός, λέω…..
  ….μήπως και μυρίστηκαν τίποτε περίεργο; όπωςςςςς, ας πούμε λέω, όπως επέλαση της Χ.Α. στους δήμους και στο ευρω-κοινοβούλιο;;;;
  Όχι βέβαια ότι αυτό θα τους “ξίνιζε” και τον τραχανά, μιας και δικά τους παιδιά ( σκυλιά) είναι και η Χ.Α.
  Όμως πρέπει να το διαχειριστούν επικοινωνιακά και προκειμένου να μην υπάρξει το δεδομένο του απρόβλεπτου παράγοντα…
  …λέω τώρα εγώ……. και συμπαθάτε με, όντας αδόκιμος.

  • Ανδρέας Αέναος /

   …Εξελίξεις; … ο “πολύς” όλι ρέν δήλωσε: ” Θυσιάσαμε την Ελλάδα, για να σωθεί η υπόλοιπη ευρώπη “! κυνικό μέν αλλά αληθές.
   …Εξελίξεις; … ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ παπούλιας, ακόμα εγκάθετος πρόεδρος της δημοκρατίας είναι….
   Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ φον αντώνεν γιαβόλ, ακόμα διορισμένος πρωθυπουργός παραμένει…
   ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΣ (ξένων αφεντάδων) των κυβερνητικών κομμάτων, ακόμα με την βία και νοθεία παριστάνουν τους
   βουλευτές “μας”….
   ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ( οι ίδιοι με χθές πάλι), στηριζόμενοι στα παχυλά αργύρια της εξαγοράς τους, μας δίνουν νουθεσίες και συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε το “πρόβλημα”….
   Έως πότε επιτέλους, θα “παρακολουθώ” το παιδί μου να αργοπεθαίνει;
   Να βγώ στον “δρόμο”; το δοκίμασα και νόμιμα και με αξιοπρέπεια, το “έθαψαν”, ξέρουν αυτοί έχουν “όπλα”, από τον κοινωνικό αυτοματισμό έως την χρήση τρομοκρατοαναρχικοαυτόνομων σκυλιών που τους εξυπηρετούν.
   Ξέρουν αυτοί έχουν τα “όπλα”, από άνομους δικαστές έως επίορκους μπράβους αστυνομικούς.
   Ξέρουν αυτοί έχουν τα “όπλα”, κατέστησαν άνανδρους και επίορκους και μόνιμα εξαρτημένους από μισθίο, το στράτευμα.
   Τέσσερα χρόνια κραύγαζα για θεσμούς…. φωνή βοώντος εν τη ερήμω… όχι δεν θα βγώ στον δρόμο……………..
   Υ.Γ. …Το έχω ξανά γράψει, αθάνατοι δεν είναι, λέτε να μην το πιστεύω;;;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *